ID [130189] ,Марко Мерецький,
Східна Україна (3).
Привіт я Марк, не так давно я потрапив на такий як виявилось чудовий і розвинутий проект як UKRAINE GTA і скажу честно був здивований) За цей хоч і короткий, але цікаво проведений час я намагався повністю погрузитись в ігровий процес дотримуючись правил rp, не бути байдужим до інших і загалом можливо знайти нові знайомства, щоб відійти від повсякденної рутини. На превеликий жаль через свою професію, яка на сьогоднішній день є дуже важливою для нашої чудової країни, я не маю так багато часу для гри і розвитку в ній, проте я залюбки час від часу відвідую сервер, просто щоб трохи відпочити)
З приводу подарунку, я навіть і не знаю що придумати, проте я впевнений що ви зможете на свій розсуд придумати щось цікаве, що допоможе покращити мій невеличкий відпочинок.
Чому саме я маю отримати подарунок? Скажу відверто, я не претендую на нього, так як впевнений, що є той, хто зацікавлений в цьому набагато більше і буде радіти цьому дуже довго) Проте і сам не відмовлюсь, якщо така нагода випаде і мені.
Був радий прийняти участь і респект вам за такі заходи 🤙