💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владос Стоун

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
17
Реакції
0
Бали
4
  • 6794343,Владос Стоун,02 Сервер
  • Помагав розвиватися новачкам іноди коли я був вдома то давав оренду вуру бескоштовно тим кум позвалав урівень
  • дуже мрію об машину БМВ М3 Турінг або Любий подарунок
  • Добре вів себе цілий рік і дуже часто роздаю подаркив новачкам
    Слава Україні!
    Героям Слава!

Дмитро Пел

Новий гравець
Реєстрування
28 Лют 2025
Дописи
25
Реакції
3
Бали
6
Любий Святий Миколаю!
1. 20368 Діма Хоменко 06

2. я допомогав новачкам і далекобільникам ремонтував фури і слухався свого лідера
3. 50 міліонів
4.мені в житі миколай нічого не дарить а я веду себе дуже чемно🫡
5.Буду радий вийграти

Останнє редагування:
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
5
Реакції
29
Бали
16
1. Нік Вадим Папірус 02 Західа Україна айді 6854447
2.Цього року я був недуже слухняний небуду брихати помагав новачкам давав гроші помагав з квестами на початку допомагав купити першу машину і квартиру
Запрошував нових людей в гру які зараз грають і стали дуже багатими і успішними.

Дуже б мріяв якшо б пан миколай приніс мені машину моєї мрії про яку я вже мрію і в риальному житті і це Ferrari SF90 Stradale був би дуже щасливив і радий якщоб став зранку 6 грудня і в мене під подушкую лижали ключі від неї якщо миколай зміг би так зробити був би дуже вдячний йому

Чому я маю отримати цей подарунок?
Я дуже давно хочу цю машину але мені ніяк нехватає на неї грошей і це один з мільйону шансів получити свою мрію дуже був би вдячний всім вам)

(цей лист був написаний від душу в душу кожному хто його прочитає всі гарного миколая і класних подарунків)

Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
21
Реакції
10
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артем Адідас 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я помагив новачка давав гроші всім хто просив помагав людям проїти квести робив знижки на цр-бу
  • Що б ви хотіли отримати. не хочу багатого просити з наю що миколай не такий багатиї але хотів б 30кк я б ті гроші роздав людям які в тому потребують.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я був чемний слухався адміністрацію 05 за вес час ігри полочив 2 мута і все

рекрут

Козак
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
45
Реакції
16
Бали
13
1 Максим воля 161158 01 сервер
2 граю вже дуже давно допомагаю гравцям новичкам грошима квартирою мене не разу не блокували не забанили я не порушував правил
3 дуже хочу круту машину Audi rs7 на деталях щоб їздила швидко

Останнє редагування:

Андрій Гричковський

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
1. Андрій Мартін (6877570). Західна Україна 02.
2. Допомагав новочкам, робив підказки де працювати і катав їх і допомагав коштами.
3. Хотів би котедж чи віллу. може то і багато для подарка але можна і машину бмв м кс90 або м5 ф90.
4. Дорогий Миколай я був канєшно не слухняним але був добрим і на далі буду слухняним і добрим. Я роблю добро людям і допомагаю новачкам і друзям і я заслуговую на подарок. Дякую чекатиму тебе на День Святого Миколая і подарок під подушку

Даня Охрімчук

Ст.Адміністратор у відставці | Південна Україна
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
401
Реакції
416
Бали
123
ДОРОГИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЮ!

ID, нікнейм та сервер:
Даня Охрімчук [35883], Південна Україна

Що хорошого я зробив за цей рік в UKRAINE GTA:
Протягом року я займав три терміни на посаді Лідера цивільних організацій, а також ще два місяці працював на посадах 10–11 рівня. Наразі обіймаю посаду Старшого Модератора та слідкуючого ЦО. Щоденно допомагаю сотням гравців, а також допомагаю співробітникам ЦО розібратися з їхніми питаннями та проблемами. За три місяці на посаді адміністратора виконав велику кількість репортів, допомагав у створенні відео для каналу та брав участь в організації різних РП/ГРП/ГМП та івентів.

Що хотів би отримати:
Трішки грошенят та VIP Gold пропуск.

Чому саме я маю отримати цей подарунок:
Я вклав багато часу та зусиль у розвиток сервера, підтримку спільноти та покращення ігрового процесу.

Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
5
Реакції
29
Бали
16
1. Нік Вадим Папірус 02 Західа Україна
2.Цього року я був недуже слухняний небуду брихати помагав новачкам давав гроші помагав з квестами на початку допомагав купити першу машину і квартиру
Запрошував нових людей в гру які зараз грають і стали дуже багатими і успішними.

Дуже б мріяв якшо б пан миколай приніс мені машину моєї мрії про яку я вже мрію і в риальному житті і це Ferrari SF90 Stradale був би дуже щасливив і радий якщоб став зранку 6 грудня і в мене під подушкую лижали ключі від неї якщо миколай зміг би так зробити був би дуже вдячний йому

Чому я маю отримати цей подарунок?
Я дуже давно хочу цю машину але мені ніяк нехватає на неї грошей і це один з мільйону шансів получити свою мрію дуже був би вдячний всім вам)

(цей лист був написаний від душу в душу кожному хто його прочитає всі гарного миколая і класних подарунків)
Забув айді 6854447

Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
26
Реакції
21
Бали
13
1-229154 1 Сервер Артем Козелецький
2- Я був підполковником ДКВС. допомагав усім, ремонтував авто. новачкам допомагав, донатив на різні фонди, Був добрим до увсіх людей, про мене всі працівники 01 серверу ДКВС погано не скажуть! Я дуже добрий гравець.
3-Хотівби оновлення ДКВС а саме: Додання Форд транзит у кількості 3 штуки та замість рено логан рено дастер. Нову форму, Вищщю зарплату зробити, Можливість обшукувати людей, перевіряти розшук. Я сам майже ні в чому не потребую але якщо можна то декількі міліонів.
4-Я думаю що заслужив.
5-Дуже на Вас сподіваюся

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6820052 Артур Лотброк 02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомогав новим гравцям, захищав іх та іноді допомогав матеріально ( і це тільки за цей рік)
Що б ви хотіли отримати. Хочу рюкзак (гробік +300кг ) та прайм на 60 днів
Чому ви маєте отримати цей подарунок. це все допоможе мені допомогати іншим гравцям

Стас Османський

Новий гравець
Реєстрування
2 Чер 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Єгор Єнотович

Новий гравець
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
15
Реакції
1
Бали
6
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер- 05 28500 Єгор Рубінович

2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Цього року я допоміг свойому знайомому тим що дав 40кк

3.Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати 50кк та автомобіль Audi RS 7 або 6 ))))))))))))

4.Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я чемний гравець UG)))))))))

Останнє редагування:

Нікіта Беха

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Я Нікіта Беха 60541 граю на 05 сервері .
Цей рік я працював в збройних силах україни та в нпу було дуже цікаво грати в юкрейн гта.
Бажаю собі Фуру тесла семі
я допомогав новачкам і знаймам

Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
8
Реакції
7
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер - Любий миколай до тебе пише хлопчик Юра Сачковський ID 111164 сервер 03 Східна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей - допомагав початковим людям допомагав з завданям для них надавав грошові допомоги також підвозив людей надавав рем комплект також початковим людяв розмовляв про цікаві місця івенти розказував про івет на впподобі М4 укр рулетка розказував як увійти у кабінет юкрейн гт та багато чого інше.

Що б ви хотіли отримати- гараж абож 3 000 000 000 ляр 176080 карт

Чому ви маєте отримати цей подарунок- слухався лідера клана слухався інших людей поважав інших труд та також допомагав
1764694627427.png

Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
15
Реакції
5
Бали
6
  • Максим Бумчик 43251
  • Святий Миколай я в цьому році був дуже слухняний, Раніше я грав на 03 сервері а зараз на 05. На 03 сервері я багато чого зробив я був на різних посадах, такі як: Майор СБУ 2 рази, Підполковником НПУ. А зараз я граю на 05 сервері, спитаєш чому? Тому що мені надоїло грати на 03 сервері і я хочу почати все заново в мене вже 8 рівень автівка і також я перебуваю в клані і я вже зробив багато чого, спитаєш що ти зробив? А я скажу я допоміг новачку їхав я до авторинку та підходе до мене новачок та питає чи можу я йому дати грошей на автівку не вистачає, я спитав яку автівку та він мене повів та показав Там була автівка Шкода октавіа, вона стоє 900к я спитав скіки тобі не вистачає він сказав 200к, я сказав номер карти, а у нього не було 6 рівня і я йому допоміг підняти рівень спочатку ми поїхали на роботу Glovo потім сонячні панелі і він підняв собі 6 рівень і я йому на карту скинув 200к. Ще я допоміг людині коли її вбивали без причини я включив запис екрана та потім залив цю скаргу на форум. Я ніколи не вигравав призи в розіграші я хотів виграти в літньому розіграші стіл або клавіатуру і мені не повезло, потім я думав я виграю VIP бател пас осінії знову не пощастило, потім ще був розіграш це на хеловін був розіграш я дуже хотів хоть щось а мені знову не пощастило. Сподіваюся Святий Миколай ти мені подаруєш мені подарунок
  • Рюкзак адідас на 100кг а також скін Санта
  • Тому що я зробив багато чого допомогав новачкам та даже обичним гравцям бо я думаю якщо помагати то тобі теж хтось допоможе або десь пощастить
  • З повагою до Святого Миколая Максим Бумчик

Дмитро Заруба

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
116
Реакції
98
Бали
73
Коханий, Святий Миколай, Мене звати Дмитро Заруба, проживаю у Південній Україні, номер паспорту - 38757.
Цього року я віддався службі ЗСУ, прийшовши рекрутом, та ставши Полковником, без своїх друзів я би і не мріяв би стати на таке звання. Я стояв на благо своєї держави, та багато допомагав своїм співвідчизникам, а також виконував всі накази старших по званню. Я хотів би отримати якийсь маленький бізнес. "Чому?" - спитаєш ти, а я відповім : "Інколи гроші у мене є , але я не можу далі розвиватися та заробляти на мрії, тому хотів би мати якийсь маленький пасивний заробіток, окрім депозиту.". А також хотів би попросити щоб ти полагодив гвинтокрил Мі-8 "Корову", бо я куратор ДШВ (десантно штурмова бригада), і для тренувань мені треба щоб він спокійно літав, та я не підвергав до ризику своїх орлів, можеш його поладити ((пофіксити, щоб там люди нормально сиділи і не випадали)), це я прошу не для себе, а для безпеки та здоров'я своїх бійців.

Величезне тобі ДЯКУЮ, якщо почуєш мене!

Діма Шубін

Esc L ДСНС and З-L ДСНС 06
Реєстрування
1 Тра 2025
Дописи
120
Реакції
40
Бали
73

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 34239, Дімон Драстер, 04 сервер Північна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Привіт святий миколай я допомагав гравцям ремонтував їх коли вони просили допомагав по роботам гравцям які не могли розібратись і ще багато чим допомагав в ЗСУ
Що б ви хотіли отримати. Отримати свою власну вантажівку Сканію або Рено і также мандаринки шоколадку цукеркі і якщо ти не зможешь принести такий подарунок буду очікувати від тебе фуру вольво дякую надіюсь зможешь виконати мою мрію.❤️‍💝
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я коли отримаю вантажівку хочу заробити багато грошей і допомогти людям у яких нема грошей і так же встати на посаду ігрового помічника або на Лідера в державних фракціях і там допомагати людям. Дякую святий миколай якщо ти до мене прийдеш. Чекаю❤️‍🔥
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Тра 2025
Дописи
4
Реакції
17
Бали
6
Лист Святому Миколаю Хотів подякувати Розробникам UKRAINE GTA дякую за тещо ви зробили для нас багато оновленя і весело проводити в ній час
Напишіть свій ID нікнейм серверу 200775 Маркіян Васильович 01сервер
Вкажіть що ви хорошого ви зробити в UKRAINE GTA за цей рік
Запросив свого друга грати на проект Ukraine GTA допомагав новачкам на сервері допомагав людям не сервері
Щоб ви хотіли отримати BMW X7
Чому ви маєте отримати цей подарок
Моя ціль купити BMW X7

Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
9
Реакції
6
Бали
6
Лист Святому Миколаю!
1.Бодя Україна 6850258
2.всім допомагав робив подарунки і нікого не обманював
3.Мерседес цлс весняний або м5 ф90 і 1к карбованців))))
4.чому я? тому що я дуже чемна справедлива людина яка всім допоможе в скрутній ситуації

З новим роком і святом Святого Миколая!!!

Олексій Різдвяний

Новий гравець
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
1.Даня Ангел,05 Сервер,(ID 7670)
Святий Отче Миколай,у цьому році я себе поводив на данному проєкті доволі добре,допомагав новачкам,також звичайним гравцям,у мене є проблема я всі які гроші зароблю програю їх у азартні ігри,це дуже погано за весь час що я іграю на цьому проєкті (майже 3.5 роки) я так і нічого не добився,у новому 2026 року я планую виправитись і покінчити зі своєю залежністю тому що це дуже і дуже погана річ,я думаю я не заслужив на великі подарунки,але мені би хотілось якусь машину (я дуже любитель авто BMW),також було би не погано щоб мені Святий Миколай дай стартовий капітал,щоб я почав все з чистого листа,думаю мене почує Святий Отче Миколай та дасть мені сил та надіїї почати все з нового листа!
Слава Україні!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі