Мурад Мухаджі\\\в01 сервер \\\155834
за цей рік, я був дуже чемним, допомогав, новачкам, годував котиків та собачок біля ЦР
Лист до Миколая!
Дорогий Святий Миколаю!
Пише до Тебе хлопець на ім’я Мурад Мухаджі. Проживаю в Столиці України. Я живу простим життям, з простої сім'ї але з самого дитинства маю одну велику привелику мрію після того як мій тато брав мене з собою в рейс. я мріяв стати дальнобойщиком. Мені завжди здавалось, що в дорозі є особлива магія: нічні траси, далекі міста, нові горизонти і свобода, яка живе між кілометрами. нові країни, та вірні товарищі
Я працював на одну людину, та не мав власної фури, в мене була старенький дафик який я брав у фірмі, та возив на ній зерно, до міста Харькова, одного разу я дуже сильно захотів возити груз, на фурі Actros L
я вірю в те що ти прочитаєш мій лист.
Я мрію сісти за кермо великої машини і одного дня проїхати всю Європу, бачити світанки з кабіни та засинати під шум мотора. Я стараюсь бути доброю людиною, допомагати іншим і не робити зла, бо знаю: добрі вчинки завжди повертаються.
Якщо маєш можливість, Святий Миколаю, я б дуже хотів отримати від Тебе подарунок —
Mercedes-Benz Actros L ProCabin
. Я знаю, що це велика мрія, але вірю, що Ти твориш дива, а великі мрії це перший крок до великих справ.
Дякую Тобі за доброту, за свята, за подарунки які я від тебе отримував, я надіюсь що ти бачив що я був чесним, і цього року не залишиш мене без подарунка Я обіцяю ніколи не зраджувати своїй мрії та залишатися людиною з добрим серцем.
хочу їздити в далекі путі, та возити снаряддя нашим захисникам
Вірю в чудо!
Мурад Мухаджі