💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Danylik99

Козак
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
9
Бали
6
1. ID 118972, Ваньок Данилюк, 03 Східна Україна
2. Дорогий, Святий Миколаю! Що хорошого я зробив за рік? Я з самого початку гри допомагав новачкам зрозуміти, що робити на сервері, катав їх, не приймав участі в конфліктах, не порушував правил відігровки РП ситуацій, а навпаки показував новачкам як це вірно робити.
3. Я хочу отримати в подарунок гараж, або ж вертоліт Hughes MD 500
4. Бо я вклав частинку своєї душі в розвиток гри, а також свій час, нерви та бажання зробити гру трішки кращою. Я не хочу отримати подарунок на "халяву", а отримати як приємний бонус за те, що я робив і що був корисним новачкам.

Останнє редагування:

Гліб Артемович

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
5
Реакції
2
Бали
8
мій ID: 227737
мій нікнейм: Гліб Артемович
сервер: 01
хорошого я зробив в UKRAINE GTA за цей рік: запросив братів в гта Україну і домог їм з грошима і допомагав Їм всім шо вони робили і на питання видповидав, і допомагав новенким і всім кому треба

Що я би хотів отримати: я мрияв завжди про Гелік Брабус і непроти би отримати 15-35 карбоновці

Я маю отримати цей подарунок томущо: я буду надалі допомагати всім кому треба і намагатися допомагати кожному

Останнє редагування:

Влад Сігма

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Доброго дня!

Пишу цей лист до Святого Миколая.

Моє ім'я Влад Сігма, моє ID на сервері таке 82499 і мій сервер Північна Україна.

В цьому році я просто нормально грав, та старався допомогти новачкові одному, який збирав собі на мотоцикла.

Ще хочу сказати, що я не так вже часто грав, бо мав свої справи в житті це уроки та різні домашні штуки, тому не завжди виходило грати на сервері.

Коли заходив на сервер, старався не порушувати правила на сервері і нормально на ньому поводитися.

Мені хотілося б отримати від Святого Миколая:

Скін Помічник Санта бо мені він подобається і дає настрії Новорічний і відчуття наближення інших свят зимових.

Мені було б класно його мати і грати на ньому було б цікавіше та показати іншим, що я старався допомагати в грі і бути нормальним гравцем.

Дякую тобі, Святий Миколаю!

Буду дуже радісний, якщо ти почуєш мене і скін Помічник Санта з'явиться у грі.

З повагою,
Влад Сігма

Саша Артисюк

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Любий Святий Миколай 🎄
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер : id 130333 сервер 03 Саша Артисюк
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: особливо я нічого не зробив я новачок і почав грати 2 дні назат ну а так я багато працюю
Що б ви хотіли отримати: так як я новачок я дуже хотів би отримати один мільйон
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я маю бажання отримати подарунок під ялиночку на Святого Миколая.

Вітаю всіх з прийдешнім Святим Миколаєм та бажаю всім перемог у свої цілях!
З найкращими побажаннями Від Саша Артисюк

Рома Блант

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
74
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 204666 Рома Блант 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. за цей рік мною було відстояно на посаді Адмінстратора (Модератор 2), також на посадах заступника лідера ДКВС,заступника лідера ЗСУ та заступника лідера НПУ майже весь час пробував себе в різних сферах керував людми для дисципліни та слідкував за гравцями щоюб не порушула (на посаді адмістратора)
  • Що б ви хотіли отримати. можливість зняти недовіру на посаду Адміністратора та якийсь автомобіль по типу audi Rs 7
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемний добре ставивився до всіх гравців та я думаю заслуговую на такий подарунок)

K!rya

Отаман
Реєстрування
6 Лис 2024
Дописи
69
Реакції
29
Бали
21
Доброго дня
Святий Миколай

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. (Кирило Демонюк 82663)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. (вибачався за помилки,допомагав новичкам)
  • Що б ви хотіли отримати. (всі деталі на S клас X тип 4-5 рівня)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.(бо я слухався цього року)
    Буду дуже радісний якщо моя мрія здійсниться
    Святий Миколай прошу здійсни мою мрію
    З повагою Кирило Демонюк
    "Для Святого Миколаю"

Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
66
Реакції
23
Бали
11
  • 1. 52485 04 сервер Натару Овнмайонез
  • 2. Я кожен раз допомогав новачкам добратися до вокзалу, давав рем комплекти, віддав грі свій час та також розвивався 3. я б дуже хотів ауді рс 7 та теслу семі
  • 4. я дуже багато граю на сервері та всім допомогаю, мені дуже подобаються швидкісні автомобілі, якщо він у мене появиться я його ніколи не продам та буду катати всіх на сервері

Влад Гусь

Козак
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
16
Бали
6
Напишіть свій ID,нікнейм та сервер. Стас Півоваров 6853884, Західна України

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я свойх однокласників запросив у ігру та їім на старті допоміг.

Що б ви хотіли отримати. Розблукувати акант .

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я как більше не буду !

Іліан Ровний

Новий гравець
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
Вік
20
1.Іліан Ровний
2.109238
3.Скін Пекельного фаната
4.Хочу наповнити собі про нашу дуже тепле літо
5.Більшесть я помогав людям з скачкою гри такош перша машина до 1.9 и вже на 2.0 и вже дуже довго граю тута мій страний акаунт був Взломаний ник Іліан Гамерник айди старе 38455
6.Східна Україна

Мішаніка 💙

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 224818 Міша Атаманюк Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
1.Допомагав новачкам розібратися з командами та механікою гри.
2.Проводив розвіз гуманітарної допомоги та ресурсів.
3.Організовував івенти для гравців.
4.Допомагав іншим гравцям знайти роботу в грі.
5.Підвозив людей безкоштовно.
6.Конфлікти вирішував словами, а не силою.
7.Брав участь у розвитку компанії та фракції.
8.Допомагав модераторам підтримувати порядок.
9.Створював рекламу для компанії та сервера.
10.Навчав водити/стріляти/працювати ефективно.
11.Влаштовував рольові сценки та піднімав актив.
12.Поширював позитив та добре ставився до інших гравців.
13.Брав участь у порятунках при аваріях/РП-ситуаціях.
14.Організовував спільні поїздки або патрулі.
15.Підтримував економіку сервера чесною торгівлею.
16.Допомагав новим працівникам у компанії адаптуватися.
17.Вносив пропозиції щодо покращення серверу.

Що б ви хотіли отримати.
Mercedes-Benz Actos L або може бути Tesla Semi

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо весь рік я був тим самим гравцем, який замість хаосу — приносив порядок, замість токсичності — сміх, а замість проблем — допомогу

Вкладення

• z-dnem-sviatogo-mikolaia (1).jpg
    z-dnem-sviatogo-mikolaia (1).jpg
    385.6 Кб · Перегляди: 17
Останнє редагування:

Назар Євтушенко

Шановний гравець
Реєстрування
5 Бер 2024
Дописи
43
Реакції
38
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Назар Євтушенко 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • я допомагав новичкам,та запросив свого друга на проект
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Tesla Semi
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Я поводився добре граю в укр гта дуже давно але розвитись ніяк не можу(
  • (і того шо я маленький пупсік мені 11 рочків)
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Цей рік промайнув так швидко, що я навіть не встиг озирнутися. Але в кожному дні було щось маленьке й добре — і я хочу вірити, що ти їх теж помічав. Я старався не сваритися через дрібниці, підтримувати тих, кому було важко, і хоча б інколи робити маленькі добрі справи, про які ніхто не знав.

Зараз, коли до твого свята лишилися лічені дні, я хочу попросити не просто подарунок, а трохи чарівності, якої так бракує дорослому світу. Буде чудово, якщо ти зможеш подарувати мені Tesla Semi — не тому, що це найголовніше, а тому що це зробить мене трішечки щасливішим.

А ще я маю одне особливе прохання. Нехай у моєму домі буде більше тепла, в серцях людей — менше злості, а над усіма нами — мир і спокій. Це те, чого прагну найбільше.

Обіцяю, що й надалі постараюся бути людиною, яка робить світ добрішим, навіть якщо зовсім трішки.

З повагою і вірою в диво
    Твій Назар

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Volodimir Novinskij

Козак
Реєстрування
1 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
7
Бали
8
  • Дорогий Святий Миколаю! Тобі пише листа Володимир Новінський, я граю на 04 сервері Північна Україна, моє ID 38162.
  • Дорогий Миколаю, цей рік був дуже продуктивним для мене, сповнений багатьма добрими справами, я маю багато чого розповісти. За увесь 2025 рік я дуже активно допомагав новачкам, які тільки зайшли в гру, підвозив їх куди їм було треба, надавав фінансову допомогу, своїм друзям і знайомим теж допомагав. Я є учасником клану на посаді дипломата і за цей рік я плідно працював і мені вдалося укласти багато нейтралів між нашими ворогами, зараз їх у нас майже немає. Ще я є дуже працелюбний у своєму клані. За 2025 рік, я закривав величезну кількість партій, виготовляв продукцію і у великій повазі у клані. Окрім цього, я неодноразово допомагав працівникам правоохоронних органів допомагав наздоганяти підозрюваних і ще лагодив їх авто. Це ще не все. У цьому році я брав активну участь у допомозі наших захисників. У реальному житті, коли маю вільний час (кожен день або через, як вийде) я займаюся плетінням маскувальних сіток у школі і стараюся час від часу донатити на потреби нашої армії. У грі я допомагаю донатами у фонд "Повернись живим". І останнє, мені у грі дуже подобається заробляти, придумувати якісь ідеї заробітків, бізнесу, втілювати нестандартні ідеї, це мене дуже мотивує і надихає. Я займався виготовленням і продажем продукції іншим гравцям. Але це тільки початок, запевняю.
  • Миколаю, я дуже прошу тебе подарувати мені на свято 50 мільйонів готівки і 3000 карбованців, це моє найбільше бажання! Якщо для тебе ці подарунки можуть здатися досить великими, то ,будь ласка, подаруй 50 мільйонів гривень, будь ласочка, але я вважаю що за цей рік я заслужив на 2 подаруночки.
  • Шановний Миколаю, для мене цей рік був дость важким з одного боку, а з іншого воно було того варте, бо він став для мене дуже результативним. Я дуже прошу подарувати мені подарунки, оскільки в наступному році я хочу перевершити досягнення минулого. Якщо мені пощастить і отримаю від тебе подарунки, то майже всі кошти я планую витратити не на особисті потреби, а для створення бізнесу у грі, якого в гта немає але він буде і приверне увагу багатьох гравців. Я дуже люблю щось придумувати незвичайне і втілювати в життя але для цього мені потрібні кошти, бо я зараз чесно бідний. Якщо вдастся реалізувати задумане, то це буде дуже добре, гравцям буде реалістичніше грати і зовсім трохи але може і покращу гру. Ще проект створить нові робочі місця, бо до нього буде залучено інших гравців. Дуже прошу, дорогий Миколаю розглянути мою листівку! Вітаю зі святами всю адміністрацію гри і гравців! Б ажаю всім усього найкращого, а головне - миру, решту ми обов'язково досягнемо! Слава Україні! 😀🤝

z-dnem-sviatogo-mikolaia (1).jpg

Останнє редагування:

Олексій Вовкулака

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Олексій Вовкулака. 02. 6897741
Вступив в ЗСУ! У мене попросили гроші, я дав без лишніх питань і сказав: Можеш НЕ ПОВЕРТАТИ!
Машину, яка розганяється до 200-230 за пару секунд. І щось від себе!
Тому що мені дуже подобається гра Ukraine GTA, і я там часто граю!
Надіюся що ти це все мені принесеш!
Олексій Вовкулака!

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
377
Реакції
550
Бали
113
Любий Святий Миколаю!
це Твій Андрій Джексон 6772295

Пише тобі слухняний. Цього року я дуже старався(лася) бути добрим(ою), допомагати іншим і не засмучувати близьких. Сподіваюся, ти це бачив і занотував у свою добру книгу.
У мене є одне особливе бажання. Хочеться, щоб десь серед чудес, які ти приносиш у світ, знайшлося трішки магії й для геймерів з України.
Цього року я намагався бути кращим: допомагав іншим, підтримував рідних, працював над собою й робив якнайбільше добрих справ. Можливо, не все виходило так, як хотілося, але я щиро старався.
Я хочу попросити в тебе не лише подарунка, а й трішки натхнення, сил і віри в себе. Хай у моєму домі панує спокій, у серці — світло, а поруч будуть люди, які щиро підтримують.
А якщо можна, я також мрію про """" Третій слот для бізнеса """" — це зробить мене справді щасливим.
Дякую тобі за те, що щороку даруєш нам частинку дива й нагадуєш, що чудеса існують у добрих вчинках і відкритих серцях.Цей подарунок буде для мене справжнім дивом )

З повагою і надією,

Матвій Заїка

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
82
Реакції
91
Бали
23
1764966820319.png

Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Матвій Дибка з великою надією та щирим серцем. Цього року я намагався бути чемним: допомагав новачкам, підтримував інших, коли міг, і завжди прагнув робити добрі справи. Зізнаюся чесно — не завжди виходило допомагати настільки, наскільки хотілось, але я старався віддавати 25–50% можливостей тим, хто потребував.
У мене є одна велика мрія — придбати автомобіль "Tesla Model Y", щоб зробити своє життя зручнішим і безпечнішим. Тож я прошу в тебе благословення та підтримки, щоб зібрати 20 000 000 грн на здійснення цієї мрії.
Обіцяю, що всі кошти понад суму, потрібну на авто, я пожертвую на важливу справу — прибирання блокпостів, щоб зробити наші дороги чистішими та впорядкованішими, або для створення заходів!

Дякую тобі за добро, яке ти приносиш у Ukraine GTA.
З повагою і вірою в диво,
Твій вдячний отримувач

Матвій Дибка (49583) Східна Україна (03)

Останнє редагування:

Кірігава Кадзуто

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
ID 229647
моє імя: Кірігава Кадзуто
сервер: 01
В UKRAINE GTA я зробив дуже багато доброго допомагав новачкам вказував їм куди їхати якщо щось в мене просили допомагав грошовою валютою ремонтував машини людям якщо була можливість і підвозив людей у яких транспорт був на парковці.
Хотів би отримати 600 карбованців.
Я маю отримати цей подарунок: Буду продовжувати добрі справи і старатися як найменше порушувати правила серверу та постараюсь добавити свого друга до цієї прекрасної гри.
Дякую за таку можливість отримати подарунок.

Останнє редагування:

Артур Араб

Голова парламенту ВРУ
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
51
Бали
73
Привіт Миколо, як сам? Сподіваюсь добре, бо дуже скоро тобі на зміну, багато діточок очікують від тебе подарунки! Це я, Артур Араб, впізнав? Я не винток, та також очікую від тебе подарунок, а саме Lamborghini Murcielago - на скільки мені відомо це авто знаходиться в грі, але відсутня у гравців *Клац* - пояснення про авто))) або ж якщо це зовсів не можливо тоді ---> (Mercedes-Benz G-class 6х6 та бажано повний комплект збірки на нього ❤️ (двигун 5Х, турбо 5Р, трансмиссія 5Ф, чип 5Ф, підвіска 5Х, гальма 5Х та шини 5Р))

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер - Артур Араб 138077 (01 Центральна Україна)
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік - допомагав новачкам на старті (невеликими коштами)
Що б ви хотіли отримати - Lamborghini Murcielago - (у ТГ каналі "майстерня розробників" був викладений пост *Клац* де пропонували вибір) на скільки мені відомо це авто знаходиться в грі, але відсутня у гравців *Клац* - пояснення про авто))) або ж якщо це зовсів не можливо тоді ---> Mercedes-Benz G-class 6х6 та бажано повний комплект збірки на нього ❤️ (двигун 5Х, турбо 5Р, трансмиссія 5Ф, чип 5Ф, підвіска 5Х, гальма 5Х та шини 5Р)
Чому ви маєте отримати цей подарунок - Гарно поводив себе у цьому році ❤️

По питання ДС - artur_arab

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
186
Реакції
146
Бали
88
Дорогий Святий Миколаю!
Мене звати Євген Мудрик (54592) з Східної України (03 сервер) . Цього року я намагався поводити себе добре: не грішити, не порушувати закон та присвятив рік службі в державних організаціях.
Я хотів би попросити у Вас новий гараж або скін Примарне лице+ бумбокс. Можливо, Ви запитаєте — чому саме це
10.06.2025 відбувався зліт гаражів, на якому я успішно придбав гараж. Але сталася неприємна ситуація: разом зі мною гараж зловила ще одна людина. Попри це, доступ був саме у мене, і при вході відображалося, що власником гаража є я. Спочатку адміністрація підтвердила, що саме я зловив гараж. Але наступного дня мені сказали віддати його, пояснивши, що за плагінами я нібито був другим.
Ця ситуація мене дуже засмутила, і я дуже хотів би повернути свій гараж.
Дякую Вам за розгляд мого листа. Я вірю, що мої бажання здійсняться.

Останнє редагування:

Леонард Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
58
Бали
23
Лист Святому Миколаю!
Це я твій Леонард Хелл 6761679

Я був в цьому році слухняним, працьовитим як у житі так і у нашій грі Юкрейн ГТА. Допомагав новачкам, робив всілякі конкурси вкладав в них душу, сили та час. Надіюсь на трошки магії від тебе, що получу подаруночок під подушку.
Моя мрія це "Третій слот для бізнеса". Надіюсь ти прочитаєш мій лист і я буду радий твому подарунку. Дякую і приємних свят!!!

Реєстрування
13 Кві 2025
Дописи
69
Реакції
31
Бали
23
Лист Святому Миколаю
Владислав Яворівський 31354 | Подільський край 06
За цей прекрасний та чудовий рік я зробив дуже багато чого доброго. Допомагав новим гравцям та давав їм грошей, проводив розіграші, допомагав гравцям виконувати квести та вів себе чемно та адекватно)

Я хотів би отримати 120 000 000
Тому що мрію купити хороший скін, автомобіль та буду надалі допомагати новим гравцям та балувати їх грошима)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі