ID: 65424
Нікнейм: Андрюха Блатной
Сервер: 04
Дорогий Святим Миколаю!
Пише тобі гравець, який цього року справді намагався зробити наш сервер трішки кращим. Я:
— допомагав новачкам освоюватися та проходити перші квести;
— не створював хаосу там, де він не потрібен, і грав чесно та доброзичливо;
— підтримував актив, брав участь у подіях і намагався робити атмосферу сервера теплішою.
Цього року я побачив, що UKRAINE GTA — це не просто гра. Це спільнота людей, які будують свій маленький цифровий світ, де кожен із нас щось означає. Саме тому мені хочеться отримати подарунок, який буде символом розвитку й натхнення.
Моє бажання — Koenigsegg Jesko.
Не просто гіперкар, а справжній шедевр, який для мене означає не швидкість, а прагнення бути кращим. Jesko — це символ роботи над собою: точності, сили, розуму й самовіддачі. Саме таких принципів я дотримувався цього року в нашій спільноті.
Чому саме я маю отримати цей подарунок?
Бо я щиро вірю, що добрі вчинки мають силу. І якщо ти, Миколаю, довіриш мені кермо Jesko, я обіцяю використовувати його не для хаосу, а щоб і надалі приносити користь серверу, допомагати іншим гравцям і робити наш світ веселішим та яскравішим.
Дякую, що знайшов час прочитати мій лист. Незалежно від результату — бажаю всім учасникам і команді проекту тепла, радості та справжнього дива.
З пова
гою — Андрюха Блатной