Відмовлено Петиція | Прохання надати фінансову підримку інваліду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вузі Блейд

Потужний гравець | 04
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
74
Реакції
65
Бали
33
Вітаю шановні! Мене звати Вузі Блейд, мені 24 роки і я є громадянином України. Хоч народився я у Китаї, потім переїхав до Америки, в якийсь момент свого життя я вирішив подорожувати, та вітрами мене занесло до величної та гідної України. Тут я залишився жити, знайшов своє кохання, працював та всім сердцем прикипів до цієї свободи та цього народу який є незламним та нездоланним. За своє життя у цій країні я наполегливо віддавав всього себе, пройшов віськову підготовку, чесно платив податки та допомогав потребуючім, проте, нажаль, настав момент коли я сам вимушений благати про допомогу у держави та її народу.
Працюючі на виробництві металу я знав, що є ризики для здоров'я проте завжи думав що це обійде мене стороною. Нажаль, доля вирішила інакше. Одного разу через несправність приладів мене притиснуло бабіною листів металу, дякуючі богу мене змогли дістати з-під неї та я потрабив у лікарню Києва, де лікарі незважаючі на жахливу ситуацію боролися за моє життя протягом місяця. Мене врятували, моєму життю тепер нічого не загрожує, але завжи є але. Ситуація яка сталась нанесла моєму фізичному стану невиправну шкоду, тепер я ні на що не здатний фізично, не можу пряцювати та забезпечити ні себе ні свою кохану.
mta-screen_2024-12-27_14-55-45.png

Це моє фото після реабілітації. Я вимушений використовувати електричне крісло-каталку для пересування. Одягатись та обслуговувати себе мені допомогають мої друзі та моя дівчина. Вони також допомагають фінансово, за що я їм дуже вдячний. Проте, я не можу бути їх вічним тягарем, і поміркував, все ж таки вирішився благати про фінансову допомогу у держави у розмірі 5 мільйонів гривень.
Пане президент, прошу вас, допоможіть мені та моїм близьким. Не покидайте свого громадянина на жалюгідне існування!

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
69
Реакції
121
Бали
88
Шановний в Варі найкращий лікар по всій Європі, а ось як ви кажете що ваш професіоналізм вас не підводить дивно , бо своїх знайомих ви чомусь не вилікувати одна далі ходить психічно хворою , інший взагалі від віку може бути інсульт , тому слідкуйте краще за ними а не за Варей!
Шановна мені байдуже на Варю ось прям честно,але ви перші почали писати мені непотріб в моїй петиції.Якщо я би до вас написав свою петицію до взагалі без питань,але то було адресовано взагалі не вам.Питання:Яким ви тут боком?

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
Шановний в Варі найкращий лікар по всій Європі, а ось як ви кажете що ваш професіоналізм вас не підводить дивно , бо своїх знайомих ви чомусь не вилікувати одна далі ходить психічно хворою , інший взагалі від віку може бути інсульт , тому слідкуйте краще за ними а не за Варей!
Шановна, я розумію що ви дуже гарна подружка, але коли Ви починаете захищати когось, стає тільки гірше, тому у майбутьому прошу, ніколи не починайте захищати мене, дуже Вас прошу.

Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
93
Реакції
228
Бали
38
Шановна, я розумію що ви дуже гарна подружка, але коли Ви починаете захищати когось, стає тільки гірше, тому у майбутьому прошу, ніколи не починайте захищати мене, дуже Вас прошу.
Шановний п.Харіссон Вас навіть і захищати не збиралась, та і вас то свої відповіді також не приписувала )

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
69
Реакції
121
Бали
88
Шановна мені байдуже на Варю ось прям честно,але ви перші почали писати мені непотріб в моїй петиції.Якщо я би до вас написав свою петицію до взагалі без питань,але то було адресовано взагалі не вам.Питання:Яким ви тут боком?
Також якщо ви не взмозі нормально прочитати моє повідомлення,то я повторюсь.Я не херург,це не моя спеціальність.Це буде теж саме ,якщо вам дати скальпель и сказати проводьте операцію

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
69
Реакції
121
Бали
88
Шановний п.Харіссон Вас навіть і захищати не збиралась, та і вас то свої відповіді також не приписувала )
А що саме вас не подобається шановна)? Ви своїй подружці щось підсказуєте,радите,пишете в мою сторону.Чому мій товариш не може вам написати нічого? У нас вільна країна. Андрій висловил свою думку,і я не бачу тут нічого такого.

Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
93
Реакції
228
Бали
38
Також якщо ви не взмозі нормально прочитати моє повідомлення,то я повторюсь.Я не херург,це не моя спеціальність.Це буде теж саме ,якщо вам дати скальпель и сказати проводьте операцію
А я вам десь сказала про хірургію ? Не плутайте бо за хірурга вас сказала Варя а не я )

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
69
Реакції
121
Бали
88

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
Я буду вважати це помилкою, а не спробою образити. Саме ось тому і була спроба звернутись до Вас, з проханням.

Вузі Блейд

Потужний гравець | 04
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
74
Реакції
65
Бали
33
Шановні, будь-ласка не флудіть на моїй петиції. Також попрошу утриматися від расистських висловлювань, заснованих на моїй національності. Так, я народився в Китаї і що? Не треба мене в це тикати, це як мінімум невиховано та грубо, я такий самий громадянин України як і ви, і маю ті ж права та свободи, як і ви. Якщо вже вас так зачіпає моє місце народження, то про яку співпрацю з Європою, куди ми так хочемо, може взагалі йти мова?

Вузі Блейд

Потужний гравець | 04
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
74
Реакції
65
Бали
33
Тоді питання. Що інваліди роблять в уряді?
У вас є якісь упередження щодо людей з інвалідністю? Тобто на вашу думку інвалідність робить із людей якихось тварин без прав? Ну і ну, і це каже людина, яка давала присягу Українському народові, соромно має бути пане Генерал ЗСУ

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
У вас є якісь упередження щодо людей з інвалідністю? Тобто на вашу думку інвалідність робить із людей якихось тварин без прав? Ну і ну, і це каже людина, яка давала присягу Українському народові, соромно має бути пане Генерал ЗСУ
Уряд - це обличчя країни. Ви займаєте посаду Прем'єр-міністра України та по сумісництву Голову Верховного суду. Ви - обличчя Уряду та Верховного суду. Перебуваючи в стані інвалідності, ви займаєте 2 високих посади. Чи не тяжко вам займати ці посади? На безтолкові провокації відповіді надавати не буду. Судячи по вашим питанням та відповідям, про вас складається відповідна думка та про ваший професіоналізм.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,167
Бали
253
Уряд - це обличчя країни. Ви займаєте посаду Прем'єр-міністра України та по сумісництву Голову Верховного суду. Ви - обличчя Уряду та Верховного суду. Перебуваючи в стані інвалідності, ви займаєте 2 високих посади. Чи не тяжко вам займати ці посади? На безтолкові провокації відповіді надавати не буду. Судячи по вашим питанням та відповідям, про вас складається відповідна думка та про ваший професіоналізм.
проблеми з ногою на головою не впливають .

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
Офіс Президента України розглянув вашу петицію та дійшов наступного рішення:

Вердикт: На жаль, ваша петиція не набрала 25 голосів протягом 48 годин.

Відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі