Ханс Деморт
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Лип 2025
- Дописи
- 17
- Реакції
- 3
- Бали
- 8
Дорогий Миколаю на Ukraine GTA!
Цей рік був не звийчайний, але минув він прекрасно - я провів його гарно, знайшов багато друзів колег, та зробив якусь істрорію.
Хочу попросити подарунки за то що багато кому домоміг в розвитку. дав багато порад від себе.
З повагою до тебе Миколаю!
Ханс Деморт
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Ханс Деморт [6883493] 02 Західна Україна.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік :
Домоміг багатьом людяв в розвитку як фінансово так і порадою. бували і не дуже хороші справи але старався і стараюся їх виправляти і показую приклад іншим.
Що б ви хотіли отримати:
По можливість хотів би 2-3 речі
1.Рюкзак на 300 кг
2.Bmw m3 Turing сток або на деталях
3.Зимовий БатлПасс
Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Заслуга діло таке. зробив добру справу получив хорошу заслугу і подарок. допоміг людям. не всім здійсно але по можливості старався допомогти багатььом
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
Цей рік був не звийчайний, але минув він прекрасно - я провів його гарно, знайшов багато друзів колег, та зробив якусь істрорію.
Хочу попросити подарунки за то що багато кому домоміг в розвитку. дав багато порад від себе.
З повагою до тебе Миколаю!
Ханс Деморт
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Ханс Деморт [6883493] 02 Західна Україна.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік :
Домоміг багатьом людяв в розвитку як фінансово так і порадою. бували і не дуже хороші справи але старався і стараюся їх виправляти і показую приклад іншим.
Що б ви хотіли отримати:
По можливість хотів би 2-3 речі
1.Рюкзак на 300 кг
2.Bmw m3 Turing сток або на деталях
3.Зимовий БатлПасс
Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Заслуга діло таке. зробив добру справу получив хорошу заслугу і подарок. допоміг людям. не всім здійсно але по можливості старався допомогти багатььом
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.