💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Лип 2024
Дописи
17
Реакції
24
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6852701 Матео Ескобар 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я допомагав багатьом гравцям, не порушував правила Ukraine Gta та вів себе чемно.
  • Що б ви хотіли отримати.
    • Porsche 911 GT3 R 2019
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я харизматичний, добрий, відповідальний.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
8 Вер 2025
Дописи
11
Реакції
6
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 200333 Ніка Зубченко 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. багато працювала, допомагала новачкам і не тільки
  • Що б ви хотіли отримати. я б хотіла отримати гараж
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. це моя мрія яку важко отримати
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
20 Сер 2025
Дописи
30
Реакції
26
Бали
23
Свій лист я також оформив як ВІДЕО
Деймон Квінтов [37273]

Штука.png

Дорогий, Святий Миколай!
За цей рік, я зробив дуже багато активності! Дарував людям автомобілі, позитивні емоції! Займав досить великі посади!
В цьому році були також і негативні моменти! Але я вчасно оговтався, та повернувся!
Я завжди стараюсь робити так! Щоб люди які мене оточують лише посміхались!
Не знаю, чи заслуговую я на подарунок, в такий чарівний день!
Але знаю точно! Це буде мене мотивувати йти далі!
Далі продовжувати дароувати людям настрій, посмішки!

А що саме я хочу у тебе попросити?
Святий Миколай! Я мрію про такий одяг з біркою (Діловий)!
Він досить рідкий в нашій області! А отримати його дуже хочеться.
Щоб ходити в чорному плащі пальто в зимку. Не хвилюватись за свою безпеку!
Сподіваюсь, я зможу отримати такий подарунок!

З повагою
Деймон Квінтов [37273]
Подільський Край 06

Штука.png

Egorik1202

Козак
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
16
Реакції
6
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.108205.Егор рейдж
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Любий Святий Миколаю! Увесь рік я був чемним і поводився добре. Щодня я сумлінно грав у свою улюблену гру Ukraine GTA, виконував усі завдання та допомагав друзям.
  • Що б ви хотіли отримати. Я дуже хотів би отримати в подарунок BMW M5 F90 або 2500 карбованців
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Тому що я виконував усі завдання і не порушував правил сервера.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Лист писав самостійно та від душі

Вкладення

• бмв.jpg
    бмв.jpg
    217.2 Кб · Перегляди: 19

Мирослав Колоборотько

Власник ТК, Майнер, Мілліардер, Лідер Клану
Реєстрування
6 Бер 2023
Дописи
106
Реакції
70
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Мирослав Колоборотько #1339 03 сервер (Східна Україна)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я за 2025 рік святий гравець не отримав жодного, демарогану та бану. Допомагаю чим можу новеньким гравцям ( даю теплицю в безкоштовне користування, теслу семмі, рюбзаки +50 кг , шоломи пабг, фіннанси, черв'яки, вудка 5 лвл та багато іншого що було необхідне для початківців. За цей рік я багато чого зробив в UKRAINE GTA а саме занував ТК, писав на форум про баги, заявляв на дмшиків, та безсовіних людех хто прошує правила гри .
  • Що б ви хотіли отримати: Я б дуже хотів якщо можна отримати рюкзак +300кг , та бумбокс +100кг і не дуже хочу нагліти але попрошу у свят. Миколая , та скін Санта Клауса та авітвку Ferrari LaFerrari
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я маю новірчний даф, я вдягну скін Санта клауса (+акси) і почну балтувати, автівку розвозити в новрічну ніч всім подаруночки, автівка порібно щоб пересуватися швидко та зручно по просторах UKRAINE GTA
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ( сам писав)

Святослав Острозький

Новий гравець
Реєстрування
5 Лис 2025
Дописи
15
Реакції
1
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Вітаю Святий Миколай Я Святослав Копелцв 02 сервер айді 6780126
я не буду брехати я трошки був нечемний по поводу поліціЇ але загалом я був в нормальних відношеннях з іншими структурами і людьми
я хочу собі Ігрову валюту щоб я міг поставити на ноги свій клан який зробив з друзями мені потрібер хотяб 20кк
це все для того щоб покрашити клан і зробити більшу зарплату іншим людям

Микита Вітер

Новий гравець
Реєстрування
4 Лип 2024
Дописи
2
Реакції
3
Бали
8
  • 63343,Микита Кардан 05 сервер
  • Я новачок на 05 сервері тому я ще невстиг багато чого зробити, але по можливості допомогав людям які потребували у допомозі то ремкомплектом, їжею, невеликими сумами, багато розвозив продукції на далекобійнику, щоб люди могли спокійно купувати те що вони хотіли.
  • Я б хотів попросити: бмв Х6 (f96) та скін Тіньовий скейтер або Офісник.
  • Я хотів би отримати подарунки за старання які робив приблизно місяць.

З повагою Микита

Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
280
Реакції
28
Бали
73
1.Іван Баріста Id-161 6 Сервер Подільський Край
2. Я дуже Добре працював у Державній організації
3. я б хотів Тесла Semi та Mercedes-Benz Actros L ще хочу 100кк лямів якщо можливо та рюкзак на 300 кг
4. граю вже три роки в Ukraine GTA

Останнє редагування:
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
34
Реакції
10
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 198754,Кіріл Петров,

Центральна Україна​

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Допомагав новачкам і пояснював правила
    Активно працював та виконував обов’язки
    Підтримував порядок і хорошу атмосферу
    Допомагав вирішувати конфлікти мирно
    Розвивав свій рівень та вміння в грі
    Сприяв розвитку компанії та фракції
    Навчився не тільки стріляти, а й дружити
    Новачків не кидав проводив, пояснював, рятував від хаосу
    Працював на результат, без AFK та відмазок
    Тримав атмосферу теплою, щоб сервер був місцем, куди хочеться повертатися
    Спілкувався, вирішував конфлікти, згладжував гострі кути
    Працював так старанно, що навіть зарплати не соромно просити
    Робив добро так часто, що навіть карма просила відпочити.

Підтримував гравців у складних ситуаціях, допомагав ресурсами, порадами та спільними діями
    Виручав друзів у найкритичніші моменти, приходив на допомогу тоді, коли вже ніхто не вірив
    Поширював хорошу атмосферу серед гравців і підтримував дружність у спільноті.
    Я чесно працював і не порушував правила сервера.
    Я ділився ресурсами та не шкодував допомоги.
    Я мотивував інших гравців не кидати гру й розвиватись.
    Я не наживався на чужій біді, а навпаки допомагав.
    Підтримував фінансово або ресурсами свою фракцію

автомобіль
  • Aston Martin DBS Superleggera
    АБО
  • BMW M5 F90 якщо можна то ще номера Petrov
    та
    Скін

Примарне лице
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я просто старався бути хорошим гравцем і допомагати іншим. Якщо цей подарунок дістанеться мені — це буде приємним знаком, що мої старання помітили.

Цей рік у UKRAINE GTA я прожив так, що мене пам’ятають.
    А наступний — зроблю ще гучнішим.

Останнє редагування:

Хантік Буданович

Шановний гравець
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
33
Реакції
44
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.

Хантік Буданович 14691 06 Подільський край

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Я привів купу друзів на 06 сервер,допомагаю розвивати доволі активний на 06 під назвою Budanovichi являюсь одним з засновників цієї фамілії,задонатив близько 15 тисяч гривень в цей проєкт,відстоював зам лідера в держах та в кланах,люблю цей проєкт

З повагою Хантік Буданович

гараж стоковий

• Чому ви маєте отримати цей подарунок.

Я хочу отримати цей подарунок щоб розвивати клан та допомагати проєкту з активом,для цього мені потрібні гроші ,а гроші саме більше і саме легше приносит гараж.

Тому хочу отримати його для розвитку клану

Реєстрування
15 Чер 2024
Дописи
25
Реакції
10
Бали
48
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 98878 Демьян Мартинович 01 Центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав Гравцям:)
  • Що б ви хотіли отримати. Ferrari Laferrari або Mercedes-Benz G-Class 2022 (Гелік) та чуть грошеків нам з дружиною на котеджик:)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Просто маленька мрія)

andron

Козак
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
16
Реакції
6
Бали
8
Останнє редагування:

tkachuk andriu

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Миколай я * Андрей Ткачук айди 440858 5 сервер *

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

--

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Артем Дембрі

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артем Дембрі 87824 (04 сервер)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Ставав на високі посади, розвивав фракції НПУ та СБУ допомагав новачка в розвиті та просто з задоволенням грав
  • Що б ви хотіли отримати. 3 мільйона або машину BMW F90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був дуже актив розвивася іноді помилявся але у мене все вийшло.

Роман Мацюра

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Роман Мацюра [35161]
Любий Святий Миколай!
В цьому році я познайомився з проектом Ukraine Gta але вже встиг награти майже 500 годин та заробити гарні гроші. Людей я не ображав, а навпаки старався допомогти чи то ремкою; чи то аптечкою; чи то просто підвезти. Хай цей рік був не дуже приємний але завжди можна було знайти причину для усмішки.
А попросити, що в тебе я й незнаю, але напевно я б хотів Порш 911 адже це мій улюблений автомобіль, я уявляю як можна було б можна на ньому погасати, або ж Теслу Семі бо мені дуже подобається кататися цим гігантським світом. Ще б попросив 2000 карбованців але це вже певно забагато, чи не так?
З любов'ю Роман Мацюра [35161] Подільський край 06

tkachuk andriu

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Вимоги:
) Андрей Ткачук/44058/05 сервер

2) допомагав людинам які сломали авто а якщо нема Рем. То підвозив і довав совети новичкам та советовал ігру друзям

3) хочу 25м игровой валюти надиюсь не наглию

4) вже встав на Медленом дафе роботати

5) на фуру

Гром Гривня

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6

Миколаю святий друже
Пишу лист цей у цю мить.
ID мій — 98306
А нік — Гром Гривня 03 знай, стоїть.
На сервері UKRAINE GTA
Я цілий рік несу лиш мир
Не вбивав нікого в грі
Не творив нікому лиха
Новачкам завжди підказував.

Дарував їм вініл і скін
Й пару К на стартовий шлях —
Бо приємно коли хтось усміхнеться
А ти — причина в тих очах.

У грі я наче Санта бігав —
Всім добро розносив в час.
То ж прошу тебе Миколаю
Поглянь ласкаво й на мій шанс.

Я хочу скромний подарунок —
Мотоблок собі придбати
Щоб на городі працювати
Щоб рідним трохи помагати.
Та бракує 300 карбованців
І тому звертаюсь я
Може, ти підкинеш трішки
Світла з неба для добра?

Чому ж я вартий подарунку?
Бо цілий рік — без зла, без бід,
Допомога йшла від серця,
А не задля нагороди чи квіт.
Я старався в UKRAINE GTA
Бути тим хто світло несе.
І повір — якщо ти допоможеш
Добро примножиться усе.

Тож чекаю у ніч тихеньку
Під подушкою як слід
Може диво прилетить
В той чарівний зимній світ.

З повагою — Гром Гривня
А писав я цей лист напевно години 2 ще і малюнок встиг намалювати
.
1764928482117.png

Останнє редагування:

Максім Куткин

Новий гравець
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
1.Максим Куткін 61449 05 Південна Україна 2. Я цей рік ввів себе гарно і багато допомагав батькам. І допомагаю людям коли вони потребують цього. 3.Я би хотів отримати Chevrolet Corvette C8 i BMW M5 F90 4. Я себе дуже чемно ввів за цей рік і хотілося би отримати подарунок 5 Писав сам

Elinochka Martynova

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколаю! 🥰🤗
На цей проект я потрапила майже 2 роки тому (і це був мій перший проект) ніколи не могла подумати, що закохаюся на стільки в цю гру... а ще більше не могла навіть подумати, що колись зустріну кохання всього мого життя.

З моїм хлопцем ми вже рік, а граємо разом півтора року.. ця гра не тільки з'єднала нас у грі а й у реальній житті. Наша мрія в реальному житті з'їхатись и вже в наступному році, будемо жити разом!!

А в грі ми мріємо про Дім в Дніпрі на 40 лунок та Mercedes-Benz G-Class 2022.
Багато просити якось незручно, тому ми були б раді Mercedes-Benz G-Class 2022 та 10-50кк (що б менше було копити на домік нашої мрії).

Дякуємо вам за цю гру та за ті емоції які даруєте нам с кожним новим оновленням!!

1. Еліна Мартиновна, 188010, 01 сервер.
2. За цей рік я: Працювала в МОЗ К
тиць , Була З.L.K та L.K кланів.
3. Mercedes-Benz G-Class 2022 та 10-50кк.
4. Написала више.
5. Писала від усього серця.
6. 04.12 20:55.

Me Halloween

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі