💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Дирун

Новий гравець
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
63
Реакції
4
Бали
11
ЛЮБИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ
я зробив багато хорошо за цей рік я дуже часто помагаю новачкам
бо я проходив через це тому я знаю як важко на початку тому мені
приємно їм помагати я хотів би Бумбоксик "Чорно-білий мармур"
я був би дуже радий цьому подарунку.
з любовю та повагою:Станіслав Дирун (30088 06 сервер)

Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
17
Бали
6
Лист Святому Миколаю

Дорогий Святий Миколаю!

Мене звати Іванко Пузатович. Я з 03 сервера, 98703 айді, а справжнє ім'я так фактично і звучіть Іван.

Я пишу цей Лист бо хочу сказати те що я себе в цьому році вів себе задовільно, як в грі так і у житті.

І на мою думку вів себе потужно. В грі допомагав людям грати та правильно заробляти гроші, або навіть допомагав ремкомплектом,бензином.

А в житті, слухаюсь своїх батьків та роблю обов'язки по дому і навіть у школі.

Я себе добре слухав та думаю заслугував на маленький подарунок і в грі і в житті

В житті хотів попросити щоб закінкилась ВІйна і вся Україна була мирна і здорова НАЗАВЖДИ

А в грі хотів собі нову машину щоб возити людей і подалі їм допомагати

хотів би машину
Mercedes-AMG
G63 2022

З любов’ю,
(Іванко Пузатович)

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 98703, Іванко Пузатович,03 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав людям які потребували допомогу
Що б ви хотіли отримати.
Bugatti
Veyron
Чому ви маєте отримати цей подарунок. на мою думку вів себе потужно. В грі допомагав людям грати та правильно заробляти гроші, або навіть допомагав ремкомплектом,бензином.
Написано 02.12.2025

+380672854212

Новий гравець
Реєстрування
15 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
1.40707 Анатолій Манхетан 06 сервер
2.Ремонтував машини гравцям,Помагав грошима новачкам
3.два мотоблоколока
4.вони мені потрібні щоб допомогати саджати картоплю дідусеві у селі

СЛАВА УКРАЇНІ МИРНОГО ВСІМ НЕБА

Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
27
Реакції
14
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 22288, Едісан Українець,05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Возив дуже багато товарів у бізнеси.
Що б ви хотіли отримати. Aston Martin
DBS Superleggera
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я маю отримати цей подарунок тому-що допомагав новачкам влаштуватися в фракцію та допомогав бізнесам продавати товар

Денис Рунаслович

Ігровий Помічник| Північна Україна
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
22
Реакції
18
Бали
53
Святий Миколаю, слухай уважно мене,
Бо пишу я не просто так — а так, щоб лише мій лист у пам’яті твоїй ожив й не мине.
Не шаблонно, не швидко, не для галочки —
А з душею, з теплом, із думками дзвінкими, мов струмочки.

Цьогоріч я грав щиро, старався щодня,
Допомагав іншим, хоч це інколи й непомітна броня.
Та добрі вчинки — як сніжинки: тихі, але правдиві,
І, може, саме вони роблять мене серед інших особливим.

Та головне — я не прошу абияк,
Я мрію відкрито, чесно й без масок — ось так:

20 мільйонів ігрової валюти — моя велика мета,
Не для марнославства, а щоб творити у грі дива.

Я хочу будувати світ яскравішим,
Підтримувати друзів, надихати нових, бути кращим і сильнішим.
І кожна монета, що ти подаруєш мені,
Стане зерном добра у великій зимі.

Та є одне, що скажу відкрито й сміливо:
Я вклав у цей лист більше серця, ніж у будь-яку дію чи слово.
Я не копіював, не збирав по рядку —
Я створив його сам, у чистому, справжньому, теплому мовчку.

Тож якщо ти шукаєш лист, що написаний щиро,
Творчо, незвично, з душею прозорою й чистою, ніби зима над світом,
Якщо хочеш обрати того, хто справді вірить у диво —
Тоді цей лист — знак.
Знак, що саме я — той, кого ти шукав напевно, хоч і не знав наперед.

З повагою, теплом і вірою у чарівність добра

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:72736 Denis Runaslovich 04-server
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:все написав у листі
  • Що б ви хотіли отримати:написав у листі
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:Я справедливий

Останнє редагування:

Ростислав Подік

Лідер на пенсії
Реєстрування
6 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
135
Бали
88
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі
Ростислав Подік, мій ID22607, сервер Південна Україна 05.

Цього року я добре себе поводив, не порушував правила серверу, був на різних лідерських посадах таких як :
Зам. директор ЗМІ, Полковник НПУ і 9,10 ранги. Допомагав новачкам в фракціях, пояснював щось, підвозив, допомагав. Роздавав новачкам гроші, росказував різні, прибильні способи щоб підняти капусту. Допомагав з різними завданнями з батл-пасу. Та навіть допомагав зупинити порушника, який був в погоні.

Хотів би отримати Lamborghini Urus, але якщо ти не зможеш дістати цей подарунок то подари мені будь-ласка тільки новий Батл-Пас, думаю він буде дуже крутим і потужним,.

Чому саме я? Та просто хочу трохи свята і гарного настрою. В реалі зараз вистачає проблем, тому хочеться хоч у грі зловити трохи позитиву.

Дякую тобі, за все! Навіть якщо ти не прочитаєш мій лист.
Бажаю тобі крепких нервів, бо знаю, що іноді гравці трошки себе погано поводять)

З повагою,
Ростислав Подік

OnlineSignatures.net-798-Rostislav Podik .jpg

Юра Угадай

Активний
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
186
Бали
48
  • 49406 Юра Угадай Центральна Украина серв 1
  • Помогал Людям. как новечкам так и старечкам
  • Я хочу третий слот на Бизнес
  • за 3 года Игри 14 330 часов хочится от Миколая Вау

Федя Вакас

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • 110859, Федя Вакас(03)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Інколи допомагав гравцям по типу підкинути і тд, і ніколи не скамив гравців і не ображав.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Моя мрія ауді рс7 або сам Святий Миколай сам вибере що мені подарувати
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Моя мрія
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Бодька3223

Шановний гравець
Реєстрування
12 Січ 2025
Дописи
81
Реакції
42
Бали
23
  • 108861 Бодя Рейндж 03
  • За цей рік в UKRAINE GTA я зробив стільки всього хорошого, що аж самому не віриться.
  • На M5 CS давать боком, і паркувать її в гараж з криптой
  • Тому що на землі я вже все бачив.

Олег Гольча

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
9
Реакції
3
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 94528 Олег Дембрі 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.став на ПП в НПУ багато трудився донатив і ще дуже багато чого
  • Що б ви хотіли отримати.скін крик новий цей чорний також 50кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.я цього року получав 12 і був дуже добрий хлопчик

Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
29
Реакції
8
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 26541 Діма Феніікс 06 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Допомагав новачкам ігровою валютою дотримувався правил Ukraine GTA був слухняним старався не заважати новачкам в розвитку тому що розумію який це не легкий шлях старався не підрізати на дорогах гравців та не заважати коли бачив по дорогах як в гравців ламались автомобілі ремонтував їх та заправляв якщо було потрібно я дуже чесний та добрий допомагаю не за того що очікую якусь відповідь а для того що мені це подобається робити.Але також робив і погані поступки і я це признаю коли було скучно підрізав на дорогах поліцейських якщо бачив стріляв деколи в них.
Що б ви хотіли отримати.
Гелік 2022 або BMW X6M F96
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Тому що це моя мрія якщо Ukraine GTA вирішить і подарують її дуже дякую якщо ні буду старатись ще більше щоб отримати свою мрію
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Рома Майструк

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
25
Реакції
0
Бали
6
1.Рома Майстер #29134 06сервер
2. Допомагав розвиватись фракції
3.100.000.000мільйонів ігрової валюти.
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
285
Реакції
265
Бали
83
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. ID158272, сервер Центральна Україна 01.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новим гравцям розібратися з механіками та правилами сервера. Брав участь у розвитку РП-ситуацій та підтримував якісний рівень гри.
  • Що б ви хотіли отримати. Цього року я дуже мрію про одну особливу річ — Tesla Semi. Я знаю, що це незвичайне бажання, але ця машина для мене не просто техніка. Вона символізує мрію, до якої я давно йду.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що це була б для мене можливість здійснити давню мрію — мати транспорт, який не шкодить природі, допомагає розвиватися та надихає рухатися вперед. Я сумлінно працював цього року, намагався робити добро й підтримувати тих, хто поруч, тож дуже сподіваюся, що ти почуєш моє бажання.

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
7
Бали
6
1. Іван Резніченко 58995 05 Сервер
2. допомогав друзям розвиватися допомагав новачкам служив в ЗСУ мені там дуже сподобалося після ЗСУ пішов в НПУ вчити людей порядку.
3. Хочу багато грошенят щоб моя машина була на фул 5-х деталях ще хтів би круту дуже машину деталі мені на клас авто D
4. Був слухняним чемним ввічливим
З повагою до Миколая Іван Резніченко

Ярослав Лесик

Новий гравець
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий наш Святий Миколай!

Ярик Лесик 58744 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили В UKRAINE GTA за цей рік: Я працював і працюю в НПУ також я допомагав новачкам,підвозив,давав гроші за те щоб вони мені заспівали пісню, ремонтував автомобілі коли вони поламалися або пробили колесо, возив новачків до автосалону, мотосалону і на роботи ,допомагав новачкам давав гроші на автомобіль і номера.
Що б ви хотіли отримати: Audi RS 7 на збірці.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я не вірю що отримаю подарунок але маю надію тому що я допомагав гравцям.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Максим Пивовар

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
1. 39871, Максим Пивовар, 06
2.помагав новічкам грошима і ще я помагав різним людям по ремонтувати машину або десь когось спасти
3.мені дуже би хотілося 14кк
4.бо я би хотів купити собі машину мрії або назбирати на якісь бізнес

vladik2000

Новий гравець
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
1.Владік Семененко. Id:12642 Сервер:06
2. Довгий час я працював в ДСНС,та допомагав гравцям,також побував у різних держ.орг.
3.хотів би отримати (гелік електро)
4.так як я працюю немає змоги розвиватися тому і прошу якщо ні то вибачте гадаю мені пощастить всім добра та мирного неба Слава Україні

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
50
Бали
33
  • Андрій Блак 96101 (04) сервер
  • я допомагав новачкам і також сидів багато в кпз через стральбу я не ідеал але на подарок заслоговою)
  • я хочу щоб війна в Україні закінчилася,UG процвітала)мені що не жалко всьому буду радий або хтів наступний віп батл пасс) якщо не важко буду дуже сильно вдячний)Слава Україні,Адмінам респект,Щасливого різдва і нового року)хотяби мандаринку
  • як отримаю бп дуже хочу пройти його і давати людям в оренду машину що там буде і це мій будеш перший віп батл пасс у мене був 1 но обичний до 80 уровнів а не 100)дякую
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Денис Сивий

03 сервер.
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
3
Бали
8
11027 . Денис Сивий . 03 сервер

Вітаю Вас мій любий Миколаю.
Цей рік для Всіх нас був один з найскладніших, було дуже багато несподіваних ситуацій, проблем які вирішувалися з їхніми прибуттям. Але я, та мої друзі не опускали рук, боролися з усім, що судила нам наша доля. Але і були гарні моменти в житті, життєрадісні. Були збудовані Транспорті компанії, та наданий транспорт для роботи, затіяне велике будівництво, на якому люди працюють з гарною заробітною платою. Було багато проведено за цей рік урочистих подій, свят та заходів, для громадян нашої великої держави, для моральної, фінансової та гуманітарної підтримки. За це все проведене в нашій країні, Ми дуже вдячні нашому керівництву держави, та громадянам. В свою чергу прошу Вас Святий Миколай, будьте завжди добрим, світлим, людяним та в одночас світлим розумом. Давати шанс тим хто дійсно на це заслуговує. Саме головне будьте вірні самому собі, як Ви завжди це показуєте.
Не знаю чи доречно просити у Вас про подарунок, але все ж таки спробую. Дуже хотілось би носити на плечах бумбоксик " графіті" та слухати пісні про UKRAINE GTA, в колі друзів, у вечорі біля вогнища.

Останнє редагування:

Назарій Батьковий

Любой капри за деньгі
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
40
Реакції
7
Бали
11

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Від Назарович (а) Бабієнко (а) #100819 [04] Дорогому Миколаю

В цьому році я був може трішки і поганим, але робив це все по малу, добрих діл я маю не одну, і давай всі роскажу. Я виховував злочинців, наглядав за миром на дорогах, годував хто потребував цього, не боявся Power Gaming і летів на допомогу, арештовував злочинців, одним словом не людина - а добро, але зараз я змінив свою роботу, і бороню Україну в лавах ЗСУ.

І пишу тобі листа, маючи одне прохання невеличке, нам потрібен автомобіль для транспортування, ну а нащо нам маленький бусик, подари будь ласка таке, щоб заправлялось від розетки і пересувалось вельми швиденько, ну а нащо нам тягнути котика за хвостика і казати загадками, подари будь ласка фуру Tesla Semi

photo_2025-12-03_16-44-18.jpg

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі