💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Гарбузюк2

Новий гравець
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
(Я, Діма Гарбузюк 03 сервер 121477’), хочу звернутись до тебе з проханням цього року. Я намагався бути чемним і слухняним допомагав і завжди старався робити добро. Сподіваюся, що ти помітив мої старання і тебе вони порадували.

Цього року я дуже б хотів отримати (хочу у тебе попросити 2000000 ігровой валюти — подарунок, річ чи бажання). .

Дякую тобі за те, що ти завжди поряд, навіть якщо я не можу тебе побачити. Я знаю, що ти даруєш нам віру і надію.

З найкращими побажаннями,
(ваше ім’я)

Пан Кабан

Новий гравець
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
ID:103476,ім'я:Пан Кабан 4 сервер
Допомогав новим гравцям,працював.
хочу 100кк або якесь гарне авто
на транспортну компанію
писав та думав сам,буду дуже вдячний
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Максим Морозенко<3

Старожила перекупа
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
77
Реакції
43
Бали
23
Напишіть свій ID(56501) нікнейм(Максим Морозенко)та сервер.(03)
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Любий святий Миколаю! За цей рік я допомогав 2 новичкам закинув йому 1кк на авто, а другому допоміг 500к на теслу,чинив гравців рем комплектом,працював в держ структурі. А також один раз допоміг будучи клановцем держ структурам, я обманув один раз на 300к, але тепер осознаю що це погано. Я виправився і був би радий подарунку. Подивившись на побажання інших я рахую що у мене нормальне побажання.
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я б хотів тільки рюкзак+250кг або 200 кг бо в мене мало місця. Або хотілось би якщо не виграю 20кк.Розумію що багато але надіюсь що буде подарунок. Дякую за розуміння!
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Nazar Costelo

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
1.Назар Костелла 04 100587 .
2.Я допоміг багатьом гравцям ремкомплектамтами та каністрами.
3.Яб хотівби попросити Миколая щоб він мені подарив бумбокс.
4. Щоб я з другом робили діскатеку.

Нікіта Беха

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Доброго ранку.Любий Миколачки мене звати Нікіта Беха 60541 граю я на 05 сервері.
Я в ріць зробив багато добрих справ.Що я саме зробив Добпогав новачкам і досвіченим інколи давав гроші.
Я хочу подарночок.Коли робиш добрі справ то добро повертається назад.
Що я хочу амерку щоб зробит ней в новорічному стилі і розвозть подарникі.Та 50кк щоб купит бізнес та роздавати гроші новачкам.

Реєстрування
20 Чер 2024
Дописи
40
Реакції
6
Бали
13
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 11182, Іван Мельнич, Подільський край
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.приймав іспити,допомагав новачкам,відстоював честь України на кордоні
3.Що б ви хотіли отримати.Теслу Семі,
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок.я цілий рік старався,всім допомагав

Останнє редагування:
Реєстрування
13 Вер 2024
Дописи
82
Реакції
12
Бали
13
Вік
19
• Мій ID, нікнейм та сервер:
[6786599] Натка Сальваторе, 02 сервер.

• Що хорошого я зробила в UKRAINE GTA за цей рік:
Цього року я гарно себе поводила, допомагала новачкам, познайомилась із багатьма людьми та знайшла нових друзів. Вступила в одну з найкращих транспортних компаній і активно допомагаю власнику розвивати її. У мене багато планів на майбутнє, і я хочу й далі робити сервер кращим.

• Що я хотіла б отримати:
Дуже мрію про скін із пасхального івенту «Ділова». Він єдиний на сервері, і зараз його неможливо отримати жодним способом, але це моя давня мрія.

• Чому я маю отримати цей подарунок:

У мене є друг із чоловічим скіном «Діловий», і мені дуже подобається жіночий варіант — хочу, щоб у нас були парні скіни. До того ж скін «Ділова» ідеально підходить мені за стилем і характером, і я впевнена, що він прекрасно впишеться в мою гру та образ на сервері. У мене лише гарні наміри, трохи креативності для вас і велика вдячність Миколаю, який прочитає цей лист.
🎀SALVARORE🎀

Дима Криміналик

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Дмитро Токар #187528 01 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.Та також я допомагав держ.структурам щоб на радар не нападали
3.Mercedes-Benz 5.5, 15 мільйонів ігрової валюти.
5.Дуже добре вів себе від початку 2025 року
6.Буду дуже дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні! Героям Слава!

Денис Мусарон

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Денис Мусарон #6872390 сервер #2

2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.

3. 20 мільйонів ігрової валюти.

4. Добре вів себе цілий рік!

5. Буду дуже радий отримати подарунок.

Слава Україні

Микола Вербицький

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2025
Дописи
3
Реакції
3
Бали
6
Привіт Дорогий Святий Миколаю

Пишу Дотебе Листа Мене звути Микола Вербицький ID6823094 та хочу тоді зробити звітність того що я зробив хорошого за рік За рік я дуже багато доплмагав новачкам Наприклад зламалась машина я допоміг поремонтував допоміг щось знати в меню О і тд тому хотів би попросити 30 міліонів на давню мрію Ауді RS7 на деталях та бум бокс думаю я заслужив такий подарунок я відстояв на двух посадах в зсу на майорі та на підполковнику та на майорі та допомагав рекрутам підвищитись,тому буду дуже радий такому подарунку

З радістю та любов'ю Микола Вербицький

Андрій власко

Новий гравець
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
39297,Андрій власко 06 сервер
допомагав націнающим інколи грошима підвозив новачкив
1500 карбованців або замість карбованців фуру теслу
За карбованці хотів би купити нові акції на новий рік

Володимир Кочегар

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Лист Святому Миколайови
Добрий день я Володимир Кочегар айді 6760659 Західна Україна
Зробив я доброго багато за цей рік дуже багато і помагав гравцям клану своєму і багатьом людям особенно коли працював таксі
Хочу бумбокс графіті шоб слухати музику і тд
Чому саме мені потому що я заслужив багато нервів моїх потрачино і як ви знаєте вони не востанавлюються
І хочу попросить ше щоб ти незабирав мого кента Васю Кочегара на фасування подарнків ато він мені ще тут треба
Дякую Гарно
Гарного Вечора(Дня).🫵🥵​

Вкладення

• images.jpeg
    images.jpeg
    79.4 Кб · Перегляди: 18

Павло Садовський

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
138
Реакції
49
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Пашутка Ткаченко,82281,03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.За цей рік,я зробив дуже багато батл пасів,тратив донат,щоб юкрейн гта,була ще гарніше,ще хочу на новий рік задонатити в гру.
  • Що б ви хотіли отримати.Я хотів отримати рюкзак гробик.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Мені подобається він,та я хочу щоб моя маленька мрія збулася,бо я вірю в новоріне диво.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.без ШІ
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Сергій Харрисон

Ст. Адміністратор | Cл. Неоф | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
4 Бер 2024
Дописи
144
Реакції
54
Бали
73
• Сергій Харрисон Східна Україна (03)
•За цей рік в мене було багато чого:
-Допомагав гравцям (як порадою так і матеріально)
-Допомагав з вирішенням конфліктних ситуацій.
-Був особистим психологам,(допоміг не тільки в грі а ще в житті.)
• Хотілось би Lamborghini veneno або інший цікавий транспорт.
• Вірю в дива :)
•Лист писався власноруч,від щірого серця

Денис Штурпик.

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий святий Миколай я в цьому році вів себе добре і я зробив не мало гарних справ. Я давав рем.комплекти гравцям які випадково зламали своє авто, підвозив гравців куди вони просили, я давав трохі грошей починающим гравцям. Я хотів би отримати 20 мільйонів ігрової валюти, я думаю я заслуговую на такий подарунок я буду дуже щасливий якщо отримаю його мій нікнейм: Денис Штурпик я граю на 02 сервері (Західна Україна) мій айді: #6896512 я сподіваюсь я отримаю цей подарунок

Mеyson

Козак
Реєстрування
23 Січ 2024
Дописи
37
Реакції
11
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 48516 Мейсон Екстезі 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я допомагав новачкам,створив свій клан та почав його розвивати і також багато донатив.
  • Що б ви хотіли отримати. Гроші для прокачки клану
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Ніколи не отримував від проєкту, сподіваюсь на те, що я отримаю подарунок Щоб прокачати свій клан KATANA.

Максим Кензич

Полковник СБУ | 03
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
16
Бали
13
Даров Святий Миколай я кароче 6915,Максим Жолоб з 03
Хочу тебе там попросить по братьски лямів 75 ну й фуру тесла якщо не тяжко но я не обіжусь якщо не даси,ну кароче діло було в 45 році я тоді мав такі кирзові чоботи і рішив в СБУ податися
став на підполковника,почав бандитів ловити,
тута вибігають двоє з кулеметами,я значить беру телехвона звоню Генералу Гавсу з ЗСУ
питаю де він работав він каже в СБУ Луганской области я ему говорю шо он там деньги пиздил но не суть, прошу дальше подогнать бусик с ТЦК,він сказав харашо братішка будет зделано,приїжає бусік пакуєм кулеметників і поїхали вони на передок,ну кароче воїни славні.Смисл в цьому такий що допоміг армії бійцями ну ще пару сотень наркоманів переловив

Я ДОВЖЕН отримати цей подарунок того шо в мене перше імя сексуальності ну а по паспорту Максим

Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
31
Реакції
21
Бали
11
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 9958, Богдан Гринчишин, 03 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: За цей рік я був дуже слухняним допомагав новчакам, дотримувався всіх правил але звичайно був деколи не слухняний але старався робити все правильно, нікого не ображав і не насміхався з тих в кого нема грошей бо сам з того починав і добився більшого
Що б ви хотіли отримати. Я б хотів дуже отримати 3000 карбованців на зимовий батлпас багато не прошу) тому що там будуть класні подарунки і це б хотів отримати
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я допомагав всім і дотримувався правил і думаю що я заслуговую на такий подарунок бо вірю що мрії збуваються.

Deniska_8.08

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Сіренький Денис, 05 сервер, 46095
2. Я допомагав гравця давав гроші, підвозив куди треба, іноді допомагав поліціїї ловити гравців.
3. Хочу собі на Миколая 50 мільйонів
4. Збираю на мрію.
Буду чекати подарунка.

Юрій Кротов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
264
Бали
108
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 24734, Юрій Кротов 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Пане Святий Миколай, за цей рік я багато чого зробив доброго і поганого, перше з чого це затримав багато порушників далі я допомагав новачкам. Ось недавно новачку допоміг почати розвиток то він вже має дуже багато чого і нову ціль купити бізнес. Також слухався своє начальство в НПУ, відстояв срок на посаді Генерала і всі казали що я був добрий лідер. Тому думаю я заслужив получити подаруночок від Вас)
  • Що б ви хотіли отримати. Я багато просити не буду так як в мене є все, але якщо можна то хотів би собі AUDI RS6 C8 про яку вже мрію не один день
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемним цілий рік, і того року не просив в тебе нічого, думаю в цей рік Ви мене не пройдете повз
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі