💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Середа.

Північна Україна
Реєстрування
14 Кві 2024
Дописи
52
Реакції
15
Бали
63
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. |9981|Олег Середа|04 сервер|
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомагав новим гравцям і не новим був чемним не порушував правила працював в ДСНС і спасав життя людей зараз в МОЗ і вже тута спасаю життя людей
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Я б хотів отримати 70.000.000
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Якщо я отримаю 70.000.000 то з них по роздавав новачкам 30.000.000
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Зам придумав в писав без допомоги Ші
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Zloy0892

Новий гравець
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Хочу привітати вас з прийдешнім Новим роком і побажати всього найкращого: спокою, тепла та мирного неба.

Цей рік був різним, але я все одно вірю, що наступний буде кращим. Хочеться нових емоцій, звершень і здійснення мрій. Одна з таких, мабуть, і є моя улюблена мрія, Audi RS7 — я часто думаю про неї, бо це та сама машина, яка мотивує рухатися вперед і ставити перед собою круті цілі.

Нехай у Новому році у кожного з нас з’явиться своя мрія, щось настільки бажане, що змушує не здаватися.

• Антон Сахаров [73808] 1 сервер.
• допомагав новачкам та простим гравцям.
• хотів би отримати ауді рс 7 або 5 мільйонів ігрової валюти щоб купити її.
• хочу отримати подарунок так як вірю що добро повертається та граю с початку проекту.
• лист складав сам та старався.
Буду дуже вдячний якщо буде хоч якись подарунок.
Всім мирного неба над головою.

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
34
Реакції
9
Бали
13
  • [6776206], Роман Гутьєррес, 02 сервер ❤️
  • Старано працюю на своїй фірмі Транспортної компанії "ForceKings" 🚚, допомагаю людям які працюють у мене, створив дружню команду
  • Мрію про криваво червоне Ferrari SF90 якого на нашому сервері дуже мало 😍
  • Не знаю чому саме я повинен отримати подарунок, але сподіваюся Миколай команди UG-TEAM зверне на мій лист увагу

Останнє редагування:

Міша Узешнік

Новий гравець
Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
2
Бали
8
1.Міша Узешнік 129559| 03 Східна Україна
2.Допоміг 11 гравцям на початку,допоміг поліції відав машину новачку
3.1.5кк,фуру сканію,свою мрію бентлі,і малий бізнес,квартиру економ класу
4.я багато на ффурі працюю і вже мало заказів файних тому треба нову фуру,бентлі я потратив всі свої 2.7кк шоб її купити чи знайти але все як завжди не вдавалось,бізнес щоб десь трохи зароблять,квартиру бо я вже 4 разів питався піймати але як завжди вбивали(.
5.Дякую вам найкращі адміни,власники гри)

Захар Петренко

Прокурор I Центральна Україна [01]
Реєстрування
8 Лют 2024
Дописи
70
Реакції
38
Бали
73
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Захар Петренко [176474] I Центральна Україна [01]
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
Шановний Святий Миколай! Пишу тобі листа з самого центра України! Я дуже багато зробив доброго. Я допомагав новачкам та гравцям, навіть тоді коли у мене було становище не дуже. Прцював у багатьох фракціях та допомагав їм у розвитку. Зараз я Міністр МВС та оборони, та багато часу та грошей трачу для прокращення держ. структур як: НПУ, СБУ та ЗСУ. Також я дуже чемний та не порушував серьозних правил на UKRAINE GTA. Тому я сподіваюсь, що ти це читаєш та виконаєш мої бажання. Хочу подякувати тобі, за те що даруєш нам подарунки у своє ж свято!
Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати 1500 карбованців.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я завжди хотів працювати на благо UKRAINE GTA, тому я думаю, що я заслуговую їх. Хотів би витрати їх на новорічні якісь івенти або плюшки. Дякую Святому Миколаю та команді UKRAINE GTA! Бажаю вам гарних та мирних свят!
З повагою, Захар Петренко!

Євген Грушевський

Новий гравець
Реєстрування
19 Жов 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6
Добрий вечір святий Миколай мене звати Євген Грушевський. Можливо я цього року був не дуже слухняний. Пару разів мене садили в деморган, садили в тюрму , матюкався , не слухав адмінів, хотів би вибачитися за те що я робив, хотів би вибачитися перед усіма держ. орг. та адміністрація сервера, але я ще робив хороші справи, помагав гравцям , підвозив їх , давав гроші кому було потрібно , іноді робив дарунки. Запросив свого друга до гри, вчив його грати, показував карту, роботи , помогав всім чим міг, і він став навіть більш успішнішим чим я і я горджусь цим його звати Богдан Мармеладка.
Я би хотів можливо якусь машину , без різниці чи буде вона дорога , чи це буде мотоцикл, автомобіль чи фура, але всеодно я буду щасливий за будь який дарунок.

68075 Євген Грушевський 03 сервер
Я допомагав гравцям , і друзям
Будь яке авто
Я би був дуже радий якби мені подарували це.
Це все я писав сам від щирого серця.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Богдан2231

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
1. 16304 Богдан сидоран 06 сервер
2. Я небуду брехати я робив з хорошого допомагав гравцям фінансово як міг хоча в самого не так багато грошей
підвозив їх коли просили і в цілому я допомагав чим міг. Звісно були і конфлікти між грацями но ми мирились і мирно розходились.
3. Дорогий Святий Миколай я б хотів отримати одне з двох на твій вибір і так обо подаруй мені бізнес неважно який но такий шоб приносив хоть щось обо гроші на ньго я непрошу конкретну суму скільки ти рахуєш достатньо на якиїсь бізнес на твій смак буду радий хоть на що я був би дуже радий якщо ти б подарував хоть шось.
4. Чому я хочу бізнес та все просто я хочу шоб в мене був хоч якиїсь стабільний заробіток і все була мотивація заходить в гру шоб подивиться шо там назбиралось тому скажу ше раз я знаю ти можеш тому бувби дуже радий його мати.
Буду ждать може хоть перший раз виграю. Святий Миколаю цей лист я писав з щирого серця і не з за грошей хоч про них і йде мова
а писа тому що появилась можлмвість написати листа бо я вже дорослий тому вже в житті непишу.
Папа Миколаю буду ждать і ше раз бувби дуже радий його отримати.

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
1. Мортон Острозький [13019] | Північна Україна [04]
2. За цей рік я пройшов довгий шлях. Я починав як звичайний гравець і дійшов до посади ГС Неоф. У січні 2025-го року мене призначили адміністратором. З того часу я кожен день намагався допомагати гравцям, давати нові ідеї і робити нашу Ukraine GTA кращу. Так, у мене були помилки, але я їх виправив. На посаді ЗГС та ГС Неоф я перебуваю вже три місяці. За цей час я зробив все можливе щоб покращити роботу неофіційних організацій. Я старався допомогти кожному гравцю і вирішити кожний конфлікт. Я кожного дня працюю щоб наша гра ставала кращою і популярною. Я хочу отримати подарунок тому що я вклав багато сил у розвиток сервера. Я хочу і далі працювати і робити спільноту кращою.
3. Я би хотів отримати у подарунок автомобіль Mercedes-Benz G63 AMG 2022 року або Rolls Royce Spectre
4. Я хочу отримати саме цей подарунок, тому що люблю колекціонувати автомобілі. Ці два авто є моїм найбільшим бажанням, і я мрію про них вже дуже довго. Для мене вони мають велике значення, бо я давно хочу поповнити свою колекцію саме такими моделями. Цей подарунок стане для мене великою мотивацією і підтвердженням того, що моя робота на проєкті була недаремною.

Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
89
Реакції
9
Бали
13
Вітаю Миколаю)
Я Пихатий Орел з роду Маклаутів
Мої позивні в день апокаліпсису#6808052
Сам Я з планети 02 СЕРВЕРУ під назвою-Західна Україна.
Я не маю чим похвалитись на рахунок добрих справ,але Я можу впевнено заявити що за цей не легкий рік нікому не заважав грати й просуватися по розвитку,не заважав адміністрації виконувати вправно їхні функції.
Що Я б хотів отримати....хммм 🤔
Думаю руки,ноги,голову на плечах маю-впевнений що зможу сам заробити.А Ось що дійсно хочеться то це ЧУДА)))Хочеться щоб в 2026 році війни вже не було.
Ааа і маленька формальність, попроси якщо це в твоїх силах у розробників щоб поставили банкомати в середині Центрального ринку і Авторинку,по типу як в лікарнях стоять.Хоть Я не впевнений що ти до розробників достукаєшся але дива трапляються)
Веселих,чудесних,фантастичних і дивних святкувань Миколайчику)

Артурка Котов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Вік
22

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Олександр Усикович.

Диспетчер УкрЗалізниці
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
34
Реакції
8
Бали
13
Шановний Святий Миколаю!

Я Олександр Усикович [ID 36148] хочу розказати тобі про те, як я вів себе протягом цього року : Я грав на 05 сервері, після чого перейшов на 06 сервер. Після переходу я пішов до фракції ЗСУ, підвищився там на 3 звання і перевівся до МОЗ, там я відпрацював 4-5 днів, підвищився на 5 звання і звільнився за власним бажанням. Після цього я пішов до фракції ДКВС там відслужив 2 тижні, після чого перевівся до ЗСУ, відслужив там 6 днів, та перевівся знову до МОЗ. Після цього я став на посаду Головного Відділення, а піждже став на посаду Заступника Головного Лікаря. Я рятував багато людей від смерті, лікував їх, давав аскорбінки, лікував інші фракції, старався не порушити клятву Гіппократа.
Я хотів би отримати в подарунок на День Святого Миколая

1) Автомобіль, про який я давно мрію "BMW M5 CS"
2) Крутий Скін "Cтильний Хлопець"

3) Не буду нагліти, бо розумію, що у тебе ще є багато інших людей, які хочуть подарунки, я вважаю що я заслуговую хоча би скін за те що рятував життя, принаймні старався.

З повагою, до тебе, Святий Миколаю, Керівництву Проекту,
Головної Адміністрації 06 серверу,
Адміністрації, всім лідерам фракцій та особовому складу,
та особисто моїй любимій
Бусінці Нікусічкі Коваленко❤️

OnlineSignatures.net-747-Oleksandr Usikovich .png

Тимур Кутлієв

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколай, привіт як в тебе справи. Мене звати Тимур Кутлієв я на першиму сервері ID 92139. Цей рік я старався бути чемним но іноді я ображав інших гравців но я просив вибачення в них, з іншими я ділився грошима хто попросить і підвозив хто просив. Я хотів в тебе попросити автомобіль Koenigsegg Jesko Roadster і якщо це буде не сильно нагло то я хотів ще 1000 карбованців будь ласка. Я б хотів щоб ти мені це подарував тому що я старався допомагати іншим гравцяв на сервері. Дуже дякую тобі Святий Миколай та зі святом всім!​

Зуборев Артем 11

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий святий Миколай!!
Розповім все я думаю і щоб я хотів ID:61477
Артем Зуборев північна Україна
Працював в поліції робив все для приємної гри на проєкті Україна Гта
А також і писав коли ви питали що додати я все писав проєкт дуже гарний та приємно грати на ньому а також ловили порушників людей які брали хабарі теж все робив для приємної гри
Я б хотів отримати якусь державну посаду або просто закордонний паспорт все
Хочу отримати давно хотів на посаду але я хочу спробувати якщо не сподобається я залишу посаду не вистачало часу потім проблеми із державним порталом а потім вже не зміг не грав а закордонний хочу отримати тому-що 500к за закордонний це дуже дорого головне всі раді цьому президенту

yroslav2121

Козак
Реєстрування
7 Лис 2023
Дописи
35
Реакції
6
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ярослав Кінг 161767 центральна україні
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, заробляв гроші
  • Що б ви хотіли отримати. м5ф90 або м5г90 або новий бп золотий який буде новий бп

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був слухяний не порушував правили
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
38
Реакції
52
Бали
23
Святий Миколай

Я в цьому році був дуже чемний, тому хочу в тебе попросити гараж, та скін крик (червоний) на 04 сервері Північна Україна. В цьому році я відіграв 1000 годин в Ukraine GTA, був дуже чемний, затримав багато правопорушників, допомагав новачкам, а також займався спортом.
Я вважаю що саме я маю отримати подарунок тому що- буду дуже радий отримати падарунок, буду грати ше більше, бо люблю нашу улюблену гру, бо я правельно вмію розпоряджатися з грошима.

З повагою Назар Атртемов 17399 (04)

Ріта Чітос

Новий гравець
Реєстрування
4 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
3
Бали
6

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Любий Святий Миколаю
Я Ріта Фоксс, сервер 3, 125176

За цей рік в UKRAINE GTA я поводилася чемно, ну наскільки це взагалі можливо у світі, де кожен другий може вбити тебе доки ти їдеш до ЦР або на БУ. Ще я знайшла чудесного чоловіка який на моє день народження подарував мені Порш червоного кольору про який я так мріяла. Руслан Фоксс чудесний чоловік і золота дитина своєї матері я їй руки цілувала за таке виховання і доброту.

Що хочу отримати: Ромашки конхветки і двіста гривень )
Я б дуже хотіла мати ще один порш 911 який так надіялась виграти в рулетці або рюкзачок з додатковими кг для інвентаря оскільки втратила вартиру що дуже сумно. Але подумавши більше я вважаю що кращу допомогти нашим хлопцям в ЗСУ або медикам які так багато роблять для нас щоб ми мали спокій та тишу в домі і грали в гру.

Чому я? Навіть незнаю, але це мій перший лист в житті, зазвичай коли найменшу надію покладаєш на виграш він приходить але тут я думаю просто все залежить від долі і везучості. А ще я кормлю дворових котиків, коли маю змогу доначу на притулки та збори, не вважаю себе особливою, але якщо вирішиш, що я заслуговую на подарунок
я прийму його і на радостях буду пити енергетик (можливо вино, вже доросла значить можна) і їсти шоколадку поки гратиму з чудовими людьми на сервері.

З повагою
Ріта Фоксс

Останнє редагування:

Артур Левицький

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Святий Миколай 🎅
Я вів себе цілий рік не дуже чемно .
Але і робив хороші справи .
Я допоміг 5 новачкам а саме
Пояснив як грати допоміг купити 1 автівку і квартиру .
Я ше маю мрію BMW M5 CS
Або скікі зможете доложити до мрії
Я пронеї я мріяв давно але не можу заробити багато грошей тому пишу вам і з виликою надійною пишу до вас
З повагою Артур Левицькій 85220
04 сервер

Сем Орбіта

Новий гравець
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
2525,Сем Орбіта 03 сервер
я був весь рік не дуже чемним,допомагав батькам,новичкам
хотів собі 3000карбованців
хочю купити нові акції на новий рік або святого Миколая
без нечого писав сам

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12

Андрій Кейн

Leader PARADOX | Центральна Україна [01]
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
37
Реакції
33
Бали
31
Вік
18
❄️Доброго вечора Св.Миколаю❄️

Це я, Андрій, пишу вам цього листа щоб поділитись своїм життям, цього року я старався бути дуже хорошою людиною і допомагати людям яким потрібна допомога, і зробив для населення дуже багато, я став Полковником поліції, тому що завжди хотів захищати населення від злочинів та протидіяти бандитам!
Допомагав безхатькам з поселенням, бідним грошима та їжею, охороняв лікарні та ДКВС, задля безпеки громадян!
Більше хочу попросити подарунки для людей які цього реально потребують, а якщо дуже багато у вас листів я можу допомогти і за вас комусь подарувати подарунок!❤️
Але якщо у вас є можливість то я буду дуже і дуже вдячний та радий якщо ви мені подаруєте машину (BMW M5 F90)
та 10.000.000 гривень, на ці кошти я планую трошки затюнінгувати авто,та на решту коштів купити пару авто і подарувати людям які це потребують!

З повагою лист до Св.Миколая від Андрія!🫡❄️❤️

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 60821, Андрій Кейн, 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Вказав в листі
  • Що б ви хотіли отримати. Вказав в листі
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я планую і зробити добро іншим людям)
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Назар Лагутін

Новий гравець
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6

Вимоги:
Любий миколаю
мене звати Назар Азовець
я граю в прекрасну гру під назвою Ukrein GTA ID у мене там 129220
а граю я там на 03 сервері
я не порушував там правила грия, завжди був вічливим з іншими гравцями, а саме головне допомогав мамі та папі
я хочу щоб ти мені подарив
мотоблок для гарного врожаю
500 карбованців для мрій
та 50кк для автомобіля

сподіваюсь ти побачиш мій лист та ти виконаєш мої мрії

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі