💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фрідріх Гайденбург

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6
123049 Фрідріх Гайденбург 03 Сервер
Що я зробив хорошого за цей рік і в Ukraine GTA Був чемним нікого не обіжав допомогав гравцям
Що ви хочете за подарунок Тесла Семі
Для чого я маю отримати цей подарунок щоб перевозити продукцію для друзів і щоб допомогати тим у кого немає продукції на бізнесах то везти її туди
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
Святий Миколаю почуй будь ласка мене!
Ось гарний, теплий вірш про Святого Миколая:

Святий Миколай вже близенько іде,
Сніжинка до сніжинки тихенько упаде.
Він заходить у хату, де світиться мрія,
Дарує надію, добро і надію.

У чобіток кладе він радість малу,
За щирість, за лагідність, щиру хвалу.
Хай в кожному серці, як світла зоря,
Збудиться віра у диво щорік і щодня.

Хай ангели тихо ведуть у світлі,
Щоб дні твої були добрі й привітні.
Бо там, де любов і добро оживає,
Там завжди ступає Святий Миколай.

Останнє редагування:

Петро Печерний 1

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Лист Св'ятому Миколаю!
Дорогий Св'ятий Миколай! Цей рік я можливо був не дуже чемним, але в наступному році я вважаю що буду обов'язково чемним, я дуже багато що за цей рік зробив, були і гарні моменті і траурні але я надалі допомагав людям, коли я заходжу в ліфт я допомагаю людям похилого віку донести пакунки, я вважаю що я добра людина, але щоб я був ще чемніше мені треба(3 пункт знизу) щоб я був дуже радісний. Люблю тебе Миколай!
1. 233319 Петро Печерний 01
2.Допомагав новочкам,займав пост 11 ДКВС, допомагав новачкам фінансово
3.Я би дуже хотів 12кк на "Колонку" та 20кк на квартиру,скін та автомобіль, зараз у мене фіат
4. Я дуже хотів отримати взагалі закінчення війни, але це лиш гра, хочу дуже отримати утішний подарунок на розвиток

Дмитро Дахненко

Центральна Україна [01] Адмін на пенсії
Реєстрування
26 Лют 2025
Дописи
87
Реакції
41
Бали
63
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 01 Сервер Дмитро Дахненко 214386
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Стою на зам лідера ДСНС допомагаю Розвивати Фракцію та покращувати її
  • Що б ви хотіли отримати. 2000 карбованців
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу купити собі якийсь якийсь крутий подарунок на новий рік.

Реєстрування
19 Вер 2024
Дописи
48
Реакції
11
Бали
11
Вік
25
1. 44197, Кевін Мельник, 05 сервер
2. За цілий рік в UKRAINE GTA зробив багато гарних справ от як наприклад, допоміг пару новичкам розвинутись давав гроші, давав машини, і тд., допомагав гравцяв розібратися в геймплеї гри, допомагав розвивати різні фракції, і багато чого іншого.
3. Від святого Миколая хотів би отримати Mersedes-Benz AMG 2022 (гелік 2022 року), 300 мільйонів ігрової валюти та 1500 донат валюти
4. Зробив дуже багато хорошого на проекті:)

by//Kevin

1764695960600.png

Василь Дружній

Just focus on discipline
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
95
Реакції
17
Бали
13
Лист до Святого Миколая

Дорогий Святий Миколаю!
Пише тобі гравець Василь Дружній, ID 3858, сервер Південна Україна 05.

Цього року я не зробив чогось грандіозного на проєкті, бо не завжди була можливість, але залишався активним у чаті та підтримував добрий настрій на сервері.

Дуже хотів би отримати BMW M5 CS це моя давня мрія в грі.

1000015461.jpg

Чому саме я? Бо навіть без великих вчинків я завжди намагався бути дружнім і частиною нашої спільноти. Сподіваюсь на трошки дивa у цю святкову пору.

Від
Василь Дружній

ID 3858 | Південна Україна 05

Рома Акраповіч

Новий гравець
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Дорогоцінний Святий Миколай!
Пише Тобі Рома Акраповіч з 02 серверу. [6871401]
Я знаю, що Ти зараз дуже зайнятий, читаючи безліч листів, але я вирішив написати, щоб поділитися своїми мріями та розповісти, як минув мій рік.
Я старався бути дуже чемним і корисним для інших. Весь рік я приділяв багато часу допомозі новачкам на сервері, ділився знаннями та підтримував їх. А ще я часто підвозив людей, яким потрібно було кудись дістатися, але не було змоги, адже доброта і взаємодопомога — це найважливіше. Я справді вірю, що навіть маленькими вчинками можна змінити світ на краще.
Святий Миколаю, у мене є одна дуже велика мрія, яка здається майже неможливою. Я мрію про BYD YangWang U9. Я знаю, це неймовірно дороге авто, і я ніколи не зможу його собі дозволити, адже переважно я займаюся волонтерством і не маю таких коштів.
Але ця мрія не про розкіш, а про можливість допомагати ще більше!
З такою швидкістю та надійністю, як у BYD YangWang U9, я зміг би значно швидше діставатися до тих, хто потребує допомоги, підвозити людей у критичних ситуаціях.
Це дало б мені змогу охопити більше людей і бути більш ефективним у своїй допомозі.
Я не прошу цього як подарунок за мої заслуги, а як інструмент для ще більшого добра. Це був би не просто автомобіль, а моя "машина для волонтерства" — швидка, потужна і здатна долати великі відстані за короткий час.
Я вірю в дива, і якщо Ти вирішиш, що я справді гідний такого інструменту, я обіцяю, що використовуватиму його лише для того, щоб зробити життя інших людей легшим і щасливішим.
Дякую Тобі за все, що Ти робиш для нас.
З повагою,
Рома Акраповіч [6871401]
(02 сервер)

1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Рома Акраповіч [6871401]
(02 сервер)
2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: розвиваючись сам допомагав розвиватись іншим, підвозив, радив роботи, допомагав ремкомплектами та каністрами.
3. Що б ви хотіли отримати: BYD YangWang U9
4. Чому ви маєте отримати цей подарунок: улюблена машина на проекті, і хочеться більше допомагати людям, приємно робити іншим приємно
byd-yangwang-u9-track-edition-1.jpg

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Чер 2024
Дописи
29
Реакції
14
Бали
8
1. Макс Кривбасс 33421 Південна Україна
2. На початку року ми створили потужний клан, який давав підтримку новачкам. Ми набирали нових гравців, підтримували їх і навчали всьому, що знали самі. Через кілька місяців я пішов в НПУ, щоб стежити за законом та карати порушників. Близько місяця я пробув у НПУ, але вирішив повернутися до клану, щоб і далі підтримувати новачків. І по сьогодні перебуваю в клані, допомагаю гравцям та не ходжу в казік)
3.VIP Gold пропуск у новому бател пасі
4.Я був дуже чемний цього року й не отримав жодного бана
:ukrainegta:❤️

Рома Величко

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Рома Величко 50709 Граю на 05 сервері, Доброго дня це мій перший рік на цьому найкращому проекті про Україну,і я взагалі не шкодую що почав грати, в цьому році я як для мене зробив багато хороших речей та мало поганих погані наприклад проїхав на червоне світло чи їздив з вимкненими фарами а вот хороших речей я зробив доволі багато підвозив людей куди їм треба, допомагав початківцям, донатив звісно не багато але донатив, допоміг поліцейському зловити злодія котрий навіть стріляв в поліцейського так що я думаю що я молодець та розробники проекту теж дуже великі молодці що зробили і роблять такий крутецький проект до побачення ,Та всіх З НОВИЙ РОКОМ

Максим Базалевський

Новий гравець
Реєстрування
1 Січ 2025
Дописи
15
Реакції
4
Бали
6
1. 107168 Максим Базалевський Східна Україна 03
2. Вітаю! Святий Миколає, я цього року був дуже чемним та не бешкетував та допомагав гравцям і давав їм гроші не принось мені Лозинку під подушку я був чемним та слухняним
3. 50 мільйонів і якусь класну машину ф10 на 3-4 деталях)))
4. Мені Миколай вже нічого не дарить в реальному житті але я всеодно чемний та вихований
5.Буду дуже вдячний перемогти ДЯКУЮ! Святий Миколає

Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
16
Реакції
19
Бали
48
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 39650 05 Артем Колесник
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік я допомагав новачкам а саме давав гроші скіни та показував прибуткові роботи а також дарував машинки а саме ланос а також нексія.
  • Що б ви хотіли отримати я б хотів гелик 6 на 6 або гелик 2022 що краще буде миколаю
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок я буду працювати таксистом якщо зароблю грошей буду давати новачкам
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ШІ не використовував!
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. дуже чекаю на свій подарунок !

Айсі

Шановний гравець
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
35
Бали
16
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 03 сервер, 97403
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомогав новачкам, а саме давав гроші тим хто в цьому потребував фінансову допомогу, підказував де можно заробити грошей, та взагалі допомогав новачкам чим міг
  • Що б ви хотіли отримати. Автомобіль Porsche Carrera
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Вважаю що заслуговую на такий подарунок, а також дуже подобається цей автомобіль, але не має коштів собі його придбати
    (Листа писав сам без допомоги ШІ)

Макcим Сокол

Модератор | Південна Україна
Модератор
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
247
Реакції
405
Бали
108
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Максим Сокол 56726 05 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Ну я як є полковник ЗСУ помагав новим людям які не чого не знали про ЗСУ і трошки помагав простим людям в яких були якісь проблеми
  • Що б ви хотіли отримати.Хочу отримати Бум Бокс графіті 50 000000 мілійонів і Mercedes G63 2022
    І якщо можна покращити фракцію ЗСУ добавте літаки су-24,25,27 Міраж і Л-39 більше нової зброї і трошкі іншої техніки і машина заду з кулеметом і щоб з нього можна було стриляти якщо зможете добавте буд ласка
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Ну я добрий стою на Посаді Полковника роблю свою робота і помагаю гравцям і дуже був хороший щоб миколай не приніс різку

Марк Аріс

Мл.Aдміністратор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
9 Сер 2025
Дописи
100
Реакції
48
Бали
73
  • Ігор Харрингтон, 01 сервер, айді: 227642
  • став Адміністратором, та почав допомагати гравцям яким стало більше комфортно грати на нашому проєкті
  • будь що, але якщо можна то 1000-2000 карбованців(Дякую)
  • Я чудовий гравець без порушень(практично) і відавати себе проєкту та отримати подарок було б приємно
  • Дорогий Миколайчик, Зайчик, На тей рік ти подарував кохання, усім нам та теплу ковдру з мандаринами, цей рік був спокійним та гарним по своєму, сподіваюсь що усі гравці проєкту, будуть задоволені тобою

Томас Шелбіс

Новий гравець
Реєстрування
12 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Привіт мій любий Миколай я в цьому році вів себе супер оцінки теж я помагав гравцям грошима від 1кк до 5кк також робив уступки коли був в нпу та зсу тому я прошу щоб ти мені приніс не ріску а мій маленький подаруночок я кий я хочю замовити я хочю пару лямчіків на карту буду вдячний або швидке та круте авто буду дуже тебе чекати на подаруночки теж твій любий Том Шелбіс id:59791 пишу тобі з Південної України 05❤️

Сергій Мудрак

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
774
Реакції
416
Бали
83
Лист до Св. Миколая
Дорогий Святий Миколай, за все перебування в грі, а це в нас 2 роки гри на цьому чудовому проекті "UKRAINE GTA" я провів 7500 годин, та здобував для себе як багато знань та досвіду про гру, проводив час та так само здобув багато ігрової валюти та майна яке я планую надалі розширювати та продовжувати активно грати в вільний час на 03 сервері, який є для мене найкращим. Можливо я не завжди дотримувався правил, можливо не завжди вчиняв правильні дії, але завжди був на стороні добра, на стороні яка завжди старалася дотримуватися правил та сворювати їх чесно... Старався знаходити спільноти людей з правильними, правдивими інтересами гри, які не порушують їх правила та допомагають як вони, так і я їм з їхніми справами.
На ці свята, на твій день, день Святого Миколая, я б хотів отримати нову автівку для своєї колекції, та керування нею на дорозі, "BMW M5 CS", та 3000 карбованців для новорічного батлпасу, та акцій на новорічні свята, які я очікую з нетерпінням.
Думаю цього року я заслужив на ці призи, за весь час гри, який був проведений мною.

Від чесного гравця 03 серверу: Сергія Мудрака

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Сергій Мудрак 80598, 03 сервер Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Вище написане в листі
  • Що б ви хотіли отримати: Вище написане в листі
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Вище написане в листі

Джоні Уолкер

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Привіт Святий Миколаю!
Я Джоні Уолкер, гравець 05 серверу [id 59438]

В цьому році, я намагався бути ввічливим та добрим. Намагався допомагати всім хто потребував допомоги, підтримував новачків.
Не завжди, але коли міг...
Сподіваюсь Я можу сподіватись на якийсь подаруночок від тебе)

Я мрію отримати авто DODGE SRT Hellcat, оскільки в мене є ціль зібрати колекцію авто марки Dodge (Я вже зібрав 3 авто)
Маю сподівання на отримання подарунку, але дякую навіть якщо прочитаєш мого листа)

Мирного неба нам всім й зі святами.

Тимофій Патрон

Легенда Людина | Полковник ДСНС | Східна Україна
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
161
Реакції
184
Бали
88
Любий Святий Миколаю!
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Тимофій Патрон 74637 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:досяг лідера ДКВС та не порушував правила
  • Що б ви хотіли отримати:30кк та 1.000 карбоновців,унікальну машину як Мерседес Гелик любий
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:вів дуже добре та не порушував правила якісь,допомогав мати та досягнути своії цілі

Даня Хорес

Козак
Реєстрування
27 Жов 2024
Дописи
47
Реакції
11
Бали
13
Вік
26
Лист від Даня Хорес 88495 03 сервер.png
Вітаю розробники захотів виразити свою креативність та написав чоткого листа!

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Бер 2024
Дописи
30
Реакції
12
Бали
13
Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Микола. Цього року я був дуже слухняним, старанним і чемним(Рахуючи, що я вже росту аж 8 чи 9 років без батька, я вже чітко не пама'ятаю, скільки вже пройшло років після його смерті( )

У своїх справах я допомагав людям, підтримував порядок і справедливість. Допомагав старшому складу, нікого не ображав і завжди поводився ввічливо.
З повагою і найкращими побажаннями,
Микола.

ID 6844840, Коля Ключик,02 Західна Україна.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік? Допомагав людям розвиватися, працював в СБУ визволяв батьківщину від злочинців,від корупції, та врятували ми СБУ п.Президента від злочинців, які хотіли викрасти його та вбити
Що б ви хотіли отримати. 100 мільйонів грн та Вантажівку Tesla Semi
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Моє хобі — далекобійник, я на тій роботі в різних іграх виріс, я на різних вантажівках керував. Я почав грати UKRAINE GTA від оновлення 2.0 і більше ні на яких різних копій UKRAINE GTA не грав! Грати копійовані РП ігри подібні до UKRAINE GTA нема сенсу грати.

Саша19

Козак
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
22
Бали
21

Вимоги:
1) 150356 - Cаша Джавелінович Центральна Україна 01
2) Допомогав новачкам в розвитку, ще друзів своїх запросив на цей чудовий проект, не порушував правила найкращого рп проекту України і це можна перевірити;)
3) Я хотів би отримати BMW CS M5, або гараж, бо стільки разів ловив і так нічого не зловив
4) Від тоді коли появилась ця прекрасна машина я дуже хотів її, но не зміг вибити із рулетки чи із кейсу, хотілось би отримати, ще коли появились гаражі і хотілось-би мати гараж, знаю шансів мало но все ж:)

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі