💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсеній Шищенко

Адміністратор 01 Серверу
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
53
Реакції
11
Бали
13
  • 125943; Арсеній Шищенко
    Цього року я поводився дуже добре: у мене не було грубих порушень. Я займав посаду адміністратора 01 сервера та допомагав новачкам і всім гравцям UKRAINE GTA.
  • M5 CS, та 30000000
  • Я багато грав на 01 сервері, обіймав різні посади та допомагав гравцям нажаль я досягнув небагато за свої проведені години в грі.
  • без нього писав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Горевой Виталий

Новий гравець
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
22
Реакції
4
Бали
8
  • Горевой Виталий 156083 Центральна Україна
  • Я за цей рік создал клан и допомогаю новичкам заробляти,намагаюсь іх вчіти правел нашого сервера,Я був чемний весь цей рік.У мене есть майже все но очень мечтаю уже 4-тий рік про одне готов все отдать.
  • Гелик 6х6
  • Я очень долго на етом сервере и прошу бога про етот гелик чтоб он бил у меня бопоможить исполнить мечту за 4 года

Катана Овнпрiнглс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лис 2023
Дописи
62
Реакції
86
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 168315

Сантiаго Джампер 01​

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я за этот год сделал много ошибок но и было много чего хорошего,Помогал своим друзьям что в игре и в жизни, Не разу никого не обманывал,Сделал кучу мероприятий в универе по типу Хелоувина, Уважал администрацию проекта и когда сделал косяк я извинялся за это, Помогал финансово проекту) По этому я прошу ток разбан который закончится через 8 дней. Спасибо большое Что вы есть.
  • Що б ви хотіли отримати. Я бы хотел разбан на свой аккаунт больше ничего не я не хочу
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Сделал много ошибок но я пытаюсь стать лучше
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
  • 1764700473879.png

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
551
Реакції
427
Бали
123
1764735361242.png

Дорогий Святий Миколаю!

цього року я дуже старалася бути доброю, слухняною і допомагала мамі . Чекаю Тебе з нетерпінням!
Мені б дуже хотілося отримати від Тебе щось особливе — те, що зробить мої зимові вечори ще теплішими і радіснішими.

Дякую Тобі за турботу і любов! Обіцяю й надалі бути доброю дівчинкою.
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 77624, Дарина Кайрон 03 Сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Я побувала на багатьох посадах, була і адміністратором допомогала гравцям. Була лідером яка процвітала фракцію, та ще я не люблю конфлікти. Ніколи не оскорбляла когось, завжди ставилась до всіх з посмішкою. Я дуже надіюсь що ти цього листа побачишь Миколайчик.

Що б ви хотіли отримати.
Mercedes-AMG G63 2022
Це дорогий подарунок я знаю, але я ще дитина та не доросла зовсім. Хочу щоб мої очі знов сіяли та і надалі я продовжала грати на цьому проєкті.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.

Я навіть не скажу чому, всі хочуть щоб їм щось подарували, але я хочу сказати. Цей проєкт мене багато чому навчив, я знайшла собі друзів, товаришів. Я люблю цей проєкт і дуже хотілось і надалі тут будувати в грі щось своє. Всі напишуть в цьому розділі що хтось там кращий когось і іза цього він повинен отримати подарунок. Я скажу по іншому, я не ідеальна. Просто хочется сказати правду, щоб не брехати. Скоріш за все я не отримаю подарунка, але бажаю щоб люди які отримають то вони були счастливі і ніколи не пожалкували що прийшли на цей проєкт. Дякую Святий Миколай що читаєш цього листа, мені дуже приємно! До нових зустрічів!

Останнє редагування:

Стас Молошнюк

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
4
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Пише тобі чемний Станіслав. Цього року я старався поводитись нормально: допомагав вдома, не забивав на навчання й намагався бути спокійним і терплячим навіть тоді, коли хотілось нервуватись.

Хочу попросити в тебе один подарунок, який зробив би мені свято реально крутим — 10 мільйонів ігрової валюти в Ukraine GTA. Це моя улюблена гра, і такий подарунок дав би можливість розвинутися в ній по максимуму.

Обіцяю й далі старатися бути чемним і робити добрі вчинки.

Дякую тобі за увагу і за те, що приносиш радість дітям.
З повагою,
Станіслав.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.234612,Стас Молошнюк,Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допоміг новачку розвинутись,ще допоміг працівнику Поліції наздогнати порушника
Що б ви хотіли отримати. Я допоміг новачку розвинутись,ще допоміг працівнику Поліції наздогнати порушника
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я хочу отримати цей подарунок, бо він для мене справді важливий, і я зможу використати його з користю.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
11 Гру 2024
Дописи
1
Реакції
11
Бали
6
Вік
17
1. 02 Сервер Ігорьок Мелникчук [6835329]
2. Я ніс військову службу в ЗСУ і був інструктором НГУ (Національної Гвардії України)
Навчав особовий склад та ставився до них всіх як до рідних)
На даний момент я працюю у ДКВС і слідкую за порядком та безпекою у країні.
3.я граю у гта Україна ще з 2022 року і бачив всі цікаві оновлення)
4. Я нехочу чогось дорогого якщо можна то 4000000гривень ( якщо Святому Миколаєві не складно)
5.писав все сам тому що маю голову на плечах)

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,083
Реакції
511
Бали
253
Шановний Св'ятий Миколає
Пишу тобі листа, щоб розказати, як пройшов у мене рік.
Діло було на початку року, а саме у лютому... Саме в цей час я вирішив: Потрібно присв'ятити себе допомозі гравцям, тому, навіть не думаючи, подав заявку на Ігрового помічника. І ось почалась ця легендарна історія...тисячі, десятки тисяч репортів а також щоденна, різноманітна допомога гравцям - я віддавав весь свій час цій справі. І ось наступив травень...і я став на посаду ГС Держ. 5 довгих місяців, без відпочинку, віддаючи всього себе 24/7, щоденно допомогав розвинути державні структури, роблячи гру в них максимально цікавою та приємною. Но ти не подумай, про гравців, які не перебувають в державних структурах, я також не забував...і зараз, хочу попросити тебе, об'єктивно оцінити та нагородити гравців, які заслуговують уваги від тебе.
Завершити хочу щирим побажанням тобі, Св'ятий Миколає...Нехай всі твої негаразди та проблеми залишаться в минулому, а попереду тебе чекають нові звершення та перемоги.
Разом до перемоги. Приємної гри на UKRAINE GTA

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Сергій Пасечник [204752], Центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допоміг тисячам гравців з їх різноманітними проблемами, розвивав рік державні структури
  • Що б ви хотіли отримати: Mersedes-Benz Maibach Pullman
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. На посаді ГС Держ старався зробити все, щоб розвинути державні структури, зробити їх одним цілим, віддаючи всього себе улюбленій справі. Гадаю, державні установи 01 серверу дійсно були великою командою

Останнє редагування:

Нео Галанте

Шановний гравець
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
34
Реакції
37
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Райвен Хелл ID 6878398 Сервер 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я був чемний я допомогав гравцям приносив користь людям не буянив добре працював тому Святий Миколай я у тебе вірю <З
  • Що б ви хотіли отримати. я хотів скін крик можна новий а можна і старий більше хочу новий та рюбзачок на 100 кілограм будь ласка я у тебе вірю і ти найкращий
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемний допомагав людям (Початковим гравцям і не тільки) і не порушував що було заборонено у грі. Люблю Ukraine GTA 💕

Паша Замачау

Новий гравець
Реєстрування
6 Тра 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
6
Привіт, Миколаю. Пишу тобі, бо кінець року, і вирішив теж лишити свій лист. за цей рік поводився нормально: допомагав новим гравцям, підказував по грі, старався не робити дурниць.

Хочу попросити в тебе майнинг ферму і Tesla Semi. Давно хочу мати щось для розвитку, але не можу не назбирати не задонатити

Чому я маю отримати цей подарунок?
Бо я реально вкладав час у сервер і завжди старався бути на нормальній стороні не псувати гру іншим не DMмив не порушував правила серверу за всю службу в поліції не разу не взяв взятки , не токсичив не ламав всім настрій не обзивав нікого. Просто грав полюдськи і хочу мати можливість розвиватись на серевері далі а з цим мені допоможе тесла семі завдякі якій я буду моментально завозити товар на бізнеси гравцям так що б ні власникам бізнесів не відвідувачам не приходилось ждати.Майнин ферма допоможе мені заробляти гроші якщо буде добрий заробіток буду допомагати фінансово новачкам які тількі зайшли в цю прекрасну гру та потребують грошей на початку.

дуже надіюсь що ти мене почуєш та виконає мої мрії
з повагою твій Богдан Чикатіло

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Богдан Чикатіло ID 36783 Сервер 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я був чемний я допомагав 05 серверу коли був в поліції захищав гравців садив поганих людей завжди допомагав гравцям які цього дійсно потребували
  • Що б ви хотіли отримати. Теслу семі та Майнинг ферму
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемний не псувати гру іншим не DMмив не порушував правила серверу за всю службу в поліції не разу не взяв взятки

Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
25
Реакції
12
Бали
8
  • Лист Святому Миколаю
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • 59264 Тимур Житомирський 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Відстояв гарні посади за держ.орг помагав гравцям як міг та був чемний​
  • Що б ви хотіли отримати.
  • 20кк і 50 карбовенців
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Був чемний і не порушував правила UG також як я говорив помагав гравцям і новачкам у фракції що луче знали що таке RP і що воно точно охначає​
Написано 02.12.2025

04
Майор ДКВС [01.28.2025-02.06.2025]
Підполковник ДКВС [08.03.2025-08.22.2025]
Підполковник НПУ [08.25.2025-09.06.2025]

Підполковник СБУ [09.24.2025-19.10.2025]
Майор ЗСУ [19.10.2025-11.09.2025]
Підполковник ЗСУ [11.09.2025-01.12.2025]

Славік Трохименко

Новий гравець
Реєстрування
27 Лип 2024
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
Нікнейм: (Славік Трохименко), ID: (6824388), Сервер: 02

Шановний Святий Миколаю

Мене звати Славік Трохименко цього року я старався робити лише хороше. Протягом року я допомагав новим гравцям підказував правила, пояснював та завжди поводився чесно. Брав участь у подіях (ЗСУ), допомагав іншим гравцям загалом намагався бути гарною людиною. Цього року я чесно виконував свій обов’язок і служив у Збройних силах України. Щодо подарунка я хотів би отримати такий подарунок який, на твоюу думку, я заслужив цього року гарний приємний класний подарунок. Чому я маю отримати подарунок. Цього року я старався бути добрим і уважним, я допомагав та підтримувати друзів.
Подарунок від Діда Мороза додасть мені святкового настрою
З повагою Славік Трохименко

Влад Мажор

Козак
Реєстрування
13 Вер 2023
Дописи
9
Реакції
5
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 670931 Влад Мажор 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:помагав новичкам.
  • Що б ви хотіли отримати:новорічний скін та пару гривень)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:я був чемний помагав всім
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ:писав від душі))
    02.12.2025

Ролло Лотброк

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
  • Друже св Миколай Пише тобі Ролло Лотброк 6896091, Західна Україна
  • Граю не так давно, тому доброго зробив мало Іноді допомагав новачкам Знайшов кілька багів, але ще не запостив Також допомагав старим гравцям, котрі ходять без рем комплекту Хотів би, щоб чинні військовослужбовці, котрі грають на сервері, мали бонус від розробників Також це стосується ветеранів Хочу щоб батьки нарешті повернулись до своїх дітей з далеких чужих країв І в країні нарешті настав мир, шляхом перемоги Для себе особисто хочу рюбзачок, щоб носити більше ремкомплектів, і допомагати старим гравцям, котрі не можуть дозволити собі купити ремкомплект:ROFLMAO: Дякую за всі попередні подарунки:love:

Останнє редагування:

Рома Палка

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2024
Дописи
3
Реакції
3
Бали
6
Лист до Святого Миколая (Ukraine GTA) 05 сервер

Йо, Святий Миколаю! 🎅✨
Пише тобі Захар, мені 11 років, і я весь рік ганяв по Ukraine GTA як справжній бос! 🕹️💥

Я старався: допомагав новачкам, не лагав сервер, не забираю чужі гроші (ну майже 😏).
Тому хочу такі подарунки:

💰 5 000 000 грн — щоб купити все, що захочу, і бути топчиком 💸
🚗 BMW M5 F90 — машина мрії, щоб всі знали, хто тут король доріг 😎🏎️
🔧 Тюнінг, аксесуари, деталі — хай M5 блищить як космічний корабель 🚀✨
👑 Власникам сервера респект і сил — вони тримають сервер живим, хай Миколай дає їм терпіння і кльові ідеї 🏆
🛠️ Адмінка 3 рівня — обіцяю використовувати чесно: ловити порушників, допомагати гравцям і вставляти меми 😏💥

І ще компанію щоб їздить на фурах і теслу семі пжпжпж

І в мене сьогодні стався бан на 2 дні моє id 15193 тому хочу попросить розбан

Дякую тобі, Миколаю! 🎁
Обіцяю продовжувати ганяти по серверу чесно, робити апдейти настрою і залишатися найкрутішим гравцем ❤️🔥

Останнє редагування:

andrii1212

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
ID: 65424
Нікнейм: Андрюха Блатной
Сервер: 04

Дорогий Святим Миколаю!
Пише тобі гравець, який цього року справді намагався зробити наш сервер трішки кращим. Я:
— допомагав новачкам освоюватися та проходити перші квести;
— не створював хаосу там, де він не потрібен, і грав чесно та доброзичливо;
— підтримував актив, брав участь у подіях і намагався робити атмосферу сервера теплішою.

Цього року я побачив, що UKRAINE GTA — це не просто гра. Це спільнота людей, які будують свій маленький цифровий світ, де кожен із нас щось означає. Саме тому мені хочеться отримати подарунок, який буде символом розвитку й натхнення.

Моє бажання — Koenigsegg Jesko.
Не просто гіперкар, а справжній шедевр, який для мене означає не швидкість, а прагнення бути кращим. Jesko — це символ роботи над собою: точності, сили, розуму й самовіддачі. Саме таких принципів я дотримувався цього року в нашій спільноті.

Чому саме я маю отримати цей подарунок?
Бо я щиро вірю, що добрі вчинки мають силу. І якщо ти, Миколаю, довіриш мені кермо Jesko, я обіцяю використовувати його не для хаосу, а щоб і надалі приносити користь серверу, допомагати іншим гравцям і робити наш світ веселішим та яскравішим.

Дякую, що знайшов час прочитати мій лист. Незалежно від результату — бажаю всім учасникам і команді проекту тепла, радості та справжнього дива.
З пова
гою — Андрюха Блатной

R0mka

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
438
Реакції
420
Бали
123
1. Джеймс Ратледж 7662 05
2. Усі ми робимо більше поганого чим хорошого, і в мене є дрібні но хороші вчинки за рік, усіх і не згадаєш но з тих що я повню: Ми кланом WITCHERS старались робити сервер активнішим. Що я робив в власноруч?, я старався допомагати рідним та друзям всім чим зможу, я не токсична людина, і старався лишній раз не агресувати до когось.
3.Колись був бателпас напевно з найкрутішою винагородою, а саме гвинтокрил який літає 300км/ч. На жаль в грі немає можливості купити у іншого гравця, тому я був би щасливий якщо його отримаю.
4. У мене немає певної думку чому саме я маю отримати подарунок, тому що скоріше за все хтось більше заслуговує на це. Я не стараюсь вигадати щось унікальне щоб щось отримати, я просто написав що знаю, тому повторюсь я буду просто радий.

Роман Холи

Козак
Реєстрування
4 Чер 2025
Дописи
43
Реакції
17
Бали
11
Дорогий Святий Миколаю!

Пишу тобі з великим бажанням поділитися тим, як пройшов цей рік. Я намагався бути чемним, допомагати іншим, робити добрі справи та ставати кращим щодня.

Я дуже чекаю твого приходу й хочу попросити трішки радості, тепла та миру для всіх людей.
А ще, якщо можна, я мрію отримати ( багато грошей)-гелік 2022-бмв м5 кс-шо дасте буду дуже вдячний

Дякую тобі за добро, яке ти приносиш у наші домівки. Обіцяю продовжувати старатися й робити світ добрішим.

З вірою в диво,
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 123215 03 Рома Холи
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:на мене дуже мало скарг я багато допоміг людям
  • Що б ви хотіли отримати:багато грошей)-гелік 2022-бмв м5 кс-та скін санти)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:я був чемний не порушував правила допомагав людям нічого не робив поганого
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ:писав від душі))
    02.12.2025

Денис Гнатюк

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1.Денисс Гнатюк id: 204277 сервер:01. 2. Я допомагав новачкам 2 роки і всі мені в кінці сказали ДЯКУЮ 3. я б хотів БМВ М5 Ф90 КС 4. я б хотів цей подарунок тому що я люблю таксувати.​

Останнє редагування:

romanerro

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  • 32387,Ромео Карум,06 сервер
  • я старався не порушувати правил рп та допомагав дуже багатьом гравцям
  • я дуже хотів би нісан гтр хеловін але якщо неможливо вже його отримати то янг ванг ю7 той що падає з конта японія
  • яб хотів ці машини бо це машини моєї мрії і я на них дуже довго збираю і не можу назбирати бо я слухаю маму і не можу багато сидіти за компом.Надіюсь миколай до мене прийде:cry:

Ярик Ескобар

❤️‍🔥HANNA❤️‍🔥
Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
71
Реакції
130
Бали
36
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6850981 Ярик Ескобар 02 сервер західна україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дорогий Святий Миколай я допомагав багатьом гравцям з тим як правильно розвиватись також чи не малій кількості гравців я сам поміг з розвитком на сервері та наставляв всіх на хорошу та чесну дорогу без порушення правил. Я помагав гравцям з проблемами чи питаннями хоча і не займаю посаду адміністратора. Також помагав багатьом адміністраторам та хоч був не зобовязаний а на деяких не писав скаргу за їх помилки а сам їм вказував на помилку. Також я старався зробити все за для розвитку проекту та серверу вказував на баги чи недоліки та вчив новачків знанням рп хочу щоб цей проект став ще краще та популярніше. А найголовніше я не ставив себе вище когось я на всіх дивися одинаково будь гравець на низу чи на верху бо хотів щоб гравці мали від мене тільки хороші емоції та спогади бо граєм ми в цю гру тільки за для того щоб відпочити від сурової реальності та получити хороші та гарні емоції від гри
  • Що б ви хотіли отримати. скін червоний крик з хеловінського івенту 2.4.9
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. коли починався івент через деякі обставини прийшлось закинути гру а коли повернувся побачив що добавляли такий скін який мені дуже сильно подобається але через їх рідкість та унікальність їх ціна дуже велика та і навіть якби мати такі гроші його дуже тяжко знайти тому хотілось би получити такий скін за всі свої хороші вчинки та буду дуже вдячний Святому Миколаю за такий подарунок а також його помічникам UG TEAM 😇💜
    by. Ярік Кабіна/Ескобар

by. KabinaFamQ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі