💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nayman

Новий гравець
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • ID 9108 Данило Панченко Південа Україна[05]
  • Допомагав новачкам давав їм поради. Та допомагав їм фінансово.
  • Зимовий БП vip gold та рюкзак гробик на +300кг)
  • Тому що я впевнений що в новому БП будуть суперові призи. А рюкзак для того щоб більше вміщалося речей.

Максім Ланько

Старенький
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
35
Реакції
14
Бали
23
  • Максім Ланько,692,03 Східна Україна
  • Граю чесно,допомагаю чим можу серверу,допомагаю новачкам в розвитку,заволікаю друзів на цей проект(але самий топовий уркаїнський проект),був ще раніше на 04 Північна Україна в держ.структурах посвятив туди всі емоції(це так ще ляпаю😅),не знаю чи заслоговує але дякую за прочитання)
  • Чесно дуже хочу карбованців щоб купити новий батлпасс)
  • Виріс на вашому проекті😁,рекомендую вас всім,тай чемний непорушую як і на проекті так і в житі😉)

зарання вдячний за прочитання цього повідомлення😘
/by Maksim Lanko:ukrainegta:

Артур Левицький

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Реєстрування
19 Тра 2024
Дописи
56
Реакції
20
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 92909,Діма Константинов,03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я по бував на посаді майора ДКВС на 03 сервері та звільнився за власним бажанням також мене не звільняли по порушенням з фракції тільки по звб а після майора я створив клан та заприсив своїх друзів також робив багато подарунків та я багато допомагав власникам бізнесу возив продуктів 335 рейсів зробив так що я вважаю що я заслуговую на свій подарунок в вигляді авто (Pagani Huayra Roadster 2017)
  • Що б ви хотіли отримати. Pagani Huayra Roadster 2017
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. За цей рік у Ukraine GTA я зробив багато корисного для серверу та його гравців.

Я протягом тривалого часу перебував на посаді майора ДКВС, сумлінно виконував усі обов’язки та звільнився виключно за власним бажанням, без будь-яких порушень або скарг. Після служби я продовжив розвивати ігрову спільноту: створив власний клан, запросив друзів і допомагав новим гравцям адаптовуватись на сервері.

Також за рік я зробив багато подарунків іншим учасникам, неодноразово підтримував тих, хто цього потребував, і докладав зусиль, щоб атмосфера на сервері ставала кращою. Вважаю, що моя активність, лояльність та вклад у розвиток спільноти заслуговують на те, щоб отримати особливий подарунок — Pagani Huayra Roadster 2017.

Цей автомобіль став би для мене не лише приємною винагородою, а й мотивацією продовжувати робити сервер кращим і надалі допомагати іншим гравцям.

History Ukraine GTA 03

2025.02.05 - 2025.3.04 [М.ДКВС]

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
19
Реакції
17
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю!
Пише тобі не просто звичайний хлопець, а гравець, який живе між двома світами: реальним та віртуальним. В обох я намагаюся триматися чемно, хоча іноді, зізнаюсь, мій характер вибухає швидше, ніж прилітає в голову під час матчу на страйкболі. Проте цього року я справді старався: допомагав іншим, не залишав друзів у біді, виконував усі можливі квести й майже не підривав нічого, що вибухати не повинно. Майже.
Зараз, коли зима тихо стукає у вікно, а повітря пахне святами, я вирішив написати тобі листа. Не просто листа — маленьку історію про мою найзаповітнішу мрію, яка живе всередині мене вже давно. Знаєш, кожен гравець має щось, що хоче отримати більше за все у світі. Хтось мріє про рідкісний скін, хтось про золотий лут з кейса, а я… Я мрію про Гелік 6х6 який зараз знайти просто нереально.
Уяви собі: величезний, потужний, чорний як ніч після оновлення текстур. Його шість коліс обертаються так, ніби самі розуміють свою важливість. Він виглядає не як автомобіль, а як окрема сутність — монстр на колесах, який може проїхати через будь-яку перешкоду, навіть ту, яку розробники не передбачили. Я бачу його в своїй уяві щоразу, коли відкриваю карту гри: як він мчить полями, стрибає через пагорби, реве своїм мотором так голосно, що НПУ ховаються по кущах.
Але мій лист — не лише про техніку. Це також історія про те, чому я цього Геліка хочу. В грі я часто зустрічаю перешкоди, які не завжди можу подолати. Іноді мені бракує швидкості, іноді міцності, а іноді — просто надійного транспорту, щоб дістатися до точки, де мене чекають друзі. Я уявляю, як би все змінилося, якби в моєму гаражі стояв той легендарний 6х6. Я б не лише став сильнішим гравцем — я б міг допомагати іншим ще більше, рятувати друзів в найскладніші моменти, і лишав би після себе слід не хаосу, а сили та користі.
Обіцяю тобі, Миколаю, що якщо ти виконаєш це бажання, я використаю цей подарунок з максимальною відповідальністю. Не буду таранити без причини (лише коли вони дуже попросять), не буду давити гравців просто так (хоча іноді вони самі під колеса лізуть, ти ж знаєш), і навіть буду намагатися паркуватися рівно — принаймні не боком у дерево.
Я знаю, що ти маєш багато справ, багато прохань, і що не кожне бажання можеш виконати. Але все ж я дуже сподіваюся, що моє прохання про Гелік 6х6 знайде своє місце серед твоїх чудес. Бо для мене це не просто транспорт. Це символ мрії, яка додає сил, мотивації й навіть трішки сміху у будні й ігрові пригоди.
Якщо ти зможеш здійснити це бажання — я буду безмежно вдячним. Якщо ні — я все одно буду тебе поважати та вірити у диво, але… ну ти ж знаєш, тоді мені доведеться написати Діду Морозу, а у нього там питання з логістикою та інтернетом, і він може випадково прислати мені санчата замість Геліка. А санчата в грі — це, сам розумієш… транспорт сумнівної бойової готовності.
З вірою, надією та легким ревом уявного мотора,

Твій гравець, який мріє розсікати світом на Геліку 6х6.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 128269 Максим Еванс Центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Старався не залишати нікого без допомоги хто її від мене очікував. Правда і косяків за мною багато)
  • Що б ви хотіли отримати. Гелік 6х6
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Мрія яку неможливо здійснити
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Франс Краймз

I come from the shadows — and leave silence behind
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
270
Реакції
162
Бали
48
1.Валєра Картель #20016 04 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері,лідерам,фракціям, розвивав фракції прагнув всього
3.BMW M5 CS, 20 мільйонів ігрової валюти, 1000 карбованців.
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.

СЛАВА УКРАЇНІ

Останнє редагування:

Артур Левицький

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Антон Лутич

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Антон Лутович 48255 05 сервер.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав багато початковим гравцям давав їм хоть якісь але нормальні скіни також давав їм гроші для початку їз розвитку на UKRAINE GTA.
Що ви хочете отримати. Я хочу отримати подарунок рюкзачок на 250кг синього ведмедика.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Нажаль ніколи за рік гри невдаввлось нічого виграти тай і не особо везе в кейсах і тд. Але я дуже багато допомагав людям та робив хароші справи тому надіюсь я заслуговою на цей подарунок!

Даня Онищенко

Новий гравець
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
13
Реакції
4
Бали
8
1. Даня Онищенко ID 223439 | 01 Сервер
2. Я за цей рік я допоміг багатьом новачкам давав їм кошти та розповідав які роботи вигідніші
3. Я хотівби отримати 5кк Щоб купити у гравця машину https://postimg.cc/PCFHF0v6 докази переписки
4. Я Дуже поважаю бренд Мерседес тому хочу купити

Сергій Крутой

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1.Сергій Крутий #37203 06 сервер
2.допомагав гравцям які просили допомоги
3. хочу 100 міліонів Ігровий валюти і 50 міліонів у грі
4.добре себе вів цей рік Миколай принеси мені шось
5.Буду дуже вдячний отримати подарунок
6.Слава Україні 🇺🇦

Джеймс Житомирський ່ ່

Подільський Край
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
5
Реакції
3
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Джеймс Житомирський 36660: 06 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Був в ЗСУ, НПУ, ДСНС, ДКВС, УЗ, ВРУ, МОЗ, ЗМІ! Також допомагав гравцям які просили допомогу, також купив мрію другу скін брутальний мачо, та подарив йому порш каен 2009, завжди допомагав друзям завжди з ними був, також допомагав новачкам!
  • Що б ви хотіли отримати. Дуже хочу отримати скін: Стильний Хлопець!
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Це моя мрія отримати його!
UKRAINE GTA Подільский Край
Слава Україні
Героям Слава

--Подільский Край--
Машиніст УЗ [24.05.2025-28.05.2025]

Реєстрування
22 Вер 2025
Дописи
17
Реакції
10
Бали
6

Вимоги:
Мій нікнейм Джон Кеннеди, айді 2836, сервер Східна Україна
Дорогий святий Миколай пишу тобі листа з надією що ти побачиш його. Це вже буде другий лист за всю мою гру на цьому проекті тобі, надіюсь що ти це читаєш. Граю я на цьому проекті з суворої зими 2022 року тоді я зайшов на цей проект не знаючи що він стане хоч і невеликою але чистинкою мого життя. Тоді я грав по 15-16 годин, мені дуже все подобалось, весь час граючи на цьому проекті я намагався щось робити для когось, допомогати комусь, робити не те що роблять всі для наживи та без користі. За ці майже 3 роки на цьому проекті я допоміг багатьом людям піднятись, зрозуміти цю гру, бували моменти що моя квартира була повністю заселена людьми яких я вже й не пам'ятав. За весь час я робив лише гарні справи але цей рік був найгірший зі всіх.. Раніше я грав Північній Україні це був мій улюблений сервер, мене знали дуже багато людей, саме там я проводив цілі дні свого життя, але сталось не так як гадалось. Одного гарного дня я як зазвичай з самого ранку зайшов в гру та в діскорд до своїх друзів і ось там одній людині потрібно було дати в борг 50 мільйонів, і я з усієї своєї доброти та довіри до людей вирішив дати йому ці гроші хоча й не дуже хотілось, я працював цілий місяць кожен день по 6-7 годин щоб заробити ці гроші. І ось був договір все було чудово хлопець справді був добрий я йому повірив, і ось підходить дата повернення коштів а саме 1 червня, я звоню цьому другу але він не бере від мене жодного дзвінка. Мене це дуже налякало, я зайшов в войс до своїх друзів і мені сказали "ой а ти хіба не знав що він не збирається віддавати?". Після цих слів в мені все перевернулось, весь час граючи на проекті я робив щось добре та весь свій час вкладав в допомогу людям і тут зі мною трапилось ось це. Я пишу йому запитую "чи правда те що вони кажуть???", і тут він пише мені "іди на***" після чого заблокував мене. Було дуже сумно але я намагався не розгублюватися та написав на форум скаргу так як у нас був рп договір. І справді скаргу схвалили, ця людина виявилась чітером та обманщиком для багатьох, його заблокували. Після чого мені повернули лише 13 260 000 гривень. Це добило мене остаточно, тоді на нервах я пороздавав все своє майно мало знайомим людям і також своє улюблене та перше авто "Ford Raptor F150 на 3-5 деталях" ця машина стала для мене дуже рідна. Після цих дій я покинув проект і думав що назавжди, пізніше коли я хотів повернутись мої колишні друзі хотіли "допомогти мені в розвитку" та купити в мене два автомобіля які я не встиг продати. Я як зазвичай по довірі їм попродавав ці машини по мінімальній ціні і вони мали передати мені гроші на карту, але цього не сталось. І ось я після більше 2 років гри на своєму улюбленому сервері залишився абсолютно ні з чим та майже без друзів. Я довго не грав на проекті але все таки після 3 чи 4 місяців вирішив почати новий шлях на Східній Україні і я досі жодного разу не пожалкував про те що повернувся. Я швидко знайшов нових друзів, в мене знову з'явилась тяга до гри та до цікавого проведення часу на сервері. Але біль та спогади про Північну Україну досі лежать в моїй душі та через це я дуже сумую. Я згадую як гарно та весело було раніше, тоді справді було дуже цікаво грати. Хоч зараз я і маю багато чого хотів в мене є багато цілей та бажання грати, все ж таки хотілось би повернути втрачене після стількох років гри та часу потраченого на цей проект. Не буду тягнути, в якості подарунку від тебе дорогий святий Миколаю я би дуже хотів 200 мільйонів та свою улюблену машину "Ford Raptor F150" мою улюблену сіреньку машинку на майже всіх п'ятих деталях, цей автомобіль нагадував би мені про ті гарні часи та спогади. Я розумію що 200 мільйонів для тебе величезна сумма та з мого боку це виглядає дуже нахабно, але я стільки робив помилок за ці роки гри, стільки разів втрачав свої улюблені речі, так багато разів на мені збагачувались та обманювали мене що коли в один момент я вирішив згадати про всі ці обмани мене то нарахував що мене обманували на більше ні ж 300 мільйонів і це не враховуючи нерухомість. Прошу тебе дай мені хоча б 200 мільйонів вже на 03 сервері, якщо ти справді прочитаєш цього листа я буду максимально вдячний тобі та проводитиму ще більше часу на цьому проекті (хоча я навіть не знаю як я буду проводити більше 15 годин в грі але не суть). З повагою та благаннями Джон Кеннеди зі Східної України. ❤️

Останнє редагування:

Олег Критов

Новий гравець
Реєстрування
23 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколай
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер
Олег Критів, 03 , 127871
2 . Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
За цей рік (я іграю 2 місяці) я помагав гравцям, підвозив гравців, і помагав НПУ ловити злочинців
3. Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати бмв м5 ф90 і ауді рс7 квартиру середнього класу і хочаб зо 100кк
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок. За те що я помагав зтарався чим найбільше розвиватися і чим більше зприймати інтерес до UKRAINE GTA
І я бажаю всім гарного нового року і всім адміністраторам побільше нервів

Тимофій Згоранець

Новий гравець
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
8
Любий Святий Миколаю я прошу щоб прошу у тебе карбованці кількість неважлива я завжди допомагав новачкам ЗСУ і привозив на склад бк моє ім'я Тимофій Зоранець мій id 6896925 за них я хочу купити нове авто а не їздити далі на старенькому Х5 пишу я від щирого серця а використання ШІ добрі справи роблю на 02 сервері

Видалений користувач 30696

Гість
1.Коля Середа 32599 Східна Україна
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері та убивав дуже багато русні
3.Хотів би гробіка рюкзак
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Сєдов Денис

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Привіт Святий Миколай мене звати Сєдов Денис 59040 та я з 05 серверу я вів себе гарно але інколи був нечемним я цей рік допомагав новачкам,далекобійникам та боровся зі злочинністю я хотів би отримати собі рюкзак " гробік " мені не вистачає грошей на нього та це моя мрія ти запитаєш чому ? саме я хочу получити цей подарунок тому що я допомагав друзям та новачкам я був дружнім та вічливим до всіх я вибачаюсь за всі свої погані вчинки та обіцяю що більше так не буду надіюсь що Миколай принесе мені мій подарунок!

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
35
Реакції
6
Бали
13
Лист до Миколая
1. Нікнейм: Олег Демків, ID 6810473, сервер 02.

2. Допомагав гравцям: ремонтував машину, підказував, де можна заробити гроші, допоміг покарати людину, яка кидала гравців на гроші, на скіни. Також був чемний трохи . І дякую, що є така гра, як Юкрейн ГТА, де можна провести час.

3. Хочу гараж. Якщо для тебе це дорого, тоді хочу вертоліт, який літає 300+ км.

4. Чому саме? Не можу його зловити: багато людей і слабкий ноутбук, і немає можливості зловити. А ціни на нього дуже дорогі.
«Вертоліт буде зручно використовувати для польотів по карті й мати можливість швидше літати з точки А до точки В».
5. Без ШІ тільки допоміг розставити розділові знаки правильно

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
Привіт Святий Миколай! До тебе звертається Саня Соколов, він же головний "Заслужений чепчик" на просторах UkraineGTA!

В цьому році я був просто красунчиком, реально вів себе чемно, пушив проєкт і топив за розвиток нашого українського МТА ком’юніті як міг. А ще, щоб ти розумів рівень моєї щедрості перед тим як піти на спеціальні серваки, я не зажав добро, а розпродав майже всю свою імущку і заспонсорував івенти, де роздав гравцям 06 сервера більше 5 лямів ігрової валюти! Тому давай, Миколаю, не підведи, за такі муви чекаю від тебе конкретного підгону під подушку!

З наступаючим 2026!

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. [9061 - 06] Олександр Соколов
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я був добрим адміністратором 06 серверу, а також був чепчиком та добре і ввічливо працював на тестових серверах проєкту, перед тим як стати чепчиком я продав майже всю свій маєнток та був спонсором івентів на 5млн та більше ігрової валюти!
  • Що б ви хотіли отримати. Lexus IS350 F Sport та 5 000 000 гривень
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я старався як і всі чепчики на спеціальних серверах для проєкта та будучи давно адміністратором допомогав гравцям!
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Влад Мотіван!

Барига UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
22
Реакції
10
Бали
6
Доброго дня! Любий Святий Миколай мене звати Влад Мотіван! В цьому році я був слухняним але бувало що й був чучуть неслухняним але я завжди відповідав за свої поступки! Якщо може передай адміністраторам Ukraine GTA щоб подарили мені машину! Я дуже прошу томущо я новачок на 04 сервері а отримавши цю машину я буду її цінити як сім*ю! Моя мрія це Huayra Roadster 2017! Якщо навіть я не отримаю подарунку я все одно продовжу та буду ставати краще та караще але все одно дуже хочу томущо цю машину я ніколи не мав! На проекті я зробив таке: я допомагав іншим гравцям, я не порушував правила серверу, я був слухняним та також не мав проблеми з законом і т.д! Мій нік: Влад Мотіван 103776 Сервер: 04! Дякую!🥰

Для комнди Ukraine GTA! Ви найкращі чекаємо оновлення!)

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
141
Реакції
337
Бали
68
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6794719, Джек Галицький 02 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав іншим гравцяв які потребували допомоги а саме ( грошима розвитком давав їм машини на деякий час щоб вони змогли нормально розвитися для подальшої приємної гри на проекті ділився зними тим шо їм треба) а також був чемним ніколи нічого поганого не робив і нікого не обзивав.
  • Що б ви хотіли отримати. Скін Червоний Крик, Пекельні крила або Палаючі крила, Ducati Diavel.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я робив добрі справи був завжди слухняним і ніколи нікого не обзивав і не робив поганих справ я ніколи нічого не вигравав в конкурсах думаю хоть Миколай мене почує і принесе мені подарок.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі