💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Гущин

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1) 39869, Іван Гущін 06 сервер
2) Я допомагав збирати гроші щоб убрати блок пости та допомагав нашим ЗСУ
3) Хочу отримати: BMW I3, 10 мільйонів, та новенький DAF щоб розвозити подарунки
4) Без нічого я сам писав

Артем_Левин

06|Полковник|СБУ|
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
140
Реакції
34
Бали
33
IMG_4375.jpeg
ID: 11960
Нікнейм: Артем Левин

Сервер: 06

Що хорошого я зробив у Ukraine GTA за цей рік:
Цілий рік я грав на 06 сервері , дотримуючись правил. Та допомогам новачкам і підтримував інших гравців.

Що я хотів би отримати:
Mercedes-Benz G-Class G63 2022 (Hamilton) та 115 мільйонів ігрової валюти.

Чому саме я маю отримати цей подарунок:
Я Грав сумлінно та без порушень, допомагав іншим і був активним. Це стане для мене мотивацією розвиватися далі.

Останнє редагування:

Денис Неїзі

Новий гравець
Реєстрування
14 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
46899 05
цей рік я був чемним я допомагав новачкам
хочу об Миколай приніс мені ауді рс 7
я собі хочу швидку машину
дякою за доброту від Дениса Неїзі

Міша Лисий

Новий гравець
Реєстрування
7 Бер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер-91952 Міша Лисий 04 сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік-не порушував правил, старався допомагати чим міг
  • Що б ви хотіли отримати-BMW M5 CS 30, мільйонів ігрової валюти і фул 5 деталі
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок-я граю десь 1,5 років і не можу цього досягнути
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ-ШІ не використав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Сергій Колєснік

Національна Поліція України
Реєстрування
3 Гру 2022
Дописи
6
Реакції
4
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Сергій Колєснік [40469] Східна Україна [03]

Святий Миколай, я себе добре поводив, ніяких порушень не було. Я звичайний поліцейський, на даний момент я займаю посаду капрала, і в мене є ціль піднятися ще вище, але це я зроблю самостійно. *раніше я займав посаду полковника* Від вас я саме хотів щоб ви мені дали грошей якщо це можливо😅

Скільки? Скільки зможете)

Для чого мені потрібні ці гроші? Бо в мене є мрія купити собі стоковий Audi RS7 Sportback

Буду дуже вам вдячний якщо моє бажання збудеться)

З любов'ю Сергій Колєснік

mishabugir

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Святий Миколаю я був може не чемний але надійсь що ти даси мені рюкзак на 300 кг і 10кк ну і якщо не важко Бмв м5 ф90 але я тільки почав грати але завжди допомагаю всім хто просе
1. id 199327
2. Михайло Бугір
3. 1 сервер

Надія Уайт

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2025
Дописи
87
Реакції
91
Бали
73
┌───────────────────∙∙∙↝
:hearts:
↜∙∙∙─────────────────┐

ggggg-2024-12-05T155841.240-1024x538.jpg

└───────────────────∙∙∙↝
:hearts:
↜∙∙∙───────────────────┘

♡Дорогий Миколаю!♡
Цей рік у світі UKRAINE GTA був сповнений пригод, знайомств та корисних справ. Я щиро вірю, що добро завжди повертається, тому хочу поділитися тим, що мені вдалося зробити, і скромно попросити про подарунок, який стане святковим дивом.

❈1. Мій ID, нікнейм та сервер:❈
  • ID: 139934​
  • Нікнейм: Надія Уайт​
  • Сервер: Центральний​

❈2. Що хорошого я зробила за цей рік у UKRAINE GTA:❈
  • Служба в ЗСУ в грі: Відповідально виконувала свої обов’язки, підтримувала дисципліну й допомагала команді в складних ситуаціях.​
  • Допомога новобранцям: Завжди зустрічала нових гравців, пояснювала їм правила та механіки, підказувала, як швидше адаптуватися та не загубитися в перші дні.​
  • Підтримка початківців: Допомогала фінансово, також ділилася порадами та власним досвідом, щоб вони почувались впевненіше.​
❈3. Що хотіла б отримати:❈
Преміум на 30 днів, також було б чудово небагато карбованців.

❈4. Чому я заслуговую на цей подарунок:❈
Я завжди намагаюся робити світ UKRAINE GTA дружнішим та комфортнішим. Вкладаю свій час, терпіння й турботу в розвиток серверу, допомагаю іншим і вірю у командний дух.

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Андрій Ярмоленков , 03 сервер , (114934)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам розвиватись , одному поміг купити машину скину 2.5 мільйона
  • Що б ви хотіли отримати. : Дуже сильно Хочу Стати Лідером МОЗ на 03 сервері
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Відповідальний , Комунікабельний , Завжди допоможу , Вмію вислухати , Роблю все для того щоб другі могли розвиватись

Dima Shvetcow

Козак
Реєстрування
2 Жов 2025
Дописи
13
Реакції
11
Бали
8

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
мена завут дима швецов я из 5 сервера я хочу ауди рс7 в каченую и синий венил под ауди рс7 и новгодний скин синева цвета деда мороза айди мой 31215

Іван Гурлєв

Новий гравець
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
21
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Іван Гурлєв 86053
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA цей рік я кожен день допомогав гравцям чинив та
  • запровляв авто людям та багато іншого
  • хочу 200кк и 5к карбованців та макларин та скін та скін таємний

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. я весь рік вів себе добре
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

+380965709728

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1 58905 Грейс Чорний 05 сервер
2 дотримався правел запросив друга в ГТА УКРАЇНУ та допоміг новічку я допоміг брату развіца дуже хочю подарунок 50кк одам новічкам
  • я бе хотів 10кк-100кк
  • я добра людина яка може допомогти всім
  • я писав сам то му що я людина розумна мені не треба допомога

Жекич Дубровский

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2024
Дописи
21
Реакції
3
Бали
8
  • 112535, Жекич Дубровский, 01сервер
  • За цей рік в UKRAINE GTA я робив всяке. Не буду розказувати казочки, що я прям герой всім допомагав, новачкам гроші роздавав і т.д. Просто грав нікому не заважав, і сам дурниць не робив.
    Ну а хочу я Mercedes-Benz G63 6x6 (х*лі нет то).
  • Чому саме я? а чому б і ні. -_-
  • Писав сам атвічаю!

Максим Бедзінський

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
Добрий день святий Миколай пише тобі гравець з ніком Максим Бедзінський з ID 6877910 з 02 сервера я хочу BMW M5 E39 та 2 міліона в Ukraine GTA

+380965709728

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1 58905 Грейс Чорний 05 сервер
2 дотримався правел запросив друга в ГТА УКРАЇНУ та допоміг новічку я допоміг брату развіца дуже хочю подарунок 50кк одам новічкам
  • я бе хотів 10кк-100кк
  • я добра людина яка може допомогти всім
  • я писав сам то му що я людина розумна мені не треба допомога

Вадим Селезньов

Новий гравець
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю!
Я був чемний цього року,і з надією чекаю що ти переглянеш мій лист.

121951, Вадим Селезньов, 03-Східна Україна.

Цього року я був чемний гравець. Нікого не ображав допомагав новачкам, давав їм гроші коли не вистачало,допомагав знаходити різні місця. На мене не було подано ні однієї скарги.

Я б хотів отримати Audi RS7 та 5.000.000 грн.

Я маю отримати ці подарунки тому що: Я ставлю собі плани розвивати гру, більше допомагати людям і бути таким самим хорошим яким я був цього року.

Дорогий Миколаю! Я буду чекати коли ти перевіриш мій лист і дасиш відповідь,

Никіта Крутой

03 | Cхідна Україна
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
26
Реакції
15
Бали
8
Святий Миколаю, вітаю!
Мій нік: Нікита Крутой
ID: 115416
Сервер: 03
Протягом року я дотримувався правил проєкту, ремонтував авто іншим гравцям .
Я дуже хотів би отримати в подарунок бумбокс, щоб створювати настрій для гравців на сервері.
Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, бо завжди залишався порядним гравцем і приносив користь проєкту.
Дякую!

Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
9
Реакції
5
Бали
8
Дорогий Святий Миколаю!

Пишу тобі цього року з великим бажанням і надією. Я старалась поводитися добре не лише в житті, а й у грі. Допомагала новачкам, пояснювала правила, підтримувала гравців, коли їм було складно, і завжди намагалася створювати дружню атмосферу.
Мені хочеться вірити, що ти це бачиш і знаєш

Тому я дуже мрію отримати подарунок — один із цих скінів у грі:
«Дівчина-маніяк», «Справжня» або «Демонічна краля».
Не прошу все одразу — мені вистачить лише одного, того, який ти вважатимеш найкращим саме для мене.

Обіцяю й надалі допомагати іншим гравцям, бути дружньою, чесною та доброю.
Дякую тобі за магію, яка робить світ (і гру) трішки кращим.

З любов’ю,

Уляна Овналкаш 23002 з 06 серверу

Реєстрування
18 Сер 2024
Дописи
28
Реакції
7
Бали
8

Вимоги:
Ярчик Грозний (35448) 05 Вкажіть, що хорошого ви зробили В UKRAINE GTA за цей рік:
Пише тобі поліцейський з проєкту GTA Ukraine. Я щодня патрулюю місто, стежу за порядком і допомагаю людям, щоб у нашій віртуальній Україні було безпечно та спокійно.У своїй службі я стараюся бути чесним, справедливим і відважним. Інколи буває важко, але я завжди пам’ятаю, що роблю це заради добра. Хочу попросити в тебе трішки підтримки: Взагалі я не дуже потребую чогось але б був радим чомусь унікальним дуже буду вдячним!!!

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
187
Реакції
548
Бали
138
Лист до Миколая
Дорогий Миколаю, я не прошу, як інші, гаражі чи тачки.
Моє бажання просте — у версії 3.5 побачити хоча б маленьке оновлення для фракцій з один цих перелічиних:
ДКВС, ДСНС, ЗМІ, МОЗ та УЗ.
Навіть міні-апдейт зробить РП ще цікавішим.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6858129,Андрій Вербицький 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомагав гравцям,давав 2 дихання держ фракціям ,(нище прикріплю Історію як доказ)
  • Що б ви хотіли отримати.Оновлення
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Всі заслоговують на подарунок.

==================== ІСТОРІЯ СЛУЖБИ ====================
▸ Полковник СБУ │ 24.02.2025 – 01.04.2025
▸ Начальник УЗ │ 19.05.2025 – 22.06.2025
▸ Генерал ДСНС │ 23.06.2025 – 01.07.2025
▸ Полковник ДКВС │ 28.09.2025 – 26.10.2025
▸ Генерал ДКВС │ 26.10.2025 – ...

======================= NICKNAMES =======================
▸ Віктор Томсон
▸ Андрій Даник
▸ Андрій Ашваганда
▸ Андрій Вербицький

=========================================================

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі