💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Пупкін

Поважний гравець
Реєстрування
7 Бер 2025
Дописи
39
Реакції
164
Бали
38
Любий святий миколай!
Це я дуже чемний гравець Максимка Пупкин з 03

Цей рік був для мене дуже хороший,смішний,насичений,робив дуже дуже хороші справи для себе,для громадян 03 серверу та також я обороняв 03 сервер,так як я підполковник НПУ,також я любитель дальнобоїв і зробив заказів десь 300 за весь час,але весь час працював на рено магнум чи амереканець,але на них дуже складно працювати
Цього року я маю одне велике бажання. Якщо це буде можливо,
я хотів би отримати Mercedes-Benz Actros L чи Tesla Semi вже на ваш вибор для того щоб працювати чи здавати в оренду та робити ще одні хороші справи. Це не просто подарунок для себе — це можливість заробляти більше тому що у мене мало гроше + я ще в боргах тому надіюсь що ви це побачите)

Чому саме я маю отримати цей подарунок?
Я дуже добре поводив себе цей рік допомогав гравцям,новачкам,охороняв міста тому що я поліцейський також я ще я дуже мало граю по мірка UG гри і хотів би по швидше розвинустя
Дякую тобі, Святий Миколаю, за твою магію, яка робить радісними дітей і в реальний світі та і віртуальний світі.
З повагою
Максимка Пупкин [1026300] [03 Східна Україна]

1764708520484.png

Андрій Васильков

Новий гравець
Реєстрування
11 Кві 2023
Дописи
7
Реакції
3
Бали
48
Дорогий Святий Миколаю!😇

В цьому році я привів своїх друзів на проект допоміг пізнати гру, розповів про проект, надавав новачкам фінансову допомогу, ознайомив з правилами, вступав у фракції СБУ та всупив до лав ЗСУ, вірно захищаючи Український народ. Але сам я отримував багато покарань, та був 2 рази в бані в тому році, за свої негативні емоції, та недоречні висловлювання в сторону гравців. За це хочу вибачитись та обіцяю бути чемним. Я знаю за такі покарання я напевно на на що не заслуговую (хіба що різочку😁) Святий Миколаю прошу пробач мене за всі скоєні погані вчинки, та прошу в тебе крутяцьку машину audi rs6 c8 яка є за донат, яку я не можу собі позволити або хоча б віртуальні гроші на аккаунт. Знаю що я того не заслужив бо був вредним. Прошу почуй мої молитви. Та прочитай будь ласка мого листа, я вірю що ти можеш подарувати мені тому це є мій шанс. Я обіцяю бути чемним, та більше такого не повторювати

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
    6757054, Андрій Самса, 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
    Привів свої друзів у гру, допомагав новачкам у розвитку, та у фінансових потребах
  • Що б ви хотіли отримати.
    авто AUDI RS6 C8 або віртуальну валюту на яку я заслуговую
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    Тому що я був у фракціях СБУ, та вступив у лав ЗСУ служичи Українському народу, допомагав новачкам
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
IMG_1333.png

Останнє редагування:

Олексій245

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1 Олексій Фоменко, 4 сервер, ID:58181
2 Допомагав гравцям, нікого не ображав, поводив себе чемно.
3 Дуже хотів би отримати скін "Червоний крик" або "Крик", бо я про них мріяв, але на жаль не вибив з кейсів. А якщо не зможеш то подаруй мені бізнес(бо я про нього давно мріяв, але не вдавалося купити коли був зліт) або 1000 карбованців. Буду дуже вдячний.

ivanlavruk

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій трішки неслухняний, гравець).

Цього року я, на жаль, Нічого доброго але й поганого не зробив.

Я хотів би попросити в тебе не просто подарунок, а бажання щоб стабілізувати економіку на 02 сервері щоб була як на 01 це велике моє бажання, щоб було приємніше грати).

Всі помилки які я робив буду обов'язково виправляти.

Мені дуже хочеться щоб економіка стабілізувалась і щоб всім було приємно грати.

Якщо зможеш, передай, будь ласка, адміністратору, щоб допомогли стабілізувати нашу економіку.

З найкращими побажаннями, Іван Монета 6881378 Західна Україна

Лакі Кабіна

Отаман Санічка
Реєстрування
5 Бер 2024
Дописи
139
Реакції
35
Бали
31
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6759446 Саняя Кабіна 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.За цей рік я зробив багато добрих справ помагав новачкам, закидав гроші на благодійні фонди
  • Що б ви хотіли отримати.я хочу отримати автівку audi rs6 c8
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.постійна прація, допомога гравцям
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Кирил Кортез

Поважний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
279
Реакції
226
Бали
103
  • Святий, Святий Миколай ... | Вебквест. Виховна робота

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 476 Кирил Кортез 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я був вічливим до всіх, допомагав та не порушував правила серверу, старався допомагати всім
  • Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати або автівку М5 Ф90 або 3000 карбованців для івенту Новий рік!
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я цілий рік старався та переживав злети і дуже жорсткі падіння... Мене обманювали багато раз, тому прошу мене почути...

Текст Листа

Шановний Миколаю, я хотів би у тебе попросити у цьому році від тебе подаруночок, так як я давненько тобі не писав. Я всі роки вів себе чемно та не порушував правила сурові. Старався допомагати всім як міг, але переживав і злети і дуууже жорсткі падіння.
    Хочу отримати автівку М5 Ф90 або 3000 карбованців для івенту Новий рік щоб я міг отримати хоч раз подарунки з якогось івенту, бо не отримував зовсім...
    Маю надію що ти мене послухаєш і допоможеш як зможеш.

P.s Чемний Кирил Кортез

Вихідні на Новий рік і Різдво » Профспілка працівників освіти і науки  України

Олександр Фаретті

Ст.Адміністратор | Південна Україна [05]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Вер 2022
Дописи
567
Реакції
189
Бали
103
Дорогий Святий Миколай!
Цей рік получився довольно цікавим, багато поганих сумних та веселих моментів, але ми витримали цей рік.
На 2026 рік, я би хотів би прекрасити свого персонажа та нову машинку, яку я не можу зловити в салоні та придбати.
Також, я би хотів би побажати гравцям UKRAINE GTA: мирного неба над головою, щастя, здоров'я, щоб з кожним гравцем було все добре, а також побажати порушникам, добра, миру, я порушникам правил не бажаю зла, а лише тільки добра та щастя.

Сподіваюсь Святий Миколаю, ви мене замітите, я бажаю кожному в наступаючому новому році, лише тільки добра, щоб все було добре у кожних. До нових зустрічів Святий Миколай.

З повагою
Назар Фаретті

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Назар Фаретті 692 Південна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав гравцям, та карав порушників правил UKRAINE GTA, стояв на посаді M.D та допомагав людям у питаннях які були, а також був слідкуючим за неофіційними організаціями.
Що б ви хотіли отримати: Audi RS7 та скін "Стильний хлопець"
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я би хотів це прекрасити свого персонажа, та машинку для івентиків, щоб гравцям було приємно.

Реєстрування
1 Лют 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
8
ID: 206425
Нікнейм: Ахмед Ескобар
Сервер: 01 Центральна Україна

За цей рік на сервері Ukraine GTA я намагався бути гравцем, який приносить користь і створює нормальну атмосферу для інших. Завжди допомагав новачкам розібратися з першими кроками, пояснював основні механіки та правила, щоб вони не втрачали інтерес і швидше адаптувалися. Часто підказував людям, де можна заробити, як уникнути помилок і як поводитися в складних ситуаціях. Не провокував конфліктів, не ламав рольову гру та намагався підтримувати порядок там, де це було потрібно.

Хотів би отримати подарунок, який би залишився приємним спогадом про рік, проведений на сервері. Це може бути будь-яка цінна річ або бонус — щось, що мотивуватиме продовжувати активно грати та розвиватися.

Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, тому що протягом року був активним, чесним і доброзичливим гравцем. Я завжди намагався бути корисним іншим, створювати позитив і робити свій внесок у розвиток спільноти. Цей подарунок був би для мене не просто приємністю, а підтвердженням того, що моя участь у житті серверу має значення.

Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
28
Бали
21
Дорогий Святий Миколаю!

Пише до тебе гравець із Ukrainian GTA. Цього року я намагався бути добрим і справедливим. Я допомагав людям у грі, підтримував новачків, пояснював їм правила, підказував, як почати, і завжди поводився чесно.

Я також допомагав новачкам грошима: створив свій промокод, щоб їм було легше розвиватися, і часто надавав їм свої власні кошти. Я робив це від щирого серця, бо хотів, щоб іншим було приємніше грати.

Я хочу попросити в тебе подарунок — будь-який, який ти сам вважаєш потрібним для мене. Я довіряю твоєму вибору і знаю, що ти завжди обираєш те, що приносить добро.

Обіцяю й далі підтримувати інших, залишатися ввічливим, чесним та приносити в гру більше позитиву.

Дякую тобі за твою доброту, тепло і святковий настрій!

З повагою, Єгор Семирозум 04 (80940)

Britney Braun <3

[M | Citrusik] 🤍
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
115
Реакції
204
Бали
48
1764710264124.png

Дорогий Миколаю 🎅
Мене звати Брітні Браун, мій ID 99617, я граю на Східній Україні, сервер 03.

Цього року я активно допомагала в розвитку кількох кланів та підтримувала нових гравців. Я запрошувала їх до нашої великої родини, де вони могли знайти нових друзів, навчитись основам гри, заробляти кошти та розібратися з механіками і правилами UG.
Одним із таких кланів стала наша сім’я Citrusik 🍊, створена в червні. За пів року ми виросли настільки, що дійшли аж до Київського картелю, і я щиро пишаюся тим, що є частиною цього шляху.

Я не люблю конфлікти й завжди намагаюся знаходити компроміс. Але, на жаль, у наших ігрових реаліях не завжди можна уникнути суперечок. Попри це, я завжди ставлю доброзичливість та командний дух на перше місце.

Цей лист я написала особисто, щоб чесно розповісти про свої старання та внесок у розвиток клану й нашого проєкту.

Тому я дуже хотіла б отримати подарунок від Святого Миколая —
5000 карбованців або скін “Новорічне оленятко”.
Це стало б чудовою нагородою за мій вклад у цей рік та додало б святкового настрою ❤️

Дякую за можливість!

Останнє редагування:

Діма Дорошенко

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Дмитро Дорошенок 48590 Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я був в зсу помогав на поставках і був добрим у в цому році було красно Думаю в другом році буде iще краше
  • Що б ви хотіли отримати. я б хотів отримати RC6 C8 Tesla Semi
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я не думаю що мені дадуть подарунок но буду надіється що святий миколай мені подаре подарунок :)
    9c62d02-537.-------------------2023-12-05t231535.jpg

Останнє редагування:

Bogachuk

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Влад Даценко 04 30465
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я допомагав скачувати гру новачкам ви найкраща гра!
  • Що б ви хотіли отримати. Porsche Taycan Turbo S і 700 доната
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я играю на сервері вже 2 роки та хочу отримати від вас подяку у вигляді подарунку СЛАВА УКРАЇНІ
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ШІ не було використано

Останнє редагування:

Даня228

Новий гравець
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер
228989,Даня Прайд,01 Сервер
Доброго вечора,дороги,любий та вельми поважний Святий Миколай !!!,пише тобі Даня Прайд ,з міста Києва,01 сервера (228989) Я чекаю вже на тебе цілий рік,бо коли ти приходиш трапляються справжні дива !!!Цього року я хотів вийграти у лотерею (кейси)Bentley,та потратив 70кк на це,але вона ж нажаль мені не випала та купу грошей потратив на лотерею (Дизель),щоб вийграти Теслу семі або мерседес L,але нажаль також мені не повезло .Цей рік я вів себе дуже добре,сплачував всі штрафи ПДД вчасно,та більше нічого не порушував .Сподіваюсь ти принесеш мені один з цих подарунків ,я розумію що це дуже дорогий подарунок,але я вірю у дива та особливо в тебе !!!З допомогою цієї фури зможу почати працювати далекобійником як я мріяв та заробити багато грошей ,або бентлі та працювати у ВІП таксі,дякую тобі.Буду на тебе чекати ,
З повагою до тебе та розробників GTA Ukraine ,Даня Прайд

Денис Мансори

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
120
Реакції
59
Бали
33
  • Денис Мансори 50699 05сервак
  • Святий миколайчик пишу тобі я Мансори я був цього року неслухняний алеж всетаки помагав серваку туши ЧАЕС щоб люди непомирали помагав новачкам ремонтував їх ремкомплектами а також підвозив брав участь у різних ГРП і помагав на трибунах настрій піднімав із піснями на ті трибуни піднімався мені нічого дорогого непотрібно я хочу стати лідеро УЗ но знаю що це через форум но попррбую всежтаки я буду вірити тещо збуться і ще я хочу 100карбованців миру. Я хочу попробувати себе на посаді лідера УЗ та попитатися розвинути но всежтаки я хочу миру і щастя на землі
  • Підпис:Мансори

Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
61
Реакції
28
Бали
21
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 54982 , 01 Центральна Україні
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: я помагав новачкам в розвиті ,також помагав і іншим гравцям.
Що б ви хотіли отримати: я хочу отримати гараж або LaFerarri ,але це мало віриться ,що таке здійсниться ,але будем надіятись і ще би хотілось пару міліонів , і ще хочу щоб був мир в країні бо гроші завжди будуть ,а мир може бути не завжди.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: ну я був послушним в цьому році помагав багато і так далі.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ: Писав сам без ШІ
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
1 Вер 2023
Дописи
26
Реакції
5
Бали
6
1.Назар Ахметов 1311 05 сервер
2.я допомогав новичкам розвозив вантажі на далекобійнику допомагав серверу
3.я хочу зимовий батл пасс VIP GOLD або Фуру Tesla semi або з батил пасом ще 9-13 кейсів з ключом дизельний дух
4.розвозив вантажі на фурі та допомагав мінімально сервері🚛 також граю вже +- 2.1 роки

Раміль Авторитет

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
57
Реакції
85
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Джоні Депнутий 207238 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Не порушував,допомогав новачкам,продвигав всі відео від розробників,активно грав
  • Що б ви хотіли отримати. Всього багато по маленьку,машину та грошенят на розсуд Адміністрації чи розробників
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я слухняний хлопець,буду дуже вдячний
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. +
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. +
  • https://www.tiktok.com/video/7579373568476335371 Моє Відео

Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
16
Реакції
6
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Богдан зарицький 115709 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомогав гравцям але звісно не дуже багато маю 😂 але що було те давав по можливості дотримувався правил
  • Що б ви хотіли отримати.Ну взагалі моя мрія це мазераті мс20 але це дуже жирно тому хотяб 20кк але це вже вам рішати 😆
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дотримувався всіх правил старався не порушувати
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.я сам писав

Влад Вакула

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
242
Реакції
95
Бали
73
1. Влад Вакула [147698] Центральна Україна 01
2. Я багато чого зробив хорошого, а саме: Допомагав новеньким гравцям з грошима, допомагав адміністрації з порушниками на сервері, та подарив комусь 16кк випадково😅, допоміг ще проекту позбавитися блогера який пропагондував чіти та показував як вони працюють, після чого його успішно заблокували.
3. У мене є невелика мечта а саме Rolls-Royce Spectre та Bentley Continental GT, я не буду просити щоб подарили дві автівки, хоча б одну, я буду дуже дуже сильно вдячний якщо подарите мені
4. У мене мечта отримати одну з цих автівок, та я стараюся допомагати розвиватися на даному сервері, та допомагаю адміністрації боротися з порушниками. Я був в цьому році чемним та старався не порушувати ніякі правила, згоден були порушення но я признаю свою вину

Останнє редагування:
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
47
Реакції
45
Бали
23
Вітаю Святий Миколаю

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер

1.Матео Овенфорс 108073
03 Східна Україна

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
2.За цей рік я досить багато зробив Хорошого Працював В ЗСУ,НПУ,СБУ,ДКВС
Допомагав Новачкам
По можливісті Допомагав Любій Адміністрації
Допомагав Батькам
Росповідав Друзям як скачати гру вчив їх грати
Раніше по можливісті вів стріми про улюбленну гру
Також якщо миколайчик принесе авто під подушку то обіцяю те що лямів 15-20 відам на прибрання блок постів

• Що б ви хотіли отримати.

3.Святий Миколай цей рік я б хотів від тебе M5 F90 це моя мрія щоб кататись по улюбленій мапі
дуже давно мрію про автомобіль М5 Ф90 буду дуже вдячний за подарунок обіцяю що буде допомогати серверу частіше

• Чому ви маєте отримати цей подарунок.
4.Я граю с Оновлення 1.9 досить багато допомогав гравцям пидвозив показував як грати
як працювати
Як працювати в клані
по можливість давав новачкам гроші,Так у мене були покарання за Чіти я дуже жалкую що грав с чітами та ще раз прошу пробачення
на разі я стараюсь не порушувати Правила Ukraine GTA
Та на разі Працюємо в СБУ та ловим злочинців щоб гравцям було краще грати та насолоджуватись Грою
Я дуже давно Мрію про автомобіль M5 F90 та появилася нагода получити подаруночок від Миколаю
Хотілось Би щоб добро поверталось
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.:Не користуюся

Дякую за Увагу
Святий Миколаю
Миколаю Чекаю подарунок під подушкой

Слава Україні 🇺🇦

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі