💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
36
Реакції
20
Бали
13
Шановний Святий Миколай . Не уявляєш як довго я тебе чекав . Щороку ти приносиш дітям радість та незабутні емоції. Всі дітлахи ,а також дорослі вірять у тебе та в здійснення мрій . З твоєю щорічною появою приходить і добро у кожну хатинку . У думках кожної людини ти завжди залишишся чарівником , який перетворює мрії на реальність . Ти асоціюєшся з добром щирістю та ласкою . Так як ти здійснюєш мрії мільйонів людей ,то будь ласка ,здійсни і мою . Я не прошу у тебе багато , а всього лиш емоції та спогади які я буду згадувати до кінця життя. Ніч з 5 по 6 грудня дітлахи чекають більше ніж свій день народження,Різдво ,новий рік і тд… Адже справді вірять у те ,що ти допоможеш .

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олег Сагайдачний , 170510 ,01 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Шановне керівництво . Хочу наголосити на тому ,що я донатив у гру , таким чином підтримував вашу компанію , а також наші ЗСУ , адже я впевнений ,що керівництво топової гри безпосередньо закидає донат на ЗСУ .
Що б ви хотіли отримати. Рюкзак Гробик (+300кг)
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому,що я вірю в Святого Миколая ( керівництво Юкрейн гта ) та впевнений ,що він мені допоможе здійснити мрію .Наразі на жаль не працюю ,та немає змоги купити за донат . Буду вдячний вам за подарунок .

Dinis_Winston

Новий гравець
Реєстрування
2 Вер 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Привіт Святий Миколай мене звати Денис мені 14 років учюсь в 9 класі, я хорошо провів цей рік не бешкетнічяв слухав родітелей
1.127199, Денис Сергеев, 03 сервер
2.Я грав в ГТА Юкрейн і за цілий рік не убив не одну людину я був слухняним я люблю грати на Гта юкрейн
3.Святий Миколай я Щіро у тебе прошу я хочю 4.000 тисячі карбованців і 15.000.000 грн
4. Я хочю собі за 4.000 тисячі карбованців купити бумбокс і за 15.000.000 грн хочю купити якусь машину
5.Святий Миколай Я писав тобі сам листа ні у кого не брав
6. Святий Миколай я буду дуже радий еслі ти мені подаруєш ці подарки які я тобі написав
7. Святому Миколаю від Дениса Сергеев

Даріус

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
привіт любий миколаю мене звати дарій 33783 04 сервер і мені 14 цього року я був дуже чемний і дуже помогав рідним гарно вчився допомагав гравцям в їх проблемах і за це я би дуже сильно хотів два подаруночки в обмін на них я готовий розказати віршик (попрошу не засуджувати бо було знято на телефон і у мене кашель)
я бииии дууууууууууууже хотів таку бібіку такий скін і такий аксесуар з любовю до миколая дарій 1764705556456.png1764705490061.png1764705608999.png

Данил Данилов

Новий гравець
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
20
Реакції
2
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. (14385) Джон Драйвер 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав гравцям, Викладував відео в тік ток (посилання на тт).
    Що б ви хотіли отримати. ( я б хотів отримати донат валюту (500-1.500) або батил пасс.)
    Чому ви маєте отримати цей подарунок. (Я багато грав, допомагав гравцям, викладав відео в тік ток, і дуже сильно хочю отримати подарунок.)

ОлександрГрисьо

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Привіт, Миколаю! Мене звати Олександр Грисьо, ID43388, 06 сервер. Я не можу сказати, що я щось хороше зробив, можливо, просто не пам’ятаю. Я б хотів отримати квадроцикл. Я хочу його отримати з однієї причини — це хороший заробіток. І ні, я не в сенсі його продати, а працювати на теплицях. Якщо ти мені його подаруєш, то я буду тобі дуже вдячний і, можливо, навіть буду добре поводитись у школі. Дякую що вислухав. Хороших свят!!!!

1.Олександр Грисьо 433888 06
2.думаю щось зробив але не памятаю
3.Я б хотів отримити квадроцикл
4.я буду на ньому працювати

Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
43
Реакції
14
Бали
11
Андрій Макиха 04 сервер
Дорогий Святий Миколаю!
У цьому році я дуже старався робити добро. Я допомагав іншим гравцям:
– підтримував розвиток акаунтів і давав мінімум по 1 млн;
– допомагав друзям на івентах і сам чесно фармив;
– коли бачив гравців без ремки чи каністри — лагодив і заправляв їм авто;
– володів прибутковими бізнесами й потім продавав їх з невеликим плюсом;
– підвозив людей, коли це було потрібно;
– створював Discord-канали для кланів та робив едикти з машинами.
-Допомагав лідеру клана бо я модератор клана

Я також визнаю, що був моменти, коли поводився неправильно. Я зробив помилку й обманув людину, через що отримав бан на 14 днів і обнулення акаунту. Але я все повернув і більше так не роблю. Ще отримав бан на 31 день помилково — і його швидко зняли після звернення на форум.
Я стараюся виправлятися й бути кращим.

Миколаю, якщо ти дозволиш, я хотів би отримати на свято щось одне з цього:
– скин Санти
– Audi e-tron
– бумбокс «Рожевий мармур»

Я не хочу розоряти UKR GTA Production — просто мрію про невеликий подарунок, якщо я цього заслужив.

Дякую тобі за увагу та за те, що надихаєш бути добрішим.

Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33
💌 Лист Святому Миколаю.
Любий Святий Миколай!
Я вів себе добре в продовж року .

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Вася Потапенко ID104325 01

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав новеньким гравцям розвиватися в грі, працював в багатьох організаціях та захищав людей.

Що б ви хотіли отримати: BMW М5 F90

Чому ви маєте отримати цей подарунок: Хочу весело провести новорічні свята та подарувати цю машину свому другу .

З повагою Вася
Потапенко !

Останнє редагування:

Андрій Шеллбі

Новий гравець
Реєстрування
23 Жов 2024
Дописи
16
Реакції
2
Бали
6
Любий Святий Миколаю!
Пише тобі Андрюша

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Андрій Щеллбі, 38104,05.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, Робив подарунки друз'ям.
  • Що б ви хотіли отримати. машину BMW M3 Touring
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був слухняним, робив добрі справи,
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
14 Тра 2024
Дописи
50
Реакції
24
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Максим Шуст, 9577, 06

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дуже себе грано вів так бувало що трошкі злився але я помагав новочкам грати також гроші давав.
  • Що б ви хотіли отримати. Фуру тесла семі

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я буду кататись на фурі і здавати в оренду.

• Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
    Дорогий Святий Миколай хочу вам подякувати за все шо ти мені дарував в дитинстві і зараз.Також я був вредним і гарним хлопчиком.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. 02.12.2025 22:10

Микита Лепський

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Любий Святий Миколай
Я в цьому році був чемним але не прям дуже бо я робив ДБ,ДМ,НОН РП,НОН РП ДРАЙВ, але я за цей рік допомагав Лідеру клану,Зам Лідера , Лідеру клану Бабай Овнекензо допомагав з кланом що краще купити що краще покращити в складі а Зам Лідера Фенікс Гоуст допомагав з квестами для бп допомогав він мені давав борг під фрапс коли велика сума була і в принципі ми з ним здружились і за цей рік я вперше дізнався про копій Юкрейн Гта по типу *********************************** Rp,Old Ukreine GTA і т,д я вперше став в ряди СБУ я став Капітаном дуже дружній колектив був були ще моменти був Админістратором серверів але не сподобалось бо Юкрейн гта в серці назавжди і пробував в різні автівки в Юкрейн ГТА по типу Мерседес,Бмв ,Ауди, я хотів би собі Porsche Taycan Turbo S ,Bentley ContinentalGT або 150мільйонів ігрової валюти я завжди мріяв про ці автівки і ігровий баланс в мене такого ніколи не було але хотів би таке собі мати,дякуюза увагу Слава України
Микита Лепський 88888 Північна Україна 04

Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
43
Реакції
14
Бали
11
Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Денис Шокер Я дуже старався цього року: слухався батьків, допомагав удома та намагався бути добрим до інших.
Я хочу попросити в тебе одну особливу мрію Гараж або BMW M5 CS. Це не просто машина, а моя велика мрія, про яку я думаю вже давно. Я знаю, що це подарунок не з простих, але вірю, що чудеса трапляються саме завдяки тобі.

Якщо ти вважатимеш, що така мрія надто велика, то я буду вдячний і за будь-який подарунок, який ти для мене обереш.
Дякую тобі за добро, яке ти приносиш у кожен дім.

З повагою і вірою в диво,
Денис Шокер
І гараж хочу

Саня Могила

Легенда 04
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
15
Реакції
11
Бали
6
1.Саня Могила #36149
Я був слухняним допомагав людям і за це я хочу подаруночок від тебе
Я блогер хочу радувати своїх підписників тому попрошу від тебе подаруночок спочатку я скажу що хочу для себе від тебе
Я хочу 2кк та Bev m5 f90
Прошу виконати таку міні мрію та я хочу це за свою доброту

Даніл Хрустов

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
41
Реакції
65
Бали
33
1764704420006.png
Святий Миколаю, покровителю добрих справ та мрій!
Пише тобі Даніл Хрустов. Моє місцезнаходження, сонячна Південна Україна(05), але моя робота, як ти знаєш, пов’язана з усім світом UKRAINE GTA.

Цей рік був надзвичайно складним і відповідальним. Я перебуваю на високій та відповідальній посаді, Генерала Національної Поліції України. Це не просто звання, це щоденна боротьба за законність, контроль над порядком у столиці та забезпечення миру для тисяч гравців. Я вірю, що мої старання та принциповість були помічені тобою, адже я докладав максимум зусиль, щоб справедливо вершити правосуддя.

Саме тому, цього року мої бажання пов'язані не тільки з відпочинком, але й з підтримкою мого бойового духу та статусу:

Бумбокс "Чорно-білий мармур": Це не просто колонка. Я потребую якісного, стильного і потужного звуку, який допоможе мені ефективно знижувати рівень стресу після тривалих і напружених операцій. Музика це мій спосіб швидко відновити сили та бути готовим до нових викликів.
photo_2025-12-02_21-59-12.jpg

Автомобіль BMW M5 CS: Як Генерал, я мушу мати не лише престижний, але й надзвичайно швидкий транспорт. Ця машина дозволить мені миттєво прибувати на найскладніші виклики, проводити оперативне переслідування та показувати приклад всій поліцейській структурі. Це символ влади, швидкості та невідворотності закону.

Обіцяю, що подарунки будуть використані на благо і для підтримання порядку в нашій GTA спільноті. Я щиро сподіваюся, що Ти принесеш мені ці дари.

1764704767581.png

Але, дорогий Святий Миколаю, мої бажання стосуються не лише мене. Хочу, щоб у цю чарівну пору Ти подарував частку справжньої, ігрової Радості кожному, хто служить у Національній Поліції України. Нехай кожен офіцер відчує підтримку та мотивацію, щоб їхня служба була легкою, а чергування спокійним та плідним!

А щодо бумбокса... він мені потрібен ще й для виховної роботи. Бо іноді, щоб втихомирити особливо галасливих порушників у відділку, достатньо увімкнути їм найгіршу пісню із мого плейлиста на максимальній гучності. Це набагато ефективніше за будь-який протокол! (Сподіваюся, Ти не розкажеш про це внутрішній безпеці).

І, звичайно, бажаю всім жителям нашої
UKRAINE GTA від наймолодших до найдосвідченіших знайти сьогодні під подушкою те, що зігріє їхнє серце. Нехай на наших вулицях панує мир, закон та безлімітний святковий настрій! Адже порядок це і є найбільша радість.

Але є ще одна важлива річ, яка зробила мій рік по-справжньому щасливим, я знайшов кохання свого життя та вже встиг одружитися! Мою дружину звати Кароліна Мишка, і вона є моєю найміцнішою підтримкою та джерелом натхнення. Це доводить, що навіть Генерал НПУ може знайти час для великих почуттів!

Ще раз дякую за увагу та вірю у Твою магію!
З глибокою повагою та широкою посмішкою,

Генерал НПУ: Даніл Хрустов

Мій ID:46404

1764706209849.png

Останнє редагування:

Руслан Кущирг

Активний
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
48
Реакції
16
Бали
23
1. Центральна Україна 17218
2.
Майже весь мій геймплей у грі пов’язаний із ЗСУ. Я провів у грі 1482 години, і для мене 90% усього це саме служба в ЗСУ: перші спогади, вступ до інструкторів ДШВ, начальника підрозділа.
Після довгої перерви від гри я знову повернувся, відновився в ЗСУ, підвищився до 5-го звання сержанта, і став інструктором. Кожен день в Юкрейні це щось нове. Здається, що все однаково, але насправді нові знайомства, перевезення БК, блокпости, набори, патрулі й багато іншого, що навіть важко перелічити. Я навіть колись розіграв 10 мільйонів, а на той час це було дуже багато а ці 10 мільонів я міг потратити на вертоліт но розіграв свойому любимому підрозділу.

Цей лист я писав зі спогадами і теплом на душі. Я спеціально не буду редагувати, щоб у цьому тексті залишилися лише щирі та душевні відчуття, які я вклав, пишучи його з першого разу.
3. Вертоліт Bell 430
4. Я служу ЗСУ в підрозділі ДШВ цей підрозділ спеціалізований на повітрі вертоліти, істрібітелі і тощо тому він би дуже допоміг в проведені тренувань

Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
15
Реакції
15
Бали
6
Пише тобі Бейт Хелл. У цьому році я намагався бути щирим, чесним і допомагати тим, хто поруч. Я старався ставати кращим щодня, і дуже сподіваюся, що ти це помітив.

Свято Миколая — це час здійснення бажань, тепла та дива, тому я хочу звернутися до тебе з моїм проханням.

Я мрію отримати від тебе кілька подарунків, які зроблять мене неймовірно щасливим:

• Скин чёрный крик — він для мене дуже особливий
  • Lamborghini Huracán — я буду нереально радий отримати таку машину

Я щиро вірю в диво та в добро, яке ти даруєш людям. Обіцяю й надалі поводитися добре, допомагати іншим і робити світ хоч трохи кращим.

Дякую тобі, Святий Миколаю, за всі подарунки, за турботу і за те, що щороку даруєш людям надію

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6838318:Бейт Хелл: 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам допомагав гравцям Показував адміністратором баги Багато разів Дарував скіни
  • Що б ви хотіли отримати. Чёрный крик: и Lamborghini Huracán
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дуже давно граю на цьому проекті ще не разу мені не щастило и я не вигравав конкурси я завжди допомагаю новачкам Тому я дуже сильно надіюся в диво

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 83743 | Ерік Мосісса 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: багато чого. Допомгав гравцям, розвиваю ВРУ та адвокатуру.
  • Що б ви хотіли отримати: Rolls-Royce Phantom та новий бумбокс розовий)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Ну за таку пісеньку можно і більше, я важаю)

Трек

Останнє редагування:

Мартін Астрід

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
128
Реакції
82
Бали
73
  • 1580, Джон Прайс, 06 сервер
  • В основі дуже багато було допомги до новачків, майже не порушав), був багато в держ.організаціях, слідкував за порядком свого Подільского краю!
  • . 100 мільйонів ігрової валюти, можна більше))
  • Я був чемним хлопчиком, і завжди їм буду залишатися, та також хочу виконати свою ціль.
  • Все сказано від щирої душі, від чистого серця.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
  • P.S також хочу сказати дякую вам за ці всі роки, хоча я граю тільки 2 с половиною чи навіть 3, дякую вам за вашу співпрацю, дякую вам за те що намагаєтесь зробити цей проект далі, дякую вам за те, що завдякі вам, можна підняти собі настрій, можна знайти собі багато друзів, може і не тільки, для кого як, велике вам дякую, як український РП проект котрий починав все знуля, та наразі достяг таких вершин, хочу вам сказати що ви великі молодці!
    Продовжуйте в тому русі, я та інші гравці, також вас підтримують, я у цьому впевнений, головне не зупинятись!Дякую вам! Слава Україні!!!

Останнє редагування:

sTTTorozhenko

Новий гравець
Реєстрування
28 Лис 2025
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 674090 Денис Стороженко 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Привів свого друга на проект юкрейн гта
  • та допоміг йому розвинутись цим ж подарував йому машину та 10 кк на розвиток. Завжди коли просять на
  • щось дати трохи грошей то завжди даю та людина уходить с посмішкою. Купив клан [Destroyers] та розвиваю його
  • та даю другим людям змогу вивчати клан та даю хорошу зп і роблю різні міні конкурси для мотивації
  • Що б ви хотіли отримати. Я хотів би дуже сильно отримати BMW M5 F90 та 50 кк дуже прошу мій найкращий святий
  • миколай подарувати мені цей подарунок та виповнити мою мрію
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Постійна праця та повага до всіх гравців проекту також розробників та
  • наших адмінів, допомагаю іншим!
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Написав повністю сам

Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
32
Реакції
9
Бали
11
Святий Миколаю!
Тобі пише Артемка Вентерович з проханням подарувати мені гараж це моя мрія.
Цілий рік я був слухняним ніж попередні також я допомагав всім новачкам.
Пройшов 2 обзвона на майора та підполковника.

З повагою Артемка Вентерович!
1764706714734.png

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артемка Вентерович 11309 06 Сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам та проходив обзвони.
  • Що б ви хотіли отримати. Гараж стоковий.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я був дуже слухняний та допомагав новачкам.

Назар Яблонський

Новий гравець
Реєстрування
12 Січ 2025
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
Дорогий св.Миколай

Звертається до тебе Назар Вовкен (6871256) із Західної України (02сервер)

Весь рік я намагався бути чемним та не порушувати закони, активно допомагав новим гравцям в розвикту, 5 бездомних безоплатно приютив у свої скромній оселі та допомагав порадою поки ті жили в мене.

Цей рік, а зараз це рівно рік на проекті, був дуже насиченим та цікавим для мене!) Я шукав ГТА українською та зовсім випадково в неті знайшов цю гру і жодного разу не пожалів про це 😊 Я виріс до 27лвл та працюю переважно пілотом, для різноманіття катаю на фурі або шукаю інше цікаве заняття)

Хочу попросити Золотий пропуск на новий БатлПасс а також рюкзак "гробик" на +300кг 🤗 А якщо буде ваша ласка, додатково попрошу авто Lamborghini Veneno або фуру Tesla Semi, ну і номерний знак: WOLF до комплекту ☺️

Вважаю, що заслуговую на такий подарунок! Я чемний та порядний громадянин, я роблю добрі справи, нікого не ображаю та усіх поважаю!) А ще в мене свято, я рівно рік на проекті ☺️
Не хочу хвалитись, але вже 4міс як я служу в ЗСУ на сумському напрямку і все ж знаходжу можливість приділяти час грі) Порадуйте воїна, будь ласка 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Вкладення

• IMG_20250909_084714552_HDR.jpg
    IMG_20250909_084714552_HDR.jpg
    889.3 Кб · Перегляди: 26
  • IMG_20251106_193845153_HDR.jpg
    IMG_20251106_193845153_HDR.jpg
    696.7 Кб · Перегляди: 27
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі