Святий Миколаю,
Я пишу тобі з рідного сервера Східна Україна 03
1. Мій ID: 129304, нікнейм: Ангеліна Доманська
2. Я не так давно граю в UKRAINE GTA , але за цей час гра стала частинкою мого життя. Я швидко звикла до нашої , атмосфери та людей тут. Я намагалася робити тільки хороше допомагала новачкам , підказувала , де їм стартувати та як заробити перші гроші , сама я чесно працювала та розвивалася
3. Я хочу щоб ті мені подарував скін *Демонічна краля* Я вже дуже давно шукаю скін *Демонічна краля*. Він майже недосяжний , його ніхто не продає , з кейсів він не випадає ,і знайти його на сервері майже нереально. Я справді довго й уважно шукала, але безуспішно.
І якщо б ти, Миколаю, подарував мені цей скін я була б безмежно рада, це та річ, про яку я мрію з першого дня, як побачила її у грі і була б безмежно вдячна тобі. Я дорожитиму цим подарунком 🥹
4. Чому я маю отримати цей подарунок:
Тому що я дуже ціную цей сервер і все, що він мені дав. Навіть хоч я граю не так давно , UKRAINE GTA вже стала частиною мого життя. Мені дуже подобається цей проект , і я намагаюся робити для нього щось хороше . Я б дуже хотіла в цьому скіні бігати по серверу, відчуваючи себе особливою як і цей проєкт для мене
Дякую тобі, что прочитав мій лист❤️