💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ростислав Ханс

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
4
Бали
6
Дорогий Миколаю !

Цього року я був як слухняним так і не слухняним, іноді говорив погані слова на інших але це було помилково, але більше робив кращого ніж поганого, наприклад: Побував на різних ГРП тим самим допомагаю робити проект цікавішим, Допомагав новачкам з питаннями по грі, допомагав рядовим в фракції, проводив іспити, не брав взятки та слухався старших по званню.

Хотів би тебе попросити 2-3 мільйони віртуальної валюти.

З повагою Ростислав Ханс 50063, 05 Південна Україна

Ігор_Алмазов

Новий гравець
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
9
Реакції
3
Бали
48
Любий Святий Миколаю! 🎅✨
Пише тобі гравець Ігор Клеменко, сервер 1, ІD:236529
Цілий рік я служу народу не покладаючи рук —
стою на захисті, допомагаю людям,
виконую свій обов’язок чесно та віддано.

За цей рік я:
– підтримував порядок і дисципліну,
– допомагав громадянам у важкі моменти,
– працював без вихідних, коли було потрібно,
– завжди залишався вірним службі та своїй команді.

Тож у ці святкові дні хочу попросити в тебе
новорічний кейс 🎁❄️, як маленьку винагороду
за мою старанність і відданість протягом року.

Обіцяю й надалі служити чесно, сумлінно
та приносити користь нашій спільноті.

Дякую за святкове тепло, яке ти приносиш! 🎄💙
З повагою — Ігор Клеменко, ❄️🔥

Влад Гусь

Козак
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
16
Бали
6
1. Владік Гусь 6878353 02 сервер

2. Я допомагав розвиватися друзям новачкам

3.Я хочу скін примарне лице або рубзак на 250 кг підгвін

4.Я допомагав людям друзям не порушував правил гри

Андрій Енгліш

Новий гравець
Реєстрування
6 Жов 2025
Дописи
18
Реакції
2
Бали
8
1 Андрій Енгліш 03 сервер.
2 Перевожно був чемний но інколи ні підвозив людей кидав пару гривень на підтримку армії чи ЗСУ помагав гравцями ремонтував їм машини.
3 Хотів би якось бізнес або купа купа грошей
4 хочу помагати іншим і мати завжди якусь копійку

Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
19
Реакції
14
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 20291 Ваня Козачок 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Вступив до НПУ та покарав багато порушників.
  • Що б ви хотіли отримати. Дуже хочу отримати підвищення а також нове авто а саме ауді рс 7 .
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я дуже стараюся на своїй роботі і наполегливо виконую завдання а авто хочу бо це моя ціль на цьому проєкті.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
57
Реакції
14
Бали
53
Святий Миколаю, вітаю! Цього року я докладав всіх зусиль, щоб поводитися гідно, тому щиро вірю, що ти можеш втілити мої найбільші та найамбітніші мрії: першою і найважливішою є затишне, але водночас стильне власне гніздечко – простора, світла квартира середнього (або комфорт-преміум) класу, розташована у новобудові з панорамними вікнами та великим балконом для споглядання світанків, яка стане моїм особистим оазисом спокою та естетики; а другою, справді "вогняною" мрією є ключі від епічної новенької Audi RS7, але обов'язково вже тюнінгованої — з повним карбоновим обвісом, заниженою спортивною підвіскою, агресивним дифузором, що видає низький, соковитий рик з вихлопної системи Akrapovič, і, звісно ж, із чіпом, який розкриває всю її міць, адже це не просто автомобіль, а справжній витвір мистецтва та швидкості. Дякую тобі за твою щедрість і вірю, що ці подарунки принесуть мені та моїм близьким неймовірну радість та натхнення!

Віталік Доріф

ЗГКА | Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
80
Реакції
70
Бали
23
Віталік Доріф (06) 36167

Пише тобі твій цього року я був дуже слухняний

Міснстр Оборони на 06 сервері
Цього року я, на жаль, наробив помилок — Наприклад Трошки поруший ККУ коли ще був каптіном НПУ
Та перешкодив на ГРП

Я хотів би попросити в тебе Трошки грошей скільки не жалко
та також 5Р Д турбонадув
та 3х Д чіп буду дуже вдячний
Та також буду дуже вдячний за БП

Обіцяю більше не буду порушувати буду дотримуватися правил.

Дуже Прошу буду дуже чемний в 2026 році та буду Вірний нашій Державі
Слава Україні

Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
18
Бали
8
Дорогий Святий Миколаю!
Мене звати Ростислав Вершигора#29938 я з 03 серверу Східна Україна.
Цього року я старався поводитись чемно. Допомагав іншим гравцям, знаходив і повідомляв про баги, працював над собою та в більшості ситуацій робив добрі вчинки. Я намагався бути корисним та робити проект трішки кращим.
Яб дуже хотів отримати вертоліт з весняного батлпасу MD 500.
Він допоміг би мені ефективніше працювати на полюванні. На жаль, я не маю можливості його отримати тому прошу тебе про послугу.
Обіцяю й надалі старатися поводитися чесно, допомагати іншим та робити добрі вчинки.

Вкладення

• 1764693787510.png
    1764693787510.png
    541.6 Кб · Перегляди: 88
Останнє редагування:

Zevs

Новий гравець
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
1. Іван Пупкін 6881135
02 сервер
Допомагаю нашій країні перемогти в цій клятій в..ні🫡
Допомагаю і навчаю гравців (новачків)
Маю клан
Щоб сказати щось гарне зробив не закажу і поганого теж не роблю
Хочу транспортну компанію (але це не можливо

Нiколаєв Станiслав

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
55
Реакції
58
Бали
21
1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:

#92880 | Станiслав Нiколаєв | 03

2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:

Цього року я намагався проявляти себе з найкращого боку. Я виправився, здобув довіру та обійняв кілька високих посад. На цих посадах я старався допомагати всім гравцям і співробітникам, навіть поза межами гри, підтримуючи кожного без винятку. Також я доклав значних зусиль, щоб підвищити атмосферу РП-гри серед колективу, дарував позитив і радість оточуючим. Брав участь у великих заходах і протягом року пропонував багато цікавих механік та ідей для оновлень старшій адміністрації.

3. Що б ви хотіли отримати:

Я буду радий будь-якому подарунку, адже я не гонюся за грошима чи статусом. Для мене найважливiше якiсна РП-гра. Тому я будий радий навiть теплому привiтанню :)

4. Чому ви маєте отримати цей подарунок:

Я вважаю, що я заслуговую на подарунок, тому що протягом року я активно допомагав гравцям і співробітникам, підтримував позитивну атмосферу на сервері та пропонував цікаві ідеї для розвитку гри. Моя робота була спрямована на покращення спільноти та залучення людей до активної гри у державних структурах.

З повогаю
Станiслав Нiколаєв

Микита Магаляс

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Дорогий Святий Миколаю! Цього року я старався поводитись добре: я почав грати не дуже давно, але я старався допомагати новачкам,розвивався, не лінувався (ну майже😅), намагався допомагати іншим розвиватися й бути уважнішим.

Маю до тебе маленьке прохання. Якщо зможеш, принеси мені, будь ласка, [700 карбованців]. Мені це дуже хотілося б отримати, щоб купити зимовий батл пасс,але якщо не вийде — не засмучуся. Я знаю, що ти приносиш не лише подарунки, а й трохи дива, і цього мені теж дуже хочеться.

Дякую тобі за тепло і свято, яке щороку приходить разом із тобою.🎄❄️☃️
ID:202046
Нікнейм:Нікіта Магаляс
01 Сервер
Лист було написано без використання ШІ

Домбровський Вова

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
1
Реакції
3
Бали
6
34891, Домбровський Вова, 05 сервер.
Грав в гру нікого некидав в скрутному становищі не був на форумі як поганий гравець.
1кк або машину.
Бо я добрий та чесний та частину грошей я передам в ЗСУ та в лікарню.

Віталій Янокович

Модератор | Сл. ДСНС | 06
Реєстрування
18 Лис 2024
Дописи
72
Реакції
122
Бали
78
ID: 37847
Нікнейм: Віталій Янокович
Сервер: 06 Подільський край

Привітик Миколай!

Пише тобі трохи неслухняний, але щирий гравець)
За цей рік я зробив чимало хорошого: побував на керівних посадах, допомагав рекрутам і курсантам освоювати фішки нашої гри. Розвивав фракції та намагався зробити сервер трохи живішим. За цей час знайшов нових друзів, побачив, кому можна довіряти, а хто залишився моїм ворогом..

87a7a83ab9ce7315cd0159ecd06a1d89-removebg-preview_2-removebg-preview.png

Я не претендую на щось велике, але трішки мріяти ж можна:)) Хотів би отримати скромний подарунок - Бумбокс та Mercedes-Benz G63 EQG.
87a7a83ab9ce7315cd0159ecd06a1d89-removebg-preview_2-removebg-preview.png

Чому саме я? Бо я справді вкладаю душу в цю гру. Я не просто граю я постійно щось роблю для інших, допомагаю, навчаю, підтримую, створюю моменти, які запам’ятовуються прямо в сердечку 💘. І хоч інколи буваю неслухняним, але роблю це з посмішкою, щоб сервер жив і не стояв на місці.

Сподіваюсь, ти почуєш моє прохання, Миколаю.

З повагою,

Віталій Янокович, 37847, Подільський край

Останнє редагування:

Богдан Кріптаман

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Гру 2024
Дописи
24
Реакції
66
Бали
23
  • Лист Святому Миколаю

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.80819/Богдан Кріптоман/04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. ЗА цей рік я не впевне ний що робив хороше і не впевнений що робив сильно погані речі, найбільше що запамяталось мені це допомога гравцям які тіки зайшли в гру я старався допомагати їм заробити перші гроші за допомогою свого клану в якому я перебуваю. Не знаю на скіки це звучить правдиво але таке колись в мому шляху на нашому проекті було
  • Що б ви хотіли отримати. Навіть не знаю не хочу вигадувати чогось ексклюзивного чи чогось дуже дорогого тому буду радий любому подаруночку <3
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я не впевнений що імено я маю його получити думаю є набагато ліпші листи які заслуговують ❤

Самурай_Хіромото

Новий гравець
Реєстрування
20 Гру 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
Вітаю Святий Миколай!
Хотів би подякувати розробникам нашої гри UG, вони дуже стараються за для нас, щоб ми могли грати комфортно. В цій грі я познайомився з багатьма хорошими людьми з якими ми граємо у вільний час.
В цій грі багато цікавого і з кожним оновленням грати стає все краще і краще, що також приносить багато задоволення та веселих моментів які запам'ятовуються на довго. Дякую ще раз за те що познайомився з хорошими людьми (наразі друзі) і за те що весело проводити в ній час.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
60216 Дмитро Форс 04сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Запросив багато друзів до цієї гри, допоміг їм розвинутись. Також допомагов новачкам на сервері
Що б ви хотіли отримати.
Хотілось би бумбокс графіті або якийсь інший з них
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Тому, що допомагав іншим гравцям, старався дотримуватись правил.

Артем Матіюк

Новий гравець
Реєстрування
28 Лип 2023
Дописи
33
Реакції
1
Бали
11
Дорогий святий Миколай! Я був не сказати чемним, і не сказати поганим, але я намагався робити добрі справи, допомагати гравцям, та не порушувати правила UKRAINE GTA.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 14504, Артем Матіюк, 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав гравцям, та вступив у СБУ щоб знешкоджувати гравців які торгували зброєю, наркотиками, алкоголем тощо.
Що б ви хотіли отримати. Я б хотів рюкзак на 250кг ведмедик. Та скін стильний хлопець.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: бо я намагався робити добрі справи.

Матвій Матвійовіч

Полковник НПУ | Південна Україна <3
Реєстрування
11 Кві 2023
Дописи
160
Реакції
128
Бали
88

Дорогий Святий Миколаю!

Цього року я старався бути добрим та допомагати іншим. У грі я підтримував новачків, пояснював правила, організовував цікаві моменти для друзів і намагався зробити наше спільне проведення часу веселим та дружнім.

Я дуже хотів би отримати від тебе BMW M5 F90 та 2000 карбованців. Це допоможе мені ще більше розвиватися у грі, створювати нові івенти та дарувати радість іншим гравцям.

Вірю, що заслуговую на цей подарунок, адже протягом року я докладав зусиль, щоб бути чесним, доброзичливим і робити добрі справи.

Дякую тобі за увагу та за те, що даруєш людям віру в чудеса!

З повагою,
Матвій Матвійовіч (ID: 1187, сервер 05 Південна Україна)

Дима носенко

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1.Я Дима Носенко играю на Центральна украйне айди 61331
2.я Вив себе дуже добре и никого не обижал
3.Я хочю соби грошей и якусь машину ни погану и 4500 корбованцив соби хочю зробыты подарок
4.Я хочю щоб ты подарил

Лілько

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Привіт, Святий Миколаю та команда Ukraine GTA!​
Пише тобі гравець Степан Бендерович .​
Мій ID:34567
Нікнейм: Степан Бендерович
Сервер: Подільський край 06
За цей рік у Ukraine GTA я зробив таке:​
  • Допомагав Новачкам на вогзалі як матеріально так і де краще заробити
  • Допомагав патрульним наздоганяти авто
Що я хотів би отримати:​
Я б хотів отримати якийсь крутий автомобіль такий як SHERP або щось інше
Чому саме я заслуговую на подарунок:​
Не знаю но я був яктивний і хотів би мати круте авто
Сподіваюся, що мій лист дістанеться до Миколая вчасно!
Дякую за чудовий український проект та можливість взяти участь у святковій події.​

Олександр Пейс

L СБУ | Західна Україна 02
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
134
Реакції
181
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6870634 - Олександр Пипкович - 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Став на Полковника СБУ. Навчав своїх співробітників. Допомагав новачкам. Затримав багато порушників. Конфіскував багато нелегальної зброї також наркотиків і допомагав іншим Держ.Органам.
  • Що б ви хотіли отримати. Скін Небезпечний Месник або Скін діда мороза, що Миколай принесе то і буде.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Робив багато корисної роботи допомагав людям і тд. Дуже хотів би якийсь скін ніколи не було гарних надіюсь Миколай принесе.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі