💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Карий

Отаман
Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
18
Реакції
27
Бали
16
227026, Павло Карий, Центральна Україна
лист yout
Слава Україні! Слава ЗСУ! Обов'язково переможемо!

Лев Хелл

Отаман
Реєстрування
11 Гру 2024
Дописи
49
Реакції
32
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 84507 Арсен Житомирський 04 сервер Північна Країна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.залучив до гри 4 друзів став на різні високі посади допомагав гравцям не сварився ні з ким не сварився і переканов друзів що немає нічого страшного в співбесіді
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.я бо хотів трошки донатки і трошки якусь автівку і подарунок від самої компанії Ukraine GTA в вигляді фірмової мишки або коврика або футболки на ваш розсуд і трошки добріших адміністраторів на моєму сервері і більше довіри і виключення від найкращого святого духа Тимура Волкова
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Ші не вміє писати такі листи
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. буду очікувати

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
22
Реакції
10
Бали
8
1.[3015] ,Тоха Коробка 05 сервер (Південна Україна)

2.Я зробив дуже багато хороших речей а саме: я допомагав людям співпрацював з ними у сфері далекобійника доставляв грузи які вони замовляли а також допомагав новим гравцям на сервері ще я дуже багато часу приділив фракціям таким як ЗСУ та ДКВС зараз перебуваю у МОЗ я дуже люблю допомагати людям які цього потребують.

3.Дуже хотів би фуру американку або якщо вийде теслу семі) Дуже буду радий якомусь з цих подарунків

4.Надіюсь Адміністрація та розробники UG побачать мій лист та відреагують на нього надіюсь позитивною реакцією)
Надіюсь моя мрія збудеться)

Дякую!

Від: Тоха Коробка

До: Миколая

Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
21
Реакції
6
Бали
6
Привіт святий миколай цей лист тобі пише не дуже слухняний гравець Джоні Трамп за цей рік я впевнений що я став набагато краще себе поводити ніж минулий рік але не дуже ідеально але я обіцяю тобі що в наступному році я виправлюсь цього року я зробив багато чого хорошого але і на противагу поганого також напишу тобі в листі свою невеличку сповідь хоч я знаю що ти все знаєш коли я роблю хороші справи та погані :')

З поганих:

Я порушував дуже багато правил нашого маленького але атмосферного та гарного подільського краю (хоч правила на всіх серверах є одинакові але я говорю за подільський край де я граю) я дуже багато матюкався я посварився з людиною яка дуже хотіла уваги до себе я іздівався з людини яка дуже сильно заікалась в голосовому чаті ця людина дуже любить говорити (пробач мені Коля)
Того і коли в моїй організації був набір на 9 і він туди подав я іскренні надіявся що він не пройде я говорив образи в його сторону а ще я дуже погано відзивався про ГС нашого краю за деякі його дії (пробачте пане Ілля Репецький) а ще хоч це і є те саме що і порушення правил які встановленні на те щоб гравці отримували комфорт від гри я вбивав без причини не винних гравців за це я найбільше каюсь хоча я каюсь за всі свої погані проступки коли в 9:00 почалась хвилина мовчання я продовжував гру просто вимкнувши звук

На справді є багато більше справ поганих які я зробив тому пробач мені за всі ті які я назвав та за ті що були забутими

З хороших:
З хороших моїх справ я розповім що я дуже люблю допомагати іншим тобто я не чекаючи нічого в замін я можу віддати велику (для мене) суму (я сам по собі ніколи не тримав більше 2кк) а ще я після того як я вирішив піти з поліції то я захотів допомагати іншим тому я перевівся до лікарні і там я дуже часто їздив в патруль заїджав в найнебезпечніші та найбільш людних місцях але я і їздив просто та за просто так лікував та давав аскорбіночки людям але потім я перегорів до гри тому покинув гру на декілька тижнів але я повернувся згадавши всі хороші спогади та я вирішив піти до ДСНС де знайшов друзів яких я поважаю а ще я підтримував друга мого який подав на лідера ДСНС я бажав йому успіхів та хотів щоб його допустили до обзвону але нажаль йому відмовили з причиною щоб він показав себе на 11 (хоч він в був на 11)

Ось я розповів тобі всі тягар мого ігрового життя на 06 сервері де є багато хороших людей які заслуговують на подарунок більше чим я але якщо говорити за подарунок я дуже впевнений що ти простиш мені мої провини як і я прощаю всім тим хто мене ображає кожен день та старається мене задіти тому розповім тобі що я мрію про те щоб: отримати бумбокс це є моя найбільша мрія за якою я питаюсь слідувать але у мене не получається так як я гроші роздаю дим кому діцсно потрібно... Та ще трачу гроші на паливо та рем комплекти на їжу щоб хп не знімало і це трішки коштує грошей тому я дуже сильно прям мрію про бумбокс тому буду дуже надіятись що ти не залишеш мене без подарунка (і оставиш з різкою як поганій людині)

З любов'ю до Святого Миколая
Джоні Трамп 06 сервер...

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Джоні Трамп(6041) Подільський край (06)
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.: я розповів у своїй сповіді яка була в листі
Що б ви хотіли отримати.:бумбокс або гроші на нього
Чому ви маєте отримати цей подарунок.: тому що бумбокс є моєю нацбільшою зі всіх мрією
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.:
хіба ж може ШІ написати такий лист? Зі сповіддю моралью та прочим каяттям
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Святий Сопрано

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1 Святий Сопрано 02 сервер 6889970
2 Я старанно виконував свою службу, свої уповноваження ,підтримував право порядок в містах та слідкував за його дотримувань інших громадян,затримував право порушників та допомагав новачкам в правовій допомозі
3 Лексус ЛХ 600 або допомогу щоб його купити половину від суми машини і бажано ще 2кк на поїсти
4 я би хтів отримати машину для старанного та ефективного виконання службових завдань

буду дуже вдячний Миколаю та як в мене немає змоги щось собі дозволити

Nikolas Karma

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Давид Євченко

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
128448,Давид Євченко,03 сервер Східна Україна
Святий Миколай цього року був чемний,помагав новачкам,батькам і т.д.
хочу 50 мільйонів гривень і бмв м5 ф90 а також 3000 карбованці.
Якщо ти мені це принесеш у гру буду дуже вдячний,якщо не принесеш мені буде сумно.
Дякую за увагу!

𝐡𝐢𝐭𝐨𝐦𝐢

Активний
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
173
Реакції
118
Бали
46
Любий Святий Миколаю!
Пише тобі Хітомі Тюбикович #2838 з 03 серверу під назвою Східна Україна.
Цього року я намагався бути за справедливість у всіх ситуаціях: допомагав гравцям і морально, і фізично, розбирав конфлікти між кланівцями та державнини структурами, допомогав новачкам, то ремкомплектом поремонтувати, то каністру з бензином заправити, як кажуть, дрібниця але приємно☺️.

Наша сім’я TyubikiFamQ 🥰🤩 теж добре постаралась: ми зміцніли і тепер маємо на всіх шести серверах по кілька картелів, а на 01 сервері, аж три. Це результат спільної роботи, підтримки та чесної гри.

Хотів би отримати від тебе якийсь особливий подарунок, щось, що стане знаком того, що мої старання були не дарма (клікабельно)...

Чому саме я? Бо протягом року робив те, що рідко видно збоку: допомагав людям, вирішував проблеми і тримав сторону чесності. Дякую тобі за шанс на маленьке диво навіть у грі.

І ще, Миколаю, хочу поскаржитися трохи по-дружньому. Мені останнім часом ну зовсім не щастить. Уже два з половиною роки я кручу ту рулетку на сайті і жодного нормального призу. Ні разу за цей період не мав ні котеджа, ні бізнеса, ні щось дійсно цінне. Інколи навіть смішно стає, але всередині трохи боляче. Може, саме під кінець цього року ти подаруєш мені трішки удачі, яку я так довго чекаю?
З повагою

Останнє редагування:

Ілля Заштовт

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
Дорогий Святий Миколай! Тобі пише Ілля Заштовт(айді 123784) з 03 сервера Східна Україна. У цьому році я був слухняний, гарно навчався, робив добрі справи, допомагав батькам та грав у свою улюблену теплу Ukraine GTA. На жаль, я не маю можливості задонатити в улюблену гру, але не засмучуюся. Миколаю, подаруй мені, будь ласка, трохи карбованців. Я давно мрію придбати слот для авто та ще щось цікаве. Щиро дякую тобі, дорогий Святий Миколай. З повагою, Ілля.

Останнє редагування:

Джейсон Шторм

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколаю, тобі пише: Джейсон Шторм (ID 53770) з 05 серверу. Цього року я багато допомагав іншим гравцям, адміністраторам, ніколи не шкодував грошей для інших, і завжди віддавав останнє, навіть якщо мав 20000 грн і менше. Я дуже хочу тебе попросити подарувати мені лише один подарунок, McLaren P1 в чорному кольорі, я розумію, що це дорогий автомобіль, але я зараз немаю жодного транспорту крім квадроцикла, і якщо не важко то подаруй трошки грошей для тюнінгу. Я вважаю що я повинен отримати цей автомобіль, бо я віддавав все бідним, щоб вони були щасливі, хоча сам не мав ні копійки. Сподіваюсь ти це прочитаєш, і зробиш мені невеличке щастя, задля якому я буду щасливіший, і буду більше старатись робити для інших. Дякую тобі за розуміння, твій слухняний Джейсон Шторм ( ID 53770).

Denis_korzh

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Дорогий святий Миколай я гравець 04 серверу Деніс Корж [85168] в в цьому році я працював на багатьох роботах ферма лісоруб далекобійник допомагав новачкам. Я старався бути хорошим гравцем коли мені якісь*добрі люди* розстрілювали всі колеса фури я спокійно їхав далі а не виходив з фури і не розстрілював їх у відповідь . Я знав що 100% їх скоро покарають.
Я би хотів отримати в подарунок
Вантажівку
Mercedes-Benz Actros L
я розумію що я сильно обнаглів але я дуже буду вдячний подарунку
І в майбутньому буду робити більше добрих справ допомагати гравцям не порушувати правила серверу та ПДР
дякую вам за увагу гарних вам зимових свят Святий Миколаю!

Кепі Жучков

тунтун сахур
Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
36
Реакції
61
Бали
23

Лист Святому Миколаю😊

ID:71185
Нік:Кепі Жучков

Доброго дня, Святий Миколаю!

Пишу тобі свій лист, бо вірю, що навіть у віртуальному світі можна отримати трохи тепла та новорічного настрою.
За цей рік у Ukraine GTA я постарався поводитись адекватно даже старався не отримуваняти покарання та допомогав гравям накидував ремки їм.

Цього року я би хотів отримати подарунок —
Бумбоксик "Чорно-білий мармур"
Це те що зробить гру приємнішою.Та я зможу слухати новорічні пісні.

Чому саме мені?
04 реально проводжу тут багато часу і намагаюся тримати атмосферу дружньою. Думаю, я заслужив хоча б нагороду за актив і нормальну поведінку протягом року.Буду старатися ставати краще.

Дякую, що прочитав мій лист.
Обіцяю й надалі залишатись добрим гравцем 04 серверу༼ つ ◕_◕ ༽つ.

Андрюха Романов

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Привіт Святий миколаю,це Андрюшка Романов з 05 сервера(45227)
Я допомагав новим гравцям працювати та давай гроші на їхне майбутне в нашому проєкті),А також подарував одного разу авто.
Я б хотів отримати або фуру теслу або теслу модель s plaid,ну а якщо по простому до трошки грошенят або кицьку)
я добре себе поводив та допомагаю людям які того потребують або просто так:)
дякую Миколайчику,та усім бажаю гарно провести зимові свята,всіх обійняв :3

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
88
Реакції
73
Бали
33
6845134, Іван Босович , 02 Західна Україна

Дорогий Святий Миколай цьго року я був нечемний мягко кажучи але в деморгані майжене сидів мут мав вроді один раз.
Але я був трохи чемний будучи підполковником ЗСУ вивчив кучу рижиків таких як Богдан Тітков, Максим Ревуцький та багато інших Чому я згадав саме їх? БО вони стали вадними персонами в ЗСУ Підпоолковник та полковник.

Яб хотів Бумбокс графіті і Гелік Брабус

Чому я аю його отримати? Ну а хто як не я хібаь отримають мої кращі друзі з ЗСУ і Клану MAROLO ну я ніколи ніде не вигравав більш ніж 1кк (якщо не враховувати майстер РП) тому я думаю що я заслужив.

Nikolas Karma

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
  1. Ніколас Карма 13110 05 сервак
  2. Я почав більше допомагати новачкам а саме на суму більше 35кк (майже на весь свій баланс прокачав одному новачку акаунт і він став моїм накращим другом
  3. Вітаю любий Святий Миколаю, я би хотів щоб ти мені подарував"Brabus G800" (якшо можна то на якихось детальках 2-3 вистачить з головою)можливо це багато але це моя мрія остані півтора роки тому хотілось би щоб вона збулася в цей прикрасний день (Ніколи ще не отримував подарунки від UG team)
  4. Я важаю що все описав в попередньому пункті
  5. Писав лист сам від чистого серця
  6. Ваш віданий поклоник з 05 <3

Денис Хаос

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Мене звати Денджі Деннисович, мій жентончик 130517, регіональний номер 03 (Східна Україна)
Я допомагав по можливості всім гравцям тобто допомогав виконувати квести та щось робити, поводив себе чемно є не великий гріх у то мущо я проїхав на червоно свтло один раз але я сплатив штраф та більше не порушував).
Я мрію та благаю тебе мені подарувати мою мрію іграшковий автомобіль Mercedes-AMG GT S Coupe. (Маю на увазі справжню).
Поводив себе чемно та намагався всім допомогти по можливості не звертая уваги на статус людей.
З повагою до святого Миколая від Денджі Денисовича.

денис соделя

Новий гравець
Реєстрування
7 Лют 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Миколаю, мене звати Денис Соделя, мій айди 92297 живу на 04 сервері Північна Україна. був чемний і хочу отримати подарунок,я допомогаю людям які цього потребують,також я дуже добре навчаюсь і допомогаю батькам,тому я хочу отримати подарунок. донатів ЗСУ я тебе прошу Хотів би щоб було все добре, щоб війна закінчилась в нашій країні, та хотів би собі 3500000 гривень хочу собі купити машину для зимового дней дякую тобі что ти у нас есть

Алекс Корж

Модератор | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
245
Реакції
281
Бали
108
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 82490,Алекс Корж,01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Упродовж 2025 року я сумлінно виконував службові обов’язки, демонструючи високу стійкість, дисципліну та професіоналізм. Постійно утримував визначені позиції, діяв рішуче та відповідально, не допускав ознак деморалізації чи намірів залишити бойові рубежі.
    Дбаючи про безпеку підрозділу, я забезпечував своєчасне реагування на загрози, підтримував бойову готовність та сприяв ефективній роботі побратимів. У критичних ситуаціях проявляв ініціативу, витримку та здатність приймати обґрунтовані рішення, що позитивно впливало на загальний результат виконання завдань.
  • Що б ви хотіли отримати. “Hughes MD 500”
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я вважаю, що заслуговую на подарунок, тому що протягом всього року сумлінно виконував свої обов’язки, проявляв відповідальність, витримку та відданість справі. Я завжди робив усе можливе, щоб підтримувати стабільність, допомагати команді та сприяти успішному виконанню завдань.
    Моя послідовність, надійність і готовність працювати навіть у складних умовах — це ті риси, які, на мою думку, варто відзначити

wwww37

Новий гравець
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
15
Реакції
3
Бали
6
1)312 Холли Вестерн 02 сервер
2)За весь год я не имел серьезных наказаний (варнов/банов) за нарушение правил, что подчеркивает мое уважение к серверу и его комьюнити.
3)Вертолет что летает со скоростю 320км
4)чтобы легче фармить охоту или же рибалку прокачать уровень до максимум.

Maksim_Soprano

Новий гравець
Реєстрування
17 Чер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
• 6756910 Максим Сопрано 02 сервер.
• Я підвозив новачків моментами як була можливість допомагав їм грошима, ніколи не відмовляв в допомозі щось найти якщо їм шось було потрібно,Дуже багато відпрацював на глово та інших роботах, не отримував покарань на форумі, ніразу не був в бані,Розвивав по трошки свій клан,не порушував правил проекту .
• Хотів би отримати: Mercedes cls 63 amg з івенту або стоковий гараж.
• Писав сам без допомоги Ai.
• Граю протягом 3+ років на 02 сервері.
•Був чемний не маю надій на перемогу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі