💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Кoваленко

Ст.Адміністратор | Чорноморський Край [07]
Старший Адміністратор
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
91
Реакції
30
Бали
63
Вітаю Пане Святий Миколай я цього року себе дуже чемно поводив я був на посаді Заступника ДКВС проявляв великий актив на посаді і не тільки та трохи зміг оживити фракцію але не дуже сильно бо був 1срок в дквс я вже 2.5місяці вже приблизно це без перерви на посаду Адміністратора я був адміністратором допомагав грацям допомагав оживити фракцію коли був на слідкуючому проявляв багато активу весь час був у різних державних організаціях таких як НПУ СБУ ЗСУ ДКВС ДСНС і це в декількох хочу попросити у тебе трохи багато але я хочу потратити це для того щоб я зміг грати більше і міг більше робити для серверу мої прозьби такі я поки був на посаді адміністратора я купив мотоцикл Dugati Davol якось так він називається та я не можу продати його з гідно системи я прошу щоб ви дали мені дозвіл його продати на БУ ринку та я хочу попросити у вас 200.000000 200міліонів як шо я отримаю від тебе подаруночок я буду дуже вдячним це перше та я продам мотоцикл якщо зможу та витрачу кошти для того щоб купити якийсь бізнес або будинок з теплицею якщо вистачить коштів тоді я зароблю грошей та буду допомагати новачкам не просто так але наприклад за 100любої риби 5міліонів або ще щось цікаве буду давати або прикрасити авто вінілами за 10 або ще щось цікавеньке та хочу допомогти своєму другу з яким з граю з 2024 вересня приблизно ми тоді разом вступили в МОЗ це була моя перша фракція в якій я був на той час ми з ним познайомились в досі постійно разом граємо в UKRAINE GTA буду дуже вдячний якщо виграю

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.17464 Ілля Найт 01 Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.: з верху усе розписав
Що б ви хотіли отримати.200міліонів та те щоб зміг продати мотоцикл дублюю з текста вище
Чому ви маєте отримати цей подарунок.:я весь час допомагав фракції ДКВС та гравцям та вже дуже довго в ці фракції все дитальніше розписано з верху в тексті
Буду дуже вдячним та ви дасте радість гравцю

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
37
Реакції
4
Бали
11
Привіт🖐️, Святий Миколаю!

Цього року я дуже гарно себе вів і дуже старався щоб не було ніяких покарань деколи не виходила але в більшості я зміг.
Подаруночки якщо би зміг мені принести🤗:10 мільйонів ігрової валюти – щоб купити все круте в нашій улюбленій грі UKRAINE GTA
Lamborghini Veneno – моя мрія на колесах у грі щоб кататися та слухати музику Ukraine gta мені капнув лям помножив на два. І кататися на машині.
Я обіцяю грати чесно, виконувати квести і допомагати новачкам чим зможу. Буду чекати твоїх подарунків Миколайко дякую 🤗

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.1017 Віталік Галицький 06 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я помагав новачкам грошима машинами та деколи навіть подавав скарги на нечемних гравців що вбивали і тд а навіть на держ орг також скаржився бо були не чемні. Надіюся тим гравцям що себе не чемно поводили їм подарочок не принисуть
  • Що б ви хотіли отримати. На сам перед у реальному житті хочу побажати Україні миру,закінчення війни, щастя , процвітання держави щоб не було корупції , щоб у нас була віра у майбутнє щоб ми перемогли, щоб наших хлопців на фронті оберігав БОГ та щоб ми допомагали їм і разом у нас вийди бо разом ми команда та сила . Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 🇺🇦Героям Слава. А зараз у грі щоб мені Миколайко преніс якщо зможе; 10 мл ігрової валюти та ще Lamborghini veneno надіюся принесе мені Миколайко цього року бо минуло не приніс😭
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я чесно поводився помагав в затримані та помагав новачкам машинами, грошима, аксисуарами, скінами. Думаю заслуговую подарунку. Але якщо не получу то я не буду засмучуватися бо я граю в найкращу гру UKRAINE GTA
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Юля Бандера ★

Шановний гравець
Реєстрування
18 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
38
Бали
18
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6892726, Юля Бандера,02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Помагала гравцям, помагала новеньким, помагала новеньким в фракції ЗСУ.
  • Що б ви хотіли отримати: Трішки грошей, якийсь бізнес та хорошу посаду у ЗСУ.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я хороша дівчинка

СатанаБестрашний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
165
Реакції
92
Бали
31
Дорогий Святий Миколаю!
Пишу тобі я, з великим хвилюванням і щирою надією в серці. Вірю, що ти вже готуєш свій мішок добрих справ і див, аби подарувати людям трішечки радості.
У цьому році я старався робити якнайбільше хорошого: допомагав іншим, працював над собою, не забував про добрі справи й намагався залишати навколо себе більше світла.
Тому сьогодні звертаюся до тебе з особливим проханням і великою мрією.
Якщо це можливо... якщо в тебе десь там у чарівному гаражі знайдеться місце для чогось швидкого, красивого й дуже-дуже особливого — я б хотів попросити
Mersedes-AMG 2022 Hamilton
Це не просто машина — це мрія, символ прагнення рухатися вперед, мотивація працювати, розвиватися й підкорювати нові вершини. Я знаю, що такі подарунки ти даєш лише тим, хто справді вірить і готовий докладати зусиль, щоб перетворити мрію на реальність. І я обіцяю, що робитиму все можливе, щоб бути гідним цього
дивовижного подарунка.

найкращими побажаннями, Сатана Ексайз (2551) 04 , Північна Україна

Останнє редагування:

Масік Майлз

Шановний гравець
Реєстрування
18 Кві 2025
Дописи
19
Реакції
36
Бали
16
Привіт любий Святий Миколай!
Я хочу тобі розказати як я провів цей рік , я робив багато добрих справ , старався відігрувати РП-процес на сервері, допомагав новачкам , також я недавно став на посаду модератора клану , та за цей час я вже встиг зробити блокпости, та всякі цікавинки щоб іншим гравцям було цікавіше грати на нашому улюбленому проекті UG🥰
Я допомагав знімати відео про Ukraine gta щоб більше людей приєдналось до нашої дружньої сімʼї, також за останній час на мене не було жодної скарги на форумі , я був хорошим хлопчиком цей рік , так згоден немає ідеальної людини, цього року теж траплялось таке що я міг порушити правила , але я обіцяю більше такого не буде..
Хочу тебе попросити щоб на це свято, ти приніс мені подарунок , я б дуже хотів отримати автомобіль Pagani Huayra та аксесуар Пекельні крила.
Я надіюсь ти мені дійсно принесеш під подушку мою мрію, так як я поводився дійсно добре цей рік!
З повагою Масік Майлз 02 сервер 6877751

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Масік Майлз 6877751 Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Написав вище
  • Що б ви хотіли отримати. Pagani Huayra та аксесуар Пекельні крила.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я зробив дійсно гарні справи
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.2025

Останнє редагування:

𝖚𝖑𝖖𝖆𝖘𝖎𝖎

Поважний гравець
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
114
Реакції
154
Бали
46
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 6764481 Ситх Саваж 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: цього року я був дуже чемний, я грав багато битв за картелів, приймав багато участі в конкурсах, допомагав гравцям, запрошував друзів грати в Ukraine Gta слідкував за новинами Ukraine Gta, та саме головне, закидував на збори для військових
  • Що б ви хотіли отримати: Мені дуже подобається машини від фірми "Audi" та дуже бажаю собі в колекцію E-tron RS
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Щоб гарно розїжав по снігу, та підвозив новачків
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
Дорогий Святий Миколаю, я цього року був відважний та чемний, помагав новачкам, проводив активність на сервері, закидував гроші на військо україни, запрошував друзів грати в UKraine Gta та слідкував за вашими новинами. Я дуже давно мрію про Audi E-tron RS, та бажаю її отримати, так як мені подобається така фірма як "Audi" Та я буду на цій машині їздити по сніговій карті. Ukraine Gta, підвозити початківців, або потребуючих, я її буду дуже сильно берігти та поклажу на неї ДУЖЕ ПОТУЖНІ деталі!!

Я буду дуже радий якщо Святий Миколай завітає іменно до мене!!

Останнє редагування:

Роман Демченко

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
Дорогий Миколаю!
Цього року я вирішив звернутися до тебе, тому що він був для мене особливим. Я багато працював та отримав гідну посаду в СБУ, і тепер маю більше обов’язків та довіри. Я стараюсь підтримувати порядок, допомагати новачкам та робити все, щоб навколо було більше взаємоповаги. Я намагаюся бути прикладом, поводитися гідно й завжди залишатися чесним.Тому через це хотів попросити гараж в любому місті області,а також Tesly Semi так як у вільний час працюю на далекобійнику

Сервер:Подільський Край 06
Id and nickname: 27031,Роман Гурцев

З повагою Роман Гурцев

Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
15
Реакції
12
Бали
6
Привіт!) пише тобі слухняний і трішки байковитий гравець,
Цього року я робив і хороші справи і трішечки не дуже добрих. З добрих справ я не тулив СБУ можливо 2-3 рази таке було але я засвоїв урок і тепер тільки допомагаю Державним організаціям. я не перебивав людей на контейнерах (можливо трошки коли вони не мали повагу до мене)
З паганих: якщо чесно вже не можу сповнити що було)
Я тобі обіцяю що наступного року я стану набаагато добрішим і кращим для всіх

Я хотів би отримати від тебе 30 мільйонів ігрової валюти
Якщо тобі це буде дорого то подари менше грошей

Я хочу такі гроші бо я вже граю більше року і не бачив в своїх руках більше 14кк:(

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Ілля Катана,27252,06-сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:я допомагав новачкам, не ламав рп і був добрий до всіх)
  • Що б ви хотіли отримати:30 мільйонів ігрової валюти.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:Був слухняний і буду йти тільки ввех

Надіюсь в цьому році я нікому не зробив шось пагане, З любов'ю Ілля Катана.

Вкладення

• Stamp_Svyatyi_Mykolay_2002.jpg
    Stamp_Svyatyi_Mykolay_2002.jpg
    268.9 Кб · Перегляди: 19
Останнє редагування:

Вортекс Фантом

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.: Вортекс Фантом(33615) сервер 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.: я допомогав гравцям заробляти гроші, та допомагав новачкам освоїти сервер, підвозив куди треба та розказував що нового у оновленні та розказував як заробляти гроші.
  • Що б ви хотіли отримати.: я б хотів отримати 1 лям або бмв м5 е60
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.: я буду далі допомогати гравцям та підвозити їх куди треба!

Денис Небор

Новий гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
1. Денис Небор [6798572]
Дорогий Святий Миколай цілий рік я старався підняти трошки грошей і після того як підняв гроші то помагав новеньким з грошима та машинами якщо випадало щоб з рулеток я це віддавав новеньким щоб вони могли швидше піднятися,я б хотів тебе попросити 1000 карбованців або 10кк ігрової валюти.Я думаю я заслуговую на такий подарок так я не завжди можливо був чемний але часто був добрим ігроком який завжди помагав всім а такий подарок мені потрібен бо давно мрію про хорошу машину або бумбокс але якось часу не було заробити на це бо переважно всім помагав та і новеньким гроші давай вот і хотів тебе попросити Дорогий Святий Миколяю за ці подарунки,дякую:)

Олександр Єськов

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
429
Реакції
192
Бали
103

╔═════════════════════════════════════════╗

Олександр Єськов | 8619 | 04 сервер

╠═════════════════════════════════════════╣

✚ Що хорошого я зробив за цей рік

За 2025 рік я обіймав важливі посади та активно допомагав:

Головний Лікар МОЗ м. Києва
Заступник Головного Лікаря МОЗ м. Києва
Полковник ДКВС
Головний Лікар МОЗ м. Києва
Міністр Охорони Здоров'я
Міністр Надзвичайних Ситуацій 
Полковник НПУ
Полковник ДСНС

На всіх посадах я завжди допомагав новачкам: пояснював, відповідав на будь-які питання.

Хочу отримати:
BMW M5 CS + 3.000 карбованців

Чому саме я заслуговую на подарунок
Весь рік я віддавав час і сили серверу: займав високі посади, підтримував порядок у фракціях, найголовніше — допомагав сотням новачків стати частиною нашої великої сім’ї UKRAINE GTA.

╚═════════════════════════════════════════╝

Iгор Міллер

Полковник ДСНС | Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
749
Реакції
322
Бали
123
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 3146, Ігор Міллер, Західна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Займав багато посад лідерства, також 3 місяці тому встав на посаду адміністратора, якісно допомагаю гравцям
Що б ви хотіли отримати: Бумбокс графіті, скін Стильний хлопець, гелік 6 на 6, пекельні крила
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я був дуже адекватний цього року, а далі я все описав вище, надіюсь на хоча б 1 подарунок з мого списку, бажаю власнику, керівнику, тестерам, всім адміністраторам, гарно провести новий рік, та не бути засмученими)
Слава Україні!

Артурка Котов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Вік
22
1. 188779 Артурка Котов Центральна Україна [01]

2. Підтримував новачків і навіть давав гроші тим, хто просив на машину. Завжди намагався зробити гру комфортнішою для інших, щоб кожен відчував себе частиною спільноти.

3. Хотів би отримати Mercedes-Benz Actros L.

4. Я заслуговую на цей подарунок, бо був тим «водієм допомоги» — підвозив, підказував і підтримував, коли інші застрягали на старті.
5. Якщо Миколай вирішить мене відзначити — буду дуже вдячний, а якщо ні — все одно залишуся активним і доброзичливим учасником сервера.

Останнє редагування:

Фома Чижик

Новий гравець
Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
Привіт, Святий Миколаю!
Пише тобі Матвій Чижик з 04 серверу ID 77024.
Цього року я постарався зробити багато корисного.
Допомагав новачкам розібратися з основами, не раз виручав гравців у складних ситуаціях.
Загалом грав чесно, без порушень і завжди намагався бути адекватним у будь-яких ситуаціях.
Якщо ти матимеш можливість, я б дуже хотів отримати скін червоний крик який би я подарував своєму братові щоб його обрадувати. Чому саме я?
Тому що я реально вкладаю частинку себе в сервер: поважаю інших, допомогаю кому можу.
Дуже хотів би отримати невеличкий подарунок як знак того, що я все робив не дарма.
Обіцяю й надалі бути активним, чемним і робити сервер кращим.
Дякую тобі!
З повагою, Матвій Чижик

Останнє редагування:

Арбитражник

Поважний гравець
Реєстрування
21 Чер 2025
Дописи
81
Реакції
139
Бали
38
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Вася Арбітраж 119642 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав людям які просили допомоги ремонтував машини людям які застрягли по серед дороги давав поради новачкам
  • Що б ви хотіли отримати. я хочу отримати скін червоного крика та та BMW M5 F90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я старався допомогти новенький дати якісь поради які мені допомогли та і взагалі ці подарунки піднімлять настрій та буде мотивація грати а також був чемним хлопчиком))

Богдан Міцкевич⚡

Східна Україна
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
11
Бали
13
☃️Лист до св. Миколая🎅🏻
  • Богдан Міцкевич №99605, Східна Україна💁🏻
  • Я вважаю що хорошим вчинком була допомога одному з "булим-медіа" на 03 сервері в розвитку після повернення з ЗСУ, намагався покращити ставлення до НПУ на 03 сервері та після невдалої спроби співпрацювання з минулим керівництвом НПУ перейшов в Неоф, та намагався розвити клан.👀
  • Koenigsegg Jesko Roadster, пропозиція переглянути фізику автівки BMW M3 touring.🚘
  • Так як в останній час ця автівка зазнала значних змін у фізиці. Було б не погано мати цю автівку.🏃🏻

З повагою | Б. Міцкевич

Останнє редагування:

Максим Вівсянка

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
6
Привіт Святий Миколаю до тебе звертаєтся новенький гравець який має одну мрію я хотів би AUDI RS7 і 10кк гривень. Я відано служив Україні в ЗСУ і зараз продовжую служити в НПУ я допомагаю новеньким гравцям тим чим можу я працюю на благо України я непорушую правила серверу і надіюся що ти допоможеш мені з моєю мрією.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 81070,Максим Вівсянка,04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Працював на благо України допомагав новачкам чим міг
  • Що б ви хотіли отримати.AUDI RS7 і 10кк гривень
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я давно мріяв про цю машину і дуже хочу її получити.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Писав повністю сам

Артемій Дніпровський

Артемій Днепр 06
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
13
Реакції
17
Бали
8
1.Артем Конюшинин 03 сервер 112089
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.RS7, 75 мільйонів ігрової валюти, 3000 карбованців.
5.Добре вів себе цілий рік!

6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Останнє редагування:

Стас Мазур

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
9
Реакції
3
Бали
8
Стас Мазур 02 сервер ID-6849687
Шановний Миколай!
Я цього року був послушний не мав банів та варнів
Багато допомогав новим гравцям
Я хочу щоб мені миколай подарував 15кк ігрової валюти
Я вже граю півтори роки і толкового нічого не маю.
Слава Україні!

Денис Квікі

Ех-Полковник ДКВС 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
169
Реакції
57
Бали
33
1.Денис Квікі #34692 сервер 06
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.Гелик Хаміліон,2500карбованців,гараж
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!Бажаю мирного неба над головою!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі