Привіт, Святий Миколаю!
Цей рік для мене був доволі складним, повним подій і випробувань. Було багато проблем, але також і дуже класних моментів, які я обов'язково запам'ятаю. Зокрема, я зміг досягти того, чого раніше навіть не міг уявити я став адміністратором на 01 сервері, піднявся до 4 рівня, і це була велика відповідальність. Але, на жаль, через брак часу та нові проблеми, я був вимушений залишити цю посаду. І хоча я віддавав усі свої сили і весь вільний час роботі адміністратора, я не шкодую про це.
Цей досвід приніс мені багато корисного. Я знайшов нових друзів, познайомився з чудовими, щирими людьми, які завжди готові підтримати. Мені вдалося допомогти багатьом гравцям, спілкуватися з ними, бути для них радником. Завдяки цьому я здобув повагу, і люди почали звертатися до мене за допомогою або за порадами.
Цей рік навчив мене важливості взаємодії, співпраці та підтримки.
Я вважаю, що кожен у своєму житті має хоч раз зустріти таких людей і пройти через такі моменти, як я цього року.
Хоча я не виграв жодного розіграшу, все одно вірю, що ти побачиш цей лист і можливо мені на цей раз пощастить.
ID, нікнейм та сервер: [189747] Сердж Кулаківський 01 Центральна Україна
Що б ви хотіли отримати: Звісно я б хотів отримати якийсь бізнес і класне авто з нових але розумію що таких як я в тебе дуже багато тому все на що я можу зважитись в тебе попросити це Рюкзак Гробик або Чорний дракончик
Чому ви маєте отримати цей подарунок:Я не вважаю себе особливим чи кращим за інших гравців ми всі однаково заслуговуємо на твою увагу та доброту. Кожен із нас мріє про маленьке диво. Я щиро сподіваюся, що ти прочитаєш мій лист і, можливо, подаруєш мені невеличкий подарунок, щиро дякую за твою увагу.