6753430 Моріарті Хелл Західна Україна 02
Цей рік, він був непростим для мене, як і для всіх нас. Але якщо озирнутися Я робив усе, донатив в
«Будуємо Україну разом» стало вже чимось звичним, коли була можливість — я не думав двічі, просто допомагав, бо вважаю шо так робити правильно,
«Маленькими кроками до перемоги».
У роботі теж був свій шлях, а саме більше це запам’яталася робота на будівництві — допомагати зводити наші міста, ті самі багатоповерхівки, що, можливо, хтось назве своїм домом, і це дуже приємно усвідомлювати, що десь Я робив роботу де стоятиме не одна моя цеглина, яку я тримав у руках.
А ще Я частина охоронної фірми
«WALHALLA». У нас там своя маленька сім'я: підтримуємо один одного, жартуємо, але й працюємо серйозно. Моя роль — запрошувати нових людей, навчати їх, пояснювати правила. Спершу думав, що не впораюсь, бо відповідальність велика але виявилось, що в мене це виходить доволі впевнено й чітко, все це напрацював Я часом та практикою.
Є в нашій сім’ї також два підприємства, де Я теж старанно працюю, робота там непроста: вимагає часу, уваги, терпіння. Але я стараюсь робити все так, щоб результат був якісний, бо продукція йде людям — а це вже зовсім інший рівень відповідальності та якості. Вважаю що рік пройшов достойно, були зроблені висновки і не збираюся зупинятися, працюю далі над новими мріями.
Не величка мрія і віра в меленьке чудо автомобіль:
Audi e-tron (Жовтого кольору 💛)
Давно мрію про
Audi e-tron, хочеться мати щось надійне, тихе та економне, ну і
Audi це любов 💙💛💙💛