💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
610
Реакції
897
Бали
153
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер : 669 | Ярослав Кримський | 04
  • Що хорошого ти зробив в UKRAINE GTA за цей рік? : Цього року я активно допомагав новим гравцям розібратися з механікою гри, брав участь у внутрішніх івентах та підтримував дружню атмосферу на сервері. Коли виникали конфлікти, намагався вирішувати їх мирно та конструктивно.
  • Що б ви хотіли отримати : Я б дуже хотів отримати подарунок у вигляді BMW M5 F90 як відзнаку за мою активність і внесок у розвиток UKRAINE GTA.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок : Протягом року я активно підтримував UKRAINE GTA, допомагав іншим гравцям і робив сервер цікавішим та комфортнішим для всіх. Вважаю, що така активність заслуговує на відзначення.

maksym pushylin

Козак
Реєстрування
11 Тра 2024
Дописи
35
Реакції
15
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Максим Пушилін [ID17065] сервер 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомогав гравцам та давав гроші новачкам та здавав фуру новачкам щоб вони могли заробляти гроші на свої вимоги так само здавав фуру гравцям щоб вони могли заробити на свой вимоги (здавав фуру на 24 години за 5000 грн) та допогал Мамі прибира в квартиру та мив всю посуду і допомагав нести пакети з закупів.
  • Що б ви хотіли отримати. Audi RS6 C8 Tesla Semi Mercedes-AMG G63 2022 Hamilton Аксесуар Бумбоксик "Чорно-білий мармур"
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. ну я цей рік був чемним добрим і не порушував правила UG також як я казав що допомагав гравцям і новачкам
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. було написано без ШІ писав все з голови
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
    Павло Буданович 42084 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
    За цей рік я встиг проявити доволі великий актив на 06 сервері ,взяв лідерку клану Budanovichi , брав участь в РП та ГРП , повернувся на 06 та стакнув багато активних кланів з якими мав конфлікти , брав участь у багатьох судних ночах.
  • Що б ви хотіли отримати.
    стоковий гараж
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    Хочу мати більше можливостей для розвитку клану,давати преміїї для участників клану,робити розіграші
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Джиммі Кейт

Новий гравець
Реєстрування
10 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
  • 6894052 Джиммі Кейт 02 сервер.
  • я зробив багато чого хорошого саме допомагав новачкам працював на державу і тд.
  • Я хочу отримати 50кк рюкзак на +150кг і БМВ М5 Ф90.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок-Я чемно грав увесь рік не ламав сервера, не вбивав нікого (майже) і майже не робив ДТП (ну… майже 😅) Я чесний і чемний гравець!

Реєстрування
2 Лют 2024
Дописи
100
Реакції
78
Бали
73
1764702205751.png

До Святого Миколая
Лист:

Любий Святий Миколай я був у цьому році чемним допомагав іншим гравцям з грошми,підвозив їх з спавну до того місця куди їм треба було та багато іншого я прошу подивитися мій лист я дуже старався бути чемним,був у багатьог фракціях і не тільки. І ще я хочу щоб був мир над голової і було сильне ППО, щоб де часом Миколая не збили,також очікую щоб війна закінчилася та всі тати повернулися живими! Слава Україні!!! Героям Слава!!!

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 14737 Діма Моретті 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомагав іншим гравцям з фінансами та був як безплатне таксі
  • Що б ви хотіли отримати. BMW M5 CS ,10.000.000 ігрової валюти та якись одяг та аксесуари
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Щоб возити різних граців та допомагати з коштам

Останнє редагування:

Єгор Новгородский

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
33
Реакції
1
Бали
13
Вік
27
Єгор Новгородский ID 205121 сервер 01
Я допомагав батькам А також в ukraine GTA допомагав новичкам а саме допоміг їм як заробляти гроші а також допоміг їм купив їм квартиру і автівку і ще дав 1 млн грн а також я ще розігрував гроші в ТІК токи а саме більше я розіграв це а саме 10 мільйонів гривень я бажаю щоб мені приніс Миколай на ukraine GTA 01 сервер а саме 2000 карбованців

Андрій Зубко

Новий гравець
Реєстрування
26 Гру 2024
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
  • 34253, Дмитро Кабіна 06 сервер
  • Я допомог економіці серверу зливши гараж. Допомагав новачкам. Подарив дві машини новим гравцям. Давав гроші новочкам.
  • Хочу VIP GOLD Battle Passe наступного сезону
  • Хочу пройти батл-пасс
  • Лист мій!!!

Данііл Демонюк.

Новий гравець
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
8
1.Данііл Демонюк ід 78502 на 04
2.Я Для гри нічого не зміг зробити але я хотів щось зробити але немає змоги
3.я не дуже маю надії що я переможу тут але напишу шо я хочю отрибати цей автомобіль zeekr 001
4.Дорогий Святий Миколаю
Цього року я старався бути кращим і робити добрі справи.
Бажаю собі та своїм близьким здоров’я, миру й тепла.
Якщо зможеш — подаруй мені то що я написав.
Дякую за добро, яке ти приносиш людям

Вкладення

• Знімок екрана 2025-12-02 210534.png
    Знімок екрана 2025-12-02 210534.png
    38 Кб · Перегляди: 23

Леонід Нижник

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
62
Реакції
53
Бали
73
Напишіть свій ID:56760 нікнейм та сервер: Леонід Нижник; [03]

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Дорогий Миколає цей рік був продуктивний але все добре.

Був Заступником Лідера ДСНС та Лідером ДСНС я рятував,гасив пожежі на ЧАЕС та ВЧ після своєї служби, став Ігровим помічничком Зараз Ст.Матросик допомагаю гравцяв та слідкую щоб не було порушень від гравців та надалі слідкую за порядком на 03 Сервері
Що б ви хотіли отримати. Рюкзак Гробик + 300 кг.Граю на проекті вже 3 роки. Надіюсь на тебе Святий Моколає гарних тобі свят до наступного року

Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Тому що я вмотивована людина яка має різні цілі мрії які перед собою ставлю щоб виконувати ну і звісно підвищення самооцінки але не прям критично та на далі працювати та допомагати.

Андрій Лізейник

Новий гравець
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
3
Бали
11
Привіт, Святий Миколай. Мене звати Андрій я гравець 01 сервера (Нажаль заблокували до 15.12.2025) цього року в мене були цікаі пригоди, на початку весни я вступив до лав НПУ за це хочу виразити дякую, таким людям як: @Андрій Медвідь @Віталій Ющик @Юра Задверняк @Вікторія Кольдвелл @Данило Ковальчук @Мішаніка 💙 @Назар Лізейник7485 @Тарас бобер а також @Крістіан Родаріо @Нікіта Лізейник @Нікіта Родитилев. Цим людям я дуже дякую що допомагали вести даний шлях на протязі цілого року, з ними мої події були дуже цікавими, а також вони допомагали мені розвиватися. Найбільше допомагав @Назар Лізейник7485 разом з @Тарас бобер .
У лав НПУ я пробув до 27 липня де отримав звання майора, після чого я звільнився та декілька днів був дома, але потім пішов до ЗСУ а тоді знову до НПУ де допомагав іншим гравцям, після чого знову звільнився, а потім пішов до ДКВС і після чого знову звільнився. На цьому мій шлях Держ. організацій закінчився.
Після деякий час я вступив в клан adidas, але хочу знову в НПУ, або спробувати СБУ. Після можливості вступити в ТК, відразу мене запросили до (DCL Expres) ці люди: @Мішаніка 💙 @Мішаня_Міцний, за що я дуже вдячний. Там мій шлях став трішки легшим, але все таки було трішки тяжко.
Наразі я маю квартиру в Києві, а також автомобіль FIAT 2107 16v, але з цього я зрозумів що якщо хочеш треба йти до своєї цілі. Але я мрію про автомобіль а точніше грузовик Freightliner Century він ж (Амереканка), буду вдячний якщо ти мені подаруєш цей транспорт, але я розумію що це дорого, і якщо не подаруєш то я не засмучусь. Просто можеш подарувати якийсь скін, або просто цукери.
З повагою Андрій Лізейник! 195304
Буду надіятися що коли зайду до гри то отримаю подарунок!

𝓧𝓮𝓴𝓴𝓲

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
45
Реакції
45
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 58149, Річард Вайт,05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік Миколаю, любий друже, на перемогу я чекаю дуже! Цього року, я не тільки байдикував, а Щей помагав гравцям, подарував новачкам стартовий капітал
  • Що б ви хотіли отримати Миколаю, прошу цього року у тебе скін червоний крик, та до нього потужні пекельні крила, я думаю я заслужив на кусочок щастя, бажаю тобі щастя, кріпкого здоровʼя, та фарту!
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок Кожна людина має спробувати на везучість, та я один з них, який вирішив спробувати! З насолодою чекаю 5грудня!

Дмитро Коцюбинський

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Любий Святий Миколаю!!!
Я цей рік поводив себе добре, я допомагав новачкам з грошима, підвозив їх куди треба, казав що і як, а також робив цікаві розіграши. А також нікого не вбивав і акуратно їздив на машині.
Любий подарунок я буду цінувати. 😀
З повагою, Дмитро Коцюбинський 6751600

Сервер-02

Назар Депутат

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
18
Реакції
3
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Назар Вакасік, 115875, Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Ображав гравців(я більше та не буду) допомагав новачкам, служив в НПУ
  • Що б ви хотіли отримати. ніколи не вигравав в конкурас UG, хай Миколоайчик сам вирішить що принести
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. завжди допомагаю новачкам

Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
13
1.#95756 Максим Ковеленко 04
2.Я працюю в верховний раді України і міністр змі я роблю рп ситуацій допомогаю громодянинам и не тільки їм) я за почти рік допомогав новичкам юкрейн гта підвезав допомогав фінансово і так далі скоро я піду на міністра внутришніх справ і буду допомогати уже не тільки змі а нпу щоб підвищити їх комунікабольнисть та адекватність це допоможе новим гравцям зрозуміти що нпу не будуть арештовувати просто так чи грубити и новочок зрозуміє що єму сподобоються грати на проекті юкрейн гта также я писав що до покращення юкрейн гта ще десь 4 мисяца тому я словил гараж но не засняв відеофрапс і тоді в мене його забрали но я недержу зла як на адмінистрацію так и на вашу команду
3.Пане миколай я би захотів якись грошовий подарунок карбоновці або ігрові гроші просто мені не потрібен дом я весь день працюю в вру мені він не потрібен так само скин або бизнес просто хочу купити щось когда знадобиться наприклад купити машину просто якщо би я попросив дом степлицею то я би його продав но це некрасиво продавати подарунок.
4.Я був чемний да трошки казав не гороші слова я вибачаюся.люблю допомогати в ряльному житі хочу стати працівником дснс щоб допомогати людям а вступив вру щоб допомогати працівникам змі
5.Цей текст писав я сам без шш думав вспоминав що я міг таке зробити для юкрейн гта)

Вася131313

Козак
Реєстрування
17 Кві 2025
Дописи
21
Реакції
11
Бали
8
1.Вася Шатковський 113578; 03 сервер
2. Допомагав новим гравцям і підвозив кого бачив по дорозі пішки і ремонтував коли бачив коли хтось поламався
3. Ауді рс7 або БМВ м5cs і 20 мільйонів ігрової валюти.
5.цілий рік вів себе 50/50 допомагав новачкам лиш отримав догану в ЗСУ за прогул зміни.
6.Буду дуже радий отримати подарунок.

Дмитро Даркс

Шановний гравець
Реєстрування
23 Кві 2025
Дописи
32
Реакції
42
Бали
23
  • 111458, Дмитро Даркс, 03 Сервер
  • Дорогий Святий Миколаю 🎅 Мій шлях цього року був сповнений пригод: я допомагав іншим гравцям, дотримувався правил, поважав адміністрацію та завжди намагався грати чесно. Я не заважав людям отримувати задоволення від гри, а навпаки — робив UKRAINE GTA кращим місцем для всіх.
  • У цьому році в грі я зробив багато хорошого:
    — допомагав новачкам;
    — не порушував правила;
    — підтримував гравців у складних ситуаціях;
    — створював атмосферу поваги та справжнього GTA-двіжа;
    — зробив багато цікавих відео про UKRAINE GTA у TikTok.
  • Цього року я мрію отримати від тебе подарунок BMW M5 CS🎁, який зробить мою гру ще більш цікавою та захопливою.
  • Я вірю, що заслуговую на цей подарунок, бо:
    я був активним гравцем, не порушував правила, поважав інших та популяризував проєкт через свої відео в TikTok.
    Обіцяю, що наступного року стану ще кращим гравцем та принесу ще більше позитиву у світ UKRAINE GTA. 🎆🎇🎉🎄

Слава Україні!

Олексій Єнотов

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Олексій Єнотов 62754 5 сервер
Любий Святий Миколай пишу тобі листа з проханням хочу, можливо я не заслужив на подарунок але я завжди старався жити по закону, Я бажаю миру і здоров'я всім українцям, а хотілось би просто щось приємне під подушку хоча б пару карбованців на цукерки або щось швидке двухколісне наприклад Мотоцикл, може я і не заслужив але це допомогло би мені бистріше розвиватися в цій країни на роботі курьєра і як ти дарувати людям радість))) З любою Олексій Єнотов, Слава Україні, слава ЗСУ,
P. S як будеш пролітали над моїм містом обережно там ППО

Рєнат Шевченко2

Новий гравець
Реєстрування
11 Вер 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Любий Святий Миколаю!
Пише тобі Рєнат Шевченко [127089] З Східної України [03],

У цьому році я був чемним, слухняним, допомагав гравцям з грошима, та в розвитку .
Тому дуже хочу попросити у тебе невеликий подаруночок. А саме Гелік 2022 року, або 50.000.000 ігрової валюти!
Я буду дуже радий, якщо ви Святий Миколай, надішлете мені такий подарунок
Щиро дякую тобі за свято, яке ти щороку приносиш! Слава Україні!

Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
7
Бали
6
1. Іван Резніченко 58995 05 Сервер
2. допомогав друзям розвиватися допомагав новачкам служив в ЗСУ мені там дуже сподобалося після ЗСУ пішов в НПУ вчити людей порядку.
3. Хочу багато грошенят щоб моя машина була на фул 5-х деталях ще хтів би круту дуже машину
4. Був слухняним чемним ввічливим
З повагою до Миколая Іван Резніченко

Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
71
Реакції
29
Бали
63
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Нікітос Туманов 101617, 03 Східна україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я награв 850 годин та за цей чяс отримав дуже багато гарних емоцій, перепробував себе на різниих посадах, допомогав деяким новичкам, запросив декілька друзів.
  • Що б ви хотіли отримати. Tesla semi
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я граю в цю гру Близько 2 років та на своєму балансі більше 50кк ніколи небачів, тим чясом мої друзі які працюють на далекобійникі моють по 100-200кк, за весь чяс гри ніразу не вигравав ні вякому конкурсі або розіграші, хочю заробити гроші на вантажівкі щоб купити щось на зимньому івенті.
    Дякую за увагу,всім гарного вечера!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі