💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
28
Реакції
9
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 71766, сервер 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік я допомагав гравцям новачкам,я вступив до поліцціїї та слідкую за порядком на 04 сервері,колись проводив гуманітарну допмогу,пару раз кидав на благодійні фонди, також охороняв зсу щоб не викрадали боєприпаси....
  • Що б ви хотіли отримати. я б дуже хотів 105кк та трошки карбованців якщо ви пане святий миколай не видаєте гроші хотів би попросити бумбокс та рюкзак гробік і останьнне що я хотів би це скин стильний хлопець буду дуже дякувати)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я важаю що я заслужив за те що я робив для гравців та всих хто до мене зверталиись за допомогою.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Владислав Ронський

Професіоналл UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
40
Реакції
13
Бали
13
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ярослав Романенко [99717] 03 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
З своїм другом Тарасом Романенко ми зробили за цей рік

Продали 5 авто по низькій ціні для новачків

-Роздали за рік разом взято десь 3-5кк

-Допомогали по питанням новачкам

-Давали хороші ідеї для гри

- поводились адекватно з повагою до гравців та адміністрації

- вступили в ЗСУ на благо країни та працюєм в ВРУ дивимся за порядком.

-Були активні в грі та дискорді гри

-Скидували гроші на блок пости

-Допомогали гравцям

-Та інші малощі

Що б ви хотіли отримати. дивлячись на запроси других гравців 100 кк м5 кс ми вірішили трішки зберегти гроші адміністрації) Я хочу отримати BMW М5 F90 Або бумбокс "Графіті" якщо це сильно багато то простий бумбокс я та мій друг дуже давно хотіли собі ці речі та не мали можливості а зараз такий момент й ми дуже надіємся на отримання томущо дуже часто ми нажаль не вигравали такі розіграші...
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Був чемним с повагою до гравців й адміністраторів помогав батькам получав хороші оцінки й був чемним весь рік
Лист має бути унікальним та без використання ШІ. - Робив сам думав десь годину

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Надіюсь на виграш дивлюсь відео та підписаний на UG дивлюсь ваші відео тік ток з хорошим настроєм якщо ми виграєм ми будем дуже раді й будем далі чемними й хорошими ) Ви найкращі

Віршик Нище----

Адміністраціє, дякуєм щиро
За світ, що живе поміж наших подій.
За лад на серверах, спокій і віру,
Що гра стане кращою з кожним із днів.

За пильні чергування, за вашу турботу,
За справедливість у кожнім рішенні.
Хай рік новий принесе вам роботу
Лише приємну, без зайвих термінів.

Хай сервак процвітає, рости не втомиться,
А гравці — додають тепла та добра.
Нехай кожне оновлення легко вдається,
І хай буде менше проблем і відтворів з нуля.

З Новим Роком вітаємо, бажаємо світла,
Натхнення, наснаги й удачі завжди!
Хай ваша команда сильна й привітна
Веде нас вперед у ігрові світи!

Дякую UG

Вірш для санти

Санта, любий, в ніч святкову
Йдеш ти зірною дорогу.
Хай твій віз несе відраду,
Світлу мрію, щиру радість.

Нехай дзвін твоїх олешків
Дарить сміх малим серцям.
А для тебе — мир і тихість,
Тепла казка по ночах.

1764693397958.png
1764693455225.png

( якщо не можна змінити текст то вибачте я забув вставити вірш який писав собі в заметки )

Останнє редагування:

Петя Компотович

Ідеальний
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
155
Реакції
46
Бали
33
Вік
26
Адреса
Україна
Веб-сайт
t.me
Вітаю шановнний Святий Миколай!
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
    Мій нікней "Назар Легенда" айді: #88463 та сервер: 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
    По-перше я допоміг свому другу з початком на цьому проекті
    По-друге я як не як гарно закінчив свою школу №42 що на Дніпрі
    По-третє я в цьому році я зпробував себе на ролі Підполковника Національної Поліції
    По-четверте навчився грати на страйкболі))))

Шановна Шапошник Світлана Петрівна якщо ви це бачете це для вас,я хочу щіро вибачитися що назвав вам "Неадекватною вчителькою", також я вже вмію ставити комм : )
  • Що б ви хотіли отримати:
    Так у мене все є, але хотів щоб у нашій прекрасній країні закінчилася війня, я надію на те що Святий Миколай зможе здійснити мою бажану мрію. І я бажаю якщо я попадуся вам, то надайте якийсь "Подгончік" людині яка тільки почала грати. Дякую
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:
    Тому-що у мене дядя погиб на полі бою, він захищяв моє рідне місто *Дніпро*

"Лист має бути унікальним та без використання ШІ."

Хочу коє що додати:)Переглянути вкладення 358085Переглянути вкладення 358086
Чесно, оцінки ДУЖЕ малі (я в якого мінімальна 10.0 знаю про що говорю)

Валерій Бурлака

Новий гравець
Реєстрування
16 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:100181,Валерій Бурлаченко,03 сервер.

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Допомагав новочкам,був ВРУ теж годував основно новачків просили 50к давав томущо добро завжди повертається.

Що б ви хотіли отримати:Chevrole Corvette С8.

Чому ви маєте отримати цей подарунок:Дуже люблю кататися,в мене зарас немає нормальної машини я дуже про нього мрію це моя найулюбленіша машина.(я буду дуже щасливий якщо справді подарите).

Останнє редагування:

Фисташка Бархатний

Император 03
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
87
Реакції
30
Бали
21
Адреса
Сум
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 44358, Фисташка Овндоксик
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Цього року я не вбивав гравців, хоч зазвичай мені це подобається.
  • Що б ви хотіли отримати. по скромному 100кк, чорний Крик,
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я вважаю, що заслуговую на цей подарунок, тому що був активним, відповідальним і доклав зусиль протягом року.

Артьомчик Лютейший<3

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
78
Бали
23
Вітаю Наша команда ukrain gta та святй миколай хочу дуже подякувати вам за майже 3 роки гри на 05 сервері цей сервер подарував мені багато чого скажу по сикрету деколи були обмани деколи міг оскати але і не однаразово помагав гравцям тому хотів би отримати авто бмв і7 та що була в донаті Люблю вашу гру та продовжую грати
6175 05 сервер Артемчик Хімберович

Тому вітаю всіх з прийдещими святами та ха все буде у вас чудово!
Але якшо не отримаю 3к доанту та буду вдячний за будь який приз)

Кайдан Хелл

Новий гравець
Реєстрування
10 Лют 2024
Дописи
12
Реакції
0
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм Алекс Абрамович [6825182] Сервер 02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новим гравцям с розвитком.
Що б ви хотіли отримати. я б дуже хотів отримати бмв м5 ф90 та бумбокс гравіті, це моя мрія на яку я не можу назбирати вже дуже дуже багато.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я допомагав новачкам і не тільки, я не порушував не ображав гравців та не обманавав.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ: ШІ не було використано
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Артемій Ананідзе

Західна Україна
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
76
Реакції
41
Бали
63
  • 1. Артемій Чорнобай (6889553) 02
  • 2. Допомагав людям підказував, пояснював, ділився досвідом кожен день як права рука миколая дарував позитив, допомагав гравцям,
  • 3. Звичайно не різочку бо вже отримував) Якщо щось останеться для мене якийсь там подарунок хотілось би Червоного крика щоб бистріше бігти на допомуогу)
  • 4. Бо цього року я справді старався бути чемним. Я допомагав іншим підтримував атмосферу дотримувався правил і робив усе щоб світ навколо став трохи добрішим.

Акіто

Не на того напав
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
124
Реакції
27
Бали
33
Лист до Миколая

Юра Акіто #11124 (06)

Цього року я був і є на посаді модератора Діскорда : допомагав гравцям, відповідав на їхні питання. Також був у різних фракціях, приймав у новачків іспити і загалом допомагав усім. Я мало порушував правила сервера.

Маю одну велику мрію отримати чудовий автомобіль темно-зеленого кольору із золотими дисками, а саме BMW M5 CS. Це авто для мене — справжня мрія: потужне, красиве й дуже особливе, звучить круто і їде як ракета. Ще я би хотів трохи грошей, щоб протюнінгувати даний транспорт. Я розумію, що це великий подарунок, але мріяти можна.

Навіть якщо ти не зможеш його принести, я все одно буду вдячний за будь-який інший подарунок.

Михайло Флоренс

Старший Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
262
Реакції
173
Бали
103
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6850810 Михайло Саакашвілі 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагаю гравцям у грі підтримував порядок на сервері.
  • Що б ви хотіли отримати. Mercedes benz CLK GTR з тюнінгом
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Давно мрію про цю річ та хотілось би її отримати.

Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
67
Реакції
10
Бали
13
  • Напишіть свій ID(6822213), нікнейм Назік Кастро та сервер. (Західна Україна)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. зробив клан свій і прокачував
  • Що б ви хотіли отримати. Хочу гелік 2022 року вже збраю гроші на нього 9 місяців граю на сервері з 28.09.2023року
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. тому що я допомагаю новачкам відприділяв вільний час на UKRAINE GTA Західна Україна I love this server❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

+380981060036

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
Прівіт Миколаю я Ярослав Калінійчук мій айді 6884858 02 сервер я помагав людям тому я хочу
1) 150кк ігрової валюти
2) 4000 карбоновців
3) рукзак єнотик на 150кг

Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
214
Реакції
66
Бали
73
Від Олександра Левадного #27989 03 сервер
Вітаю вас шановний пане Святий Миколай, за цей рік я пробув адміністратором 03 сервера (Ще стою), Також Полковником СБУ, за цей час я працюю на максимум, Немаю на себе скарг як Заступника лідера та Адміністратор, багато гравців ставлять до мене с повагаю та мій особивий склад адміністрації 03 сервера, Завжди був поважним до всіх до адміністрації та гравців завжди готовий допомогти будь-кому. Та стараюся виконувати свої обов'язки на максимум як я можу не звертаючи на те що в багатьох людей з України немає світла але UKRAINE GTA завжди підіймає мені настрій коли є якись проблеми або погане самопучття. А який я хочу отримати подарунок це той самий гвинтокрил з весняного БП а саме Hughes MD 500 це є моя велика мрія, я дуже жаліюся що не зміг тоді виконати весняний батл пас, нажаль я не мав на те час щоб його робити бо мав проблеми в суспільстві тому і тоді було складно прощатися з Адміністрацією 03 сервера то був час з Березня-Квітня. Але Hughes MD 500 є дуже швидким та зручним гвинтокрилом який мені дуже сподобався та дуже жаліюся що тоді не робив батл пас весняний щоб його отримати але нажаль час не повернеш який був. Але наразі готовий зробити все щоб його отримати тому пан Святий Миколай я дуже буду радий отримати свою мрію Hughes MD 500. Додаткова інформація з часів Квітня до Липня цього року я отримав лише одне покарання та весь червень відпроцював в СБУ на 11 рангу. А в кінці липня повернувся на посаду Старшого Модератор та завжди готовий до роботи та зе цей час в мене завжди є довіра від ГС ЗГС Держ ГА ЗГА. Тому сподіваюся пан Святий Миколай ви виповните мою мрію та подаруйте мені Hughes MD 500 якого я дуже сильно хочу та мрію про нього. Дякую вам пан Святий Миколаї за увагу! З повагаю Олександр Левадний.

Останнє редагування:

Єгор Хонда

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Доброго вечора Святий Миколай (розробники)
1)Моя клікуха Єгор Хонда ID 76265 сервер 04(північна Україна)
2)Що я зробив хорошо в Укр Гта скажу чесно дуже мало хорошого але хороше тоже є наприклад я допоміг другові скласти квадроцикл і допомагав новим ігрокам але дуже мало хочю змінитися в другу сторону
3)Подарунок яб хотів дуже багато грошей але гроші мона заробити самому хочю щоб ви самі зробили подарунок головне щоб він був ВІД ДУШІ )
4)Чуму я маю виграти цей подарунок За цей рік я багато чого зробив хорошого і не хорошого але з кожним роком хочу працювати щоб було більше хорошого наприклад іду в магазин і їде дід старий на веломашині і він впав я був в метрів 15 від діда і ішов якийсь чорт галімий він був в метрах 5 від діда і він нічого йому не сказав я відразу побіг до того діда спитати чи все добре він сказав да і сказав що я молодець
(Від себе хочю побажати розробникам гта Укр гарних свят дуже подобається ваш проект і щоб він надалі розвивався
Це лист був написаний ВІД ДУШІ 🐊)

Назар Франков

ЗСУ|Південна Україна 05
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
42
Реакції
56
Бали
63
Догогий Миколаю я чемний хлопчик Назар Франков (207157) з 01 серверу
Я багато не прошу 🙏 ти сам знаєш що мені треба але я можу уточнити я би хотів собі автомобіль BMW M5 F90/Nisan GTR Halloween, та трохи ігрової валюти чи донат валюти кількість на твій розсуд я допомагав гравцям задля того щоб більше допомагати я вирішив піти на посаду адміністратора та боротися з порушниками та допомогати іншим гравцям. Я обіцяю бути чемним наступного року дякую тобі за прочитаний лист Приємної гри на Ukraine GTA;)

Саша Кабачок

Шановний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
58
Реакції
41
Бали
23
Привіт, святий Миколаю! Це я, Саша з 01 сервера, мій ID — 188209 (Сашок Луговий). Хотів написати тобі лист, але вирішив зробити відео, щоб було більш креативно. Прошу тебе його переглянути.
Туць
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
59
Реакції
19
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 51627 Назарчик Фунтікс 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. в мене просили новачки грошей я завжди давав їм по 50к також підвозив їх завжди,боровся з злочиністю в НПУ також був злочинцем розвивав свій клан та платив новачкам зарплату,дарував людям аксесуари та автомобілі.
  • Що б ви хотіли отримати.Привіт дорогий Святий Миколай мене звати Назар і я б дуже сильно хотів собі подарунок гелік 2022року або рюкзачок гробик або гвинтокрил MD 500 вибери на свій роздум я не засмучусь бо я дуже хочу щось з цього
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я робив багато добрих справ допомагав новачкам одному я взагалі за те що він мені заспівав пісню я йому скинув 5 мільйонів він тоді був дуже радий,своїм друзям я купував скіни та рюкзаки вони були теж раді, якщо до мене підходять новачки я завжди їм допомагаю я не пройду повз зламаний автомобіль та допоможу новачку, бо новачки це розвиток проекту UKRAINE GTA.

Останнє редагування:

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
186
Реакції
227
Бали
88
Дорогий Святий Миколаю!
1764693730583.png

Мене звати Максим, мені 25 років. Я проживаю в Південній області (05) і дуже люблю автомобілі. Всі знають що я люблю порядок та дисципліну! Навіть тепле зимове сонечко не встає без вказівки!
Цього року я досягнув високих посад в структурах МВС та СБУ. Цього року я був таким чемним, що навіть система внутрішньої перевірки поставила б “без зауважень”, допомагав курсантам швидше освоїтись у організації, навчав їх, покращував організації, допомагав людям які не так давно у нас в області. Обіцяю в наступному році поводити себе ще чемніше! Я, звісно, вже дорослий, але обіцяю не підглядати під подушку до півночі… ну майже не підглядати.
Мої 2 мрії це: Rolls-Royse Phantom
1764692068820.png
1764694099148.png

Audi e tron RS

1764692266722.png

Якщо це можливо, будь ласка, здійсний його.

Бажаю мійного здоров'я та слухняних оленів!

З повагою Максим.
pngwing.com.png

Останнє редагування:
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
59
Реакції
19
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Андрій Громовв 43582 04 сервер

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Цього року я захищав місто, допомагав людям, виручав друзів у бідах і намагався робити лидей трошки добрішими та веселішими.

• Що б ви хотіли отримати. я б хотів отримати Mercedes - AMG G63 2022 якщо є така можливість я буду вдячний тобі.

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я заслуговую на Mercedes - AMG G63 2022 , бо весь рік був активним, корисною людиною і робив хороші речі для всіх.

• Лист до Святого Миколая:
    Мені звати Андрій. Я дуже радий, що можу написати тобі цього року. Він був для мене цікавим і насиченим, і я намагався бути хорошим допомагав іншим, підтримував друзів і робив маленькі добрі справи щодня. Я вірю, що добро завжди повертається, і стараюся бути чесним, уважним і справедливим у всьому, що роблю. Моя велика мрія цього року Mercedes - AMG G63 2022. Мій старий транспорт вже не витримує пригод, і я дуже хочу їздити безпечно, швидко та красиво. Обіцяю цінувати подарунок, дбайливо за ним доглядати та використовувати його лише для добрих справ і веселих пригод разом із друзями. Дякую тобі за те, що ти приносиш людям радість і віру в чудеса. Я обіцяю й надалі старатися бути чесним, добрим і допомагати тим, хто цього потребує. Сподіваюся, що мій лист тебе порадує і що моя мрія здійсниться.

IMG_0671.jpeg

IMG_0672.jpeg

Якщо принесеш мені подарунок, знай: на каміні стоятиме печеня і молоко. Бери собі, пригощайся я для тебе старався.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі