💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stas Glibko

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Стас Глібко Ід 56007 Сервер 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Поміг Багатьом Гравцям Також другові подарив автомобіль не дешевий щоб зробити йому приємно, помагаю розвити новий клан Граю недовго десь 1-2 місяці Відіграю рп також коли мене затримує поліція
  • Що б ви хотіли отримати. Хочу Отримати БМВ М5КС Це моя мрія а більше я нічого нехочу Якщо я получу щась інше небуду ображатись все зрозумію і за те буду вдячний
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Незнаю Думаю за хороші вчинки та поведінку Дякую вам UKRAINE GTA Люблю Вас <3❤️
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
87
Реакції
58
Бали
73

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
ID: 6854363

Нікнейм: Вова Хаймер

Сервер: 02 — Західна Україна

Лист до Святого Миколая

Дорогий Святий Миколаю!

Вітаю тебе! Це Вова Хаймер з 02 серверу. Цього року я намагався робити добро: допомагав новачкам, підтримував тих, кому було важко, дарував гроші та машини, організовував конкурси, гонки та зльоти авто.

Я щиро прошу вибачення за свої помилки і обіцяю, що в 2026 році буду поводитися ще краще. Знаю, що не заслуговую подарунків, але дуже мрію і сподіваюся на твоє чудо.

Я дуже хочу отримати одразу два подарунки:

BMW M5 CS — моя дитяча мрія, яку я ніколи сам не назбираю.

Бумбокс “Мрамур” 150 кг — особлива мрія, на яку у мене немає достатньо грошей.

Чому я заслуговую ці подарунки:

Граю від самого відкриття 02 серверу і завжди стараюся допомагати іншим гравцям.

Ці подарунки — моя давня мрія, і я дуже хочу її здійснити

Протягом року підтримував новачків які починали грати, роздав більше 35кк новачкам, і багато машин, а ще допомагав радою і підтримкою, щоби всі могли швидше розвиватися.

У мене майже немає власного майна на сервері все що мені треба для гри це ці два подарунки, святий миколаю я дуже вірю що добро яке я зробив повернеться і вірю в твої чудеса.

Автомобіль бмв м5 кс це реально моя мрія дитинства вона дуже дорога я ніколи на неї не назбираю вона мені потрібна для того щоби влаштовувати ще крутіші зльоти.

а колонка мені потрібна для того тому що вона дуже гарно виглядає у мене немає стільки грошей на неї бо вона в ціні виросла я би дуже сильно хотів цей бумбокс він мені допоможе в різних конкурсах які я буду проводити, будуть дискотеки, також я буду використовувати бумбокс на зльоті.

я буду надалі помагати гравцям розвиватись, та підсказувати як грати ітд, і в майбутньому хочу розіграти багато цікавих речей для новачків.

Дуже прошу тебе, Святий Миколаю, допоможи мені здійснити ці мрії!

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Останнє редагування:

Денис Неїзі

Новий гравець
Реєстрування
14 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
ID46899 сервер 05
за цей рік я зробив добро багатьом людям наприклад допомагав новичкам
я собі хочу ауді рс 8
я собі хочу швидку машину

Іван Бохан

Новий гравець
Реєстрування
7 Вер 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ваня Бохан 06 35779
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Працював в НПУ залучив до гри своїх друзів допомагав новачкам. не було жодного попередження допомагав розвиватися.
Що б ви хотіли отримати. 100кк ігровой валюти.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу здійснити мрію і купити м5 ф90 на якийся дім.
(пишу ще раз бо не знаю чи відправилося перше дякую!)

Останнє редагування:

Захар Галагуз

Новий гравець
Реєстрування
11 Лис 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6

Вимоги:

Вимоги:
  • Захар Галагуз 37070, 05 сервер.
  • За цей рік я був дуже чемний нетулив госку, помагав новачкам, возив товорку бізнесам.)))
  • Я хотів би отримати Tesla Semi.))))
  • Ну це моя мрія .

Назарій Наратонк

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
21
Реакції
2
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 91875
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. помагав новочкам та деяким таким гравцям покликав на проект своїх друзів помагав батькам.
  • Що б ви хотіли отримати. яб хтів отримати фуру даф крісмес також якщо можна хоть 100 мілйонів дякую.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. бо хочу бгато розвозити товарів так як фура швидка та майже незламна а гроші я хочу купити щось гарне собі бо я ніяк вже від початку гри на проекті неможу розвинутись з грошима хоча у мене 26 лвл

Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
26
Реакції
10
Бали
6
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.124792 Вася Гагарин 01 Сервер Центральна Україна
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Донатив в Ukraine Gta а Компанія Ukraine Gta відправляє ці кошти на потреби ЗСУ для приближення перемоги,знайшов декілька маленьких багів та передав це розробникам через форум,заохочував друзів заходити на цей проект для більшого онлайну,дотримувався рп та правил дорожнього руху в грі це майже ніхто не робить
3.Що б ви хотіли отримати.Аксесуар жиганка або Lamborchini Veneno
аіваі.png

IMG_3966.png

4.Чому ви маєте отримати цей подарунок.Це моя мрія та ціль коли я ще почав грати дуже хочу собі якись з цих предметів думаю я заслужив на це

естет

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  • Саня Мельничук 60951, Південна Україна добро вечора Святий Миколай я не такий послушний був цей рік но допомагав своїм друзям розвиватися в мене тіки 1 прохання до тебе подаруй мені будь ласка Автомобіль Mercedes Benz G Class G63 обіцяю наступний рік я ліпше стану

Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
Мурад Мухаджі\\\в01 сервер \\\155834
за цей рік, я був дуже чемним, допомогав, новачкам, годував котиків та собачок біля ЦР
Лист до Миколая!
Дорогий Святий Миколаю!

Пише до Тебе хлопець на ім’я Мурад Мухаджі. Проживаю в Столиці України. Я живу простим життям, з простої сім'ї але з самого дитинства маю одну велику привелику мрію після того як мій тато брав мене з собою в рейс. я мріяв стати дальнобойщиком. Мені завжди здавалось, що в дорозі є особлива магія: нічні траси, далекі міста, нові горизонти і свобода, яка живе між кілометрами. нові країни, та вірні товарищі
Я працював на одну людину, та не мав власної фури, в мене була старенький дафик який я брав у фірмі, та возив на ній зерно, до міста Харькова, одного разу я дуже сильно захотів возити груз, на фурі Actros L
я вірю в те що ти прочитаєш мій лист.

Я мрію сісти за кермо великої машини і одного дня проїхати всю Європу, бачити світанки з кабіни та засинати під шум мотора. Я стараюсь бути доброю людиною, допомагати іншим і не робити зла, бо знаю: добрі вчинки завжди повертаються.

Якщо маєш можливість, Святий Миколаю, я б дуже хотів отримати від Тебе подарунок —

Mercedes-Benz Actros L ProCabin

. Я знаю, що це велика мрія, але вірю, що Ти твориш дива, а великі мрії це перший крок до великих справ.

Дякую Тобі за доброту, за свята, за подарунки які я від тебе отримував, я надіюсь що ти бачив що я був чесним, і цього року не залишиш мене без подарунка Я обіцяю ніколи не зраджувати своїй мрії та залишатися людиною з добрим серцем.

хочу їздити в далекі путі, та возити снаряддя нашим захисникам

Вірю в чудо!
Мурад Мухаджі

Останнє редагування:

Роман Тейлор

Сонечко І Східна Україна
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
40
Бали
21
1. Роман Тейлор 03 сервер 104821 айді

Дорогий Святий Миколаю!

Мене звати Роман Тейлор, і я звертаюся до тебе з добрим серцем і вірою в диво.
Цього року я старався бути ввічливим, чесним і допомагати іншим, коли міг.
Я дуже чекаю твого приходу, адже ти приносиш у наші домівки тепло, надію і свято.

Хочу попросити в тебе подарунок, який приніс би мені радість: грошей на котедж з теплицею✨❤️

А ще я прошу тебе подарувати всім людям навколо мене мир, здоров’я, добро і світло в кожен дім.
Нехай твоє благословення огорне Україну і кожну родину.

В тебе звісно ж є питання чому саме я повинен це все отримати та, що такого я зробив у цьому році?
Трішки розповім про себе:
По молоді я добре навчався, став успішною людиною з великою кількістью знайомих і друзів, допомагав людям які потребували, донатив на ЗСУ, брав участь у благодійних акціях, на пості заступника директора ЗМІ випускав правдиві новини для громадян, завжди добивався справедливості, на посту приватного адвоката - вишукував порушення зі сторони обвинуваченого та працівника який затримав та обов'язково пояснював чому вони не праві, іноді також були порушення за які я картаю себе по життю але як говорив мій тато - "Світ створений щоб був баланс між правильними діями та помилками", на посту голови окружного суду який потім розформували я роздавав гуманітарні пакунки під час минулої, складної для усіх українців зими, допомагав підзарядитись, відкривав пункти незламності на вокзалі.🎗️🎄

Усе це було зроблено з душею, любов'ю та бажанням підтримувати один одного❤️🎄

Я бажаю усім українцям, україночкам - миру, тепла, гарної та щасливої зими з родичами, та звісно - мирного неба над головою
Слава Україні! Хай буде Бог з нами!❤️‍🔥⬜

Дякую тобі, Святий Миколаю, за твою доброту, за диво і за віру в чудеса!❤️

З повагою і теплом,
Роман Тейлор (104821)🎄✨

Останнє редагування:

Дмитро куркин

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
98247, Дмитро Куркин,04 сервер
Допомагав навачкам,інколи допомагав нпу та супроводжував військову техніку,ремонтував автівки людям
Хотів би 50кк та якись чікавий скін або деталі На B 5
"Якщо ти допомагаєш людям тобі це вернеться"
писав сам

Пампер Мамаєв

Новий гравець
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Миколай
Пампер Мамаєв 6891449
02
Я Вів себе дуже гарно
Помагав новичка одному дав 500к
Я би хотів гелік 2022 рока
Я ніколи не отримував подарункі
Я вряльном житі бідний граю на слабкому компюторі в 20-10фпс
В мене брат не може ходити в ного хвороба мязова дистрофія
Мій брат кожень день грає зомною в юкреїн гта і бачу його улибку ну вот івсе більше я не знаю шо писати

Денис Вітовський

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
94
Бали
63
Дорогий Миколаю
Пишу свій лист що зміг зробити корисного. Протягом року допомагав новачкам розібратися з основами, підкказував, як працють системи, . Також намагався підтримувати приємну атмосферу в чаті й не створювати зайвих проблем адміністрації.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6884085 Денисс Бугайов 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я служив у ЗСУ захищав громадян України.Допомагав новим гравцям у фракції
  • Що б ви хотіли отримати. любу машину і 5кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Бо я вірно служу в ЗСУ і готовий допомогти всім

Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
28
Реакції
7
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 28268 Данило Зарюта
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам дуже багато роздавав грошей новачкам та багато ремонтував автомобілів
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. 50 мільйонів
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Грігорій Ковальов

Новий гравець
Реєстрування
27 Лис 2025
Дописи
12
Реакції
4
Бали
6

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Прянік Маліновий 6897570,Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.За цей рік на Ukraine GTA я намагався грати чесно і без зайвих проблем. Дивився за правилами, не створював конфліктів, намагався бути нормальним гравцем. Часто допомагав тим, хто тільки заходив на сервер — пояснював, як почати, що робити, підказував, де заробити перші гроші. Просто хотілось, щоб людям було легше влитися в гру.
  • Що б ви хотіли отримати.25кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Щоб лекше було грати на деякий час подумати про бізнес якись тай хочеться трохі грошей бо зараз їх трохи не має
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Влад Судак

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
ID:228554
Судак Влад
Центральна Україна
Привіт,я Влад.
Найкраще ,що я зробив цього року,це те що завантажив Ukraine GTA.
Я багато допомогав новачкам,бо знаю,як це важливо,підтримка спочатку...
Деколи мені не все получається,невистачає грошей на покупку контейнерів,але я не опускаю руки ,іду на роботу,заробляю грошенята,і помалу виконую свої бажання, рухаюся до мети!
Я хочу отримати гроші,для здійснення своїх мрій,які собі не можу дозволити.
В день св.Миколая відбуваються дива,можливо і мені повезе)))

Влад Солідний

Новий гравець
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
7
Реакції
2
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.125239 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Слухався батьків допомагав їм помагав новачкам роздавав гроші ні кого не обіжав
  • Що б ви хотіли отримати. Бумбокс це моя мрія або скін небеспечний меломан або автівку бмв 2022
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Дуже хочу це мої мрії а мрії сбуваются я всі помагав і добро вертаєтся
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. 10-4
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. Надіюсь щось полочу

trach200978

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • 29960, Ярослав мілєр 06 сервер
  • Я домогаю батькам помогав іншим гравцям игрокам
  • 20 000000 карбованців
  • Хочу купити новий бател пас на новий год или святого Миколая
  • Без ничого писавсам

Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
20
Реакції
28
Бали
16
  • Петро Брауні 6870698 Західна Україна
  • Дорогий Святий Миколаю!
    Цього року я активно розвивався в проєкті UKRAINE GTA, намагався приносити користь серверу та робити спільноту трохи кращою.
  • Я дотримувався правил
  • Допомагав новачкам, багато грошей, часу та нервів витратив на новачків)))
  • Пішов працювати в ДКВС та став підполковником та активно співпрацюю з різними фракціями
  • Цього року я хотів би отримати [Бумбокс +100кг або скін стильний хлопець але якщо це неможливо то мені буде приємно за будь який подарок].
  • Бо я щиро люблю цей проєкт, проводжу тут багато часу
  • писав сам

Останнє редагування:

Артьомка Артьомович

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Лист до Святого Миколая

Шановний Меколай

Звертаюся до вас із повагою та щирим проханням. Миколаїв — місто сильних, працьовитих і відважних людей, і саме до вашої громади хочу звернутися за підтримкою.

Мені необхідна допомога у реалізації важливого проєкту, який потребує фінансового забезпечення у розмірі 100 мільйонів гривень. Ці кошти планується спрямувати на розвиток та виконання низки завдань, що мають практичну цінність і допоможуть у подальшій роботі.

Окрім фінансової частини, мені також необхідно отримати деякі технічні деталі для автомобіля Toyota Land Cruiser 200, а саме:

• чіп-тюнінг рівня 5,
  • моторний комплект рівня 5,
  • комплект підвіски рівня 5.

Ці компоненти потрібні для модернізації техніки та забезпечення її надійної роботи.

Я готовий надати додаткові пояснення, документацію, плани і всю необхідну інформацію, якщо це допоможе у розгляді мого звернення. Сподіваюся на розуміння та можливість діалогу.

Щиро дякую миколаївській громаді за увагу, і вірю, що разом ми зможемо знайти найкраще рішення.

З повагою,Артьомка Артьомович
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6822091 Артьомка Артьомович 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.я допоміг багатьом гравцям відмазував від тюрми та їх підвозим песплатно
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.я хороший та допомагаю людям

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі