💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Хомяківна

Новий гравець
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:ID(7182) Стьопа Арматура Подільський край 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Любий Миколайчику , вів себе не надто чемно але старався допомагати усім , новачкам підвозити відповідати на питання щоб не навантажувати адміністрацію , наразі відбуваю покарання до 11.12 , через свою злість , так само допомагав з прожами предметів по нижчій ціні
  • Що б ви хотіли отримати: Хотілось би Tesla Semi і хороший рукзачок на твій розсуд
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: дуже хочу отримати теслу після чого на ній заробити вже на створення транспотної компанії і давати людям більше можливості заробітку , а також в подальшому розвинути компанію робити розіграші , більше допомагати новачкам вже в більшому обсязі , але навіть якщо я нічого не отримаю бажаю тобі Миколайчику гарних новорічних свят ❤️

Степанюк Валерович

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. 6895456, Степанюк Валерович 02 сервер.
2. я помагав усім тіпам які поламались та спасав типов яких рострелювали.
3. хочу собі фуру теслу семі.
4. буду їздити заробатувать гроші та надавати в оренду
5. писав сам
6. Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
8
Реакції
21
Бали
13
  • ID: 6758715, Денис Романчук, сервер 02 Західна Україна
  • Любий Миколаю в UKRAINE GTA за цей рік я та мої колеги працюючи над реформами в податковій службі (ПСУ) займались (коротко): наповненням казни для забезпечення стабільності виплат держслужбовцям, зміцненням економіки для зменшення загального оподаткування, контролем за дотриманням порядку між бізнесменами та бізнесами, допомогою з ознайомленням власників початківців, проведенням зборів бізнесменів для того щоб кожного вислухати та втілити в ігровий процес їхні побажання. Також ми створили Фонд "Почни з Себе" який займається виплатами грошової допомоги по зверненню, контролем витрат виділених коштів, також були реалізовані додаткові виплати для наших далекобійників оскільки була гостра потреба у водіях та багато скарг на те що нема кому привести замовлений, оплачений товар (до обнови). Ще є багато ідей для покращення ігрового процесу РП шляхом та на все не вистачає часу.
  • Я б хотіли отримати в подарунок гелікоптер Hughes MD 500
  • Я хочу отримати цей подарунок для пришвидчення, збільшення маневреності при проведенні контрольних перевірок ПСУ за дотриманням цінової політики в кожному із бізнесів а також використовувати його при виконані інших завдань, потреб що стосуються ПСУ.

Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
31
Реакції
6
Бали
13
Привіт, Святий Миколаю!

Мене звати Ромашка Голий. Мій ID у UKRAINE GTA — 2803, граю на 02 сервері (Західна Україна). Пишу тобі від себе особисто, бо за цей рік у грі справді намагався поводитись адекватно й робити більше добра, ніж проблем.

За цей рік я часто допомагав новим гравцям розібратися з основами: показував, де проходять квести, як працює економіка та транспорт, пояснював правила, щоб їм легше було стартувати. Також я донатив на проект і підтримував його розвиток, бо мені важливо, щоб сервер жив і ставав кращим.

Якби була можливість, я б хотів попросити у тебе Mersedes AMG G63 2022 року. Хочу розширити свій автопарк, бо я в клані, і цей автомобіль мені справді знадобився б для того, щоб підвозити союзників та швидше реагувати на ситуації під час івентів чи завдань.

Вірю, що заслуговую на цей подарунок, бо протягом року старався поводитися чесно, допомагав іншим та підтримував сервер не тільки словами, а й ділом.

Дякую тобі за можливість написати цього листа та за атмосферу свята, яку ти приносиш.

З повагою,

Ромашка Голий

Артемка Семечкa

Youtube - Semechka
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
445
Реакції
338
Бали
123
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: ID: 17008, Артемка Семечка, [06] Подільський Край
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: За цей рік я активно допомагав новачкам: підказував, пояснював механіки гри, підтримував у складних ситуаціях та реагував на будь-які прохання про допомогу. Завжди намагався зробити гру комфортнішою для інших гравців

Що б ви хотіли отримати:

Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я стараюсь робити свій внесок у розвиток цього українського проєкту допомагаю гравцям у різних ситуаціях
Також за цей рік я запросив чимало нових гравців саме в UKRAINE GTA, а не в русняві:poop: проєкти аргументував їм переваги нашого проєкту, показував його якість, атмосферу та українську спільноту
Я вкладаю свій час, енергію та бажання, щоб цей проєкт ріс і ставав кращим, тому вважаю, що заслуговую на цей подарунок як визнання моєї підтримки та активності :)

Останнє редагування:

Коля Зубров

Новий гравець
Реєстрування
27 Вер 2025
Дописи
17
Реакції
0
Бали
6
Напишіть 38897 свій ID, нікнейм Коля Зубров та сервер. 06
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.був чемним
Що б ви хотіли отримати. BMW M5 F90
Чому ви маєте отримати цей подарунок.боя хочу
Лист має бути унікальним та без використання ШІ Саме
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
115
Реакції
167
Бали
48
Мене звати Олександр Мілкович граю на 06 сервері і маю айді 17173.
В цьому році я допомагав гравцям а особливо новачкам, в деякі моменти я був занадто добрий і давав чуть більше грошей але нічого мені не повернулося.
Я зробив відео для цього

Я хочу отримати свій подарунок томущо це машини про які я мрію вже дуже давно. Протягом цього року я був слухняним інколи звичайно були моменти наприклад як на початку року, але я вже змінився

Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
51
Реакції
6
Бали
13
1.Віталік Мальтаро #6794710 02 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.Хочу Теслу Семі і все
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок

Сердж Кулаківський

Було весело, всім Дякую!
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
261
Реакції
107
Бали
88
Привіт, Святий Миколаю!

Цей рік для мене був доволі складним, повним подій і випробувань. Було багато проблем, але також і дуже класних моментів, які я обов'язково запам'ятаю. Зокрема, я зміг досягти того, чого раніше навіть не міг уявити я став адміністратором на 01 сервері, піднявся до 4 рівня, і це була велика відповідальність. Але, на жаль, через брак часу та нові проблеми, я був вимушений залишити цю посаду. І хоча я віддавав усі свої сили і весь вільний час роботі адміністратора, я не шкодую про це.

Цей досвід приніс мені багато корисного. Я знайшов нових друзів, познайомився з чудовими, щирими людьми, які завжди готові підтримати. Мені вдалося допомогти багатьом гравцям, спілкуватися з ними, бути для них радником. Завдяки цьому я здобув повагу, і люди почали звертатися до мене за допомогою або за порадами.
Цей рік навчив мене важливості взаємодії, співпраці та підтримки.

Я вважаю, що кожен у своєму житті має хоч раз зустріти таких людей і пройти через такі моменти, як я цього року.
Хоча я не виграв жодного розіграшу, все одно вірю, що ти побачиш цей лист і можливо мені на цей раз пощастить.

ID, нікнейм та сервер: [189747] Сердж Кулаківський 01 Центральна Україна

Що б ви хотіли отримати: Звісно я б хотів отримати якийсь бізнес і класне авто з нових але розумію що таких як я в тебе дуже багато тому все на що я можу зважитись в тебе попросити це Рюкзак Гробик або Чорний дракончик

Чому ви маєте отримати цей подарунок:Я не вважаю себе особливим чи кращим за інших гравців ми всі однаково заслуговуємо на твою увагу та доброту. Кожен із нас мріє про маленьке диво. Я щиро сподіваюся, що ти прочитаєш мій лист і, можливо, подаруєш мені невеличкий подарунок, щиро дякую за твою увагу.

Олександр Чапман

Генерал ЗСУ|Західна Україна
Реєстрування
23 Кві 2024
Дописи
10
Реакції
55
Бали
23
6845681, Олександр Чапман,Західна Україна (02)
  • Встав на високу посаду (Полковник ЗСУ),гарно себе поводив(проте є виключення,всі ми не без гріха),не давав в образу слабших,завжди допомагав та підтримував своїх побратимів
  • Багато не прошу,залишилась лише одна деталька на машину,а саме чипівка X/5 S класу
  • Слово повинен отримати тут недоречне,просто б хотілось підняти собі новорічний настрій,буду вдячний і просто за приємні слова)

Стас Сакун

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
16
Реакції
2
Бали
6
Напишіть 38897 свій ID, нікнейм Коля Зубров та сервер. 06
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.був чемним
Що б ви хотіли отримати. BMW M5 F90
Чому ви маєте отримати цей подарунок.боя хочу
Лист має бути унікальним та без використання ШІ Саме
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
я не админ но чому так строго до миколая там де чому ви б хотили отримати цей подарунок там на писано (бо я хочу) чому так строго?😭😭😭

Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
12
Реакції
8
Бали
8
IMG_5553.jpeg

Лист Святому Миколаю

Святий Миколаю, вітаю! Пише тобі Саня Дніпровський, ID 100701, сервер 04.
Цього року в UKRAINE GTA я поводився добре: допомагав новачкам, не порушував правила, завжди старався бути корисним для сервера та створювати дружню атмосферу.

Дуже хочу, якщо можна, машину:Koenigsegg Gemera Full 5, тюнінговану, а також 30 млн ігрової валюти та 1500 карбованців.
Я прошу цей подарунок чемно, бо старався весь рік, підтримував гравців і був активним учасником життя сервера. Обіцяю й надалі поводитися гідно.
З повагою,
Саня Дніпровський

Сподіваюся ви про мене не забудетеА ось і відео(я старався)
Знаю що не виконаєш😔
Але хоть дякую за увагу та мирних свят

Богдан Богдан

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1.Дорогий Святий Миколай тобі пише Богдан ****************************о 21585 05 сервер. 2.Допомагав новачкам та ремонтував гравцям машини. 3.Я був би дуже радий якби отримав Tesla Semi Але якщо ні то просто конхфетки 😁 4.За те що я гарно себе поводив

Юра Кепка..

Козак
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
17
Реакції
31
Бали
18
Любий Святий Миколай Я написав цього листа тобі.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 125749 Юра Кепка 03 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я служив в НПУ І допомагав людям. не на службі допомагав новим гравцям коли вони чогось не знали у грі. Також я коли їхав і бачив автомобіль який зламаний і дуже повільно їде я не проїжджав повз а заїжджав на заправку купляв рем.комлект і повертався що б відремонтувати автомобіль гравцям.
  • Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати 100 мільйонів і Lamborghini S класу з люкс автосалона.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемний цілий рік був добрий і допомагав людям я граю з оновлення 3.1 І я ніколи не бачив таких грошей і машину яку я побажав буду дуже радий якщо отримаю.
  • Дякую тобі за все Святий Миколай!

Артем Калюжний

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Лист для Миколая

Святий Миколай привіт. Хоч я на проєкті від сили тиждень, але деякі справи робив такі як допомога гравцям с ремонтуванням авто, дуже часто вони у нас ломаються на жаль і поки це все, але хочу сказати що на цьому проєкті дуже хочеться продовжувати розвиватися і допомагати один одному, ж таке гасло Viribus Unitis яка перекладається як «В єдності сила» і хочу передати всім гравцям і всім на світі що разом ми з вами сила, допомагайте один одному і воно до вас повернеться. Що хотілось би мені? Взагалі мрію про машину Audi RS7, але не треба бо хочу щоб у всіх був мир, щоб всі святкували ці зимові свята у повному складі своєї родини, щоб всі отримали від тебе Миколайчику подарунки, всім сімʼям хочу побажати всіх на світі благ, а саме головне здоровʼя всім та близьким вашим людям. Сподіваюсь читаючи цього листа ти подаруєш всім те що вони бажають і не забудеш ні за кого, а особливо за наших новачків які приходять до нас!
З повагою Артем Калюжний [130411] 03 сервер Східна Україна
1764863092948.png

Олександ_Фраген

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
34
Реакції
2
Бали
13
Доброго дня святий Миколай
Я Олександр Фраген (06 сервер 37762 ід)
Доброго я зробив мало
Всього патрулював нікого не ранив затримував злочинців але в один день в НПУ.М.К. вибрали нового генерала і він був жахливим поки не зняли спусятя місяць по тім нового поставили до чого я виду то що ( таке чуство наче того по блату ставили всятіка ну не важно) застосував злочинців і виписував шрафи порушникам
Що я хочу щоб клановці не нападали просто так на працівників держ структур бо вони клановці обнаглілт ну це і все
Чому мій лист бо другі працівники держ структур тем більше НПУ щоб не страждали від рук клановців
Пидпись santino
Друкуєця до святого Миколая

Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
60
Реакції
33
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Санечка Екстезі, 25423, 03 сервер
Привіт! Сподіваюся, ти почуваєшся добре, і твій олень уже готовий до чергової подорожі. Я знаю, що ти завжди даруєш найкращі подарунки, і цього року я хочу попросити тебе про одну річ, яку я вже давно мрію отримати.

Мене дуже захоплює гра UKRAINE GTA, і я б дуже хотів, щоб ти допоміг мені отримати Гвинтокрил з Літнього батл пасса для цієї гри. Я люблю її за відкритий світ, цікаві та оригінальні оновлення та можливість виконувати різноманітні місії і свободу вибору, що можна робити в грі.
Я обіцяю, що буду відповідальним і не зациклюватимуся на гру тільки для забави, а й намагатимуся використовувати її як можливість для розвитку логічного мислення та покращення навичок стратегічного планування!
Також, якщо це не надто складно, я б дуже радів отримати
Hughes MD 500 щоб грати з комфортом і насолоджуватися грою на повну потужність.

Дякую тобі за все, що ти робиш! Я намагаюся бути слухняним і добре вчитися, тож сподіваюся, що ти виконаєш моє бажання.
З найкращими побажаннями та вдячністю
Санечка Екстезі <3

Олександр Чернюк

PARADOX | Центральна Україна [01]
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
32
Реакції
19
Бали
11
Мій ID: 212636
Нікнейм: Олександр Чернюк
Сервер: Центральна Україна 01

За цей рік я постійно був активним і допомагав НПУ: підказував по роботі, допомагав у ситуаціях, підтримував порядок і пояснював новачкам, що й до чого. Завжди старався грати адекватно й не заважати ні організації, ні гравцям.

Хотів би отримати грошову валюту та скін з чемоданчиком — це моя давня мрія в GTA UKR, бо він видається за 100 лямів, а самому назбирати поки що не вийшло.

Чому я? Бо я цілий рік реально вкладався, допомагав там, де міг, і тримав нормальний рівень гри. Буду дуже вдячний за такий подарунок.

НПУ | 2025.03.26 — 2025.06.21
Майор НПУ | 2025.05.05 — 2025.06.12
Начальник КОРД | 2025.05.31 — 2025.06.21
Підполковник НПУ | 2025.06.12 — 2025.06.22

----------------------------------------------

Капітан ЗСУ | 2025.06.22 — 2025.07.16
ГУР | 2025.06.22 — 2025.07.16

НПУ | з 2025.07.17
Майор НПУ | з 2025.11.02
Заступник начальника УДКР | з 2025.11.11

ВРУ | з 2025.12.01

👮‍♂️ Центральна Україна 🚔

Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
12
Реакції
8
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 98441. Джо Ґолдберг. 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав новачкам. Помагав батькам. Та розвивався
  • Що б ви хотіли отримати: Бумбоксик "Чорно-білий мармур"
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Зняв класне відео. Хороша людина та зробив багато хорошого за цей рік.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Не використовував ШІ
    Також додаю відео з листом (там не тільки лист, а повноціне відео про Миколая) Тик

꧁乂☬🛡ᴋɪʀɪᴛᴏ⚔☬乂꧂

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Вік
18
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. ID: 97388 Кирило Катагірі 03 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. На початку допомагав гравцям розвиватися в грі, деяким я давав гроші в борг, (але вони мені досі не вернули) а також допомагав людям у ремонті автомобілів. "P.S якщо в мене був рем.комплект". Ну і за цей рік, в мене жодного разу не було деморгану чі муту (а це я думаю великий +) А тепер поступово перейдем до мінусів, хоч це і не в тему. Я порушував ПДР а саме: Ігнорував червоний сигнал світофора, не вмикав мигалку при повороті, їхав по протилежній полосі (таким способом скорочував шлях), та ігнорував обмеження швидкості, але зараз я поступово виправляюсь.
  • Що б ви хотіли отримати. BMW I8 я про неї мрію, але знаю що вона рідкісна (ну а якщо для мене це дуже жирно, тоді рандомний подарунок, але надіюсь про перший варіант)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я гарно себе поводив, хоча і були косяки... але я їх поступово виправляв, та надіюсь що цей лист ти отримаєш.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі