💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
16
Бали
13
#3355 Дмитро Тищенко, 06 сервер Подільський край.
Привіт, на проекті я вже довгий час, від самого початку, ще з 01 сервера, вже третій ноут переносить мене у світ Юкрейн ГТА, за весь цей час навряд чи можна сказати що я зробив щось погане під час гри, допомагав новачкам коли словом, порадою, коли ділом, привів з собою трьох нових гравців, останній хто приєднався допоміг з розвитком, початковими квестами, поселив у своїй квартирі, купив перше авто(Ніссан Сільвія, поставив тюнінг, вініли), загалом направив подругу на шлях розвитку та цікавої гри, ви б чули коментарі від неї... Вам би було приємно...

За час гри кілька разів був на відповідальних посадах у фракціях, Прем'єр міністр (ще в далекому 2022-2023), Заступник лідера ЗМІ(2023) та Голова відділення в МОЗ у минулому році.

Зараз звичайний трудяга прекрасної транспортної компанії "YouTuber Company" на 06 сервері, кручу баранку та йду до нових висот, в планах купити дім та швидше авто.

Не буду нагліти та просити Ламбу чи дім в Конча Заспі, нехай подарунок буде скромний але приємний, на ваш вибір. Бажаю мирного неба та дякую творцям проекту за те що дали змогу дорослим і дітям відволіктись від всіх проблем сьогодення у спілкуванні та проведені часу на серверах Юкрейн ГТА. Здоров'ячка та натхнення)

Діма, 29 рочків 😄

𝑱𝒂𝒎𝒆𝒔 𝑲𝒂𝒕𝒆

🇬‌🇪‌🇳‌🇪‌🇷‌🇦‌🇱‌
Реєстрування
30 Кві 2025
Дописи
36
Реакції
19
Бали
23
1.Джеймс Кейт 100395 04 Сервер

2.я робив розіграш допомагав друзям з розвитком

3.я хочу гелік 2022 та 100кк

4. тому-що я допомогав людям на сервері

Єгор Буданович

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2023
Дописи
27
Реакції
4
Бали
11
Дорогий Святий Миколаю!

Мій ID: 48173

Нікнейм: Єгор Буданович

Сервер: 04 — Північна Україна

Цей рік на сервері для мене був насиченим. Я не просто грав — старався бути корисним іншим: допомагав новачкам розібратися, підказував, як заробити перші гроші, не провокував конфлікти і завжди грав чесно. Часто бачив, як люди завдяки порадам починали розвиватися, і це було приємно — ніби зробив щось маленьке, але важливе.

Якщо можливо, я дуже хотів би отримати щось із цього: фуру Tesla, Mercedes G63 2022 року, 200 мільйонів або 5000 донатної валюти. Це дало б новий стимул і можливість продовжувати розвиватися на сервері ще активніше.

Чому саме я? Тому що я не просто “беру”, а стараюсь віддавати — підтримувати атмосферу, допомагати іншим і створювати позитив. Було б приємно відчути, що добро повертається.

З повагою і вірою в диво,

Єгор Буданович

Matoovnarmani

Новий гравець
Реєстрування
28 Лис 2025
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер нікнейм Матео Овнармані ID,213785 сервер,Центральна Україна.

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав новачкам розібратися з першими кроками, підказував, кілька разів допомагав адміністрації ловити порушників, коли траплявся безлад на сервері. Завжди намагався тримати атмосферу дружньою і не створювати зайвих конфліктів.

Що б ви хотіли отримати. Як подарунок я б дуже хотів отримати фуру-американця. Я про неї мрію вже давно, але постійно не вистачало грошей то треба було вкладатися в персонажа, то зявлялись інші витрати. Для мене це не просто транспорт, а щось, що мотивуватиме й надалі активно грати та розвиватись було б неймовірно круто здійснити цю маленьку мрію.

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я справді вкладаю свій час у сервер і роблю це від душі. Мені важливо, щоб новачкам було легше адаптуватись я завжди намагаюсь поводитись чесно, допомагати іншим і робити плюси для сервера там, де це можливо. Було б дуже приємно, якби мої старання помітили та відзначили.

Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Андрюха Вінчестер

Ст.Модератор | 03 Східна Україна
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
13
Реакції
22
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер :
Андрюха Вінчестер 03 найкращий

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: донатив в ігру боизько 10000 тис $ також допомагав гравцям.
Що б ви хотіли отримати: 3ккк а далі я собі придбаю що забажаю

Чому ви маєте отримати цей подарунок:
я робив багато речей для гравців

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
201
Реакції
156
Бали
48
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Ваня Фермер 123191 03 сервер

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: дуже багато допомагав новачкам і вчора кинув на карту гроші 700к для розвіття на 01 сервері, на 03 отримав бан за погану поведінку, зараз на 3 званні у ВРУ та хочу у суботу піти на 4 надіюся отримаю 4 звання у ВРУ, я хочу здійснити свої мрії на UKRAINE GTA а саме купити BMW M5 G90 або BMW M5 F90 надіюся ви мені допоможите з цим! І з святами вас!

Що б ви хотіли отримати: BMW M5 G90 або BMW M5 F90 або ройс ройс калінан

Чому ви маєте отримати цей подарунок: тому що я добився мрії а саме купити Audi RS 7 бумбокс а також гвинтокрил а дальше бажання після того як мене обманули нема

Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12

Сатоши Епштейн

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
20
Реакції
39
Бали
18

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Святий Миколаю, здоров!
На зв’язку Сільвестер Марсель 6860646, сервер 02 Пишу тобі цього року з надією, що ти ще не у відпустці й не полетів на Балі після зарплатні від адміністрації.

За цей рік у UKRAINE GTA я поводився, як зразковий громадянин України (ну майже). Не ламав правила, не кричав у чат “дай 5к пж”, допомагав новеньким, і навіть коли мене підрізали на переході — я не проклинав їх до сьомого коліна. Це, Миколаю, між іншим, вимагає стальної сили волі.

Що я хочу на свята?
Дуже би хотів отримати 50-80 мільйонів Обіцяю: використаю з розумом,і не профукаю на першій же перестрілці (ну… постараюсь).

Чому саме я маю отримати подарунок?
Бо я в цьому році був як мінімум на 30% святішим, ніж торік. Та й чесно — якщо ти скажеш “ні”, я, звісно, прийму це… але знаєш же, що я тоді зроблю? Правильно — просто піду плакати в чат фракції. А воно тобі треба?

Обіцяю надалі приносити серверу добро, меми і трохи хаосу — але позитивного!
З повагою та легким натяком,Сільвестер Марсель <3

Макар Громов

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Лист до Святого Миколая 💌
Дорогий Святий Миколай!
Цього року я був дуже-дуже чемним! Я старався робити добрі справи та допомагати іншим.
Я знаю, що ти можеш здійснити будь-яке бажання, тому пишу тобі з важливим проханням. Мені дуже потрібна машина в Ukraine gta.
Розумієш, мені ні на чому їздити! А я ж подорожував по всій українській карті гри! Я був у Києві,харькові,дніпрі Для таких масштабних подорожей просто необхідна крута та надійна тачка, щоб швидко і з комфортом дістатися з точки А в точку Б.
Обіцяю, що буду використовувати її тільки для добрих справ... ну, в межах правил гри, звісно! Вона мені дійсно потрібна, щоб завершити всі мої ігрові місії!
Буду дуже вдячний, якщо ти підготуєш для мене такий подарунок під подушку!
З найкращими побажанням

Макаренус попенус
3 сервер
ID129199

vlad122

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколай♥️! В цьому році я був чемним. Тому що я допомагав новачкам, ремонтував машини, працював заробляв гроші. Тому я хотів щоб ти мені подарував в Ukraine GTA audi rs7, Bugatti Chiron, скін школьника і різні прикраси і ще я хотів 999 мільйон грн валюти і 1000 карбованців. Миколай я буду тобі дуже вдячний за подарунок ♥️

Влад добряк,
01 сервер
ID143003

Останнє редагування:

Діма Гарбузюк2

Новий гравець
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.[121477] Діма Гарбузюк 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав людям які просили помогти
  • Що б ви хотіли отримати. я хочу отримати 20.000000
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я був чемним цей рік :)
    Правда був чарним хлопчиком надіюся щоти побачиш це пісьмо

Останнє редагування:

MillionDealer

Отаман
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
70
Реакції
28
Бали
21
1. 20375, Юра Львівський, 06
2. Помагав ново прибулим до нас, розказував де можна заробити перший капітал, роздавав гроші бідним коли була можливість
3. Хотів би отримати Котедж або Будинок в Михайлівці на 10 лунок, фуру Теслу Семі, і якщо вистачить карбованці скільки не жалко
4. Обіцяю у відповідь:

— не збивати пішоходів (спеціально),
— не “позичати” машини без крайньої потреби,
— не вступати в перестрілки до обіду,
— і навіть залишити печиво під подушкою, якщо ти прийдеш не з рейдом.

Дякую, Миколаю.
Якщо й не виконаєш усі бажання — то хоча б подивися у мій інвентар. Там пусто. Дуже пусто. Як зарплата після штрафів.

З повагою,
Твій чемний, неідеальний, але стараючийся гравець Юра Львівський.

Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
133
Реакції
40
Бали
33
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Саня Мандарин 31267 Подільський край.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Цього року я себе гарно вів допомагав гравцям серверу, працював у НПУ затримував злочинців. У
ЗМІ редагував оголошення людей та в УЗ працював на благо народу.
Що б ви хотіли отримати. 2500 карбованців.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу щось купити новорічний Бал Пасс.

Тоні Стритлайт

Новий гравець
Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
24
Реакції
2
Бали
8

Вимоги:
Дорогий святий Миколай

Вимоги:
Тоні Стритлайт 03 сеов

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Тоні Стритлайт 99571 03 сервер

ДОРОГИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Я дуже в цьому році дуже хорошо вів та допомагав гравцям і допомагав друзям коли міг коли я розбагатів я допомагав друзям і гравцям які просили допомоги

Я дуже хочу на святого Миколая собі BMW M5 CS та 70 мільйонів

дуже буду радий щоб мені це все подарував святий Миколай бо я допоміг багато гравцям на самому найкращому сервері 03 та на проекта UKRAINE GTA

Коршунов Богдан

Новий гравець
Реєстрування
9 Жов 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Богдан Коршунов 229505 1сервер
Дорогий святий миколаю я був добрим хлопчиком на 01 сервері тому я хочу дім з теплицею або nissan gtr r35 та 10 мільйони гривень
я не був у кланах я був тільки у ЗСУ,НПУ та ДКВС я був слухняним ні кого не ображав та допомагав іншим доїхати кудись тому я думаю я заслуговую на такий подарунок. З добротою Богдан Коршунов.

Останнє редагування:

Тоні Стритлайт

Новий гравець
Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
24
Реакції
2
Бали
8

ДОРОГИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Я дуже в цьому році дуже хорошо вів та допомагав гравцям і допомагав друзям коли міг коли я розбагатів я допомагав друзям і гравцям які просили допомоги

дуже буду радий щоб мені це все подарував святий Миколай бо я допоміг багато гравцям на самому найкращому сервері 03 та на проекта UKRAINE GTA

Ярослав Вейдер

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6

Вимоги:
Святий Миколаю пише твій слухняний бандит. За цей рік я досить багато допоміг новачкам а саме давав одяг,гроші, машин. Приютив досить багато новачків. Але й були непогані справи. Я розстрілював Нацполіцію і СБУ. Я зробив висновки і більше не буду такого робити. Святий Миколаю ти про мене добре знаєш. Я виправився і більше не є в неофорганізаціях. Я скидував гроші на те щоб прибрали блокпости. Я розумію що в нашій країні війна і ти не зможеш принести машину або будинок. Я прошу у тебе 2500 карбованців. Звісно і буду радий кожному твоєму подарунку. З наступаючими святами
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Ярослав Вейдер 05 сервер

Вимоги:

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

TemaKrivbass

Новий гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
6785694 Тема Кривбасс 02
Помогал игрокам был добрым
Хочу отримати 6кк щоб купити собі гарну машину
Чому саме я маю отримати подарунок тому що я завжди допомагаю гравцям серверу 😄

Андрій Горн

Молодший Адміністратор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
97
Реакції
54
Бали
73
Любий Святий Миколаю
Тобі пише твій не дуже чемний хлопчик Андрій Горн (208321) з Центральної України. Цього року я зробив багато добрих справ, наприклад допомагав новачкам у фракціях, допомагав попутним людям в яких зламалася машина чи закінчилося топливо, кормив тваринок також працював досить довго в ДСНС та рятував людей з небезпек. Тому на подарунок я б дуже хотів отримати автомобіль BMW M5 F90 або 35кк на її придбання. Я хочу саме цей подарунок так як я дуже мрію саме про дане авто. Але якщо ти не можеш собі дозволити такий подарунок, то я буду дуже радий іншому на твій смак.​

Андрій Світличний

Новий гравець
Реєстрування
11 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Святому Миколаю!

ID:230357
Нікнейм: Андрій Світличний
Сервер: 01

Пишу свій лист. За цей рік на сервері я багато часу провів у ДКВС. Роботу робив нормально, без порушень, як міг. Я завжди старався бути чесним і адекватним. Хабарів не брав ніколи, бо не бачу в тому сенсу, і не хотів псувати ні собі, ні іншим гру.

За рік у мене був лише один конфлікт — посварився з одним хлопцем, але то було емоційно і швидко пройшло. Більше ніяких проблем я не створював, старався навпаки допомагати тим, хто щось питав чи не розумів. На роботі завжди виконував завдання, затримувався, коли треба було, і просто робив усе, щоб тримати порядок у фракції.

Хотів би отримати будь-яку квартиру, будинок або машину. Це реально моя мрія в грі, бо хочу мати щось своє, щоб було легше розвиватись далі.

Чому я маю отримати подарунок — бо за цей рік я показав себе нормальним гравцем: чесним, без хабарів, без порушень, працював багато і намагався робити сервер кращим. Думаю, я заслуговую хоч
а б на шанс.

Тоні Стритлайт

Новий гравець
Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
24
Реакції
2
Бали
8

ДОРОГИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі