💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ханс Деморт

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2025
Дописи
17
Реакції
3
Бали
8
Дорогий Миколаю на Ukraine GTA!
‎Цей рік був не звийчайний, але минув він прекрасно - я провів його гарно, знайшов багато друзів колег, та зробив якусь істрорію.
‎Хочу попросити подарунки за то що багато кому домоміг в розвитку. дав багато порад від себе.

‎З повагою до тебе Миколаю!
‎Ханс Деморт

‎Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
‎Ханс Деморт [6883493] 02 Західна Україна.
‎Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік :
Домоміг багатьом людяв в розвитку як фінансово так і порадою. бували і не дуже хороші справи але старався і стараюся їх виправляти і показую приклад іншим.
‎Що б ви хотіли отримати:
‎По можливість хотів би 2-3 речі
‎1.Рюкзак на 300 кг
‎2.Bmw m3 Turing сток або на деталях
‎3.Зимовий БатлПасс

‎Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Заслуга діло таке. зробив добру справу получив хорошу заслугу і подарок. допоміг людям. не всім здійсно але по можливості старався допомогти багатььом
‎Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
‎Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
9 Вер 2025
Дописи
23
Реакції
24
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Тимур Кайрон 03 сервер айді 122688
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Трішечки донатив в гру та допомагав деяким новачкам розвиватися
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів би отримати дуже сильно скін чероний крик
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Дуже довго мріяв про цей скін та досі хочу його собі тому що він мені дуже подобається дуже сильно сподіваюсь що Миколай побачить це повідомлення

nikita2404

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2024
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 90102 Никитка Майоров 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Я играл честно всегда помагал если об этом просили не нарушал правила UKRAINE GTA вел себя достойно
  • Що б ви хотіли отримати. Святой Николай хочу у тебя попросить 100кк скин стильного праня и рюбзак на 250кг ( Чорного медведя )
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Мне кажется все заслуживают в такой день на чудо вот и я в том чесле чудо же бывает
    Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Не использовалось
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Скарга

Останнє редагування:

Андрій Опер_091

Новий гравець
Реєстрування
11 Сер 2024
Дописи
14
Реакції
1
Бали
6
1.17369 Андрій Опер 05 сервер
2.за цей рік я багато чого зробив , дарував машини новачкам (авео, мотоцикли бароко оквія,корола - те що випадало з рулетки) також допомагав фінансово , також активно був в фракціях в саме : ДКВС , ЗСУ , МОЗ, НПУ (коли було НПУ Дніпра), СБУ-(зараз там працюю) ЗМІ та сажав тих хто порушував.
Були звісно моменти де я зробив пагану дію , або неправильно вченив (якщо до мене прийде Святий Миколай та дасть мені що я хочу , я виділю 1000000 або 1500000 новачкам ті що недавно почали грати та буду підказувати як правильно розвиватися
3. Хочу небагато 50000000 або М3 турінг ну в якщо Святий Миколай захоче то вугілля
4.Я не думаю те що Миколай побаче це але все ж потрібно спробувати , я допомагав новачкам як було сказано вище
Я нікого не скамив (багато хто скамив мене) я набрав ніколи взятки хоча мені пропонували великі гроші , коли роблю то постійно плачу 20000 та ремаю машину були моменти коли я приїхав до казарми на своїй машині та мене звільнили по Втраті довіри , я довго виячняв за що та чому , і нічого не добився , друзів в мене майже нема , граю з 23 року, але є справжній друг який ніколи не кине в біді , я не думаю що був чесний цього року але все може бути вдруге щось знайду під подушкою чи ні розтраюваться непотрібно

Леон Фитр

Співробітник ЗСУ 06
Реєстрування
6 Бер 2025
Дописи
41
Реакції
6
Бали
13
  • Леон Фитр (23129) 06 Сервер
  • Грав робив багато добра допомагав гравцям в ЗСУ як що це де це знайти
  • 35 млн грн та 800 карбованців
  • Хочу створити свій клан та купити класну машину це моя мрія.
  • Писав сам без нічого.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Грігорій Ковальов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лис 2025
Дописи
12
Реакції
4
Бали
6

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Прянік Маліновий 6897570,Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Коли бачив новачків допомагав чим міг підказував розказував що до чого інколи давав якісь дрібниці щоб легше було почати
  • Що б ви хотіли отримати. 10мільйонів
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. завжди старався допомагати тим, хто тільки починав. інколи був токсичним до інших людкй але я більше так не буду
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
140
Реакції
92
Бали
48
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Бодічка Керест #84202
04 сервер

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Допомагав новачкам щоб могли придбати авто,деяким дарував авто,також працював в НПУ затримував корупціонерів та порушників

Що б ви хотіли отримати.
Хотілось би авто Порш тайкан
Скін "Крик" який був на Хеллоуїн недавно
Рюкзак рожевий ведмедик

Щось 1 з цього всього

Чому ви маєте отримати цей подарунок.1 це авто яке було в мене 3 рази і ніразу не пошкодував що придбав його але був вимушений продати,хотілось би згадати минулі часи з 2.5 та поїздити знову

Також за довгий час проведення в грі

ростик шева

Новий гравець
Реєстрування
2 Чер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Ростик Шева (30767) 06 сервер
  • завжди допомагал гравцям з автомобiлями та давав грощi тим хто хотiв собi мрiю
  • 16 kk грн та 500 карбованцiв
  • я дуже хотiв собi купити авто та гарну квартиру
  • я писав сам
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Igorek.kolomoyskiy

Отаман
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
54
Реакції
27
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Игорек Коломойский 92439 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. никого не ДМил
  • Що б ви хотіли отримати. вертолет с батл пасса, губу раскатал )
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я опытный пилот
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Влад Капсула

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
Дорогий Св. Миколаю
Мій ID 6883645 мій нікнейм Влад Капсула я гнаю в чудову гру Ukraine GTA на 02 сервері.
Цього року я був хорошим повідомляв про баги допомагав новачким, допоміг одному новачку купити машину докинув йому 500к хоть і в самого на той момент не було багато грошів. Також само собою підвозив підказував за ціни та по самій грі людям. Не стрілявся з поліцією не скамив та не хуліганив.
Хотів би получити заряжену БМВ або якогось Порша, можна просто ігрової валюти пару лямів або карбованці на новий пас.
Чому саме я повинен забрати приз? Я заслуговую на приз тому що завжди був активним, був добрим по відношеню до іншиг гравців, допомагав хочу робити гру краще. ПІДТРИМУЮ ТА ЛЮБЛЮ ГРУ UKRAINE GTA
З повагою до Св. Миколая та розробників Ukraine GTA

ggg9898

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Привіт святий Миколай пишу я Андрій Белка з 3 сервера східної України ID 56307 цього року мені виповнилося 18 років тому хотілося остатній подарунок бо так як в нас дуже багато проблем в родині з грошима і ми не можемо позволити собі подарунки. Я був чемним допомагав кому і чим міг і ше я пам'ятаю одну історію я допоміг одному гравцю з грошима і житлом бо йому не було де жити і він мені віддячив теж це сама приємна історія хто мені віддячив. А як це можливо остатній мій подарунок то хотілося собі якийсь гараж шоб можна було жити далі а якщо не вийде то я не розстроюся просто на твою думку хочу подарунок на шо я заслуговую. Андрій Белка 03 сервер Східної України до СВЯТОГО МИКОЛАЯ❤️❤️❤️ дякую.

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153

photo_2025-12-02_23-19-45.jpg

Звернення до Святого Миколая від адміністратора та слідкуючого за НПУ
Коді Флоренса, ID 85841, 03 сервера

Святий Миколаю, я звертаюсь до тебе та хочу розказати, що хорошого я робив за цей рік. Цей рік був сповнений незабутніми спогадами та моментами. Було багато чого зроблено і хорошого і моментами поганого або необдуманого. Але всі ми люди і помилятись у нас є право.

За цей рік дуже багато людей мене знають як хорошого лідера, заступника лідера, як хорошого адміністратора. Цей рік я допомагав людям з дуже різними та життєвими ситуаціями , перебуваючи на різноманітних посадах. Дехто мене пам’ятає як хорошого працівника та колегу, хтось пам’ятає як хорошого лікаря, хтось як хорошого працівника ДКВС, НПУ, МОЗ, ЗСУ, СБУ, УЗ і т.д., хтось як заступника лідера, хтось як главу та керівника і лідера фракції. І багато хто як адміністратора .

Хочеться виділити саме лідерські моменти . Перебуваючи на даній посаді, я підняв та розвинув фракцію ДСНС, як саму фракцію, так і колектив. Прийнявши фракцію у певній кількості О/С, майже у 2 з половиною рази збільшив її особовий склад. Розвиваючи фракцію та піднімаючи актив, я також допомагав новим гравцям, та гравцям, які щось не знали.

Прагнучи більшого, я став на посаду адміністратора та слідкуючого за НПУ. На цій посаді мої можливості збільшились, і за термін моєї праці я допоміг тисячам гравців, з них тисячі нових гравців, тисячі гравців які щось не знали, та які отримали допомогу коли у якихось моментах їх ображали і їм потрібна була підтримка. Неодноразово була надана допомога фракціям від мене як адміністратора. Було закрито сотні скарг, і все це було зроблено для блага гравців. Звісно, багато чого було зроблено хорошого, та іноді я можу помилятись, але завжди прагну до кращого та до покращення гри для наших любих гравців.

І так, як доброго, завжди чуючого Святого та всемогутнього Миколая, в першу чергу я хотів би попросити Тебе, щоб закінчилась війна і все було добре в нашій Україні.

Для себе я би хотів попросити одяг, а саме під назвою “Скін Червоний Крик”. Хотілось також попросити вертоліт, який я на превеликий жаль, не зміг забрати з весняного БП. Він називається Hughes 500.
Щось із цього, якщо Тобі вдасться привести на своїх санях, я би був дуже вдячний.

На випадок твого запитання, чому саме я маю його отримати, я би надав таку відповідь: стараючись та допомагаючи людям, я це роблю з чистим серцем та великим бажанням. Коли я був маленький, то перед сном батьки завжди читали казочки та історії з твого життя. І саме більше мені запам’ятались слова, які сказані Святому Письмі якими ти завжди вчив “Хто стукає, тому завжди відчиниться”, або “Роблячи добро, воно неодмінно повернеться”.

І так, як Ти святий та всемогутній , хотілось би отримати подаруночок від Тебе. Я старався бути чемним, слухняним та прагнув лише добра всім людям.

Сподіваюся, Ти за мене не забудеш :)

photo_2025-12-03_01-17-48.jpg

Петро Потужний.

Новий гравець
Реєстрування
22 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
82191.04 Петро Потужний.
Протягом року я був дуже чемний,допомогав гравцям які тильки недавно зайшли на сервер ,допомогав далекобийнакам яки ломались в дороги та робив дуже багато хороших справ .
Яб хотивби отримати Рюкзак на 300 кг гробик дуже про нього мрию ,потрибен мени для закупки Рем комплектив шоб допомогать далекобийнакам ,та радувати інших гравцив

Володимир Ткачевський

Модератор | Слідкуючий ЗСУ | Північна Україна
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
25
Реакції
29
Бали
58
Лист до святого Миколая

1.Володимер Ткач 48067 (04)
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Цього року я дуже багато працював у державний структурах і покращував їхню роботу.

3.Що б ви хотіли отримати. Гвинтокрил МD 500, скін Червоний крик.

4.Чому ви маєте отримати цей подарунок. Був дуже чемний і багато працював.

Привіт, Святий Миколаю!

Я цього року був чемний, старався добре поводитись, допомагати іншим та робити добрі вчинки.
Я дуже чекаю на твоє свято, бо воно приносить диво і гарний настрій.

Якщо можеш, принеси мені трохи радості та здійсни моє маленьке бажання.
А ще прошу тебе подарувати мир, тепло і добробут усім людям в Україні.

Соломійка Копійка

сама по собі
Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
69
Бали
18
🎄 Лист Святому Миколаю від Соломійки Копійки
ID: 84554
Сервер: 03

Дорогий Святий Миколаю та адміністрація 03 сервера!

Я граю на UKRAINE GTA з квітня 2024 року, але найбільш активно поринула в гру саме влітку. Саме тоді в мене з’явилось більше компаній, нових друзів і крутих емоцій — це літо я запам’ятала як найкраще на 03 сервері.

Протягом року я старалася бути частиною атмосфери нашого сервера: спілкувалась із новими гравцями, допомагала їм розібратись, брала участь у МП, страйках, каталась містом і часто кликала друзів, щоб робити онлайн активнішим. Також неодноразово приймала участь в фракціях та різних кланах — люблю командний рух і ловити багато незабутніх емоцій.

Цього року хочу попросити особливий подарунок — унікальний скін, якого немає ні в кого на 03 сервері.
Скін, що підкреслить мій стиль і стане частиною моєї історії тут.

Я не прошу валюти чи карбованців — тільки образ, створений спеціально для мене. Для мене це був би найкращий подарунок від Миколая.

Останнє редагування:

Князь вурл1м

Новий гравець
Реєстрування
6 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Для Святого Миколая чудотворця, благодійника, хранителя детячіх мрій
Пишу цього листа.
Мене звати Князь Вурлім паспортний код 6891211 проживаю у західній Україні (02)
Що хорошого я зробив за цей рік ? Навіть не знаю за цей рік: я якщо мав можливість допомагав новичкам, друзям, кому міг чимось допомогти, можливо когось моя допомога обрадувала когось ні я вважаю що в цьому році я зробив достатньо добрих речей.
Якщо вийде і останеться місце для мого не виликого подарунка, то візьми мені
1)bentley continental gt
2)новорічну шапочку
3)наворічного настрою
4)Здоров'я моїм рідним та друзям
5)Миру на Україні
Чому я маю отримати цей подарунок
Не знаю можливо і не маю я отримати подарунок бо я допомагав людям не заради якогось подарунка або якоїсь винагороди а просто так, бо міг допомогти.

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,040
Реакції
612
Бали
253
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Серго Фараонов [12298] 06 сервер <3
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: За майже рiк роботи зробив купу хороших речей таких як:
Допомга гравцям в грi
Робота з кланiвцями та форумом

Що б ви хотіли отримати: Хотiв би отримати рюкзак ''Гробик 300 кг''

Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я робив багато хороших речей для нашого улюбленого проекту <3

//by 𝔖𝔢𝔯𝔤𝔬 𝔉𝔞𝔯𝔞𝔬𝔫𝔬𝔳

Дмитро Мюячиков

Новий гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
45
Реакції
2
Бали
11
🎄 Лист Святому Миколаю від Соломійки Копійки
ID: 84554
Сервер: 03

Дорогий Святий Миколаю та адміністрація 03 сервера!

Я граю на UKRAINE GTA з квітня 2024 року, але найбільш активно поринула в гру саме влітку. Саме тоді в мене з’явилось більше компаній, нових друзів і крутих емоцій — це літо я запам’ятала як найкраще на 03 сервері.

Протягом року я старалася бути частиною атмосфери нашого сервера: спілкувалась із новими гравцями, допомагала їм розібратись, брала участь у МП, страйках, каталась містом і часто кликала друзів, щоб робити онлайн активнішим. Також неодноразово приймала участь в фракціях та різних кланах — люблю командний рух і ловити багато незабутні емоції.

Цього року хочу попросити особливий подарунок — унікальний скін, якого немає ні в кого на 03 сервері.
Скін, що підкреслить мій стиль і стане частиною моєї історії тут.

Я не прошу валюти чи карбованців — тільки образ, створений спеціально для мене. Для мене це був би найкращий подарунок від Миколая.
Салам папалам Кароче скажу так вона начеее нормальна баришня та шучууу шма без наче😉 ну кароче скін їй можете не давать та ладно шучуууу дайте їй той скін я вам прошу вона от вас не отстане дайте їй той скін

Артем Центральный

Новий гравець
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артем Центральний 57542 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Жодної скарги на форум у цьому році на мене, багато допомагаю новачкам, даю гроші, кажу що краще зробити або купити, багато моїх друзів з життя почали грати на 03 сервері, через мене
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів би отримати Koeniegseg jesko, 200КК ігрової валюти
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Дуже подобається ця машина, швидка, красива, а 200КК щоб надалі продвигатися на сервері і купити коттедж з лунками

денис 1929

Козак
Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
43
Реакції
7
Бали
11
Привіт святий добрий Миколай Я Денис Ломбардо я граю на 05 сервері мій айді 54717
Цього разу мене заблокували за 3 варни я цього року вів себе чемно але деколи погано але з часом я осознав всі свої вчинки я цього року помагав друзям аще я помагав батькам. Я в тебе хочу попросити щоб ти мені подарував гараж бо я вже задовбався мене всі постійно обзивають бомжом,
Якщо я незаслуговою на гараж я все пойму, якщо я незаслуговою на нього то подари, мені те тешо ти думаєш на що я заслуговую з повагою до святого Миколая.😇

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі