💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зевс Лютейший

KOSHOVIY OTAMAN
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
1
Бали
11
Любий та хороший Святий Миколаю☃️. Цей текст я написав для тебе, Люблю тебе❤️
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Зевс Лютейший, 2656, 06 сервер.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав новачкам, а саме купував мотоцикл Kavasaki H2R та продавав їм за мінімалку та вертав їм кошти.Дарував подарунки гравцям а саме розігрував м5ф10,м5ф90, був маштабний розіграш на 50кк, на той момент це були всі мої кошти, завжди підвожу новачків та даю їм на ход ноги пару тисяч, як коли, в цьому році я був хорошим миколайом та дідом морозом так як дарував багато подарунків та не перестаю радувати гравців і по сьогоднішній день,Також я допомагаю гравцям та новачкам з розвитком так як багато з них не знаю з чого починати я їм рекомендую та даю 1кк для мінімального розвитку, нажаль немаю можливість давати більше так як веду активну участь та в ролі клану.Дякую вас за таку можливість написання листа Миколаю❤️
Що б ви хотіли отримати. Я б хотів дуже сильно отримати подарунок а саме теслу семі, мені б цей подарунок дав. більше мотивації іти далі та розвиватись.
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я допомагав та допомагаю гравцям, вчу їх де та як розвиватись краще, роблю розіграші для гравців та новачків, я роблю це все не заради подарунків а заради того щоб гравцям було трішки легче та щоб вони зрозуміли як працює ця система та щоб їм було комфортно грати❤️

Останнє редагування:
Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 03 сервер Олександр Гаран 88447
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я допомагав новачкам
  • Що б ви хотіли отримати. бумбокс графіті
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. тому що я був чемним

Hantre

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Хантер Томсон 52149 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:з того моменту як в мене злетіла квартира я спавнився на вокзалі підвозив новачків та давав їм 50к а потім через кдшку ще раз і так десь 150-300к міг дати ще було таке що я купив одне авто по мінімальній ціні і подарив це авто другу своєму а він був тоді новачок, поганого за рік може був мут в мене за рекламу у ВІП а так я не памʼятаю щось таке
  • Що б ви хотіли отримати: Добрий вечір пане Миколаю ⛄️⛄️⛄️❄️ я пишу тобі цього листа саме для тебе❤️. Я би взагалі хотів собі авто BMW M5 F90 Або BMW M5 F90 CS ну просто мені дуже подобаються ці авто у грі, і я був би дуже радий якщо ви зможете якусь з них подарувати), дякую вам за рання.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: ну я не думаю що тільки я маю отримати мають отримати всі хто добре себе вів або хто більше не буде себе вести погано, моя думка чого я думаю я повинен отримати подарунок бо я багато кому допомагаю і в принципі не думав зупинятися і хотів також якийсь такий подарунок у грі отримати
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ: було без ШІ написано
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

stas.etalon

Новий гравець
Реєстрування
7 Тра 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
6
1. 98005, Стас Пилип, 04 сервер.:p
2. нікого не ображав, грав спокійно, всім допомагав.;)
3. 10кк, 1к карбованців та 10 кейсів дизельний дух.:love:
4. (10кк) для початку, (1к карб) купити щось цікавеньке, (10кейсів дизельний дух) перевірити свою удачу вибити фуру😃

Останнє редагування:

максим_228

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

Переглянути вкладення 356675го

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Реєстрування
30 Лип 2023
Дописи
28
Реакції
6
Бали
6
Святий Миколай
Айді 53742/нік нейм Володимир Волоско сервер 03

Я помагав новичками розвиватися та робив подарки іншим гравцям та робив подарки іншим гравцям

Я хочу скін стильний хлопець дуже сильно мрію або Mercedes-AMG G63 2022
я був чемний цого року і буду надалі помагати

11.05.2025 16:03

максим_228

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Святий Миколай
Мій нік Максим Вакум
ID 51684
Допомагав гравцям з роботою з грошима
Хочу дуже Бумбокс 100кг і 50кк і якщо можна то Bentley Bacalar дуже потрібно то моя мрія

Ярослав Мельничук

/𝖇𝖞 𝕱𝖊𝖗𝖆𝖗𝖗𝖎
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
23
Реакції
10
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Ярік Моралис 32426 04 північна україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. був в організаціях ловив бандитів та захищав країну в зсу та допомагав гравцям на сервері я сміливий та чемний хлопець
  • Що б ви хотіли отримати.300кк та БМВ М5 Ф90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунокв мене зараз з грошами проблеми а бмв м5 я мріяв про ней

Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
63
Реакції
12
Бали
13
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 03 60042 Женя Хеллсайз
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я допомагав новачкам їм порадами та грошами
Що б ви хотіли отримати. сток граж
Чому ви маєте отримати цей подарунок. я його прокачаю і буде допомагати новими гравцями грошима

Назар Вінчестер

Модератор | Слідкуючий ДКВС | Північна Україна
Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.35141,Назар Ксьондзз,04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Я помагав новачкам,та вступив у НПУ наразі перебуваю полковником та слідкую за порядком,у подальшому хочу стати на і.п та допомагати гравцям ще більше
  • Що б ви хотіли отримати.Я б дуже сильно хотів собі Lamborgini Huragan
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я дуже добра людина,поважаю нашу адміністрацію,та я дуже спокійний
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Написаний без ШІ
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Барак Обаменко

Новий гравець
Реєстрування
24 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  • ID 236024, Барак Обаменко, сервер 01 Центральна Україна.
  • Я чемно працював в Глово та копав картоплю на полі слухаючи радію ГТА на телефоні, пробував служити державі та охороняв і перевозив зеків в ДКВС. Завжди допомагав гравцям лишніми ремками та та підвозив до міста якщо хтось розбив своє авто і стоїть на дорозі. Але моя мрія стати усатим далекобійником.
  • Дорогий Миколай, пошли мені фуру Тесла
  • Я обожнюю довгі рейси щоб під радіо ГТА любуватися шикарними краєвидами нашої рідної ГТА України

Останнє редагування:

stasyo

Новий гравець
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Я хочу BMW X5 я дуже сервер 01 айди 278461

Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
32
Реакції
14
Бали
11
● Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 2124 , Сантос Хелл , 02

● Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
Протягом цього року я допомагав гравцям , вже більше 100 гравців задоволенні цією грою , я приводив їх зі стрімів а також запрошував друзів долучитися до гри UKRAINE GTA , неоднократно допомагав гравцям з фінансами хоча сам мав проблеми з ними . Нещодавно до мене на б/у ринку автомобілів підбіг новачок він просив у кожного 50к я йому давав уже в друге , він підбігає знову та просить я питаю друже на який автомобіль тобі нехватає , він вказав на тойоту камрі , яка коштувала на той час 1.600.000 я кажу скільки нехватає , він відповів 400тисяч . Я вирішив купити це авто та віддати йому за мінімальну ціну в 230к . Для когось це дрібничка , а для когось щось краще за просто допомогу:)

● Що б ви хотіли отримати:
Яб хотів отримати собі аксесуар бумбокс ( любий ) - дуже люблю слузати музику🥰

● Чому ви маєте отримати цей подарунок. : я небуду благати отримати його , краще хай отримає подарунок той хто його потрибує , но уже 3 рік поспіль я нічого неотримував , тому буду дуже вдячний від такого подарунку

Від–Сантоса Хелла ❤️
Св'ятому Миколаю ❤️

MaksikBitcoins

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
Привіт Святий Миколай! Західна Україна 02

Я пишу тобі свій лист, цього року я був слухняний та чемний
допомагав як новим гравцям так і старим, нікому за цей рік нічого поганого не робив.
Цього року мені з контейнеру випала автівку яку я продав за 40.000.000грн,
я на ці гроші не пішов одразу купляти щось не потрібне, або грати в казіно я подарував другові 2 скіни, давав по 50к новачкам та розказував як пройти квестову лінію та як тут в цілому грати,
друзі в мене питали навіщо ти роздаєш гроші просто так я відповідав "Добро повертаєтся"
допоміг на старті стрімеру Льоха Американець, але з цих 40мільйонів нажаль залишилось 4кк, але в цілому я дуже добре провів цей рік дякую за це Ukraine gta♥️
за ці теплі та вайбові вечори, через вас я найшов багато друзів та нових знайомств.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Максік Біткоїн 02 ID: 6850283
Що б ви хотіли отримати: Може це дуже великий подарунок але моя мрія це M5F90 CS, ще ні разу нічого не вигравав можливо це мій шанс)
Чому ви маєте отримати цей подарунок: В цьому році я зробив багато допомоги як в грі іншим гравцям так і в житті батькам та бабусі з дідусем, не може написати що я заслуговую на цей подарунок це вирішувати тобі мій Святий Миколайчику♥️

Останнє редагування:

kiril_fantom

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:128147-Кірюша Зілоко-03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:в мене нема квартири і я спавнюсь на вокзалі і підвожу новачьків якщо він добрий і йому не багато років то я йому даю грошей я ддавав 100к +, я один раз седів в деморгані бо офнули світло а так я більше не седів
  • Що б ви хотіли отримати:я дуже хочю м5 ф90 бо це моя мрія вже 3 роки а бо якщо що то 5к карбованців якщо вам не важко
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:бо я другу подарував авто за 6кк і він був дуже радий і позвав ще одного друга і дав 1кк і хотів би отримати цей подарунок щоб бути таким же щасливим

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
95
Реакції
31
Бали
23
Привіт, Миколаю
Цього року я намагався бути добрим гравцем і корисним, щоб заслужити подарунок під подушку
Я допомагав гравцям.Дав 50.000 грн новачку, пояснив, як робити квести, як відігравати рп також дав одному гравцю 100.000 грн подарок і так дальше.
Також я був активним в НПУ і брав участь у всіх важливих справах. Я допомагав людям яких грабували,допомагав новим людям в фракції,патрулював міста щоб людей не вбивали.
І я завжди дотримувався правил сервера. Я жодного разу не отримав варн, бан, мут і завжди намагався вирішувати всі справи мирним шляхом.
Я дуже мрію про Audi RS6 C8 або Бумбокс бо вона моя мрія і буде мотивація робити ще більше добрих справ

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:ID 43407 нік: Артур Несторович,сервер:Подільський край
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Вище написав
  • Що б ви хотіли отримати.Вище написав
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Вище написав
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Останнє редагування:

Максим Репчиков1

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1.Максим Репчиков ID: 6831020 02сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.Mercedes-AMG G63 2022.
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.

Анатолій Пушкін

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Вимоги:
Любий Святий Миколаю!

Цього року я старався бути корисним у UKRAINE GTA, не просто грати, а справді допомагати іншим. Часто підтримував новачків — підказував, де краще почати, як заробити перші гроші, возив на потрібні точки, щоб вони не губилися. Старався не створювати конфліктів та залишатися адекватним гравцем, бо атмосфера на сервері багато значить.

Цього року я хочу попросити у тебе BMW м4-5 у тюнінгу. Це авто моєї мрії, і я давно хотів його зібрати, але самостійно поки що не вдається назбирати на нормальний комплект тюну.

Чому саме я? Бо я справді намагався робити щось корисне для сервера й інших гравців. Мені б дуже хотілося отримати таку машину як відзнаку за мою активність і старання. Обіцяю й надалі допомагати новим людям та підтримувати позитив на сервері.

Дякую, що даєш можливість кожному повірити в маленьке диво.

З повагою,
Анатолій Пушкін

DariaKrav20121003

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. ID-79947 Дімка Кравун Північна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам розмитися та дав їм деякі кошти на розвиток
Що б ви хотіли отримати. Я хотів би отримати 10 мільйонів та гараж якщо можна
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Щоб далі допомагати розвиватися своїм друзям новачкам є подруга якій вже допомагаю розвиватися.на даний момент на її баланс я перевів деякі кошти для допомоги та підселив до себе в будинок
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Владислав Банов

Новий гравець
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
11
Реакції
2
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 179534 Владислав Банов 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.допоміг новичку та жертвував гроші
  • Що б ви хотіли отримати.200 карбованців більше нічого не потрібно
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.хотілось б
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі