Франклін Фальконе
Потужний
- Реєстрування
- 6 Гру 2024
- Дописи
- 36
- Реакції
- 20
- Бали
- 13
Шановний Святий Миколай . Не уявляєш як довго я тебе чекав . Щороку ти приносиш дітям радість та незабутні емоції. Всі дітлахи ,а також дорослі вірять у тебе та в здійснення мрій . З твоєю щорічною появою приходить і добро у кожну хатинку . У думках кожної людини ти завжди залишишся чарівником , який перетворює мрії на реальність . Ти асоціюєшся з добром щирістю та ласкою . Так як ти здійснюєш мрії мільйонів людей ,то будь ласка ,здійсни і мою . Я не прошу у тебе багато , а всього лиш емоції та спогади які я буду згадувати до кінця життя. Ніч з 5 по 6 грудня дітлахи чекають більше ніж свій день народження,Різдво ,новий рік і тд… Адже справді вірять у те ,що ти допоможеш .
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олег Сагайдачний , 170510 ,01 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Шановне керівництво . Хочу наголосити на тому ,що я донатив у гру , таким чином підтримував вашу компанію , а також наші ЗСУ , адже я впевнений ,що керівництво топової гри безпосередньо закидає донат на ЗСУ .
Що б ви хотіли отримати. Рюкзак Гробик (+300кг)
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому,що я вірю в Святого Миколая ( керівництво Юкрейн гта ) та впевнений ,що він мені допоможе здійснити мрію .Наразі на жаль не працюю ,та немає змоги купити за донат . Буду вдячний вам за подарунок .
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олег Сагайдачний , 170510 ,01 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Шановне керівництво . Хочу наголосити на тому ,що я донатив у гру , таким чином підтримував вашу компанію , а також наші ЗСУ , адже я впевнений ,що керівництво топової гри безпосередньо закидає донат на ЗСУ .
Що б ви хотіли отримати. Рюкзак Гробик (+300кг)
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому,що я вірю в Святого Миколая ( керівництво Юкрейн гта ) та впевнений ,що він мені допоможе здійснити мрію .Наразі на жаль не працюю ,та немає змоги купити за донат . Буду вдячний вам за подарунок .