Любий святий Миколай!
Я Денис Судаков [26842] з 6 серверу - Подільський Край, пишу тобі листа щоб отримати аксусуар бумбокс "графіті", скін "Івангай" або "Стильний хлопець" та автомобіль Lamborghini "Urus" або BMW "M5 F90".
За цей рік в UKRAINE GTA я зробив багато чого, але почну с самого початку року. Перша моя посада в цьому році була - Мер м. Дніпра 4 серверу Північна Україна, це було тоді коли ще цю фракцію не прибрали та були окремо НПУ, СБУ та МОЗ кожного міста. На даній посаді я прийняв людей, які не знали як в ній працювати. За свій лідерський термін я навчив кожного та у моїй організації функцінували адвокати, прокурори та судді. Потім я зайняв посаду прем'єр міністра та активно допомогав лідеру набирати людей до організації та сприяв підвищенню рівня казни.
Коли відкрили заявки на лідера ДСНС, я туди подав та успішно пройшов. На ДСНС в мене було найбільше всього активу серед усіх фракцій ДСНС інший серверів, в мене в організації перебувало 60 людей. Багато з них я навчив теоритичному матеріалу по рятувальній сфері.
Далі я зайняв посаду лідера НПУ, де не дуже справлявся, але особовий склад мене тільки підбадьорював.
Після відстояного терміну я пішов на 5 сервер - Південна Україна.
На цьому сервері я став на заступника лідера ЗСУ та проявляв великий онлайн на цій посаді. Допомогав новеньким гравцям, які потребували допомогу та підказок. Я завжди був чуйний та реагував на гравців.
Після ЗСУ я знов пішов на ДСНС на посаду заступника, де також активно піднімався актив з 20 до 40 людей в організації. Я також вчив теоритичному матеріалу по рятувальній сфері.
Закінчивши історію з ДСНС я переходжу на СБУ. В СБУ я зайняв посаду заступника та куратурство навчальної академії, де я вчив людей правилам, з якими вони будуть зіткатися. Та це дало результат.
Крайня посада на Південній Україні була лідерка ДСНС, де був піднятий онлайн, люди по накатаній системі вчилися та розвивалися.
Згодом я повернувся на Північну Україну та зайняв посаду заступника лідера ВРУ. Де за короткі 1,5 місяці, особисто мною було перероблено половину законодавчої бази Північної України. Я також зміг підняти активність ВРУ, в ній нарешті запрацювали всі сфери її діяльності: адвокатура, прокуратура, судова влада, парламент, уряд (Кабмін). Хочу відмити допомогу лідера ВРУ, Ольгі Княгині, яка допомогала у створенні законодавства та відновленню сфер ВРУ.
Я перевівся у НПУ на посаду підполковника та зайняв посаду слідчого ДВБ. Під час моєї роботи із ними, ми активно працювали по кланам та проводили суди над ними.
Після Північної України, я перехожу на Подільський Край, де займаю посаду заступника лідера НПУ та Керівника ДСР. Я розпочав активно працювати по клану та досудовим процесом. На цю посаду я став коли не було лідера та підтримував життєдіяльність організації. Та за декілька днів я підняв актив організації, хоч і не на багато, але прогрес є.
Хочеться сказати за партійну активність на 4 та 5 серверах. Де я проводив всілякі конкурси, заходи, за які можна було отримати не маленькі гроші. Особливо запам'ятався випадок, коли я новачку подарував хоч і не дорогу, але єдину свою автівку маленькому хлопчику, у якого вона була перша.
Я бажаю отримати ці подаруночки тому що я багато, дуже багато часу приділив цьому проєкту, я мінімально порушував правила проєкту, та якщо казати не за саму гру. Я дуже добра, чесна, працьовита людина та чемний хлопчик, яка може прийти на допомогу у важку хвилину. Я вважаю, шо ці речі допоможуть подальшому розвитку на сервері та допомоги гравцям, яку я зможу їм дати.
Ну а поки я буду очікувати результати, також буду сприяти, допомогати та відповідати на запитання від нових гравців, розвивати організації в який перебуваю, не порушувати правила та розвивати Role Play гру, яка й мала бути такою.
P.S. Я стільки навіть на уроці української мови не пишу, як тут 🥰🥰🥰