💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,857
Бали
153
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Тонні Дніпровський, 06 сервер, айді 38780
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Робив добрі діла в організації НПУ, поповнював казну через штрафи, карав порушників закону, ніколи не брав хабарі
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів би гвинтокрил MD 500, і більше нічого
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я багато чого зробив доброго на 06, всім допомагав, збільшував казну через виписування штрафів (було багато)
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Маркус Дніпровський

В душе Начальник) I Легенда 01 | 06
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
75
Реакції
57
Бали
21
1.Володимир Колінз 39768 сервер на найкращому проекті UKRAINE GTA: Подільський край(06)
2.Я служив народові України, допомагав громадянам,роздавав премії співробітникам, та саме головне: Був чемним хлопчиком за цей невеликий час на цьому топовому проекті

3.Було б круто отримати за все що я зробив: голос ний та вмісткий Бумбокс "Чорно-Білий мармур" та швидкісний гвинтокрил MD 500
Я себе чемно вів, проявляв себе з найкращої сторони увесь рік

Останнє редагування:
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
293
Реакції
225
Бали
63
Любий Святий Миколай!

Пишу тобі , тому що мрію.
Що подарунок принесеш.
Я дуже сильно , хоч чекаю.
Що подарунок принесеш.

Я мрію про Рюкзак «Фіолетовий плямистий ведмедик» +250 кг.
Щоб був він красивий , міцненький, блискучий.
А в грі вмісткий та дуже зручний.
А ще подаруй мені друже.

"Пекельні Крила" - хоч трішечки друже.
Щоб гріли вони мене дуже.
Я вірю в добро та творю його.
І мрію що ти подаруєш його

P.S ( вірш складав сам)
В цьому році я старався вести себе чемно та гарно поводити.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Наурмо Овнспайс 130282 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав новачкам на вокзалі підвозив їх . Підтримував бюджет серверу працюючи в тк дуже багато, старався менше порушувати але не завжди виходило
  • Що б ви хотіли отримати. Пекельні крила (аксесуар) та Рюкзак «Фіолетовий плямистий ведмедик» +250 кг.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я проста людина яка працює на совість , допомагає новачкам , працюю в тк та не прошу чогось такого дорого та сам складав вірш хоч і не довгий , але сам як міг
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Мага Сатурі

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
8
1.Мага Сатурі 225870
2.Помагав новачкам,був чемним хлопчиком,чесно вів гру та був радісним кожним моментам))
3.M5 f10-M5 f90
4.Дуже довго мрію та немає змоги позволити собі(. Появився шанс та написав сюди)

Дякую!)

Діма Крутий

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1.Акаямі Лунім 225222
2.Був чемним хлопчиком та виправився,вже стараюсь не бушувати)))
3.25кк або якусь файну машинку))
4.Бо я вірю в Миколая та в Команду UG)) Щастя відбувається але на все свій час,як то кажуть)

Моріарті Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
19
Реакції
79
Бали
18
6753430 Моріарті Хелл Західна Україна 02
Цей рік, він був непростим для мене, як і для всіх нас. Але якщо озирнутися Я робив усе, донатив в «Будуємо Україну разом» стало вже чимось звичним, коли була можливість — я не думав двічі, просто допомагав, бо вважаю шо так робити правильно, «Маленькими кроками до перемоги».
У роботі теж був свій шлях, а саме більше це запам’яталася робота на будівництві — допомагати зводити наші міста, ті самі багатоповерхівки, що, можливо, хтось назве своїм домом, і це дуже приємно усвідомлювати, що десь Я робив роботу де стоятиме не одна моя цеглина, яку я тримав у руках.
А ще Я частина охоронної фірми «WALHALLA». У нас там своя маленька сім'я: підтримуємо один одного, жартуємо, але й працюємо серйозно. Моя роль — запрошувати нових людей, навчати їх, пояснювати правила. Спершу думав, що не впораюсь, бо відповідальність велика але виявилось, що в мене це виходить доволі впевнено й чітко, все це напрацював Я часом та практикою.
Є в нашій сім’ї також два підприємства, де Я теж старанно працюю, робота там непроста: вимагає часу, уваги, терпіння. Але я стараюсь робити все так, щоб результат був якісний, бо продукція йде людям — а це вже зовсім інший рівень відповідальності та якості. Вважаю що рік пройшов достойно, були зроблені висновки і не збираюся зупинятися, працюю далі над новими мріями.
Не величка мрія і віра в меленьке чудо автомобіль: Audi e-tron (Жовтого кольору 💛)
Давно мрію про Audi e-tron, хочеться мати щось надійне, тихе та економне, ну і Audi це любов 💙💛💙💛

Андрій Могила

Працюємо
Реєстрування
13 Січ 2025
Дописи
125
Реакції
26
Бали
31
1.Андрій Могила 6871541 02 сервер
2.допомогав новачкам ремонтовав машини які ставали посередині дороги та заправляв
3. 1500 карбованців або BMW M5 CS або скін старий крик не новий! Або скін стильний хлопець
4.хотів би ці подарунки хочаб 1

Останнє редагування:
Реєстрування
27 Вер 2025
Дописи
35
Реакції
22
Бали
21
Настьона Кривбас, 102576, 04 сервер.
Я почала грати в цю чудову гру тільки з вересня, на жаль багато не встигла зіграти та зробити добра, але з самого початку гри встигла допомогти новичкам, часто веду ефіри, на яких активно спілкуюсь з гравцями, по можливості стараюсь допомогати всім.
На разі збираю гроші на гараж, була б приємна будь-яка сума, яка допоможе мені якнайшвидше дійти до цієї цілі.
Дуже стараюсь розвиватись в цій грі і хотілось би трішки допомоги

Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
35
Реакції
7
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6887193 Льоха Американець 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • За цей рік я просто намагався бути нормальним гравцем не токсичив, не порушував правила, допомагав іншим і часто помагав рижикам (новим ігрокам). Старався щоб всім було комфортно грати. Та слухався маму тата бабу діда дядю тьотю хресного хресну рідного старшого брата собаку кота

• Що б ви хотіли отримати. Я б хотів дуже отримати даже самий дешевий рюкзак на 250кг а це як я не помиляюсь "пінгвінчик" він мені дуже допоможе працювати на лохині

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я реально старався весь рік і поводився нормально. Не порушував правила, не заважав іншим, навпаки допомагав, коли міг. Я багато часу проводив на сервері та завжди намагався бути адекватним гравцем. Рюкзак мені дуже потрібен, бо без нього працювати на лохині важко, а з ним я зможу швидше заробляти і не просити ні в кого допомоги. Я не прошу щось супер дороге, просто те, що реально мені допоможе.
    Сподіваюсь, що заслужив на цей маленький подарунок.

Денчик Камаз

Новий гравець
Реєстрування
26 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1. ID 6876560 02 сервер ник. Дініска Полтавський
2. Я намагався бути корисним в грі. Я допомагав розвивати клан BRAUNI допомагав грошима друзям в нелегкий час.
3. Яб хотів отримати рюкзака чорний котик.
4.Цей рюкзак мені допоможе на Роботі а саме на лохині та на інших роботах.💞

Олександр Вастов

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
5
Реакції
1
Бали
8

ID:62919
Нікнейм:Олександр Вастов
Сервер:Південна Україна

Лист Святому Миколаю
Я — Саша!
Я в цьому році вів себе трішки нечемно та бешкетливо!
Але я щиро хочу виправитися і стати кращим. Я старався допомагати іншим гравцям, підтримувати друзів та робити добрі вчинки.
Святий Миколаю, прошу тебе подарувати мені 100.000 гривень думаю не багато прошу,я не як інші буду просити 100кк я просто прошу те що не жалко або,якщо зможеш — подаруй мені щось невеличке від себе.
Дякую тобі за всі дива, які ти приносиш людям та дітям!
З повагою, Саша.

Володя Мовальчук

Заст. головного лікаря МОЗ | Західна Україна
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
97
Реакції
49
Бали
23
Дорогий святий Миколай🎅. Цього року я намагався бути як найслухнянішим. Тому попрошу в тебе це:
Володя Тігр. 02. 6887696
Я потрапив до лав Збройних Сил України по Анкеті. Захищаю нашу рідну Батьківщину. Був рекрутом, але я не збирався залишатися на 1-му званні, я збирався підвищуватися. Тому раніше я став солдатом, і тепер я старший солдат. Але я не збираюся на цьому зупинятися. Буду вірно обороняти нашу Батьківщину, і підвищуватися.
Я би хотів отримати це:
Прикольну машину, Яка їздить десь під 200 — 240, Яка розганяється швидко десь за 3 — 5 секунд.
Я би попросив грошей стільки, скільки ти би приніс максимально. І щось від тебе надіюсь ти дуже прикольне придумаєш щоб мене втішити 💞

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
19
Реакції
14
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
19
Реакції
14
Бали
6
Дорогому Святому Миколаю! 👋
Я був дуже чемним цього року і старанно вчився та допомогав новим гравцям.
Я знаю, що Ти приносиш подарунки тим, хто на них заслуговує. І цього року я мрію про щось дуже круте!
Я хочу якусь машину
Я Литвин Илля
id-130268
Східна Україна

Артур Барбара

Новий гравець
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
11
Реакції
3
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.: 91383, Артур Барбара, 03 сервер.
    Допомагала людям із грошима якщо просили. Люди які потребували допомоги допомагали їм чим міг. Намагався з усіма добрим навіть якщо мене DM-мели. Допоміг новачкові з розвитком з нуля (Купив машину не дорогу, скін, дав грошей на хід ноги).
    Взагалі намагався бути з усіма добрими.
  • Що б ви хотіли отримати. Bugatti Chiron SPORT 8.0 W16
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    Дуже сильно хотів отримати подарунок від святого Миколая за свої добрі вчинки

Назар Саковець

Новий гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
11
Реакції
1
Бали
6
Привіт Святий Миколаю!

Дорогий Святий Миколаю!
Цього року я старався поводитися добре.Так були маленькі зауваження трішки мало грав гру, але помагав гравцям у грі,багато від їздив на фурі. Хочу попросити для себе невеличкий подарунок ігрову валюту.
Дякую, що ти є.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6810730,Назар Саковець,02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Помагав новим гравцям,працював багато в тк.
  • Що б ви хотіли отримати.ігрову валюту або якусь круту машину.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Граю майже з початку проєкта,багато відіграв,маю натхнення продовжувати гру на цьому проєкті.

Петро Рагер

Новий гравець
Реєстрування
17 Лип 2025
Дописи
27
Реакції
2
Бали
6
ID: 33301
Нікнейм: Петро Рагер
Сервер: 06 Подільсікий Край

Що хорошого я зробив в UKRAINE GTA за цей рік:
Я розвивався і допомагав розвиватись різним гравцям, також я є Стрімер і Ютубер в Тікток та Ютубі я тут, тому роблю різний контент як відео тікток так і на ютубі), прийшов на проект десь пів року тому, за цей час привів багато нових гравців на проект і сервер де граю зараз), також створив свою Транспорту компанію і допоміг багатьом гравцям , тим що дав їм роботу в хорошій компанії і також проводим різну допомогу тим , кому це потрібно але в розумних цілях, також я не забуваю за наших Захисників і допомагаю їм фінансами в реальності, де яким у грі), тому роботи я зробив дуже багато за останіх пів року гри ).
(в майбутньому також сподіваюсь на співпрацю з проектом, доки знімаю за просто так для себе ).

Що б я хотів отримати:
Листи до Миколая я

Бажав би отримати довіру, ну і Бажання получити ФУРУ МЕРСЕДЕС АКТРОС-Л , ця фура би дала змогу людям здавати в оренду щоб новачки моєї компанії могли гарно заробляти собі на старти і розвиток на проекті і тим самим мали цікавість грати з нами і залишитись на проекті, також і собі трішки заробляти для майбутнього розвитку і контенту щоб бути кращим і мені і проекту).
(але якщо те що вище не можливо то хоча би подаруйте скін Крик чорний і він буде нам для якогось рп контенту ).

Чому саме я повинен отримати цей подарунок:
я думаю я може і не вартий тих нагороди , але як би отримав це дало би змогу грати далі і розвивати проект, бо це нове натхнення
і розвиток , ідея і контент який подобається гравцям).

Макс Турба

Новий гравець
Реєстрування
22 Лис 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Любий Святий Миколай цього року я був дуже чемним і слухняним був у поліції та затримував людей які погано себе поводили та заважали іншим людям, а так я допомагав батькам і навіть встиг за цей рік врятувати маленьке кошеня якому було холодно на вулиці я його на кормив зігрів і відпустив і зараз він себе дуже гарно почиває і я дуже рад його кожен раз бачити на вулиці це все те що я встиг зробити

Мій нік Макс Турба ID:98188 Східна Україна 03 сервер

Я би хотів отримати мотоцикл Kawasaki Ninga або рюкзак на 50кг чи 100кг

Чого цей мотоцикл потрібен саме мені? Бо я хочу спробувати зробити самий швидкий мотоцикл на Юкреїн Гта

Буду дуже вдячний за подарунок, обнімаю всіх розробників та адміністраторів Юкреїн Гта
Гарних вам свят!

Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
29
Реакції
25
Бали
18
Лист до Святого Миколая.

Дорогий Святий Миколаю!
Пише Тобі Данило Максименко 11497 з Південої України 05.
Цього року я був не дуже слухняним: втікав від поліції, ДМив тощо. Але я виправлюся! Крім того, я був на посаді Полковника ЗСУ та НПУ та робив все можливе для покращення фракції ,також зробив багато хороших справ: давав гроші новачкам, підвозив гравців до парковки, допоміг старенькій бабусі перейти дорогу, зняв з дерева кішку.
Також цього року мене розвели на 17кк, після чого я дуже жалію і хочу отримати подарунок.
Святий Миколаю, я хочу отримати автомобіль BMW M5 CS на хороших 4-5 деталях. Мені потрібен цей автомобіль для швидшого пересування по карті тим паче це моя мрія мати престижний автомобіль.((Якщо потрібно можу за колядувати граючи на гітарі та надіслати запис))

Я виправлюся!

З повагою, Данило Максименко 11497 з Південої України 05.

Останнє редагування:

Денис Бурко

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
6
Любий Святий Миколаю цього року я був дуже чемний :

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Денис Бурко. ID:33937 Сервер 06 Подільський Край

За цей рік я старався бути максимально корисним для сервера та його ком’юніті. Я допомагав новачкам розібратись у механіках, пояснював правила, підтримував порядок у своїй фракції/організації та завжди поводився чесно й адекватно. Брав участь у різних івентах, активностях і робив усе, щоб сервер став більш живим, цікавим і дружнім.

Я завжди намагався бути гравцем, який створює позитивну атмосферу навколо себе.

• Що б ви хотіли отримати. Я Б дуже сильно хотів собі Скін Примарне Леце це моя мрія

• Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Тому що я проявляю постійну активність, допомагаю іншим гравцям, дотримуюсь правил і роблю свій вклад у розвиток серверу. Я поважаю адміністрацію та ком’юніті, і для мене Ukraine GTA — це не просто гра, а місце, де я проводжу час із задоволенням та користю. Подарунок стане для мене мотивацією й дякою за мій річний вклад.

Надіюся Моя Мрія Здійсниться❤️
IMG_0340.jpeg

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі