Привіт, Святий Миколай. Мене звати Андрій я гравець 01 сервера (Нажаль заблокували до 15.12.2025) цього року в мене були цікаі пригоди, на початку весни я вступив до лав НПУ за це хочу виразити дякую, таким людям як:
@Андрій Медвідь @Віталій Ющик @Юра Задверняк @Вікторія Кольдвелл
@Данило Ковальчук @Мішаніка 💙 @Назар Лізейник7485 @Тарас бобер а також
@Крістіан Родаріо @Нікіта Лізейник @Нікіта Родитилев. Цим людям я дуже дякую що допомагали вести даний шлях на протязі цілого року, з ними мої події були дуже цікавими, а також вони допомагали мені розвиватися. Найбільше допомагав
@Назар Лізейник7485 разом з
@Тарас бобер .
У лав НПУ я пробув до 27 липня де отримав звання майора, після чого я звільнився та декілька днів був дома, але потім пішов до ЗСУ а тоді знову до НПУ де допомагав іншим гравцям, після чого знову звільнився, а потім пішов до ДКВС і після чого знову звільнився. На цьому мій шлях Держ. організацій закінчився.
Після деякий час я вступив в клан adidas, але хочу знову в НПУ, або спробувати СБУ. Після можливості вступити в ТК, відразу мене запросили до (DCL Expres) ці люди:
@Мішаніка 💙 @Мішаня_Міцний, за що я дуже вдячний. Там мій шлях став трішки легшим, але все таки було трішки тяжко.
Наразі я маю квартиру в Києві, а також автомобіль FIAT 2107 16v, але з цього я зрозумів що якщо хочеш треба йти до своєї цілі. Але я мрію про автомобіль а точніше грузовик Freightliner Century він ж (Амереканка), буду вдячний якщо ти мені подаруєш цей транспорт, але я розумію що це дорого, і якщо не подаруєш то я не засмучусь. Просто можеш подарувати якийсь скін, або просто цукери.
З повагою Андрій Лізейник! 195304
Буду надіятися що коли зайду до гри то отримаю подарунок!