💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мар'янчик

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Я, Денис Мар'янчик мій айді 6783135, пишу тобі, щоб отримати подаруночок 10 мільйонів ігрової валюти і фуру американку, зараз я тобі розкажу що я зробив за цей рік😀.По-перше я допоміг одному гравцеві освоїтись в грі та дав трохи коштів.По-друге пригласив до гри 2 друзів.Також підвозив гравців якщо просили.Я буду щасливий якщо отримаю це подарунок, думаю, я заслуговую на цей подарунок.В грі я мрію про BMW M5 CS та створити свою т.п(транспортну компанію)

Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
94
Реакції
21
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 29514, Сергій Кіровоград, 06 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: я на цьому сервері граю 9-10 місяців, але за цей період часу теж встиг внести дуже хорошого на цей сервер, Я завжди думаю по перше про людей, колектив. А гроші то таке, колись заробимо. Я за цей Рік був довго в Держ Орг, був полковником ДСНС , коли я тіки в ДСНС прийшов було багато грошей, але я багатьом своїм колегам які нуждались в грошах допомагав, і от пішов в клан з найріднішими людьми з ДСНС, і наразі допомагаю їм та новеньким, вчора наприклад допоміг новачку з купівлею авто, позичив йому 13.500.000 грн, і так гроші розходяться(((, але хочеться створити свою Транспортну Компанію, для розвитку, для допомоги людям та для розвитку серверу. А так я допомагаю багатьом людям і майже щодня, коли в них є якісь проблеми, і буду далі допомагати людям!
  • Що б ви хотіли отримати: 100кк, Фуру Теслу Семі
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я хочу створити Свою Транспортну Компанію за 100кк, а Фура Тесла Семі для того аби почати розвивати ту Транспортну компанію, і хочу залучати людей до роботи, аби вони мали можливість заробити.
    • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
    • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
    • Ukraine GTA 06 сервер
    • Держ Орг
    • - Майор ДСНС [05.06.2025 - 12.06.2025]
    • - Підполковник ДСНС [28.09.2025 - 21.10.2025]
    • - Полковник ДСНС [21.10.2025 - 05.11.2025]
    • Неоф Орг
    • - Модератор FISHKA
    • - Лідер MarliSquad ( по цей день )

Останнє редагування:

Атрем

Новий гравець
Реєстрування
20 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Артем Верба 59730 сервер 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомагав людям ровивався та працював в держ.орг.
  • Що б ви хотіли отримати.Я хотів отримати бумбокс та Toyta Land Cruiser 200
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Томущо я вів себе чемно та допомагав іншим.

Дмитро Наливайко

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2025
Дописи
9
Реакції
3
Бали
6
🚩Дмитро Майданик, 19829, 6 сервер Подільський край.
📃цього року я создав клан і транспортну компанію, тим самим дав ігрокам робочі місця та можливість заробляти.
🎄Святий Миколай мрію про теслу семі або новий актрос л

Саня Ультрас

Новий гравець
Реєстрування
2 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі твій трішки слухняний, але дуже старанний Олександр Дубко
Так-так, я знаю, що інколи трохи “фейлю”, але все ж стараюся тримати себе в руках і робити більше добрих справ, ніж поганих. Сподіваюся, ти це бачив у своїй “базі даних добрих вчинків”. 🙂

Цього року я мрію отримати від тебе якусь фуру новорічну або цікаву машинку.

Обіцяю прокачати свою поведінку до вищого рівня та бути ще чемнішим, щоб наступного року потрапити в топ списку слухняних!

З повагою,
Олександр Дубко

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Олександр Дубко 02 сервер 6824443
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав новим гравцям працював у держ структурах служив о ЗСУ
  • Що б ви хотіли отримати.Якусь фуру новорічну або машину цікаву карбованці якщо те не виберереш
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.допомагав всім давав гроші новим гравцям
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
12
Реакції
17
Бали
8
Дорогий святий Миколай я дуже хочу отримати подарунок від тебе.
Цього року я тільки почав грати у цю неймовірну гру після перерви у 2 роки. Я не є дуже багатий тому розумію що таке бути бідним і я помагаю новачкам підводжу їх даю 50тис якщо вони у мене просять помагаю їм розібратися у грі також я виконував дуже багато рп дій для того щоб усім було цікаво грати і щоб до нашої дружнюї сімʼї UG приєднувалось багато нових гравців.
Я хочу щоб ти приніс мені ключі від нового авто неймовірно крутого наприклад Audi RS7 та щоб там були деталі Двигун 5 X-F Турбонадув 5 R Трансмісія 5 R-F Чіп 5 F ) Я дуже мрію про це вже 2 роки я є добрий та щирий гравець і завжди хороший до адміністрації серверів бо це не є легка робота і тому я думаю що я один із тих хто має отримати подарунок
Також цей рік був дуже видатний команда наших адміністраторів дуже потрудилась щоб ми мали таку хорошу гру, я дуже хочу щоб UG розвивалась та команда ставала тільки більша далі більше далі цікавіше.
Сподіваюсь Святий Миколай замітить мій лист та принесе мені мою мрію я буду неймовірно щасливий та вдячний усім.

Лист від Роман Квенкі #8660875 на 02 сервері

04.12.2025

Ролло Лотброк

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
  • Друже св Миколай Пише тобі Ролло Лотброк 6896091, Західна Україна
  • Граю не так давно, тому доброго зробив мало Іноді допомагав новачкам Знайшов кілька багів, але ще не запостив Також допомагав старим гравцям, котрі ходять без рем комплекту Хотів би, щоб чинні військовослужбовці, котрі грають на сервері, мали бонус від розробників Також це стосується ветеранів Хочу щоб батьки нарешті повернулись до своїх дітей з далеких чужих країв І в країні нарешті настав мир, шляхом перемоги Для себе особисто хочу рюбзачок, щоб носити більше ремкомплектів, і допомагати старим гравцям, котрі не можуть дозволити собі купити ремкомплект:ROFLMAO: Дякую за всі попередні подарунки:love:Все

Ролло Лотброк

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
  • Друже св Миколай Пише тобі Ролло Лотброк 6896091, Західна Україна
  • Граю не так давно, тому доброго зробив мало Іноді допомагав новачкам Знайшов кілька багів, але ще не запостив Також допомагав старим гравцям, котрі ходять без рем комплекту Хотів би, щоб чинні військовослужбовці, котрі грають на сервері, мали бонус від розробників Також це стосується ветеранів Хочу щоб батьки нарешті повернулись до своїх дітей з далеких чужих країв І в країні нарешті настав мир, шляхом перемоги Для себе особисто хочу рюбзачок, щоб носити більше ремкомплектів, і допомагати старим гравцям, котрі не можуть дозволити собі купити ремкомплект:ROFLMAO: Дякую за всі попередні подарунки:love:
Вітаю Рюбзачок уже не потрібен випав з кейсу Дякую

ve4erlo

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2025
Дописи
72
Реакції
56
Бали
21

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • 177033 (03 Сервер)
  • Ремкомплекти якщо в когось зламалась машина, Скін подарував новачку.
  • Я *********************************** машин і граю заради крутой машини але і просто привітання теж підійдуть.
  • Ну можна і не мені я не проти поділитися

Tyfigo

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю
Цього року пишу тобі свій лист з побажанням. Я цього року поводився добре і допомагав іншим буду і дальше пробувати іншим допомагати по можливості. Я дуже хочу отримати машину мрії. Для тебе заповнив анкету щоб ти оглянув якщо на твою думку я гідний отримати нагороду:
Анкетні дані
1. Мій ID: 6806291, Роман Торето, Сервер №2 [Західна Україна]
2. Старався допомагати гравцям як в грі так і у віп чаті.
3. Я б хотів отримати чудову машину
Mitsubishi Lancer 9 Evo вона мені дуже подобається.
Знімок екрана (3636).png

4. Не знаю чи маю шанси його отримати но був б дуже щасливий.

Останнє редагування:

Jene_TOP

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколаю
Пише Євгеній Мейсон
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.ID 85332,нікнейм Євгеній Мейсон, сервер 03
2.В UKRAINE GTA я зробив хорошого за цей рік.я нікого не обманював давав ремкомплекти ящо просили, аптечки якщо просили і якщо вони були у мене
3.Що б ви хотіли отримати.Яб хотів отримати BMW M3 турінг або гелентваген 2022,і скін санта клаус
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок.Хочу бути сантаклаусом на бмв м3 турінг або гелентвагені 2022
Можливо це забагато але яб хотів це отримати буду вдячний
5.Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Андрій Пишний

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

85239 Пишний Андрій 01
ШановнийМиколай
Бажаю здоров'я та мирного неба над головою.В цьому році я був і слухняним і трішки поганим, але за весь час перебування на сервері я допомагав далекобійникам привозив паливо, ремонтував вантажівки та просто вислуховував їхні проблеми на цей час я бажаю отримати котедж свого низького рівня тому, що колись в мене він був, але через махінації гравців його в мене вкрали(Я дуже тебе прошу повернути його мені, або квартиру, бо без затишного дома нема де святкувати новорічні свята...З повагою
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Кайл Морозов 12999 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Вступ в ЗСУ на 06 і перестав згадувати рідних коли мене оскають
  • Що б ви хотіли отримати.30.000.000 або M5 CS і скін Небезпечний Месник
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Хочу вийграти хоч 1 раз подарунок вд Юкрейн ГТа

ChipaChip

ChipaChip, Эсчевский, Kerry Force - Многоточие
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
1.Андрей Токмаков 183611 1 сервер Центральная Украина.
2. Помогал новым игрокам развиваться на сервере.
3.Гелендваген 2022 года и 9 000 000 грн.
5.Был послушный и не послушный, надеюсь меня хоть Николай услышит )
6.Буду очень рад получить подарок, очень приятно будет. особенно перед новым годом. Люблю GTA_UA !!!

Кирило Рудий

СБУ роботает
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
22
Реакції
23
Бали
11
Дорогий святий Миколаю
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Кирило Рудий 225689 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Посадив порушників, був культурним, не порушував.
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів би 8-9.000.000, машину якусь можливо якщо Миколай має), та можна ще дім.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо щиро люблю 01, захищаю 01 від порушників.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Не використовую

Реєстрування
30 Січ 2025
Дописи
27
Реакції
5
Бали
8
1.22091 Андрій Кокосін 06 сервер.
2.Я допомгав гравцям давав ремки давав гроші новачкам і нікого не ДМив. І найголовіше допомагав батькам і слухав їх.
3.Я хочу 30 кк а якщо можна 50 кк ну то вже від щедрость. Audi RS 7 і ще якісь подаруночок но я вже не знаю який якщо можеш то придумай.
4.Бо я усім допомагав і підтримував і мені казали добрі справи вертаються бумерангом.
(Святий Миколай я старався придумати для тебе гарний лист)

Марко Мерецький

Новий гравець
Реєстрування
24 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
ID [130189] ,Марко Мерецький,
Східна Україна (3).
Привіт я Марк, не так давно я потрапив на такий як виявилось чудовий і розвинутий проект як UKRAINE GTA і скажу честно був здивований) За цей хоч і короткий, але цікаво проведений час я намагався повністю погрузитись в ігровий процес дотримуючись правил rp, не бути байдужим до інших і загалом можливо знайти нові знайомства, щоб відійти від повсякденної рутини. На превеликий жаль через свою професію, яка на сьогоднішній день є дуже важливою для нашої чудової країни, я не маю так багато часу для гри і розвитку в ній, проте я залюбки час від часу відвідую сервер, просто щоб трохи відпочити)
З приводу подарунку, я навіть і не знаю що придумати, проте я впевнений що ви зможете на свій розсуд придумати щось цікаве, що допоможе покращити мій невеличкий відпочинок.
Чому саме я маю отримати подарунок? Скажу відверто, я не претендую на нього, так як впевнений, що є той, хто зацікавлений в цьому набагато більше і буде радіти цьому дуже довго) Проте і сам не відмовлюсь, якщо така нагода випаде і мені.
Був радий прийняти участь і респект вам за такі заходи 🤙

Артем2703

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколаю!

6891118
Артем Міліонерович із сервера “Західна Україна 02”.

У цьому світі, де на дорогах ревуть турбіни, а в місті щовечора вмикаються неонові вивіски, я цілий рік старався тримати свій рейтинг доброти на максимумі. Допомагав новачкам пройти перші місії, показував їм маршрут до успіху та робив усе, щоб наш сервер жив, розвивався і залишався найкращим.

І от настав момент увімкнути головну місію грудня — “Лист до Святого Миколая”.

Моя мрія не змінюється вже давно:
хочу отримати BMW M5 CS або Mercedes AMG G63 чи подарунок на ваш розсуд для покращення цієї гри — ту саму машину, що звучить як музика, коли натискаєш газ, і виглядає так, ніби сама створена під стиль Ukraine GTA.

Не для понтів, а для душі та красивих поїздок нашими віртуальними вулицями.
Якщо ви зможете виконати цю мрію — я буду невимовно вдячний.

Обіцяю далі тримати свій характер «на зеленому», допомагати гравцям, підтримувати сервер і робити цей світ добрішим — навіть якщо це лише ігровий простір, у ньому теж важлива людяність.

З повагою і найкращими побажаннями,
Артем Міліонерович 6891118
Сервер Західна Україна 02,
Проєкт Ukraine GTA

🎁✨🚘

Останнє редагування:

Богдан Борщ

Новий гравець
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
Дорогий Святий Миколай

В UKRAINE GTA я допомагав новим гравцям розібратися в грі як і більшість гравців розповідав де краще працювати де заробляти гроші а де досвід підвозив на машині коли їм треба було кудись підїхати. Щось маштабного я грі не преніс але замість цього можливо допоміг гравцям отримати позитивні емоції від гри та трішечки сильніше полюбити гру щоб вони залишилися на проєкті та знали що є добрі люди які можуть вічливо все пояснити і допомогти.

Щодо подарунку яб хотів Теслу Семі бо мені подобається їздити з музикую на фурах і мені дуже подобається її звонішній вигляд. Або отримати щось цікаве від вас щоб ви вирішили я буду радий любому подарунку.

Щодо чому я повинен отримати подарунок я не знаю але я навчаюся в Медичному Фаховому Коледжі вже 4 курс допомагаю хворим людям в хірургічних та терапевтичних відділеннях даю ліки, міняю військовим крапельниці і багато чого іншого. Хоч мій лист не дуже і оригинальний але я старався написати від душі те що є на думці =) це все.

Дякую за увагу !!!

ID:43080
Імя: Богдан Борщ
Сервер: 03

Останнє редагування:

Nazariy_130

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Назар Аліщук|53546|03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: не ДМив новачків, стоян на стражі охорони вогню(ДСНС) та 2 рази на стражі порядку(НПУ), НЕ отримував варн та серйозні покарання.
  • Що б ви хотіли отримати: мрію про гелікоптер, граю з 2023 900 годин в грі навіть 30 мільйонів на руках не тримав, тому дуже хочу 15кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: тому що я вів себе чемно, поки всі за місяц гри з нуля лутають бізнеси за 300кк+ я як невдаха за 2 з половиною роки 30кк не мав.

• :ukrainegta::coffee:🎅

Сусік

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Айді:31239 Сервер:06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я намагався грати по правилам сервера,не порушував,не обзивав інших гравців,не стріляв без причини.Також я підсказував новачкам як грати,де купляти ,продавати тд...
  • Що б ви хотіли отримати.Я б хотів отримати небагато ігрової валюти,а саме 1500 карбованців.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Хочеться щось купити в магазині,а також за чемність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі