💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dzzz

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Дмитро Сумской 72939 03

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Вітаю Св'ятий Миколай. Я повернувся в гру за довгенький час. допомагав новачкам і не тільки.
  • Та ще багато чого, вспів побувати адвокатом допомагав багато гравцям коли їм була потрібна допомога.
  • Що б ви хотіли отримати. чесно сказати навіть не знаю на що я заслужив но давна хочю собі E-tron RS ну або хочаб 500-2000 донат валюти. Ну а самим найкращим подарунком булаб кружка-Мерч від Ukraine Gta. З кружки я би попивав би чай-каву та сидів насолоджувався грою та Зимовим Вайбом на Ukraine GTA
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок Я не вважаю що саме я маю отримати подарунок — на сервері багато гравців, які також роблять багато хорошого. А я багато кому допомогав як в грі так і поза грою. Тому всім бажаю удачі шоб як не я то другий виграв якийсь гарний приз. Тому Вітаю всіх з Зимою. Та дякую нашим Захисникам які боронять Україну та дають нам змогу спати в своїх Ліжках! Слава Україні

Останнє редагування:

lutsenkoandriy

Новий гравець
Реєстрування
24 Лип 2025
Дописи
8
Реакції
3
Бали
8
ID:219488
Андрій Дальнобійщик
Сервер:01
Цього року я МАЙЖЕ не порушував закону
Хотів би отримати подарунок наприклад:рюкзак на 250кг;або машину у якої добрячий розгон і швидкість 350плюс;або гроші
Я хочу получити собі подарунок на Миколая тому що у мене день народженя 06.12
Сподіваюся що все вийде чекаю обнову3.5ГАРНОГО ДНЯ ТА МИКОЛАЯ ⛄☃️

іван кульч

Новий гравець
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
38
Реакції
3
Бали
13
Доброго Вечора.
Св'ятий Миколаю.
Мене звати Іван Кульч.

Я тобі пишу хочу сказати що цієй зими буде дуже холодно і хочу получити щось що допоможе мень протриматися цю зиму теплий одяг.

Що я зробив я був не послушним я деколи мішав другим гравцям мене мутили я дуже вибачаюся такого більше не буде я був пару раз в в'язниці я не сплачував штрави багато поганого робив бив поліцію пискував тако більше не буде вибач Миколаю.

Я хочу від вас Миколаю щось що до поможе мень витримати зиму теплий одяг.
Вибач будь ласка мене Миколаю.

Це мій ід 94580 сервер Північна Україна
Вірю в тебе Миколай до побачення

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
66
Реакції
117
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 77046 Антон Чижик 04 сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Вітаю шановний Миколаю,за цей доволі непростий рік в наш прекрасний проект я вніс доволі багато зусиль,праці та терпіння.Я перебував на різних керуючих посадах такі як лідер держ організацій,заступники.Вчив базовим навичкам нових гравців.Був на посаді адміністратора де також допомагав гравцям у виникненні найрізноманітніших проблем,загалом вніс вагомий внесок.Також за цей рік я активно підтримував донатами наш проект,де задонатив понад 30 тисяч гривень,для того щоб наш проект надалі становився тільки кращим.
  • Що б ви хотіли отримати:Рюкзачок «Гробік»
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:Активно приймаю участь у житті на нашому унікальному проєкті,підтримую донатами,та дуже багато зробив як для свого серветку так і для самої Ukraine GTA та надалі хочу продовжувати це робити.Слава Україні!

IMG_6944.jpeg

Останнє редагування:

Владислав Юрчишин

Полковник ДКВС 01 2025 ❤️‍🩹
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
27
Реакції
21
Бали
13
Вік
26
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Владислав Фостер 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я став Полковником ДКВС і тепер дуже гарно себе повожу та не отримав покарання
  • Що б ви хотіли отримати. я б хотів отримати теслу семі та оновлення для ДКВС
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок я важаю що тут кожен мае шанс отимати подарунок і в кожного е шанс отримати подарунок

David Zoloto

Гетьман
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
89
Реакції
43
Бали
23
Лист святому миколаю
Любий миколаю я тобі пишу лист та хочу таке побажати
1.6753435
Давид Золото
02

2.
Активно грав,Допомагав новим гравцям,Допомагав знаходити слабкі місця та пропонував рішення,Дотримувався правил, не створював конфліктів і підтримував порядок,Підтримував позитивну атмосферу.
3.
1764692340183.png
1764692375553.png
1764692410833.png
1764692431076.png

4.Я був цей рік дуже чемним та не порушував та вчився гарно

Останнє редагування:

Слава Добрий

Полковник СБУ 06
Реєстрування
17 Лют 2025
Дописи
79
Реакції
29
Бали
61
Слава Добрий Подільський Край (06) 28769
Я встав на замку ДСНС та стараюсь допомагати людям чим можу, та не порушую правил серверу.
Моя мрія встати по обзвону на ІП або я давно хотів би собі Rolls Royce Cullinan full 5
Я стараюсь допомагати гравцям та працювати але поки що немає часу працювати, зарплата замаленька хватає тільки на ремонт,їжу та бензин.

Дякую тобі Миколайчику!

Останнє редагування:

Андрій Самурай

Новий гравець
Реєстрування
26 Гру 2024
Дописи
28
Реакції
0
Бали
8
ЛЮБИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ! Тобі пише листа Андрій Самурай з 06 серверу.
Андрій Самурай 06 (26149)
•Був дуже чемний побував у всіх фракціях та, допомагав фракція розвиватися.
•Дуже хочу М5 СS, 100кк (50кк фондам)
•Дуже добре себе вів немав покоранб.
•Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Влад Риженко1

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1.6791995,Влад Риженко ,02 серевер
2.помагав новеньким гравцям,
3.Прошу тебе миколаю про весняний цлс
4.хочу стати міліардером
5.Дорогий Святий миколай я Влад Риженко прошу в тебе мерседес (весняний цлс).Цього року я був слухняний тому прошу принести мені крутий подарунок

Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
43
Реакції
22
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 04 Андрій Братанович | 44264
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік : Приймав дуже великі участі у РП серверу, допомогав новачкам розібратися з механікою гри
  • Що б ви хотіли отримати : Донат валюта ( Кількість на Ваш розгляд )
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок : Бо я приймав участь у розвиненні серверу та допомогав новачкам
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Ivan_Urov

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
19
Реакції
4
Бали
6
ID: 37039 Іван Ролекс 06 сервер Подільський край

Привіт, Святий Миколаю!
Пишу тобі вперше за довгий час, і чесно кажучи — трохи хвилююся. Хочу розповісти, яким був мій рік у UKRAINE GTA.

За цей рік я навчився більше поважати інших гравців. Старався допомагати тим, кому важко розібратися — підказував, підвозив, пояснював, не сміявся з новачків. Хоч інколи і робив помилки, але кожного разу намагався виправлятися і грати так, щоб не псувати нікому настрій.

Хотів би попросити в тебе маленький подарунок — [встав, що хочеш].
Не тому, що хочу похвалитися, а тому що це було б для мене щось важливе. Знак, що стараєшся — і це цінують.

Чому саме я?
Бо я реально люблю цей сервер. Бо навіть коли програвав чи злився — все одно повертався сюди. Бо мені подобається бути частиною цієї спільноти. І тому що я цього року старався бути кращим гравцем, ніж був до цього.

Якщо ти обереш мене — це буде дуже приємно. Якщо ні — все одно дякую.
Головне, що ти приносиш людям трішки магії й тепла.

Гарних тобі свят, Миколаю.
І дякую, що хочеш почути кожного з нас

Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
5
Бали
8
🟥 Діду Морозе!
🟦 Пише тобі Микола Ророн, ID 125276, із сервера номер 3 Ukraine GTA.
🟩 Цього року я був чотким пацаном: тримав РП на рівні, не лінувався доповідати про баги й недоліки, допомагав робити сервер кращим.
У житті теж не пасу задніх — служу, тримаю стрій і захищаю нашу неньку-Україну.
🟨 Хочу попросити у тебе подарунок. Будь-який — навіть фінансовий, якщо так станеться 😉❤️
Не те щоб я сильно вимагав, просто приємно було б отримати щось від душі.
🟪 Думаю, я маю право на подарунок, бо реально старався увесь рік — і в грі, і поза грою.
Хоча останнє слово, як завжди, за старшими.
🟥 Дякую тобі за свято, настрій і трохи магії!
Твій Микола Ророн

Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
11
Реакції
9
Бали
8
Любий Святий Миколаю!

Мене звати Ромчік Олегович, айді 84022 граю на сервері Північна Україна (04)
Цього року я Допомагав гравцяв які не знали що робити в франкціях та в кланах.Допомагав підвищуватись розвиватися в грі та допомагав з першими завданнями. Ті хто порушував я закидував на форум думаю цього року їм Миколай принесе різочку під подушку.Та я намагався не порушувати правила спільноти та сервера, та був на світлій стороні

Бажаю в тебе отримати Ауді рс7 та щоб їхала 330 км
Обіцяю більше не порушувати та не сваритися ні з ким, не матюкатися та дотримуватися правил.

Дякую тобі за те що ви дали змогу написати вас листа пане Миколай

З повагою,
Ромчік Олегович Північна Україні

Марсель Дніпровський

СБУ | Чорноморський Край
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
37
Реакції
26
Бали
23

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Любий Миколаю!

Я цей рік був слухняний, та робив добрі справи! Я працюю в Збройних сил України та готовий життя відати за неї! Я допомагаю новачкам та своїм напарникам, для тебе в мене є прохання одне щоб ти мені дав тришкі грошей я не прошу багато я тільки хочу щоб ти мені поміг, бо я знаю що ти існуєш то я в тебе вірю

Лист від Илюхи Монеси [43294]
06 Сервер

Валентин Чепак

Активний
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
48
Реакції
18
Бали
13
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.01 сервер 79291
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.вступив в поліцію слідкую за порядком та намагаюсь допомагати новачкам розвиватись
Що б ви хотіли отримати.BMW M5 F90
Чому ви маєте отримати цей подарунок.тому що я допомагаю новачкам та рекомендую проект UKRAINE GAT друзям які не іграють в нього

Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
100
Реакції
94
Бали
33
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Фазан Хелл [7711] 02 сервер Західна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав боротися із людьми які продавали віртуальну валюту(найшов телеграм канал де сподівалися вірити по усіх шести серверах на проекті і надав інформацію на цей час ГА 02 серверу ,сам найшов 1 баг
Що б ви хотіли отримати: рюкзак гробик на 300 кг (так як нехватає місця у інвентарі),пропуск батл пасу
Чому ви маєте отримати цей подарунок: булоб приємно отримати подарунок на день Св'ятого Миколая і у грі, дасть мотивацію допомагати нашому проекту далі.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Нікіта Святославович

Новий гравець
Реєстрування
3 Лют 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
87893 Нікіта Олексендров 04 сервер
допомагав різним гравцям, працюю в ВРУ та допомагаю державі та новим гравцям
я б хотів отримати якусь швидку та грану автівку або 50000 кобованців
Бо я легенда сервера. Якщо я зайшов у гру фпс у всіх піднімається, рофл
Я добре себе вів весь рік, допомагав гравцям та новачкам, і слухав батьків :)

Натік Цвик

Новий гравець
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
51629 Натік Цвик,03 сервер

Дорогий святий Миколаю! Я хочу
трошки грошей або автомобіль а саме Мерседес Віто або Файнлайнер,я не впевнений за назву другого авто але це американська вантажівка.
За цей рік я зробив дуже багато а саме:
1.Я перейшов в німецький клас за пів року!
2.Я закінчив 5 німецький клас
3.Я допомагав батькам
4.Допомагав другу новачку
5.Я активно займався спортом
6.Я вивчив німецьку

Я сподіваюсь що ти отримаєш мій лист

Твій Натік Цвик)

Останнє редагування:
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
13
Реакції
14
Бали
8
Мій ID: 38887
Нікнейм: Артем Донецький
Сервер: Східна Україна 03

Пишу цей лист, бо хочу взяти участь у роздачі подарунків.
За цей рік на UKRAINE GTA я старався нормально грати допомагав іншим, не порушував правила, не створював конфлікти. Якщо хтось просив щось підказати або підвезти, я допомагав, як міг,та давав гроші новичкам.

Хотів би отримати BMW M5 F90 або 5299 карбованців або якусь унікальну машинку, це було б дуже приємно. Бо я не дуже багатий і все заробляю сам на якусь машинку.
Чому думаю, що маю отримати подарунок, бо весь рік поводився адекватно, не був токсичним і намагався робити гру приємною для інших.
Дякую, що прочитали мій лист.
:ukrainegta:

Реєстрування
19 Вер 2024
Дописи
4
Реакції
12
Бали
8
Дорогий Святий Миколаю!

Пишу тобі з великим бажанням подякувати за все добро, яке ти приносиш людям. Я знаю, що ти завжди допомагаєш тим, хто потребує підтримки, і надихаєш нас бути добрішими та щедрішими.

Цього року я старався поводитися чемно, слухати батьків і допомагати іншим. Особливо я намагався робити маленькі добрі справи щодня — ділитися, підтримувати друзів і не сваритися.

допомогав Гравцям Давав Грошей Був Щедрий та добрий

Якщо ти матимеш можливість, я дуже хотів(ла) б отримати від тебе (встав подарунок, який хочеш). Але найбільше я прошу здоров’я та щастя для моєї родини й миру для всіх людей.

Дякую тобі за твою доброту та світло, яке ти приносиш у кожен дім. Буду з нетерпінням чекати твого приходу!

Хочу від Тебе Щоб ти мені Подорував BMW M5 KS Олександр Кротов Сервер 02 Айді (6888197)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі