Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 41076 Авдій Петренко 04 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
За цей рік я зробив досить багато хорошого найголовніше що не покинув Ukraine GTA а продовжував грати та розвивати економіку серверу, також я допомагав новачкам міг під'їхати до нового гравця дати грошей можливо підсилити у дім, і загалом люблю допомагати якщо людина стоїть в їй треба рем комплект я дам бо я сам можу потрапити в таку ситуацію
Що б ви хотіли отримати.
Mercedes-Benz G63 6x6
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Шановний Миколай
оскільки я за цей рік був дуже чемним хочю розповісти тобі про моє життя пов'язаним з життям в Ukraine GTA
За цей рік в Ukraine GTA сталося багато. Масштабні оновлення, івенти, та розіграші. Скажу по секрету свій день народження святкував в Ретровілі коли там був Київ кар фест та підійшов до автівки Ukraine GTA автівка була гарна, отримав безліч емоцій та знову впевнився що Ukraine GTA не просто проєкт а просування гри про Україну.
Також я знайшов багато друзів які то приходили то уходили, насправді час тягнеться, але життя пролітає.
Святий Миколай із року в рік я чекаю тебе, і ти приходиш завжди коли я чекаю на тебе. І в цей рік ти мене не забувай. А ось різку по дорозі забувай але не подаруночки.
Маленький твір для тебе Святий Миколай ❤️
З Ukraine GTA, то не гра то життя.
Не можна весь час грати кажуть всі, але Ukraine GTA робить так щоб кожне оновлення робило ще краще та краще.
Чомусь ми всі граємо в різні ігри там де багато сварок, але не в Ukraine GTA бо там панує любов. А без любові життя сумне коли було сумно мені та тобі ти заходив в Ukraine GTA та піднімав настрій собі, але чи не час покидати бо вже дорослий, кажуть вони. А ти кажеш що в кожному своє. Комусь стрілялки, комусь спілкування в комусь взагалі не до ігор, але ти насолоджуйся в грі, а отримаєш задоволення тільки в любій грі.
А улюблена гра в кожного різна бо ми усі однакові, але все що пов'язує мене тебе, то те що ми колись грали в Ukraine GTA, яка залишила нам багато приємних спогадів...
Шановний святий Миколай я написав маленький віршик про Ukraine GTA може він навіть дуже не дужий але чесно я не поет я так від себе, може він і поганий, але мій.
Лист має бути унікальний та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.