💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгорка.

Новий гравець
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
айді:30605 Єгорка Сваровски 06 сервер
я донатив гроші на відновлення україни та допомагав Адмінами слідкувати за рп (репорти)
я був слухняний нікого не ображав та не вбивав допомагав новачка з труднощами я б хотів отримати
скін старого крику та гелик 2022 (можна було ще б гаражик але це вже по бажанню миколая)
обіцяю не ображати нікого в цьому році та тільки допомагати
якщо святий миколай мені принесе те що я хотів я буду дуже вдячний та буду більше уділяти часу проекту та гукати своїх друзів

Останнє редагування:

Райден Кросс

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
65
Реакції
50
Бали
63
ID 24684 , Владислав Балу 6 сервер
  • Добрі справи, ну якщо можна вважати добрими справами шукав тих людей які обманювали інших ( Скам) а також заходив на стріми починаючих блогерів та допомагав їм на початку їхнього шляху на Ukraine GTA 6 сервер. Також дарував автівки, одяг та давай їм на цукерки. Так як для контенту деяким не вистачало коштів а актив був на стрімах гарний. Я купляв заправки та робив благодійні акції та знижки до 90%.
  • Починав я свій шлях у грудні коли хотів пограти улюблену Гру GTA 5 и так зашукався де завантажити що випадково натрапив на ВАШ ПРОЕКТ. Я завантажив та почав свій шлях на Ukraine GTA спочатку навіть не зрозумів що граю у GTA SA але ж часов зрозумів що граю в файний проєкт про Україну. Знайшов за цей рік дуже багато друзів. Дуже Вам вдячний. А також с грудня працював в ДКВС та потім в СБУ дуже цікаво все продумано та реалістично.
  • Я вірю в святого Миколая та хотів би попросити в нього нового гвинтокрила який був у Батл пасі. Також дуже хотілося б BMW CS та Гаражик.
  • Чому я маю отримати ці подарунки тому за час гри дуже хотів собі це авто а гвинтокрил для швидкого пересування а гаражик для крутого фарсу що б штани не спали. Вийшло так що не має можливості купити Авто а гвинтокрил такий не продається. Ну гаражик то так що б забрався))))
  • Дякую Вам за Увагу. Я вірю що ви звернете Увагу на листа. А якщо не вийде та дуже багато прошу то буду чекати на таку відповідь: Друже багато хочеш. І за це дякую. На цьому проєкті отримав дуже багато цікавих емоцій та познайомився з новими друзями. Дякую Вам за Вашу роботу.

Олександра Коваленко

Новий гравець
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Любимий Миколаю я була дуже чемною допомогла гравцям гасила пожежі та була дуже хорошою дитиною

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
126726 Олександра Коваленко 03 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомога новим гравцям не порушувала правила та була дуже чемною
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
• Lamborghini Huracan, Kawasaki Ninja H2R, BMW S1000RR, Ferrari FXX, Mercedes-Benz CLK GTR, 5000 карбованців та 5млн гривень
Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Так без ШІ
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Микола Ворона

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
ДОРОГИЙ МИКОЛАЙ
я в цьому році поводив себе гарно, майже не порушував правила серверу(03) служив у ЗСУ та НПУ. Якщо можеш подаруй мені гарний скін та 15мільйонів.
Від гравця: Микола Ворона (ID:124907)

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
59
Реакції
217
Бали
108
1764799392811.png

1764799415910.png

rostyslavrudenok

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколаю
Пишу на швидку руку, надіюсь на твою доброту)

ID: 84654, Нікнейм: Ростислав Руденок, Сервер: 01 Центральна Україна.

За цей рік в UKRAINE GTA чимось масштабним не прославився, не буду брехати. Однак всякими дрібницями, на мою думку, зробив гравців хоч трішечки щасливішим, та гру кращою. Розбороняв та примирював конфлікти, допомагав гравцям на дорогах, розвивав траспортні компанії, захищав слабших гравців від бєзпрідєлу, та багато іншого.

Хотів би отримати вантажівку Tesla Semi.

Чому? Поясню. Пів року тому підписав контракт з Національною гвардією. Перед відʼїздом роздав майже все майно друзям, знайомим та декільком рандомним гравцям, бо думав що на часу буде 0. Як виявилося, в певні проміжки часу, все таки є можливість зайти, розслабитися і пограти в UKRAINE GTA.
Чому саме Tesla Semi: все таки, більшість часу я не граю в гру а виконую роботу, тому я не підходжу в жодну транспортну компанію, тому що там необхідно виконувати норму замовлень в день/тиждень. Відповідно, прошу подарувати мені власну вантажівку на якій я не буду залежати а ні від транспортної компанії, а ні від оренди: зайшов по можливості- покатався. Вантажівки, далекобійники та загалом ця справа мені дуже близька до серця, адже мій батько далекобійник і з дитинства у мене привита ця любов.

Дякую, що читаєш, дуже надіюсь на такий нескромний підгон)

Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
88
Реакції
12
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.58303 Руслан Романович 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомогав гравцам с бп та іншим ідигрував рп а інши гравці не видигрували
  • Що б ви хотіли отримати. хочу Tesla Semi та 2000 карбованців або просто машину BMW X6M (F96)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.я проста хочу попробувать виграть теслу семи а есле неть то машину

МАЛК

Козак
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
38
Реакції
8
Бали
11
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Павло Мацалік 6814749
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. роздавав гроші новачкам та людям в яких були погані автівки, по 100к
Що б ви хотіли отримати. BMW M5 F90
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я вірю в Миколая Люблю Батьків Допомагаю батькам, та в мене добра душа, кормлю котиків на вулиці, собачок

Василь Красавчик

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
37
Реакції
2
Бали
11
Айді 6888235 Владислав Мальборо
02 сервер
Я допомагав бабці і добре вчуся ходжу на навчання не пропускаю що зробив хорошого це допомагав людям і укр гта і новачкам хочу 32.5кк і 8к донату я думаю що я заслужив на це ходжу до церкви деколи матюкаюся але обіцяю якщо ти принесеш це я буду чемним з повагою слава Україні героям слава Україна понад усе
Хочу побажати здоров'я любові до рідних і саме головне здоров'я рідним щастя і я хочу ще щось війна скоріше закінчила в Путін **************************** слава Україні героям слава

Останнє редагування:

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Дорогий Святий Миколаю,

Пишу тобі, бо вже відчувається свято, і хочеться трохи дива. Цього року я старався не підводити ні себе, ні людей поруч — допомагав всім гравцям та, де міг, не сварився без причини й намагався бути кращим ,і постійно вдосконалювався!

Якщо можна, дуже хочу попросити в тебе Миру На Нашій Землі. А ще — щоб у моїх рідних все було добре: здоров’я, спокій і більше приємних моментів, ніж турбот.

Дякую, що щороку приносиш людям тепло й надію. Буду радий будь-якому твоєму подарунку.

З повагою,
Владислав Громовий

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 75135 Нік Храм
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допогав донатив і багато іншого.
  • Що б ви хотіли отримати. 500 000 000 ігрової валюти
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. колись допоміг серверу в казну скинув в двічіі більше коли там було 0

Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
51
Реакції
7
Бали
11
Лист Миколаю

Мій ID: 42019
Нікнейм: Фрізер Київський
Сервер: 05

Дорогий Миколаю,
пишу тобі цього року, бо хочу розповісти, що я робив на 05 сервері та чому розраховую на подарунок. Протягом року я поводився чесно, дотримувався правил ігрового світу, не створював хаосу та не порушував РП. Часто допомагав новачкам, підказував їм, як швидше освоїтися, показував важливі локації та навіть іноді виручав своїм транспортом. Старався бути частиною приємної атмосфери на сервері, а не проблемою.

Цього року я хотів би отримати Mercedes CLS 63 AMG (banan) 5.5. Це авто мені давно подобається, і я мрію покататися саме на ньому. Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, бо активно проводив час на сервері, допомагав іншим і ніколи не був тягарем для адмінів чи гравців.

Якщо моє бажання здійсниться — буду вдячний і обіцяю надалі підтримувати порядок, повагу та РП на сервері.

З повагою,
Фрізер

Скорпіон Червоний

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
🎄 Лист Святому Миколаю

Ігровий ID: 62465
Нікнейм: Скорпіон Червоний
Сервер: 05

Привіт, Миколаю!
Пишу тобі вперше, бо мій акаунт ще зовсім новий — йому тільки місяць. Але за цей час я намагався поводитись нормально й грати чесно.

Що я зробив хорошого за цей час:
  • Дотримувався правил та не створював проблем іншим гравцям.
  • Допомагав новачкам, бо сам недавно прийшов і знаю як це нічого не розуміти.
  • Не токсичив, не порушував RP і старався бути адекватним у будь-якій ситуації.
  • Просто грав чесно й спокійно, як нормальна людина.

Що хочу отримати:
Mercedes CLS 63 AMG 5.5 бо це крута тачка на якій я буду активно їздити

Чому саме я:
Бо я стараюсь бути хорошим гравцем із самого початку. Мені приємно грати на цьому сервері, і такий подарунок був би реально крутим мотиватором продовжувати грати активно й по правилах.

Дякую, що прочитав мій лист.
З повагою,
Скорпіон Червоний ❤

Олександр Трокай

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
382
Реакції
322
Бали
83
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.110069, Олександр Циган 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я наводив порядок на своєму сервері, був в ЗСУ на капітані з адміністрацією здоровкався постояно, танцював, короче слідив за порядком
  • Що б ви хотіли отримати.БМВ М5 Ф90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я наводив порядок
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Думаю мене миколайчик заміте :)
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Руслан Малий

Новий гравець
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. айді не їбу уже Нік Руслан Малий 03 сервер

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я допомагав гравцям не обіжав нікого та любив Соломійку Копійку
  • (її айді 84554)
  • Що б ви хотіли отримати. Розбан та 1кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу грати в вас
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ПОН
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Микита Родителев

ЗСУ 3 Звання
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артем Литвин 63532
UKRAINE GTA за цей рік. Побував на Мамі Допомогав І татові І Прибирати І Маму Люблю І тата І шоб тато на віїні поскоріші Вернувся Це для мене Головне Саме Головне Шоб Мир Був на Небі
І я гочу отрамати 1000 Карбововців Купити Скін І купити І ше батл пасс

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
650
Реакції
687
Бали
113
Мій нікнейм та дані:
Нікнейм: Сенді Мілано
ID: 1627
Сервер: 03

Що хорошого я зробив в UKRAINE GTA за цей рік:
За цей рік я намагався бути активним та корисним гравцем для сервера. Допомагав новачкам розібратися з грою, пояснював механіки та правила. Підтримував дружню атмосферу, грав чесно. Брав участь у подіях сервера, підтримував інших гравців і робив усе, щоб гра була цікавішою та комфортнішою для всіх.

Що я хотів би отримати:
Я б дуже хотів отримати Hughes MD 500.

Чому саме я маю отримати цей подарунок:
Я люблю UKRAINE GTA і проводжу тут багато часу. Для мене цей сервер — це не просто гра, а спільнота, в якій я хочу розвиватися та залишатися надовго. Цей подарунок стане для мене великою мотивацією бути ще активнішим, допомагати більше іншим гравцям та брати участь у житті сервера. Обіцяю використовувати подарунок чесно та з користю для гри.

Артур Бархатний

Відішов покурить😮‍💨!
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
11
Бали
6
Веб-сайт
t.u
Лист До Миколая
ID:100247
Артур Бархатний
03 Сервер
Дорогий Святий Миколай Протягом Року Я знайшов багато нових друзів працював на роботах спілкувався радів контактув з людми допомагав тим кому це потрібно навіть був волонтером я допоміг у спец завдані СБУ Павутина

Я дуже чекаю та вірю ти почуєш моє бажання.
Якщо можна, принеси мені, будь ласка,150 кк знаю багато але 35 кк я відправлю на допомогу державі!.

Дякую тобі за твою доброту!
З повагою,Артур.

Останнє редагування:

Михайло Чекалі

Новий гравець
Реєстрування
24 Сер 2025
Дописи
12
Реакції
4
Бали
8
Дорогий святий Миколай мій ігровий нік Михайло Зодотий мій id 37283 06 сервер. Цього року я був дуже чемний а також доброзичливий передодмінами не робив шкоду для гри не вбивав людей і слухався батьків.
Я б хотів втримати 15кк а також три кейсу далекобійник з ключами.
Чому я маю отримати цей подарунок тому що я був доброзличений цього року допомагав ігрокам.
Не використовуючи і писав сам.

семенушка

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколай ID90386 Я ГРАЮ НА 04 Сервері.
нікнейм. Семен Минь
За цей рік у Ukraine GTA я постарався поводитись добре я допомагаю гравцям якшо у когось нема ремкомплекта я купляю їм або даю грошей на ремкомплект
цого року я хотівби отримати від вас Святий Миколай
50кк карбованців
ВІРЮ У ПЕРЕМОГУ України

Максим Грушевський

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
30
Реакції
10
Бали
13
  • 90479 Максим Грушевський 04 сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Стояв На Різних Посадах Допомагав старшому скаладу також молодшому складу Також людям проводив премії і багато чого
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Автівку Мерседес Гелік G63 2022 року
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.за допомогу льдям також адміністрації
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі