💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Лісопилка

Новий гравець
Реєстрування
28 Лис 2025
Дописи
11
Реакції
4
Бали
6
Що хорошого я зробив в UKRAINE GTA за цей рік:
За цей рік я активно розвивався на сервері та допомагав спільноті. Я перебував у лавах ЗСУ, де сумлінно виконував свої обов’язки та підтримував порядок. Також був у лавах СБУ, допомагаючи команді у виконанні важливих завдань. Окрім цього, я постійно допомагав новачкам, підказував механіки, навички та правила, щоби їм було комфортніше грати. Усі кошти я заробляв чесно, без порушень.

Що б я хотів отримати:
Я б хотів попросити Koenigsegg Gemera

ID: 6755138
Нікнейм: Микита Ступка
Сервер: Західна Україна 02

Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
124
Реакції
23
Бали
23
Заява на отримання винагород
АДРЕСАТ: Найдобріша людина у світі (Особисто Святому Миколаю)
ВІД: Дмитрія Зотова (14797, #01 сервер)
1. ОЦІНКА ПОВЕДІНКИ: Повідомляю, що стан поведінки оцінюється як «Стабільно нормальний». *Примітка: Прошу врахувати форс-мажорні обставини. Вранці, під час тривог та відключень світла, фіксувалися короткочасні збої в системі настрою та словникового запасу. Прошу врахувати це технічною помилкою, а не злим наміром.
2. Впровадження плану добрих справ: Встановлену ціль на 2025 рік було перевиконано.

Відповідальність перед містом:
- Допоміг бабусям переходити дорогу навіть у місцях, де не було дорожніх переходів.
- Фонд підтримки військових: Регулярно надсилав кошти на потреби ЗСУ.
- Навчаюсь старанно (хоча не по віх предметах маю високий бал)
3. Стресостійкість: Компанія з доставки не втратила жодного кур'єра, незважаючи на численні затримки доставки.
4. Вживання солодощів: Істотних порушень не виявлено. Кондитерські вироби (цукерки) вживаються лише за медичними показаннями, для підтримки психічного здоров'я або рівня глюкози.
5. Виходячи з вищезазначеного, прошу:
- Штрафи (у вигляді різки) - скасувати.
- Виділити зі складу подарунків: Скін "Стильний хлопець" та аксесуар до нього - Бумбоксик "Графіті"
- Забезпечити спокійні ранки без сирен та війни в наступному році.

Дата: 04.12.2025
підпис: Д. ЗОТОВ (З надією на диво).

Тарас Мандаринки

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Дорогий Микола я хотів, щоб ти мені подарував 5 мільйонів гривень і Рюкзак «Гробик». Я іноді допомагаю ремку користуватися для людей і ще привіз новачок для безкоштовно:) ID:35053 і сервер 06

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Кейт Коваленко #1217 06 сервер Подільський край
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Цей рік був… ну точно не легкий. Я реально думала піти з проєкту, бо мотивації нуль, емоцій нуль, бажання грати - мінус. Але вирішила дати собі останній шанс і стала на лідера НПУ м. Харків, де актив був буквально відсутній. І чесно - перша думка була «знімайте, я не витягну це болото». Але стримало одне: якщо вже взялась - треба спробувати підняти. Потім вивалюють оновлення з об’єднанням НПУ, і я взагалі неочікувано стаю лідером НПУ. У цей момент було максимально важко: нові правила, нова структура, треба терміново набрати людей, підняти актив і зробити його адекватним. Я включилась по повній. Працювала так, як умію - стабільно, якісно, без відмазок. І фракція реально пішла вгору. Через це мені запропонували адміністратора. Ну і от зараз - перед вами Куратор лідерів, Заступник ГС 06 сервера. Коротко: я залишилась, коли хотілось піти, і зробила набагато більше, ніж планувала.
Що б ви хотіли отримати: Персональний скін, який буде тільки в мене 😌 Такий маленький подарунок, але максимально приємний.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Говоритиму просто: я прошу не через «хочу», а тому, що це справді заслужено. Я підняла фракцію з нуля, вкладала час і сили - і результат це показує. Персональний скін для мене - це спосіб підкреслити мою індивідуальність і відобразити той шлях, який я пройшла. Він був би символом того, що моя робота мала сенс.

Реєстрування
13 Січ 2025
Дописи
23
Реакції
97
Бали
18
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 64750, Витек Флюмпендрикобахт, 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам,друзям,допомагав клану.
  • Що б ви хотіли отримати. BMW M5 G90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Давно хотів отримати цей автомобіль, так як ніколи немав його, та ніколи не отримував призи від UG.

Деніс Молощенко2

Новий гравець
Реєстрування
24 Тра 2025
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
Дорогий святий Миколаю! Пише тобі Деніс Молощенко. Цього року я старався бути чемним, слухав батьків і намагався робити добрі справи. Я з нетерпінням чекаю твого приходу, адже кожного року це справжнє диво! Якщо ти матимеш змогу, я дуже б хотів отримати якийсь прикольний скін, а також трошки грошей, щоб зібрати на свою мрію. Обіцяю й надалі старатися та робити добрі вчинки! Дякую тобі за свято, яке ти даруєш людям. З поваго Деніс Молощенко.
1) Деніс Молощенко
2) 89761
3) 04 сервер

Реєстрування
21 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
5
Бали
8
Вік
15
Святий миколай я хотів би попросити шоб ти добавив автівку в гру (Hummer Ev) я не робив нічого деброго в цьому році як і паганого будьласка добав автівку на фото прошу
19286.jpg

Олег Андрійович

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
18
Реакції
2
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олег Андрійович 78668
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я став на посаду майора 2 рази зловив багато порушників які ганьбили на державу
Що б ви хотіли отримати. Я хотів би отримати 60 карбованців
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я був чемним хлопчиком і не брав взятки

Саша Усік

Новий гравець
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
6
Святий Миколаю!

Мене звати Саша Усік, я граю на 01 сервері проєкту Ukraine GTA. Я можна сказати новачок, граю з кінця серпня. Я не зробив вже прям так багато, але я брав участі у різних перестрілках, допомагав різним фракціям відбивати різні місця. (Недавно ми НПУ, СБУ, МОЗ, ЗСУ, ДСНС, ДКВС відбивати аеропорт). Брав участі у різних програмах ЗМІ. Затримував злодіїв. Проводив різні вікторини новачкам на спавні, за це вони отримували по 100000. Скоро хочу подати заявку на ігрового помічника.

Я хотів би попросити в тебе (якщо не дуже важко). Звичайну стокову ауді R8. Так, я розумію, це дуже коштовний подарунок, але я сподіваюся в тебе вийде подарувати мені його)))

З любов'ю, Саша Усік.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Саша Усік, 01 сервер. [229141] Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав фракціям, брав участі у різних завданнях, змаганнях, перевозив їжу в АТБ, запчастини в СТО.....
Що б ви хотіли отримати. Audi R8 (Якщо не дуже складно)
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я вважаю, хоч дуже трішки, але я допомагав розвитку проєкту.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
Зі святом!! Писав сам)))
А, і ще.... Я був у багатьох фракціях, але ось невеличке відео про НПУ....

Останнє редагування:

Андрій Звонко

ЕКС-Премʼєр-Міністр | Західної України
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
40
Реакції
25
Бали
23
Андрій Звонко ,02 сервер, [6860018]
Святий Миколай !
  • Вступив в ЗСУ отримав військовий квиток ,склав присягу на вірність народу України ,після чого приєднався до лав СБУ щоб ще більше допомагати та вирішувати внутрішні проблеми та справи нашої держави,вже підвищився до Лейтенанта(6)
  • Також був Народним Депутатом України ,Працював у ВРУ ,та допомагав народу ,та слухав всі їхні побажання що до змін та покращень ,та допомоги . Завжди хотів служити народу / та на благо нашої України ,уважно слухався та завжди виконував накази старших ,та був на кожному ГРП які робила Шановна Адміністрація 02 Серверу .
  • Я був чемним та завжди всім допомагав і ще приєднав 4 своїх друга грати в UG , та вони грають разом зі мною і дуже раді що приєднав їх до цієї чудової гри , дуже б хотів щоб Дорогий Святий Миколай мені подарував Mercedes-AMG
  • G63 2022- Це і є моя мрія про яку вже давно мрію та дуже дуже хочу це авто.. ( якщо Святий Миколай не встигне завезти до мене таке велике авто можна би було просто подарувати Карбованців(500) на які я би доклав ще і купив би рюкзачок . ,щоб Святий Миколай встиг іншим роздати подаруночки)).
  • Я чесно всім ремав авто коли бачив на дорозі поламане авто ,підвозив всіх хто куди хотів та просив ,допомагав з грошима новачкам ,розказував де найкраще працювати їм для заробленоя грошей ,та показував як правильно.
  • Вірю в Дива !😊

• Лист від від Андрій Звонко 02 сервер …[6860018]- до Святого Миколая!.

Останнє редагування:
Реєстрування
27 Гру 2024
Дописи
91
Реакції
28
Бали
21
1.85682 Нікітка Фераррі 04
2.Цього року я був чесним та скромним допомагав іншим гравцям розвиватися.
3.Я хотів би щоб у всіх був новорічний настрій. А собі хотілося би отримати від Святого Миколая трохи карбованців або якусь автівку.
4.Я вважаю що я був добрим та чесним в цьому році. Майже ні з ким не конфліктував та мав повагу до інших гравців. Дякую

Нікітка Фераррі

Денис хімик

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Денис хімик 04 ( 83158 )
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Став законопусхувуваним та дотримався рп
Що б ви хотіли отримати. Якусь бмв
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Відігрую РП. Культурний
Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Не використовую
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

dimapro7125

Новий гравець
Реєстрування
27 Лис 2024
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
1.48055 ,Сергій Онетко ,05 сервер
Я багато допомагав гравцям давай гроші новачкам і та допомагав розбиратися
Я б хотів отримати 3000 карбованців
Хотів собі купити щось з донат магазину аксесуари чи щось інше
Не використовував ШІ

Кевин Римський

UNDERTAKER is KING👑
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Адреса
Ди наху
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Кевин Римський, 50619, 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав новачкам в грi, заробляв грошi правильним шляхом
  • Що б ви хотіли отримати: Dodge Challenger SRT
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я вже 2 рiк хочу його отримати
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ: Сам писав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Артур Слюсаренко

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
добрий день шановний Святий Миколай. у цьому році я робив багатенько хороший діл, я коли був у фракції ВРУ то я годував гравців, коли був не у фракціях, то давав людям гроші, іноді просто так а іноді по потребам гравців, коли просили, іноді було таке що садили в тюрму та виписували багато штрафів, але все це я оплачував, та виправляв свої ошибки, намагаюсь більше так не робити, а ще я завжди підвозив гравців, ремонтував машини, та давав їжу, мені адміни нічого такого не давали, та ніколи не вигравав у розіграшах, та івентах.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер–183289, Артур Слюсаренко, 01 сервер, Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік– підвозив людей, давав гроші, ремонтував автівки, давав їжу, кормив людей, заправляв.
Що б ви хотіли отримати– напишу пару речей які хочу, а що буде простіше видати то видайте, на ваш вибір: хотів би собі 20 лвл, гелік 22 року, якийсь бусик, десь 5-7 мільйонів, шевролет сиато, чи як його там. напевно все, що буде простіше то видайте
Чому ви маєте отримати цей подарунок– 20 лвл хочу щоб працювати пілотом, гелік хочу бути типо крутим їздити так на блотному, бусик хочу щоб думали шо я ТЦК, шевролет сиато для швидкісті, 5-7 мільйонів хочу якийсь будинок купити та копити на бізнес, буду дуже вдячний якщо щось видасте, дякую любий Миколай.

Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
29
Реакції
16
Бали
13
Дорогий Святий Миколай
Я себе чемно поводив в цьому році на Ukraine GTA, трішки допомагав новачкам, служив в різних державних структурах, грав на сервері, тому прошу тебе подарувати мені гвинтокрил Bell 430(або Airbus Helicopters H135)
На майбутнє Дякую Тобі!
05 сервер
Тіма Тищенко #3528

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
289
Реакції
260
Бали
123
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Кіріл Басов, 16046, 01
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік :

Протягом цього року я бував на різних посадах, де допомагав фракції ЗСУ, зокрема перебуваю на посаді модератора діскорду, де надавав допомогу багатьом гравцям та вирішував їхні проблеми. За цей рік я допоміг не одній сотні гравців, як у текстовому форматі, так і в голосових каналах.
Що б ви хотіли отримати
Я бажаю отримати скін "Солодкий пряник"Screenshot_2025_1205_092434.png
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Хочу отримати саме цей скін не тому, що просто не вистачає коштів на його купівлю, а просто не можу його знайти. Я шукав цей скін протягом 4 місяців, проте так і не знайшов його.

Beilorrrr

Козак
Реєстрування
12 Лис 2024
Дописи
23
Реакції
5
Бали
8
Хохохо любий миколай вітаю!
В цьому році на мою думку я вів себе гарно ☺️ як в грі так і в житті
За цей рік я добився багато цілей але одну не можу я цьому році я як ніколи почав з усіма гарно спілкуватися допомогати як новачкам так і досвідченим гравцям адже я граю з 22 року та знаю більше запрошував грати друзів однокласників зі мною я вступав в фракції ловив порушників та карав їх потім перейшов на другу сторону почав більше дізнаватись та нещодавно почав знімати веселі відео в тік ток
Зараз в мене мрія це рс7 та рюкзак оленятко надіюсь щирий миколай принесе мені під квартиру або рс7 або в сховище в квартирі покладе рюкзак)
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Дрило Драмбелларионтос 100470 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Почав знімати тік ток ловив та карав порушників та домогав як досвідченим гравцям так і новачкам
  • Що б ви хотіли отримати. Хочу щоб любий миколай приніс меня в квартиру в сховище або оленятно або під квартиру поставив рс7 можна стокову)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я прошу не багато та буду радий отримати таке зоб більше було мотивація грати
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Немає ніякого ші
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Arnold453

Козак
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
39
Реакції
12
Бали
11
Любий Святий Миколай Я написав цього листа тобі.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6897266 Арнольд Сопрано 02 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав новим гравцям коли вони чогось не знали у грі. Також я коли їхав і бачив автомобіль який зламаний і дуже повільно їде я не проїжджав повз а заїжджав на заправку купляв рем.комлект і повертався що б відремонтувати автомобіль гравцям.
  • Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати 50 мільйонів і розбан акаунта.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Граю я з 3.1 оновлення та був не раз допомагав новим та старим ігрокам. Як я тільки бачив що машина поломана чи по мало їде то я зразу поїхав на заправку по рем комплект щоб допомогти гравцеві та ще по різному допомагав.
  • Любий миколаю я надіюся що ти виконаєш моє побажання.
  • Дякую тобі за все Святий Миколай!

Останнє редагування:

Діма-Супра

Козак
Реєстрування
13 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:8910 Діма Кротов 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав гравцям ,старався не порушувати правил,нікого не обманував.
  • Що б ви хотіли отримати:BMW M3 (G81 touring)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:Хотів покращити її і зробити капсулу часу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі