💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Фоні

Новий гравець
Реєстрування
17 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
1
Бали
8
1.Михайло Марс 05 сервер 63062
2.допомагав гравцям коли щось їм треба було допомагав збройні сили України допомагав Франція чим міх допомагав начинающим игрокам і інщ
3.Audi RS7 це моя мрія
4.допомагав начинающим игрокам допомагав збройних сил України з рекрутами яке вони не розбираються в грі давав гроші кому не хватало на щось
5.На небесах пливе зоря ясна,
Святий Миколай йде до нас із раю,
У руках у нього доброта,
Щоб людям щастя дарувати.

На санчатах срібних він летить,
Через темні хмари, крізь ліси,
Серце щедре, добротворний мить,
Приносить мир і добрі сни.

Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
24
Реакції
11
Бали
6
Шановний Святий Миколай,я не дуже добре вів себе в цьому році,але й зробив багато гарних справ.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.98854 Руслан Моретті 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Встав на посаду підполковника НПУ та розказував/показував курсантам що да як,встав на адвоката та захищаю людей від покарання
  • Що б ви хотіли отримати.принеси мені будь ласка дрифтовий Mercedes-Benz CLS 63 AMG,50кк ігрової валюти та
    Mercedes-Benz Actros L або теслу семі,Дякую!
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.бо зробив не мало гарних справ

Алекс Потон

Полковник ДКВС
Реєстрування
16 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
16
Бали
11

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Приві

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Вимоги:

Микита Сандер

Новий гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 1849, Никита Сандер, 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Почав знову грати на Ukraine GTA допомогаю гравцям різним, хочу допомогати новим гравцям грошми а також першой тачкой їхнею планую почати стрімити на проэкті щоб всі бачили що всім треба допомогати, також бажаю гарного розвиття проэкту, сподіваюсь що до мене дойде Миколай
  • Що б ви хотіли отримати. Хочу теслу Semi,або стати адміністратором або BMW M5 CS
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я, дуже добрий хлопчик в мене добре сердце або гелік 2022 бо в мене старий гелік

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Даниїл Хліманцов

Мл. Адміністратор|С МОЗ, ДКВС | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
177
Реакції
283
Бали
108
Вік
25
  • Даниїл Хліманцов, 104897, Східна Україна 03.
  • Підняв актив в різних фракціях, таких як: УЗ, МОЗ, ДКВС, ЗМІ, та стараюсь і надалі вернути ту славу ЗМІ, на яку вони заслуговують, допомагав новачкам адаптуватись до фракцій, працював з кожним, щоб навчити кожного тій чи іншій професії, ЗМІ і не тільки, як приклад, вчив людей правильно редагувати оголошення, подавати звіти, оголошувати доповіді в рацію, та не тільки.
  • Хотів отримати б автомобіль: Mercedes-Benz CLS 63 AMG, дуже сподобався він, коли отримав тимчасово на день народження
  • Дуже велику кількість часу приділи UG, перебував на високих посадах таких як: лідер УЗ та МОЗ, та зам ДКВС, ЗМІ, багато людей які працювали під моїм керівництвом відгукуються дуже добре, я вважаю що не дарма перебував на цих посадах.

Олександр Голівець

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
4
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.1367 Саша Голівець 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. не тулив госку!!!! помагав новичкам багато грав в найкращу гру
  • Що б ви хотіли отримати. Ауді рс 7
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. мрія
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.невякім случаї

OLEGOVICH

Козак
Реєстрування
11 Чер 2024
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
Любий миколай
Дай боже тобі від тяжкого работяги Я цей рік работав не покладая рук всім помогав то ремку накину то на ход ноги 50к закину
Хочу маленкого подарка в виді тюнінга на мою яву і бан всі цитрусиків
Цей рік я дуже старавася і допомагав клану стати ше сильнішими
109882, Петро коваленко, Східна Україна

Денчик Джел

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
1.Денис Отоман #196622. 01 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері,донатив,приглашав друзів грати,проводив багато часу в грі до переїзду.
3.BMW M4 2022.
5.Добре вів себе цілий рік! Нажаль не можу грати в гру через переїзд але повернуся до неї 11.12.2025 надіюсь побачити свій подарунок та знову надихнути душу теплими моментами з гри!
6.Дуже хочу щоб це побачив святий Миколай та виграти в першому своєму конкурсі. Love UG💛💙

Єгор Козак

Козак
Реєстрування
23 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
7
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 82290, Єгор Козак 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам розвиватись дарував подарунки для розвитку, та продовжую робити добрі вчинки
  • Що б ви хотіли отримати.скін стильний хлопець
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я добра людина, та в мене вже нічого не залишилось почти всього 30кк, хочу щоб було хоть щось

Артьом Дикий

Новий гравець
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1) 53153 Дикий Артьом 5 сервер
2) я работав і добомогав людям і допомогав мамі і папі
3) я хочу собі нову машину
4) щоб я міг допомагати людям у яких немає машин
5) Листи приймаються до 05.12 о 23.59, а результати будуть повідомлені в цей темі 06.12.

Андрій Іф

02 | Західна Україна
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
1. Андре Тихий (6889162) 02 сервер

2. Допомагав новим гравцям, помагав з завданнями початківця, старався виконувати всі правила серверу та не нервував адміністраторів по пустякам )

3. Хотілося би отримати Червоного крика 😇

Звичайно, я подарунок маю в житті - це сім'я і це досягнення.

4.
Цього року, я дуже був чемним, старався помогти новоприбувшим (порадою, підсказкою, транспортом). З даним одягом, я зможу швидше помагати бізнесу розвиватися, заробляти.

Алекс Потон

Полковник ДКВС
Реєстрування
16 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
16
Бали
11

Вимоги:

• Привіт Святий Миколає
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 225754 Алекс Потон 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я став майорем СБУ та жопамагю людям що до нас дожднались служу Україні дотримуюсь правил допамагю всім навколо
  • Що б ви хотіли отримати. Я хотів би отримати Pagani 100кк і який пасивний дохід або бізнес святий миколай сам може обрати що дарувати))
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я добрий допомагаю іншим доброзичливий унікальний

Руслан Хабанатов

Новий гравець
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер Руслан Хабанатов 6829648 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Привіт Миколай я в цьому році вів себе гарно допомагав гравцям ремонтував їхні авто коли в них не було рем комплекту допомагав новачкам які не знали як розвинутись но літом я всі гроші програв і я хочу вернутись я далі допомагати гравцям та далі грати
  • Що б ви хотіли отримати. 30 мільйонів
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я буду допомагати гравцям та буду дуже вдячний
    Від Руслана Відправлено Миколаю

Деніс Вовк

Отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
52
Реакції
32
Бали
63
Адреса
dvovk5336
Чарівний, святий Миколай!

Мене звати Деніс Вовк я з 04 Північна Україна, пишу тобі листа, щоб ти подарував мені ( Bentley Continental GT ) Чому я її заслуговую?
Бо я намагався допомогати новим гравція які долучались до лав НПУ, щоб вони розуміли поняття про РП та про самі правила серверу, пояснював в яких виподках, що треба робити також допомогав іншим фракціям за їх потребам та намагався не порушувати правила серверу.

В мене була ціль дойти до мрії а саме до Bentley Continental GT це так би мовити моя ціль в цьому році але я не встигаю іза навчання та роботи, я розумію ти у нас один а нас багато тому я не розраховую на подарунок но сподіваюсь тобі дойшов цей лист, бо я вже вийшов з того віку, щоб отримувати подарунки тому хотів поглинутися в минуле та відчути це в грі тому сподіваюсь, що в тебе все добре а саме головне мирне небо над головою. Гарного дня (вечора).

Саня Дніпровский

Шановний гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
43
Бали
31
Веб-сайт
studio.youtube.com
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 27806 Саня Дніпровський , сервер 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Тулил фракции, и кое каких отдельных персонажей! Избавлял так сказать мир от мусора )
  • Що б ви хотіли отримати. Наручники выхода из тюрьмы) и что бы администраторы меньше кошмарили )
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Надоело постоянно сидеть на нарах

Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
53
Реакції
8
Бали
11
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ваня Степанюк ID 5807 05 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я за цей рік побував у фракції НПУ, потім пішов в неоф.організації мені тут сподобалось більше і так тут і остався зараз я лідер клану Диявол. Помагав початківцям , і вів себе 50/50.
Що б ви хотіли отримати. Гараж атак якщо не гараж то хотя б 100кк або на вашей смак
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Добре вів себе цілий рік!
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Богдан Паскевич

L DefoltFamQ | Південна Україна
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
37
Реакції
49
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 32574 Богдан Паскевич 05 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Цей рік я провів дуже активно займав різні посади починаючи від заступника лідера закінчуючи посадою адміністратора та технічної підтримки Ukraine GTA дуже часто допомагав гравцям та виконував свої обовʼязки які були закріплені за моєю посадою
  • Що б ви хотіли отримати.Lamborghini Urus це не для понтів це частина моєї мрії
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дуже сильно люблю допомагати гравцям і буду далі займати високі посади для розвитку вашого проекту

Артем Едельвейс

SM 03|Ігровий помічник|Центральна Україна 01
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
77
Реакції
75
Бали
33
1. Артем Едельвейс 162796 Центральна Україна
2. Допомагав гравцям та новачкам, на пості модератора. Також допомагав працівникам поліції забезпечувавши охорону на радарі, чемно себе вів та поважливо ставився до гравців та адміністраторів, і був постійно на позитиві! Також допомагав безкорисливо своїм друзям та сім’ї!
3. Хотілось б отримати гараж, або унікальний автомобіль Jesko або Mercedes g63 6x6
4. Тому що я вірю в новорічне диво, та дуже хотілося б що б вдача повернулася до мене обличчям, а також я людина яка завжди допоможе в тяжку хвилину

Рома вареник

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Роман Кучма ID 6886412 02Сервер Західна Україна
цього року я багато разів допомагав гравцям у тяжких ситуаціях наприклад підвезти, полагодити авто, допомогти коштами тощо
я мрію про BMW M5 CS та Mercedes-Benz CLS 2011, 5.5 AMG і про власний бізнес
можливо я не заслуговую на ці подарункі але мені буде приємно отримати хоч один з них

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Тихомир Яснозор

Поважний гравець
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
92
Реакції
135
Бали
38
  • Віктор Одінс 179663 01 Сервер
  • За цей рік Я допоміг новачкам розвиватись дарив подарунки допомагав кланам з інших серсерів піднятися до картелів
  • Що б ви хотіли отримати. я ю хотів отримати Скін червоний крик або гараж
  • Я рахую що я багато кому поміг та подарирв подарунків якщо наш святий миколай буде дуже щедрим та він мені подарує хоть щось

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі