💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Тремба

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
123
Реакції
118
Бали
48
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Лист Святому Миколаю!

ID: 60485
Нікнейм: Юра Забудько
Сервер: Південна Україна

Доброго дня, Святий Миколаю!

Пишу тобі свій лист, бо вірю, в тебе світі можна отримати трохи тепла та новорічного настрою.
За цей рік у Ukraine GTA я постарався поводитись адекватно: допомагав новачка всім так я був десь і неправий прошу дат и2 шанс

Цього року я би хотів отримати маленький подарунок —
4000 карбованців)
Це те що зробить гру приємнішою.

Чому саме мені?
Бо я всім помагав та думаю що я маю шанс хоть і маленький але хоть якись

Дякую, що прочитав мій лист.
Обіцяю й надалі залишатись адекватним гравцем і робити 05 сервер кращим.

З повагою,
Юра Забудько

Останнє редагування:

Артемка Тейлор

Активний
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
88
Реакції
126
Бали
36
Артемка Тейлор#10996 04
Mercedes-AMG G63 2022 Hamilton та РС6 С8 (универсал)
Цього року в Ukraine GTA я постарався зробити багато хорошого. Допомагав новачкам розібратися в механiцi гри, підказував по заробітку й підвозив людей куди вони казали, коли бачив, що вони тільки починають. Старався грати чесно, без порушень, підтримувати нормальну атмосферу та не створювати зайвих проблем іншим гравцям і завжди старався бути корисним серверу.
Чому саме я маю отримати цей подарунок? Бо я справді вклав час у сервер, поводився адекватно, допомагав іншим і підтримував гру, коли це було потрібно. Я не женусь за вигодою, просто хочу, щоб мої старання були помічені. Це було б приємним знаком того, що те, що я роблю, цінується.

Останнє редагування:

Ілля синиця

Новий гравець
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
19
Реакції
3
Бали
8
ID61373 нікнейм. Ілля синиця. Сервер Північна Україна 04

Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Ілля синиця. Я цілий рік старався бути добрим допомагав іншим гравцям. Дуже чекаю твого свята і мрію про маленьке диво.

Якщо можна, я хотів би отримати від тебе небагато карбованців Але найголовніше — бажаю миру, добра і здоров’я всім дітям та моїй родині.

Дякую тобі за добрі справи і за радість, яку ти приносиш у кожен дім.

З любов’ю,
Ілля.
Бо я стараюсь помагати гравцям ну і дальше буду старатися помагати гравцям

Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
30
Реакції
6
Бали
11
Любий Св'ятий Миколай. Тобі пише твій не дуже але всеж таки чемний хлопчик Едуард Дефо 59683 з 03 Східної України
Пишу тобі бо бажаю отримати подаруночки:)))
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Едуард Дефо 59683
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав країні, допомагав батькам та гравцям, не порушував багато закону, проводив багато часу з рідними друзями
  • Що б ви хотіли отримати. Я б дуже хотів отримати якусь машинку швидку яка б їхала 380+ або грошенят десь 25кк:))) Або бумбокс графіті:) Я б був дуже радий чомусь з цього
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо гроші потрібні для виконання мрії з дрюзями а саме подарувати автівки один одному та зробити кортедж зрізних авто, машинку хочу бо моя вже надто зафоршена і її мають багато людей а бумбокс щоб їздити на машині і слухати круті пісні
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Без ШІ!:)))

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
142
Реакції
145
Бали
48
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 117668 Данік Козир 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я не буду брихати були покарання але я старався розвивати вракці а саме НПУ і ЗСУ + старався допомагати новачка (їхав на вокзал і допомагав)
  • Що б ви хотіли отримати. Я хочу отримати подарунок любий але хотілося б гараж або теслу семи завдяки її я зможу заробити на гараж(АЛЕ Я РОЗУМІЮ ЩО ЦЕ ОВЕР І НЕМОЖЛИВО ЩО Я ЙОГО ПОЛУЧУ!) але!! Саме головне це щоб закінчилася війна а на гараж і всю вірту скіни і т.д пофіг!
    img_3029-jpeg.358519
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я просто граю майже рік і нічого не добився і мені подобається гра але через тещо я нічого не можу добитися пропадає інтерес в грі(
  • 1750001359719.png

Майор ЗСУ 10:07:25-13:08:25
    Полковник НПУ 21.09.2025-06/10/25
    Полковник ЗСУ 04.11.25
    1750001359719.png
1764706209849.png

Знаю тебе, добре знаю,
Щедрий святий Миколаю.
Чекає тебе зимова пора,
Жде з нетерпінням уся дітвора.

Вкладення

• IMG_3029.jpeg
    IMG_3029.jpeg
    188.1 Кб · Перегляди: 80
Останнє редагування:

Денис Космос

Новий гравець
Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколаю!
Пише тобі Денис Космос, гравець з Північної України. Цей рік в UKRAINE GTA був для мене насиченим, веселим і по-своєму непростим, але я старався зробити його кращим не лише для себе, а й для інших гравців.

Протягом року я зробив чимало хорошого:
• допомагав новачкам розібратися з першими кроками на сервері;
• підказував, як правильно заробляти, не потрапляти у халепи і як уникати частих помилок;
• неодноразово виручав гравців у складних моментах, коли вони губили авто, потрапляли в пастки чи просто потребували допомоги.

Цього року я маю одне велике бажання. Якщо це буде можливо, я хотів би отримати гараж для фарму біткоїна. Це не просто подарунок для себе — це можливість заробляти більше та робити більше приємних подарунків для наших новачків, підтримувати тих, хто тільки приходить у наш ігровий світ і шукає дружньої допомоги.

Чому саме я маю отримати цей подарунок?
Бо я щиро стараюся робити UKRAINE GTA добрішим місцем. Я не шукаю вигоди тільки для себе — я хочу мати можливість віддавати більше, допомагати більше і підтримувати гравців, які тільки починають свій шлях. Гараж став би інструментом, завдяки якому я міг би робити добрі справи ще частіше.

Дякую тобі, Святий Миколаю, за твою магію, яка робить радісними і реальний, і віртуальний світ.
З повагою,
Денис Космос Північна Україна 04

Останнє редагування:

Остап Яаорський

Новий гравець
Реєстрування
18 Лис 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
1.Остап Яворський , 05 сервер, 25793
2.ловив поршників закону,допомагав новичкам
3.Бмв м5 ф10
4.Я був чемний цілий рік та мріб про Бмв м5 ф10
5.Любий Санта, добрий дід,Я тобі пишу привіт.Мрію я — не спорю тут —Про авто, як швидкий груд.BMW М5, F10,Стильний вигляд, гарний тон.Не для гонок, не для зла —Просто мрія чимала.Якщо можна — подаруйХоч маленьку мрію цю.А якщо ні — то нічого,Головне, щоб був мир вдома.

Яна Квітка

Новий гравець
Реєстрування
13 Вер 2024
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

artemka_2934

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2024
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
Дорогий Миколайчику,Мене звати Артемка Хелчик [6850789](02 сервер)
Цього року я старався бути корисним для нашого ігрового світу. Мої добрі справи:

Ремонтна допомога: Я регулярно допомагав далекобійникам та водіям, які застрягли на трасах, забезпечуючи їх ремкомплектами та деколи охороняв від клановців, щоб вони не втрачали заробіток.
Допомога від серця;Я приділяв час новачкам, допомагаючи їм розібратися з основними завданнями, мапою та ігровими механіками.
За ці вчинки я хотів би попросити в тебе невеликий, але дуже бажаний подарунок: Audi rs7 (можна сток)

Щасливого Різдва( надіюсь тебе не зіб'є ППО)

Масік Тпрукевuч

Підполковник НПУ Д 06 у відставці
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
20
Реакції
7
Бали
6
Лист до святого Миколая

Дорогий святий Миколай, цього року старався допомагати гравцям, також і фінансово. Не отримував покарань тому я думаю що ти зможеш мені подарувати мені те що я побажаю, і я буду радий цьому подарунку

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 3532, Масік Моррісо,03
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав різними способами гравцям
Що б ви хотіли отримати.Дукаті Diavel, Actros L, аксесуар Велика чорна сумка “Nike” Корона “Темна королева”Брутальний мачо
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я граю на проекті з відкриття 03 сервера і за весь час я не отримував ніяких бонусів думаю можливо в це раз отримаю)Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
---------------------------03 Східна Україна-----------------------

Майор ЗСУ [25.05.2023]-[27.06.2023]

Ст. Лейтенант НПУ Д.[27.06.2023]-[06.07.2023]

Модератор клану WOOD [06.07.2023]-[29.08.2023]

Модератор клану Альфа [20.08.2023]-[17.09.2023]

Модератор Клану BlackDevils [18.12.2024]-[XX.XX.2025]

---------------------------06 Подільський край---------------------------------
Підполковник НПУ Д. [22.01.25-19.02.25]

Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
9
Реакції
8
Бали
8
Вік
25
Дорогий святий Миколай

тобі пише твій трошки неслухняний але добрий Олег Коваль з подільського краю

цього року я старався якомога найбільше допомогти новачкам освоїтися знайти роботу объясняти правила гри допомогти грошима та різними порадами

в цьому році на свято святого Миколая я хочу получити 50кк для розвитку клану та зробити тк

з любов'ю та повагою

твій Олег Коваль

(Олег Коваль (33625) Подільський край) (06
)

Останнє редагування:

Яна Квітка

Новий гравець
Реєстрування
13 Вер 2024
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю,

Пише тобі Яна Квітка 75027 — чемний гравець 04 серверу Північної України, яка весь рік старалася робити добро в грі:

допомагала іншим підказками, підтримувала коштами, ділилася скінами

і просто гарно ставилася до кожного, кого зустрічала в Ukraine GTA.

Мені не потрібні мільйони, розкішні авто чи круті скіни.

Я мрію про щось інше — те, на що можна дивитись навіть без світла,

і з теплом згадувати про гру, яку так люблю.

Хоч маленький арт, хоч тізер, хоч кадр — будь-який знак, який грітиме серце і нагадуватиме, що магія існує.

З повагою і вірою,

Яна Квітка 🌸✨

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Руслан Швидкий

Новий гравець
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
30
Реакції
4
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 29004 Руслан Митрованов
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомогав новим гравцям,та й не тільки
  • Що б ви хотіли отримати. Я хотів би отримати 15.000.000 грн
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Ці гроші підуть на подарунки на новий рік
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Ваня лютейший

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1 нік Ваня Лютейший 15061
2 Скажіть Що ви Зробили Доброго В Ukraine Gta я за цей рік помагав працяв і мому другу новочку но получив бан за 3 попередження миколаю пробач я більше так небуду і я дуже добрий хлопчик я нікому незаважав і я хочу отримати миколай Tesla semi та деталі для Tesla semi Скін крика червоний і 3000 карбованці і це все Світий Миколай

Ромчик Сварун

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Привіт, Святий Миколаю!!!

дуже гарно себе поводив цього року допомагав новачкам які зайшли тільки в гру не жалів дати їм 50тис

тома що розумію що коли теж зайшов в цю чудову гру Ukraine GTA в якій не розумів але згодом все зрозумів
граю в цю чудову гру з версії 1.6 згодом найшов собі друзів класних розмовляв все з ними випускав деколи відео про
Ukraine GTA але нажаль мені не получалось набирати аудиторію але все одно не здавався
все коли приходив з школи я грав в цю гру розслаблявся тому що там дуже гарна атмосфера

дуже хочу подякуювати розробникам цієї чудової гри що вони змогли створити таку гарну гру про україну
гарна графіка і гравці дуже дякую ще раз за таку чудову гру дякую адміністрації що допомагала коли треба було
і ось у мене появилась така гарна можливість написати лист Святому Миколаю дуже поважаю українську мову
коли хтось в Ukraine GTA говорив російською я настоював щоб говорили Українскою мовою шкода що таких
російсько мовних не наказують якщо вони зайшли в Українську гру тоді хай говорять Соловїною мовою
дуже мрію про бумбокс ГРАФІТІ, скін Невідомий я не настоюю на такий дорогий подарунок

з повагою до адміністрації розробникам гри та Святому Миколаю

Ромчик Сварун {105093/id}

Микола Ультрас

Новий гравець
Реєстрування
8 Чер 2025
Дописи
2
Реакції
4
Бали
6

Вимоги:
Клас

Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
25
Реакції
8
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 60169 Матвій Блекстоун 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Любий Миколай я помогав не то що в реальному житті а й в грі
  • в грі я новачкам помагав , та був в багатьох фракціях на високих званнях , де помогав відбити від поганих людей Військову частину в ЗМІ брав в багатьох людей інтерв'ю! В ДКВС я бився з законом помагав Україні щоб не було ніяких поганих людей які вбивали людей! Ще я заселив людину яка була без будинку нажіль( але він попав у мої руки і я його приютив. Сьогодні я став на підпоковника ДКВС та помагаю нашим новобранцяв і вони мені вдячні. Став я керівником підрозділу. Навіть адміністратори мене люблять! а в реальному світі я вчився на гарні оціночки! щоб мама мене похвалила і я хочу щоб на миколая за ці добрі справи хочу щоб був у мене невеликий подарунок про який я прям дуже мрію!
  • Що б ви хотіли отримати. Любий Миколай, Я хочу скін Супер Суса, бо це мій кумир! Наперед тобі дякую!
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо це моя мрія І Супер Сус Це мій кумир!
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Ні я в ніякому разі не ШІ бо я Матвій Блекстоун сам писав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. Зрозумів!

Володимир Teсла

Новий гравець
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
14
Реакції
2
Бали
6
Любий Святий Миколаю

я пишу тобі з Східної України цього року я був не дуже чемним до деяких людей але я поняв головне це щастя
і я допомагав людям розвиватися та стрімитися до ліпшого я допомагав ї заробляти гроші
я не прошу чогось дорогого я прошу квадроцикл
Володимир Тесла 105193 Східна Україна

Матвій Лейс

Шановний гравець
Реєстрування
11 Тра 2025
Дописи
108
Реакції
40
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Матвій Бекетов 193874 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я був не дуже хорошив хлопчиком та пару раз мене банили але я виправився і помогав іншим гравцям
  • Що б ви хотіли отримати. вертоліт MD 500 (Той шо летить 400км на годину
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. щоб літати на охоту тазаробляти гроші
  • Приємної гри на UKRAINE GTA та приємної зими!!!

Останнє редагування:
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
119
Бали
48
Святому Миколаю
Привіт Святий Миколай, цього року Артем Бандерівський(27652) з 01 серверу був трішки не слухняним, але були й хороші справи. Пів року я знаходився у Поліції і допомагав громадянам, а іншу частину року пішов з поліції через блат та корупцію. Деякі люди з НПУ зробили мені дискомфорт, тому я пішов у клан де спільними зусиллями вирвались на картель, та зайняв непогану посаду. Майже всіх хто приносив мені клопіт отримали покарання, а хтось зовсім плаває десь по Дніпру🤫. Я створив власний промокод для допомоги новачкам, також видавав грошові допомоги. Паралельно я знімав відео та проводив стріми у соц. мережах, хоть і не є офіційним медіа партнером. Я вірю, що добро повертається тому прошу у тебе цей скін та авто до нього з якимись хорошими детальками.
IMG_4842.jpeg
IMG_4832.jpeg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі